Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Asimos

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Asimos »

Μέχρι 2011.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τότε, το 2011, είπαν για το Βρύζα "δεν είναι έτοιμος". Η φυγή Boloni και η έλευση Δώνη έγινε το 2012. Και όλα όσα έχουμε να του προσάψουμε έγιναν από τότε και ύστερα (εκτός από τις διαφορές του με τον Ευρωβουλευτή).

Άρα, αναρωτιέμαι...μήπως τελικά είναι έτοιμος;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν βγάζει κάπου αυτή η Λογική RoMan.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

astronaut έγραψε:Εγώ πάντως, τον καιρό εκείνο, δεν θυμάμαι να τον αντιμετωπίζαμε ως πουλέν. Τα τσιμέντα αναστέναζαν από τα καντήλια...
Άλλο αν με το γκολ στο Χάιμπουρι μπήκε για πάντα στις καρδιές μας.
Ναι αλλα τη χρονια που βγήκαμε Ουεφα περνώντας τη ζελα στο τέλος (με Άγγελο) έτυχε να δώ στη σειρά τα γκολ που βάλαμε όλη τη χρονια.Τα περισσότερα γκολ ήταν απο μπαλιά του Ζηση .Απο τότε ήταν πουλέν.Με το γκολ στο Χαιμπουρι έχασα τη γη κατω απ τα πόδια μου.Η γυναίκα μου μου είπε οτι έκανα ανάποδη τούμπα πάνω απ τον καναπέ και φωνάζοντας "ΓΚΟΟΟΟΛ" βρέθηκα στο μπαλκόνι .Εγώ δε θυμάμαι τίποτα.Μόνο το οτι βρέθηκα στο μπαλκόνι.Δε ξαναχάρηκα τόσο στη ζωή μου που να μην εχω αίσθηση του που βρίσκομαι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Mapogo έγραψε:Δεν βγάζει κάπου αυτή η Λογική RoMan.
Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση όμως.. Ενώ οι ενέργειές του φανερώνουν δόλο για την ομάδα, το να έπαθε κάτι ξαφνικά μέσα του και να είπε "Θα καταστρέψω τον Π.Α.Ο.Κ. όσο περνά από το χέρι μου! :twisted: " με φαίνεται παράλογο..

Δίνω περισσότερες πιθανότητες στο σενάριο που είπα.. Δεν θέλω να αφήσω υπονοούμενα, ο νοών νοήμων. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RoMaN έγραψε: Άρα, αναρωτιέμαι...μήπως τελικά είναι έτοιμος;
Αυτό με τρώει και μένα.Δε θελω να το πιστέψω ,δε το χωράει ο νούς μου αλλα ...3 χρονια για να βρεί σεντερ μπακ ο ΠΑΟΚ είναι πολλά.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Κι εγώ απ'τον καναπέ μου το είδα. Είχα ένα νευροκαβαλίκεμα στο σβέρκο και με το που πετάχτηκα με πιάσαν οι πόνοι.

** Η μόνη φορά που θόλωσα και χάθηκα ήταν για κανα 30άρι δευτερόλεπτα στο γκολ του Φραντζέσκου στην Τούμπα με την Άρσεναλ. Ήμουν στην 4 και ούτε κατάλαβα πώς βρέθηκα καμιά 7-8 σκαλιά πιο κάτω.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

RoMaN έγραψε:Τότε, το 2011, είπαν για το Βρύζα "δεν είναι έτοιμος". Η φυγή Boloni και η έλευση Δώνη έγινε το 2012. Και όλα όσα έχουμε να του προσάψουμε έγιναν από τότε και ύστερα (εκτός από τις διαφορές του με τον Ευρωβουλευτή).

