Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και τον σκεφτηκα αλλα ντραπηκα να τον ποσταρω.....και κανενα μαυρια ..ή νινη ελευθερο :D

με βαση τα φιλικα παντως χρειαζομαστε 2 εξτρεμ και ας σοβαρευτουνε λιγο....ο φορτουνης θα ταν ταμαμ τελικα
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

obanebane έγραψε:Και η πραγματικοτητα ειναι αυτη που υποστηριζεις εσυ?
Δηλαδη λες οτι εμεις δεν εχουμε κριση (παροτι σου εγραψα οτι δεν εγκαταλειπω ουτε την ομαδα αλλα ουτε παυω να ελπιζω) και οτι ακολουθουμε τη γραμμη που πανε να περασουν τα μμε δηλαδη με λιγα λογια υποτιμας τη νουμοσηνη μας.
Τι να σου πω; οτι νομιζεις.
Για να "κλεισω"την τελευταια εκκρεμοτητα,φυσικα και η πραγματικοτητα δεν ειναι αυτη που υποστιριζω νομιζω οτι αυτο ειναι αυτονοητο, η πραγματικοτητα ειναι αυτη που ειναι, η πραγματικοτητα ειναι μια και ειναι αδιαμφισβητητη,ειναι το γεγονος το ιδιο.Το θεμα ειναι ο τροπος που μας παρουσιαζεται ενα γεγονος.Για παραδειγμα Η ειδηση οτι ο Μαντουρο και ο Μαρτενς επεστρεψαν νωριτερα για την προετοιμασια,μας την περασαν σαν .... (ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ).... και.... (ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΨΩΝΙΑ Η ΠΑΕ)... αυτο ειναι η διαστρεβλωση της πραγματικοτητας φιλε μου μπανε,σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι εγω αντιλαμβανομαι και οι αλλοι οχι,δεν εχω προβλημα να πω οτι ειμαι πιο "βλακας"απο τους υπολοιπους.Αυτο για το πρωτο σκελος,σε οτι αφορα τωρα τον Σερβο,να σε πληροφορησω οτι ο Μιλος λογιζεται ως winger,με εφεση απο δεξια σαφως αλλα σαν παιχταρα που ειναι αγωνιζεται ευκολα και απο αριστερα. Ταγμα αδερφε μου,αν την γλιτωσω απο τις δαγκανες της υπηρεσιας μου που θελει να με στειλει εκεινο το απογευμα στην Παναγια σουμελα,τοτε θα ειμαι ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΥΜΠΑ,και θα "ξαναμιλησουμε"...Συγνωμη για το οφτοπικ επρεπε να διευκρινιστουν ορισμενα θεματα,να ειστε καλα αδερφια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Κυρ 10 Αύγ 2014, 15:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Σε 48 ωρες ανακοινωνεται μεταγραφη τελικα;;;; :D :mrgreen: :D :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

ο φορτουνης τα θελε και τα παθε.φετος θα παιξει 2-3 παιχνιδια και του χρονου θα τον εχουν μαυρη λιστα.καλα να παθει :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

arisk έγραψε:
Και για να ειμαστε και on topic, να πω και τη μαλακια μου που ήθελα να πω πριν δω το post του despe, βλέπω στο τέλος να τρώμε στη μαπα Γιαννιωτα, δανεικό με οψιον αγοράς... :D
γιανιωτας δανεικος,κατιδης ελυθερος,λιγο στο στοπερ κολλαω να βρω ποιος θα μπορουσε να ειναι
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Βυντρα?
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

desperando έγραψε:
arisk έγραψε:
Και για να ειμαστε και on topic, να πω και τη μαλακια μου που ήθελα να πω πριν δω το post του despe, βλέπω στο τέλος να τρώμε στη μαπα Γιαννιωτα, δανεικό με οψιον αγοράς... :D
γιανιωτας δανεικος,κατιδης ελυθερος,λιγο στο στοπερ κολλαω να βρω ποιος θα μπορουσε να ειναι
Μπουγαϊδης ,του π^^στη έριξε κούλα,έριξε ρούλη ε εμάς δεν θα μας βρει τον πάτο!!!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μπα αυτος ειναι καλος,εχεικαι προσφορα απο την μπεσικτας.
οχι βεβαια οτι ο κατιδης δεν ηταν καλος αλλα δυστυχως γι αυτον τον εφαγε το μυαλο του
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

