Άγγελος Αναστασιάδης

fn1m

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από fn1m »

desperando έγραψε: εγω ξερω οτι ο αγγελος μιλαει και τα λεει εξω αποτα δοντια,γιατι τωρα δεν μιλαει?
Σπανιως να πει τιποτα το σημαντικο ο αγγελος, συνεχεια αναλωνεται σε διαφορες διχως σημασια αμπελοσοφιες, στα περι παναγιας και λοιπων αγιων και στο να κατηγορει τους αρδ, και επι γουμενου και τωρα ασπιδα της διοικησης ειναι δυστυχως..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μια χαρά τα λεει απλα τα περί Παναγίας ειναι το κόλλημα του που δεν ενοχλεί κανέναν αν και πιστεύω και εγω κακώς το αναφέρει συνέχεια, κατα τα αλλα τα λεει μια χαρά
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σωστη η προσεγγιση για το οτι θελουμε ποδοσφαιριστη αριστερα και αν βρουμε καλο θα παρουμε.
Εγω λεω οτι επιβαλεται να βρειτε γιατι αυτη ειναι η δουλεια σας και εσενα και του ζησαο.
Οσο για τις υπολοιπες σαλτσες περι μπαρτσα και αριστεροποδαρου φακουντο καλυτερα να τις ειχες αποφυγει.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Pastor_of_Muppets έγραψε:
desperando έγραψε: και εγω που ημουν απο τους πολυ αρνητικους στην επιστροφη αγγελου,με αυτα που βλεπω απο την διοικηση λεω οτι ηταν η μοναδικη λυση για την ομαδα και ο μονος που μπορει να καταφερει κατι καλο κατω απο αυτες τις συνθηκες

Εγώ πιστεύω ούτε και ο ίδιος θέλει παίχτες, ούτε και ο ΖΒ που η λέξη ασχολίαστος του ταιριάζει γάντι...
Κι όσο πάω το πιστεύω ακόμα περισσότερο.

Δεν ξέρω,
αλλά μπορεί αυτή τη στιγμή στο μυαλό του ΑΑ να είναι πως με το υπάρχον ρόστερ χτυπάμε και πρωτάθλημα ξέρω γω και είμαστε καλά...

:roll:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Το μεγαλύτερο κουσούρι του αναστασιάδη είναι οτι δεν έχει πρόβλημα να δουλέψει με οτι υλικό έχει και δε θα κάτσει ποτέ να απαιτήσει να γίνει κάποια μεταγραφή. Εγώ πάντως θα έλεγα οτι αξίζει να δώσουμε μια ευκαιρία στους πιτσιρικάδες. Δηλαδή ακόμη κι αν δεν είναι τίποτα παικταράδες, μόνο και μόνο οτι είναι καιρό στην ομάδα είναι αρκετό για να δημιουργηθεί μια ομοιογένεια. Θα μπορούσε το στοίχημα μας είναι του χρόνου να χρειατούμε δυο ή το πολύ τρεις μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ρε αθεοφοβε απαντησες οτι ο φακουντο ειναι αριστεροποδαρος για το περιβοητο κενο στην θεση του αριστερου εξτρεμ?
τι να πω... πλεον εχω χασει τα λογικα μου. ξερεις εχουμε κι αλλους αριστεροποδαρους,τον κατσικα,τον τζαβελλα,αν θες βαζεις καποιον απαυτους.
α και που σαι μην τυχων και παρετε κανα βιερινια γιατι ειναι δεξιοποδαρος,καλα?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Από τα σχόλια εδώ πέρα , φαίνεται ότι απλά κάποια άτομα δε ξέρετε τον Αναστασιάδη. Ο άνθρωπος είτε παίζει με το Νάτχο , είτε παίζει με τον Αμαφούλε δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίξει τους ήδη υπάρχοντες παίκτες που έχει και να μεταθέσει τις ευθύνες αλλού.

Έχετε μπερδέψει το ρόλο του προπονητή με το ρόλο του ιδιοκτήτη / τ.δ / οπαδού κ.ο.κ
Η δουλειά του Άγγελου είναι να κόψει το λαίμό του και να παρουσιάσει μια ομάδα που θα αναπνέει και θα μυρίζει ΠΑΟΚ. Όχι για ξεκατινιάζεται με τη διοίκηση σε συντεύξεις κι άλλα χαριτωμένα αδερφίστικα. Αν δηλαδή τον ρωτήσει κάποιος όταν πίνουν καφέ , τι θα του πει? ότι δε θέλω αριστερό χαφ? Οφείλει όμως σαν προπονητής της ομάδας να υποστηρίζει αυτούς που έχει και να μη λέει το πόνο του αριστερά δεξιά και να προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα μια γροθιά.

Ο τύπος φοράει παντελόνια και δε πρόκειται να τονίσει το παραμικρό στραβό-δημιουργώντας έμμεσο άλλοθι για τον εαυτό του. Όχι ότι τα στραβά δεν υπάρχουν - κανονικό ρδελομπου είναι η φάση μέσα εκεί , αλλά ο Άγγελος βάζει έμπρακτα πάνω από όλα την ομάδα. Είναι μέσα στα σκ@τ@ αλλά η δουλειά του είναι να κάνει ότι καλύτερο μπορεί με αυτούς που έχει και να τιμήσει το Δικέφαλο Αετό. Γεμίσαμε απο δικαστές και σχολιαστές , ας μείνει ο Άγγελος έξω από αυτό.

