Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Μια άποψη μου για την ΠΑΕ είπα και πραγματικά χάρηκα που απαντήσατε μιας και δεν είναι κακό να ακούγονται διαφορετικές απόψεις
Όσο αναφορά για το γλίτσα το είπα μιας και όταν λες ότι ο Φακούντο επειδή είναι αριστεροπόδαρος μπορεί να παίξει αριστερό εξτρεμ τότε εννοής ότι και ο Κατσικάς μπορεί να παίξει αριστερό εξτρεμ μιας και αυτός είναι αριστεροπόδαρος και επίσης λέει όταν ανάλαβε στον Σαββίδη τον 500χιλιάρικα θα τον πληρώνεις για 500χιλιάρικα λες και ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ποτέ μεγαλύτερο συμβόλαιο και αυτός που το πήρε το συμβόλαιο δεν απέδωσε δηλαδή με αυτές τις δηλώσεις είναι σαν να λέει φίλε μου ούτε θα μουρμουράω για τις μεταγραφές αλλά ούτε παράπονα θα έχω για τα συμβόλαια.Ο Αναστασιάδης είναι ένας καλός άνθρωπος για πεθερός σου ας πούμε αλλά όχι για προπονητής που θα σε βοηθήσει να ανέβεις επίπεδο και να διεκδικείς το πρωτάθλημα όσο φιλότιμο και να έχει
Και ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ήταν ατυχής ο χαρακτηρισμός μου και δεν του αξίζει τέτοιος χαρακτηρισμός γιατί πράγματι αγαπάει τον ΠΑΟΚ απλά έχει παλιομοδίτικα κολύματα και δεν μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο
Υ.Γ ο Αναστασιάδης ΔΕΝ ήταν επιλογή Σαββίδη γιατί ο Σαββίδης ΔΕΝ γνώριζε καν τον Αναστασιάδη
Όσο αναφορά για το γλίτσα το είπα μιας και όταν λες ότι ο Φακούντο επειδή είναι αριστεροπόδαρος μπορεί να παίξει αριστερό εξτρεμ τότε εννοής ότι και ο Κατσικάς μπορεί να παίξει αριστερό εξτρεμ μιας και αυτός είναι αριστεροπόδαρος και επίσης λέει όταν ανάλαβε στον Σαββίδη τον 500χιλιάρικα θα τον πληρώνεις για 500χιλιάρικα λες και ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ποτέ μεγαλύτερο συμβόλαιο και αυτός που το πήρε το συμβόλαιο δεν απέδωσε δηλαδή με αυτές τις δηλώσεις είναι σαν να λέει φίλε μου ούτε θα μουρμουράω για τις μεταγραφές αλλά ούτε παράπονα θα έχω για τα συμβόλαια.Ο Αναστασιάδης είναι ένας καλός άνθρωπος για πεθερός σου ας πούμε αλλά όχι για προπονητής που θα σε βοηθήσει να ανέβεις επίπεδο και να διεκδικείς το πρωτάθλημα όσο φιλότιμο και να έχει
Και ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ήταν ατυχής ο χαρακτηρισμός μου και δεν του αξίζει τέτοιος χαρακτηρισμός γιατί πράγματι αγαπάει τον ΠΑΟΚ απλά έχει παλιομοδίτικα κολύματα και δεν μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο
Υ.Γ ο Αναστασιάδης ΔΕΝ ήταν επιλογή Σαββίδη γιατί ο Σαββίδης ΔΕΝ γνώριζε καν τον Αναστασιάδη
- john4serres
Φερέ Πογκατετς τώρα το καλοκαίρι και τον χειμώνα ψαχνεις και για άλλον. Γιατί κακά τα ψέματα η ομάδα θέλει 2 σέντερ μπακ.
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Το να ακους στο ραδιο ολους αυτους τους π@παρες.Πραγματικα καποια παιδια,εχουν σταματησει να σκεφτονται μονα τους.ΤΡΑΓΙΚΟ.Thracian έγραψε:τελικα δεν μπορω να καταλαβω τις δινει το μεγαλυτετο καψιμο... η συναναστροφη με τ αργιανα η συναναστροφη με γαυροβαζελους;
K_geo
Υπάρχει κάτι που το συναντάμε σε όλες τις δουλιές , ακόμα κ στην καθημερινότητα μας.
