με βαση τα φιλικα παντως χρειαζομαστε 2 εξτρεμ και ας σοβαρευτουνε λιγο....ο φορτουνης θα ταν ταμαμ τελικα
Για να "κλεισω"την τελευταια εκκρεμοτητα,φυσικα και η πραγματικοτητα δεν ειναι αυτη που υποστιριζω νομιζω οτι αυτο ειναι αυτονοητο, η πραγματικοτητα ειναι αυτη που ειναι, η πραγματικοτητα ειναι μια και ειναι αδιαμφισβητητη,ειναι το γεγονος το ιδιο.Το θεμα ειναι ο τροπος που μας παρουσιαζεται ενα γεγονος.Για παραδειγμα Η ειδηση οτι ο Μαντουρο και ο Μαρτενς επεστρεψαν νωριτερα για την προετοιμασια,μας την περασαν σαν .... (ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ).... και.... (ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΨΩΝΙΑ Η ΠΑΕ)... αυτο ειναι η διαστρεβλωση της πραγματικοτητας φιλε μου μπανε,σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι εγω αντιλαμβανομαι και οι αλλοι οχι,δεν εχω προβλημα να πω οτι ειμαι πιο "βλακας"απο τους υπολοιπους.Αυτο για το πρωτο σκελος,σε οτι αφορα τωρα τον Σερβο,να σε πληροφορησω οτι ο Μιλος λογιζεται ως winger,με εφεση απο δεξια σαφως αλλα σαν παιχταρα που ειναι αγωνιζεται ευκολα και απο αριστερα. Ταγμα αδερφε μου,αν την γλιτωσω απο τις δαγκανες της υπηρεσιας μου που θελει να με στειλει εκεινο το απογευμα στην Παναγια σουμελα,τοτε θα ειμαι ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΥΜΠΑ,και θα "ξαναμιλησουμε"...Συγνωμη για το οφτοπικ επρεπε να διευκρινιστουν ορισμενα θεματα,να ειστε καλα αδερφια.obanebane έγραψε:Και η πραγματικοτητα ειναι αυτη που υποστηριζεις εσυ?
Δηλαδη λες οτι εμεις δεν εχουμε κριση (παροτι σου εγραψα οτι δεν εγκαταλειπω ουτε την ομαδα αλλα ουτε παυω να ελπιζω) και οτι ακολουθουμε τη γραμμη που πανε να περασουν τα μμε δηλαδη με λιγα λογια υποτιμας τη νουμοσηνη μας.
Τι να σου πω; οτι νομιζεις.
γιανιωτας δανεικος,κατιδης ελυθερος,λιγο στο στοπερ κολλαω να βρω ποιος θα μπορουσε να ειναιarisk έγραψε:
Και για να ειμαστε και on topic, να πω και τη μαλακια μου που ήθελα να πω πριν δω το post του despe, βλέπω στο τέλος να τρώμε στη μαπα Γιαννιωτα, δανεικό με οψιον αγοράς...
Μπουγαϊδης ,του π^^στη έριξε κούλα,έριξε ρούλη ε εμάς δεν θα μας βρει τον πάτο!!!!!desperando έγραψε:γιανιωτας δανεικος,κατιδης ελυθερος,λιγο στο στοπερ κολλαω να βρω ποιος θα μπορουσε να ειναιarisk έγραψε:
Και για να ειμαστε και on topic, να πω και τη μαλακια μου που ήθελα να πω πριν δω το post του despe, βλέπω στο τέλος να τρώμε στη μαπα Γιαννιωτα, δανεικό με οψιον αγοράς...
Τα τελευταία 10 48ωρα ηταν βασανιστικά γεμάτα σασπένς παντως.PaokPatraG4 έγραψε:Σε 48 ωρες ανακοινωνεται μεταγραφη τελικα;;;;![]()
![]()
![]()
Φαντάζομαι εννοείς ότι είμαστε καλά για τα 2 παιχνίδια με Ζίμπρου.K_geo έγραψε: ...............................
Για Γιουρόπα όπως είμαστε νομίζω καλα είμαστε, αλλα αυτό με το σκαουτινγκ αν ισχύει ειναι λάθος τεράστιο.