Kranatos έγραψε:Το έχω γράψει κι άλλη φορά και νομίζω πάλι ο Κώστας με είχε δώσει την αφορμή.
Εδώ είμαστε για να σχολιάζουμε τον ΠΑΟΚ άρα αυτό που πρέπει να απασχολεί τους συνομιλητές μας είναι η ταυτότητά μας ως ΠΑΟΚτσήδες και μόνο.
Δε θεωρώ σωστό όταν διαφωνούμε με κάποιον να αναφέρουμε στοιχεία της δουλειάς του και γενικότερα της προσωπικής του ζωής.
Είναι unfair όπως και να το δεις.
Εσύ ρε Κώστα ξέρεις για τον Δάσκαλο το επάγγελμά του και του τη λες πάνω σ'αυτό το θέμα.
Πες μας κι εμάς το δικό σου το επάγγελμα και όποτε διαφωνούμε με κάτι που θα γράψεις να έχουμε να γενικεύουμε πάνω σ'αυτό και την προσωπική σου ζωή.
Το θεωρείς σωστό?
Και το ίδιο έκανες και με τον barlow αρκετές φορές και αν δεν κάνω λάθος σε έχει πει και ο ίδιος να το σταματήσεις.
Διαφωνήστε με τον άλλο με βάση την ΠΑΟΚτσήδικη ταυτότητά του και όχι επί προσωπικού.
Επί προσωπικού γίνονται παρεξηγήσεις οι οποίες είναι σχεδόν ακατόρθωτο να λυθούν και θα διαιωνίζονται δημιουργώντας μόνο περαιτέρω προβλήματα.
Συμφωνώ με αυτό που λες, αυτό θα έπρεπε να είναι εννοούμενο και όχι ζητούμενο.
Αλλά όταν το nick σου δηλώνει και κάτι άλλο πέρα από την ΠΑΟΚτσήδικη ταυτότητά σου (πχ aisiodoksos, DASKALOS, teacher, astronaut

) θα περιμένεις και ανάλογα σχόλια πού και πού, εφ'όσον εκτίθεσαι ως ένα σημείο..αρκεί τα σχόλια να είναι πρέποντα. Το "έτσι φέρεσαι στους μαθητές σου;" περνά κι εμένα απ'το μυαλό μου, αλλά δεν το 'χω πει εδώ.