Η διάκριση ανάμεσα στο επείγον κ στο σημαντικό.
Κ δεν είναι πάντα εύκολη.
Κατά τη γνώμη μου είναι πιο επείγον να πάρουμε αριστερό χαφ.
Αλλά είναι πιο σημαντικό να πάρουμε cb.
Οπότε συμφωνούμε , αλλά διαφωνούμε στη σειρά
Μακάρι να πάρουμε κ τα 2 , να ησυχάσουμε όλοι ...
Υπάρχει κάτι που το συναντάμε σε όλες τις δουλιές , ακόμα κ στην καθημερινότητα μας.
Οπότε συμφωνούμε , αλλά διαφωνούμε στη σειρά

K_geo
εμένα γιατί μου κολλάει τελευταία πολύ ότι στο υπάρχον ρόστερ ταιριάζει περισσότερο το 4-4-2 με ρόμβο?
εμένα γιατί μου κολλάει τελευταία πολύ ότι στο υπάρχον ρόστερ ταιριάζει περισσότερο το 4-4-2 με ρόμβο?
- HeartOfDarkness
Εγώ ξερω πως αν πχ τσιμπήσουμε Γιαννιώτα θα πέσει γκρινια - αν αυτος παει στη βαζέλα θα λέμε κοιτα τι χάσαμε ( οπως κ με τον Φορτούνη ).
Οσο αντικειμενικος μπορώ να μαι απο αυτά που χουμε δει απο τα φιλικά στις μεταγραφές φαίνεται πέσαμε μέσα. Ρατ, Μακ, Φακ έχουν ηδη δειξει κάποια θετικά δειγματα. Με τον Ρατ ησυχάζω και για το αριστερό άκρο. Για Γκολάσα περιμένω ακόμα για να κρίνω, χθες τον είδα λιγάκι χαμένο ανάμεσα στα επιθετικά και αμυντικά του καθήκοντα.
Οπότε απο τη στιγμή που αν πέσουν φράγκα θα ναι λίγα ελπίζω να πάνε σε αντίστοιχες κινήσεις και ας γίνουν ... 31 Αυγούστου!! Αφού θα πρόκειται για παίκτες που θα χουν βασικό ρόλο μέσα στην ομάδα.
Οσο αντικειμενικος μπορώ να μαι απο αυτά που χουμε δει απο τα φιλικά στις μεταγραφές φαίνεται πέσαμε μέσα. Ρατ, Μακ, Φακ έχουν ηδη δειξει κάποια θετικά δειγματα. Με τον Ρατ ησυχάζω και για το αριστερό άκρο. Για Γκολάσα περιμένω ακόμα για να κρίνω, χθες τον είδα λιγάκι χαμένο ανάμεσα στα επιθετικά και αμυντικά του καθήκοντα.
Οπότε απο τη στιγμή που αν πέσουν φράγκα θα ναι λίγα ελπίζω να πάνε σε αντίστοιχες κινήσεις και ας γίνουν ... 31 Αυγούστου!! Αφού θα πρόκειται για παίκτες που θα χουν βασικό ρόλο μέσα στην ομάδα.
- The_Stalker
Μέχρι αύριο 11/8 για τα παιχνίδια με Ζίμπρου.Athens έγραψε:μπορει καποιος να βαλει ημερομηνιες δηλωσης ποδοσφαιριστων στο γιουροπα? και ποτε εχουμε δικαιωμα για αλλαγες?
Μέχρι και 2/9 για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Αλλαγές (έως 3) επιτρέπονται από τη φάση των 32 και μετά, έως και 3/2/15
edit: επιτρέπεται και μία αλλαγή έως 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι με Ζίμπρου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος The_Stalker την Κυρ 10 Αύγ 2014, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mapogo έγραψε:K_geo
Οπότε συμφωνούμε , αλλά διαφωνούμε στη σειρά![]()
Η σωστή διάκριση είναι
[ΕΠΕΙΓΟΝ+ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ].....................[ΕΠΕΙΓΟΝ+ΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ]
[ΜΗ ΕΠΕΙΓΟΝ+ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ]................[ΜΗ ΕΠΕΙΓΟΝ+ΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ]
Τέτοια μπερδέματα κάνετε και μετά συμφωνείτε διαφωνώντας!!!!!!!