Άρα, αναρωτιέμαι...μήπως τελικά είναι έτοιμος;
Θα ήθελα να μου πεις τι εννοείς αναλυτικά με την έκφραση είναι έτοιμος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δεν ξέρω αν διάβασες τις συνομιλίες.. Εγώ έλεγα "θα κατεβάσω όλη τη δικογραφία και θα τα δω εκεί" και διάβασα μόνο τις πρώτες 7-8 σελίδες και δεν είδα το συγκεκριμένο απόσπασμα.
Εν πάσει περιτπώσει, σε ένα σημείο μιλούν κάποιοι (δεν θυμάμαι ποιοι, κάποιος το 'πε εδώ μέσα), και συζητούσαν για το Βρύζα.. Ήθελαν να τον μπλέξουν κι αυτόν στο όλο σκηνικό.. Ο ένας είπε στον άλλον, συμπεραίνοντας "άσ'τον αυτόν, δεν είναι έτοιμος"...

Edit: Εύρηκα!
desperando έγραψε:
Asimos έγραψε:
desperando έγραψε:τι εννοουσε ο μωραλης με την παρακατω κουβεντα? «Ο Βρύζας. Μήπως είναι έτοιμος να μπει ο Βρύζας»;
και γιατι ο χοντρος απαντησε «Δεν είναι έτοιμος»

δεν μου αρεσε καθολου αυτη η κουβεντα κυριε βρυζα
Πως θα σου άρεσε δηλαδή;
αν εσενα σου αρεσε που ο σκ@τογαυρος ο μωραλης προτεινε στον κ@λοχοντρο να κανουν προεδρο της σουπακλικα τον ζηση μονο και μονο για να μην εχουν να λενε για τον γαυρο δικαιωμα σου.
επισης το ΄΄δεν ειναι ετοιμος ακομα ΄΄ του χοντρου δεν ξερω πως να το εκλαβω
δυστυχως γεννιουνται πολλα ερωτηματικα
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

kataramenos5 έγραψε:
Αυτό με τρώει και μένα.Δε θελω να το πιστέψω ,δε το χωράει ο νούς μου αλλα ...3 χρονια για να βρεί σεντερ μπακ ο ΠΑΟΚ είναι πολλά.
Ο Σάντος δίδαξε τα μυστικά της δουλειάς καί σ'αυτόν καί στον Ζαγόρ. Γι'αυτό τον έχουν Θεό τους και υπάρχει αρμονική συνεργασία μεταξύ τους. Μ'όποιον δάσκαλο καθήσεις...
Όσο για τις επιτυχημένες μεταγραφές, Κονσεϊσάο-Λίνο-Βιεϊρίνια είναι από μιλητό του Καρπουζά. Με τον Κοντρέρας ήταν συμπαίκτες.. Οπότε τί έμεινε? Ένας Γκαρσία και ένας Μουσλίμοβιτς. Άντε κι ο Σορλέν.
Βιτόλο, Ίβιτς, Μπακαγιόκο, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Χαλκιάς, Κρέσιτς, Τσιρίλο ήταν μες στα πόδια μας/λίγδα μας.

** Δεν είναι τυχαίο ότι απ'τη μέρα που έφυγε/τους παράτησε ο Σάντος δεν έχει στεριώσει προπονητής και ο καλοκαιρινός σχεδιασμός γίνεται αποκλειστικά από τον Ζησάο...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπρε συ ρομαν εγώ το κατάλαβα που πάει το "'έτοιμος"... Εσύ δε καταλαβαίνεις πως είναι τεράστιο φάουλ αυτό που λες? Εδώ πέρα μιλάμε και κρίνουμε την ικανότητα κάποιων ... και μαζί σου να συμφωνήσω ότι δείχνουμε ανεπάρκεια σε πολλούς τομείς. Αλλά ... Απο πού το συμπεραίνεις και ποιές ενδείξεις/αποδείξεις/στοιχεία έχεις? Γιατί άμα μιλάς μόνο με εικασίες και σενάρια που φτιάχνεις με το νου σου , παραπάει να γράφονται τέτοια πράγματα.

