NikosAthina έγραψε:Θέλω να μου απαντήσει κάποιος ειλικρινά σε κάποια ερωτήματα(θέλω την γνώμη σας):
1ον Για ποίο λόγο ο Βρύζας επέλεξε τον Αναστασιάδη τώρα που έχουμε χρήματα και όχι τότε που ήμασταν άφραγκοι;
2ον Για ποίο λόγο θέλαμε να δοκιμάσουμε έναν τύπο από την Διναμό Ζάγκρεμπ που θα μας στοίχιζε μόλις 50 χιλιάρικα!
3ον Για ποίο λόγο κάναμε προετοιμασία στο εξωτερικό για να δέσουν και να αξιολογηθούν οι νέοι; Πιστεύω ότι είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που έκανε προετοιμασία γι 'αυτό το λόγο και επίσης την έκανε στην χώρα που από ώπου κατάγονται οι 2 έμπειροι παίκτες μας(Μαντούρο-Μάρτενς(Βέλγιο))
4ον Για ποίο λόγο δεν βγάζουμε είδηση στον τύπο;;Γιατί ταχαμ δήθεν θα μας κλέβει τους παίκτες που θέλουμε ο γαύρος;;;χαχαχα επίσης αφού δεν βγάζουμε είδηση προς τα έξω πως βγαίνουν εξοργιστικές ειδήσεις όπως για ενδιαφέρον για Καραγκούνη(ήμαρτον!) και ότι ο Σαββίδης έχει το πρόβλημα στα διοικητικά και όχι ο Βρύζας και οι άλλοι
5ον Για ποίο λόγο ο Αναστασιάδης είναι τόσο γλίτσας στην διοίκηση και μιλάει για παίκτες ότι αν πληρώνεις 500 θα παίζουν για 500 και ότι αριστεροπόδαρος είναι κ ο Φακούντο και πολλά άλλα φυσικά
Τι εννοείς ακριβώς με τον νταρμπο δηλαδή?οτι είναι τόσο φτηνός που δεν έπρεπε κάν να τον δοκιμάσουμε? επίσης τι ήθελες να κάνουμε προετοιμασία στην Κουτσούφλιανη επειδή είχε πολλούς νέους η αποστολή? και αυτό με τη χώρα που κολλάει? Ολλανδία και Αυστρία κάνουν προετοιμασία οι περισσότερες ομάδες...α και το Βέλγιο τι σχέση έχει με την προετοιμασία μας? η εγώ δεν καταλαβαίνω η κάποια που γράφεις είναι οτι να ναι..