θεωρω το οτι ειναι μη επειγον-σημαντικο απορεει απο τα γραφόμενα μου και για αυτο δεν το διευκρίνησα εξ αρχης.... 

Πάντως, αν δούμε το ρόστερ μας με μια πιο ουδέτερη ματιά θα διαπιστώσουμε ότι η ομάδα διαθέτει 2 παίκτες για κάθε θέση + κάποιους μικρούς (Ποζατζίδη, Πολύζο) που συμπληρώνουν την 25άδα.
Τώρα, αν σε κάποιους βρωμάει ο τάδε και σε άλλους ξυνίζει ο δείνα, είναι αλλουνού παπά/Τεχνικού Διευθυντή Ευαγγέλιο.
Ακόμα και για τις θέσεις που ομόφωνα λέμε ότι "πονάμε"
- στα στόπερ έχουμε 2 δεξιοπόδαρους & 2 αριστεροπόδαρους,
- στο αριστερό άκρο της επίθεσης έχουμε Μάρτενς & Φανούρη,
- στα κεντρικά χαφ, μπροστά από ΜαντουροΤζιόλη, έχουμε ΣαββιδοΓκολάσα & ΤζανδαροΚάτσε.
Και αν τους Τζανδάρη & Σαββίδη είναι εύκολο να τους κόψουμε χρόνο συμμετοχής ώστε να φέρουμε έναν ποιοτικό & έμπειρο χαφ για να πλαισιώσει (ή να πλαισιωθεί από) τον Κάτσε και τον Γκολάσα,
και αν η μετατόπιση του Μάρτενς στη θέση 10 είναι (σχετικά) εύκολη ώστε να φέρουμε ένα πιο "καθαρό" εξτρέμ,
η κατάσταση στους στόπερ περιπλέκεται.
Έχω την αίσθηση ότι -για φέτος- δεν γίνεται η ΠΑΕ να πληρώνει 250 & 300 χιλιάρικα (καθαρό) συμβόλαιο σε στόπερ για να υπάρχει ως 4η επιλογή. Μακάρι να κάνω λάθος και -απλώς- να περιμένουμε να πέσουν οι απαιτήσεις των αντίστοιχων Ελ Τσάκο, Νάτχο & Στοχ. Η Ζίμπρου μάς δίνει αυτό το πλεονέκτημα.
** Έστω λοιπόν ότι φέρνουμε ενδεκαδάτους στόπερ, χαφ & εξτρέμ. Ο Άγγελος θέλει τα αποδυτήρια "μια γροθιά". Με Σκόνδρα(RB), Τζαβέλλα(CB), Σπυρόπουλο(LB), Τζιόλη(DMC) & Σάλπι(ST) να κάθονται παρέα (sic) στον πάγκο -με τους Τζιόλη & Σκόνδρα ενίοτε και στην κερκίδα- οι πιθανότητες να το πετύχει είναι με το μέρος του?
Τώρα, αν σε κάποιους βρωμάει ο τάδε και σε άλλους ξυνίζει ο δείνα, είναι αλλουνού παπά/Τεχνικού Διευθυντή Ευαγγέλιο.
Ακόμα και για τις θέσεις που ομόφωνα λέμε ότι "πονάμε"
- στα στόπερ έχουμε 2 δεξιοπόδαρους & 2 αριστεροπόδαρους,
- στο αριστερό άκρο της επίθεσης έχουμε Μάρτενς & Φανούρη,
- στα κεντρικά χαφ, μπροστά από ΜαντουροΤζιόλη, έχουμε ΣαββιδοΓκολάσα & ΤζανδαροΚάτσε.