φιλικα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Καταλαβαίνω οτι είναι φάουλ αυτό που λέω, γι'αυτό προσπαθώ να κινούμαι στο όριο και δεν αφήνω υπονοούμενα.. Η απάντησή μου στον Mapogo παραπάνω σε απαντάει..
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Eμετικα σεναρια.....
Στο ιδιο μηκος κυματος ειναι το οτι αυτοι που εκαναν ντου με την ραπιντ ηταν πληρωμενοι εξτρεμιστες που ηθελαν την τιμωρια της ομαδας,αυτος που εβαλε τον γαυρο στον παγκο το εκανε επι πληρωμη για να αποκλειστει η ομαδα απο το κυππελο αλλα δεν του εκατσε κ εφαγε μονο -3 στα πλει-οφ,οπως κ η ανακοινωση της βαλμαδας για την λεσχη μπιλντεμπεργκ που ειναι μεγαλομετοχος του ΠΑΟΚ.....
Ενταξει το ξεφτιλισαμε το θεμα....

Το σεναριο που λεει ο φιλος για το μιλητο του Σαντος δεν μπορουσε ο ΖΒ να το κανει με τον Στεφενς?η με τον Μπολονι?γιατι το εκανε μονο με τον καρπουζα?μηπως επερνε μιζα?
Μην εισαι κακος 3 χρονια ψαχνουμε σεντερ μπακ κ βρηκαμε 1 :D στην επομενη τριετια θα βρεθει κ το δευτερο :D
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

astronaut έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Ο Σάντος δίδαξε τα μυστικά της δουλειάς καί σ'αυτόν καί στον Ζαγόρ. Γι'αυτό τον έχουν Θεό τους και υπάρχει αρμονική συνεργασία μεταξύ τους. Μ'όποιον δάσκαλο καθήσεις...
Όσο για τις επιτυχημένες μεταγραφές, Κονσεϊσάο-Λίνο-Βιεϊρίνια είναι από μιλητό του Καρπουζά. Με τον Κοντρέρας ήταν συμπαίκτες.. Οπότε τί έμεινε? Ένας Γκαρσία και ένας Μουσλίμοβιτς. Άντε κι ο Σορλέν.
Βιτόλο, Ίβιτς, Μπακαγιόκο, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Χαλκιάς, Κρέσιτς, Τσιρίλο ήταν μες στα πόδια μας/λίγδα μας.

** Δεν είναι τυχαίο ότι απ'τη μέρα που έφυγε/τους παράτησε ο Σάντος δεν έχει στεριώσει προπονητής και ο καλοκαιρινός σχεδιασμός γίνεται αποκλειστικά από τον Ζησάο...
Με τον Μουσλίμοβιτς ήταν συνπαίκτες στην Περούτζια το 2001, ενώ και με τον Πάμπλο έχουν κοινό σημείο αναφοράς την Θέλτα που έπαιξαν και οι δύο σε διαφορετικές περιόδους (δηλαδή ένα χρόνο μετά ο Πάμπλο) αλλά όπως και να το κάνεις αυτό κάνει την προσέγγιση πολύ πιο εύκολη και σε πρακτικό και σε συναισθηματικό επίπεδο.
captaincaptain

Δημοσίευση από captaincaptain »

Με δύο ραγδαία αναπτυσσόμενες αγορές που αυτή την εποχή πληρώνουν
τρελό χρήμα (MLS USA, ASIA CHINA and Άραβες) κ θα συνεχίσουν να πληρώνουν
εμείς που δε θέλαμε τρεις ξένους ( δύο Ισπανούς κ ένα Καμερουνέζο) τους χαρίζουμε
δεξιά κ αριστερά. Αν θέλετε να θυμίσω την υπόθεση βαις-γαύρου κ στοχ - φενεμπαξε
θα καταλάβετε ότι ακόμη κ αν δεχτούμε το γεγονός ότι ο ζβ έχει αγαθές προθέσεις,
δεν παίρνει μίζες, κ ξημεροβραδιάζεται προασπίζοντας τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ,είναι
πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, χρειαζόμαστε επειγόντως Τεχνικό Διευθυντή που
θα μπορεί να βρίσκει εύκολα παίκτες κ να τους πουλάει κ εύκολα με κέρδος για τον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”