PaokPatraG4 έγραψε:Σε 48 ωρες ανακοινωνεται μεταγραφη τελικα;;;; :D :mrgreen: :D :mrgreen:
Τα τελευταία 10 48ωρα ηταν βασανιστικά γεμάτα σασπένς παντως.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Κοιτώντας τη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών νομίζω ότι για τη θέση του αριστερού εξτρέμ υπάρχουν 3 καλές επιλογές...Σαμαράς,Ζεκ και Αρμεντέρος..Θα προτιμούσα τον Ζεκ...
Στα σέντερ μπακ και μέσους δεν έχει κάτι αξιόλογο...πλην ίσως του Ραζακ στους μέσους...
Πάντως για να πω την αμαρτία μου αν ανακοίνωνε Lugano-Ronaldinho-Simao το κλίμα θα αντιστρεφόταν σε κλάσματα του δευτερολέπτου...Βέβαια πέρα από ενθουσιασμό και παραστάσεις για τους νέους δεν ξέρω αν προσέφεραν ουσιαστικά στο χτίσιμο ομάδας...
Υ.Γ. Με Ermin Zec και Abdul Razak καλυπτόμαστε μεσοεπιθετικά και κάνουμε και μια μεταγραφή τον Ivan Runje και είμαστε σχετικά καλά...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μπορει καποιος να βαλει ημερομηνιες δηλωσης ποδοσφαιριστων στο γιουροπα? και ποτε εχουμε δικαιωμα για αλλαγες?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θεμα χρονου δεν υπαρχει. λογικα, οπως εχει ξαναναφερθει εδω, υπαρχει θεμα ολοκληρωσης μεταγραφων. αυστηρο μπατζετ, με αυστηρα θελω, σε οσο το δυνατον κανονικοτερους ποδοσφαιριστες :mrgreen: ειναι ενα δισεπίλυτο θέμα οπως φαινεται.

παντως, οπωε και να εχει, πιστευω οτι μεχρι τελος μεταγραφων θα εχουμε παρει τουλαχιστον ενα ακομα εξτρεμ. σεντερ μπακ αν δεν κατσει καποιος αξιολογος, κατα προτίμηση Αργεντινος μαλλον θα το παμε ως εχει....

Για Γιουρόπα όπως είμαστε νομίζω καλα είμαστε, αλλα αυτό με το σκαουτινγκ αν ισχύει ειναι λάθος τεράστιο.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

K_geo έγραψε: ...............................
Για Γιουρόπα όπως είμαστε νομίζω καλα είμαστε, αλλα αυτό με το σκαουτινγκ αν ισχύει ειναι λάθος τεράστιο.
Φαντάζομαι εννοείς ότι είμαστε καλά για τα 2 παιχνίδια με Ζίμπρου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για προκριματικο εντος. συνθηκες αναγκης επιθεσης

Εικόνα

κατοχη. διατηρηση σκορ

Εικόνα

433

Εικόνα

442

Εικόνα

και σε αυτους προσθεστε πιθανες μεταγραφες, και παιχτες 18αδας, πχ Σκονδρας, Γιακουμης, Κατσικας (?), Κων/νιδης, Τζιολης (?), Σαββιδης, Κουλουρη κτλ.

εγω θα ηθελα πρωτα μεταγραφη στα μπακ, αλλα ισως τελικα στα αριστερα φαινεται πιο αναγκαια ωστε να εχουμε πιο πολλες λυσεις....

mapogo εννοειται.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Τελικα με τον Runje ξερουμε τι γινεται;Ο Κουρμπελης μας πεφτει λιγος;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”