Και αν τους Τζανδάρη & Σαββίδη είναι εύκολο να τους κόψουμε χρόνο συμμετοχής ώστε να φέρουμε έναν ποιοτικό & έμπειρο χαφ για να πλαισιώσει (ή να πλαισιωθεί από) τον Κάτσε και τον Γκολάσα,
και αν η μετατόπιση του Μάρτενς στη θέση 10 είναι (σχετικά) εύκολη ώστε να φέρουμε ένα πιο "καθαρό" εξτρέμ,
η κατάσταση στους στόπερ περιπλέκεται.
Έχω την αίσθηση ότι -για φέτος- δεν γίνεται η ΠΑΕ να πληρώνει 250 & 300 χιλιάρικα (καθαρό) συμβόλαιο σε στόπερ για να υπάρχει ως 4η επιλογή. Μακάρι να κάνω λάθος και -απλώς- να περιμένουμε να πέσουν οι απαιτήσεις των αντίστοιχων Ελ Τσάκο, Νάτχο & Στοχ. Η Ζίμπρου μάς δίνει αυτό το πλεονέκτημα.
** Έστω λοιπόν ότι φέρνουμε ενδεκαδάτους στόπερ, χαφ & εξτρέμ. Ο Άγγελος θέλει τα αποδυτήρια "μια γροθιά". Με Σκόνδρα(RB), Τζαβέλλα(CB), Σπυρόπουλο(LB), Τζιόλη(DMC) & Σάλπι(ST) να κάθονται παρέα (sic) στον πάγκο -με τους Τζιόλη & Σκόνδρα ενίοτε και στην κερκίδα- οι πιθανότητες να το πετύχει είναι με το μέρος του?
Δεν ξέρω αν παρεξηγώ αυτό που λες austronaut , αλλά αυτό που καταλαβαίνω από το σχόλιο σου είναι ότι :
--Ο ΑΑ δεν πολυθέλει ενδεκαδάτους, για να έχει χώρο να βολεύει το "παρεάκι" της Εθνικής , για να μην έχει θέματα στα αποδυτήρια.
Σίγουρα καταλαβαίνεις τι σημαινει αυτό ? (αν κατάλαβα καλά).
Αν πάλι δεν κατάλαβα , διευκρίνισε το
--Ο ΑΑ δεν πολυθέλει ενδεκαδάτους, για να έχει χώρο να βολεύει το "παρεάκι" της Εθνικής , για να μην έχει θέματα στα αποδυτήρια.
Σίγουρα καταλαβαίνεις τι σημαινει αυτό ? (αν κατάλαβα καλά).
Αν πάλι δεν κατάλαβα , διευκρίνισε το
Aπλά λέει σωστά μεν ότι αν πάρεις στοπερ βασικό οτζαβελας γίνεται 3 στοπερ ο σκονδρας ξλκαι ο κατσίκας 4 5 όλοι μεσυμβολαια είναι πολλοί και πολύ σε γκρινια
Άρα, μήπως να προχωρούσαμε και σε καμιά αποδέσμευση/δανεισμό/πώληση?MANIAKOS έγραψε:Δίκιο έχεις μεν αλλά με τοσα βαφτίσια δε θα δούμε χαιρι
Επιπλέον, ποιός θα πει όχι σε δημιουργία μπάτζετ εκ των έσω?
Για παράδειγμα, δεν νομίζω ότι θα μας λείψει ο Τζιόλης τη στιγμή που τη θέση 6 την καλύπτουν ο Μαντούρο & ο Κάτσε.
Λίγο το συμβόλαιο του Τζιόλη, λίγο και του Ιτάνζ, βγαίνει ένα μπιλιετάκι για έναν χαφ με συμβόλαιο στα 500 χιλιάρικα.
Κανονικά έτσι θα πρεπε.,π.χ τι πάει να πει 4 άρ μπακ..
Άρ εξτρεμ δεν υπάρχει ότι και να πούμε..
Έχουμε ανισορροπία στο ροστερ
Το κακό είναι ότι είμαστε κάkoi ΚΑΙ στις αποδεσμευσεις..δανεισμους μετεγγραφες προς αλλου
Άρ εξτρεμ δεν υπάρχει ότι και να πούμε..
Έχουμε ανισορροπία στο ροστερ
Το κακό είναι ότι είμαστε κάkoi ΚΑΙ στις αποδεσμευσεις..δανεισμους μετεγγραφες προς αλλου