Επομένως η απάντηση στις ως συνήθως έξυπνες και κοφτερές παρατηρήσεις είναι ναι και ο Κατσικάς αριστεροπόδαρος είναι και μπορεί να παίξει εξτρεμ. Το ίδιο και ο Τζαβέλας. Το ίδιο και ο Γιακουμής αν χρειαστεί. Και αυτός που ποτίζει το γκαζον , μπορεί να παίξει αριστερά.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Ο Μέσσι είναι αριστεροπόδαρος και τον βάζουν δέξια οι άσχετοι... :|
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+1ο άγγελος αυτός ειναι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δε διαφωνω ιδιαιτερα γιαπα, δε θα μπορουσε ομως να ειχε μεινει στη δηλωση οτι ψαχνουμε ποδοσφαιριστη για αριστερα?
Δηλαδη σε τι θα χαλαγε το κλιμα και τη συσπειρωση της ομαδας?
Εκτος αν μας προετοιμασε με το "αν θα βρουμε" εννοωντας οτι μαλον δε θα βρουμε οποτε θα μεινουμε με αυτους που εχουμε.
Δε μου αρεσει αυτο το κριψιμο πισω απο το δαχτυλο.
Επειδη καταλαβα τι εννοεις παω πασο με επιφυλαξη ομως.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπάνε.... γιατί να το πει? Θέλω να πω , για ποιό λόγο να το βγάλει προς τα έξω? Κι αν δε πάρεις παίκτη τελικα, δεν θα είναι σαν να έχεις πει σε αυτούς που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις απο αριστερά ,"σορυ μάγκες , ήσασταν 2η/3η επιλογή, αλλά τώρα ξέμεινα με εσάς θέλω να μου δώσετε το 100%" ?

Θα μπορούσε να πει τη παπαριά " Κάθε καλός ποδοσφαιριστής είναι καλοδεχούμενος , αλλά στη παρούσα φάση βασίζομαι μόνο σε όσους έχω " ... και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αλλά ο Άγγελος τέτοια φρου φρου και αρώματα δε τα είχε ποτέ στο ρεπερτόριό του. Είναι Ταλιμπάν , είναι μουτζαχεντιν , είναι φανατικός και θα είναι ο τελευταίος που θα λυγίσει ακόμα κι αν πάνε στραβά.

Αλλά φίλε μπανε , ο προπονητής δε θα έπρεπε να είναι ο ντελάλης των προθέσεων της διοίκησης.. Επείδη δε βγήκε κάποιος να πει 2 λόγια στο κόσμο και να τον ενημερώσει για κάποιες βασικές παραμέτρους της ομάδας, ο Άγγελος θα παίξει αυτό το ρόλο??? Δε το έχει το παλικάρι , πολύ απλά δε μπορεί.

Κι αφού καλούτσικα το πάει το καράβι ως τώρα , μη ψάχνουμε να κάνουμε τη τρίχα τριχιά. Σιγά μη δε κατάλαβε ο desperado κι ο τζοσουα τι μήνυμα θέλει να περάσει ο Άγγελος κι αν πράγματι θα ήθελε ένα καλό εξτρεμ στην ομαδα ή οχι. Για ΠΑΡΑ πολύ πιο έξυπνους τους έχω
giapas

Δημοσίευση από giapas »

fn1m έγραψε:
desperando έγραψε: εγω ξερω οτι ο αγγελος μιλαει και τα λεει εξω αποτα δοντια,γιατι τωρα δεν μιλαει?
Σπανιως να πει τιποτα το σημαντικο ο αγγελος, συνεχεια αναλωνεται σε διαφορες διχως σημασια αμπελοσοφιες, στα περι παναγιας και λοιπων αγιων και στο να κατηγορει τους αρδ, και επι γουμενου και τωρα ασπιδα της διοικησης ειναι δυστυχως..
Εσύ έχεις πολύ μεγάλο βύσμα , δεν εξηγείται αλλιώς
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εχει γινει ο διασκεδαστης του φορουμ αυτος. :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κ αν ο Άγγελος έκανε την δήλωση αυτή για τον Φακούντο πετώντας σπόντα στην διοίκηση στο στυλ "αφού μόνο αυτόν έχω που παίζει εκεί κοντά,αυτόν θα δοκιμάζω";Το σκεφτήκατε αυτό;Όχι φυσικά.Αμέσως να γράψετε για θρησκείες και Παναγίες και ασπίδες και γραφικότητες..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω Γιαννη θα περιμενω να δω πως θα καταληξει το ροστερ και αν μετα απο σχεδον τρεις μηνες αναζητησης σε ολοκληρο τον πλανητη βρεθει καποιος καλυτερος παικτης απο τον Κατσικα και απο τον κανενα που εχουμε για αριστερο εξτρεμ και τοτε θα σχηματισω και την τελικη μου αποψη περι των δηλωσεων και οχι μονο του Αγγελου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”