14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ρε συ γκαρντιαν εισαι μια χαρα φωνη εδω μεσα,δεν ειναι κριμα να χανεται για αυτες τις χααζομαριτσες?
οκ ο καθενας εχει τις αποψεις του γι αυτο το θεμα και ολων λιγο πολυ τις ξερουμε.
το να διυλιζουμε χωρις λογο καποια θεματα και να προκαλουμε προστριβες δεν οδηγει πουθενα.
πλεον στην ομαδα γινονται τα σοδομα και τα γομορα,δεν ειναι λιγο αστειο να ασχολουμαστε με τον σαλπι?
οκ ο καθενας εχει τις αποψεις του γι αυτο το θεμα και ολων λιγο πολυ τις ξερουμε.
το να διυλιζουμε χωρις λογο καποια θεματα και να προκαλουμε προστριβες δεν οδηγει πουθενα.
πλεον στην ομαδα γινονται τα σοδομα και τα γομορα,δεν ειναι λιγο αστειο να ασχολουμαστε με τον σαλπι?
- Metal-Nikos
desperando έγραψε:ρε συ γκαρντιαν εισαι μια χαρα φωνη εδω μεσα,δεν ειναι κριμα να χανεται για αυτες τις χααζομαριτσες?
εμ αυτό λέω και εγώ όλη μέρα με τον σάλπι έχουν να κάνουν εντάξει καταλάβαμε δέν τον πάνε αλλά είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και ψυχολογίας δλδ τι θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ όταν παίζει ο 14 εδώ δέν κάνουμε μεταγραφές - διώξαν γκαρσία λίνο- η ομάδα πάει απο το κακό στο χειρότερο αυτό το καλοκαίρι κοροιδία για το χρέος κτλπα
Τα θυμάσαι τα ματς που έπαιξε ο κοντός με την πράσινη φανέλα απέναντι στον ΠΑΟΚ;guardian4 έγραψε: Οντως μπορει να παρεμβαινει τους κανονες του φορουμ να πεις οτι παικτης του ΠΑΟΚ ηθελε να χασει ο ΠΑΟΚ
Δεν λέω ότι το έκανε επίτηδες, αλλά λίγο οι περιορισμένες του δυνατότητες, λίγο τα ψυχολογικά του και ήταν ο χειρότερός παίκτης των βάζελων στα περισσότερα από αυτά.
Και τώρα η ερώτηση του εκατομμυρίου: Ξέρεις ΕΝΑΝ βάζελο που να ισχυρίστηκε τότε αυτό που έγραψες τώρα; Και αν όχι, σκέψου γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό.
1ον αλλο καποιο μεταξυ μας ματς, και αλλο τελικος κυπελλου.
2ον εγω θυμαμαι το τελευταιο σημαντικο ματς που επαιξε εναντιων μας,(στο σημαντικοτερο ματς του πρωταθληματος οπου μαλλον οποιος νικουσε το επερνε, χωρια το πως ..αλλαξαν.. τα πραγματα μετα) περαν των βαρελακίων που εκανε απο τα ντιρλανταντα του βιερινια, να βγαζει και μια ασσιστ(ο μειωμένος αποδοτικος κοντος επιρεασμενος απο την στεναχωρια του που πληγωσε τον ΠΑΟΚτση, ετσι σε λυποτανε στεφανε, ασσιστ στα καπακια μετα το 1-0 , και αφου εχεις 25 χρονια να παρεις πρωταθλημα)
Τωρα γιατι δεν θα βρω εναν τετοιο βαζελο μπορω να σου πω τα εξης.
Μαλλον γιατι δεν εκαναν ερανο οι βαζελοι να του μαζεψουν την πρωτη δοση των χρωστουμενων
και αυτος καπακια να φυγει σε αντιπαλο νυχτα,
σωζοντας ταυτοχρονα ενα λαμογιο που ειχε βλαθει να τους βαλει λουκετο.
Επισης δεν τους εκανε σσσ, δεν τους εκανε κολοδαχτυλα,
επειδη δεν ετρεξε να παρει την μπαλα να κανει πεναλτι εις βαρος τους
δεν εφυγε απο τις πισω πορτες των αεροδρομιων οταν πηγαν να τον ρωτησουν τι εγινε κτλπ
επειδη δεν ηταν ο πιο ακριβοπληρομενος παικτης της ομαδας και να μην μπορει να πετυχει την μπαλα να μπει μεσα και να ειναι φιλαρακια με ολη την διοικηση που βαραίνει το πεταγμα στον καδο 90 εκατομμυριων, και να εχει συμβολαιο μεχρι το 2017, και ολα λαδι με ολους τους ΑΡΔ
επειδη διχασε τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και αντι να ξεσκιστει να παιξει μπαλα κανει κοντρολ με το σβερκο
μπορω να γραψω και αλλα αν δεν σου αρκουν
Και τωρα σε αντερωτω, αν τα εκανε αυτα στον βαζελο και τους εκανε τετοια ..?<""μεγαλειωδη"">?.. εμφανιση τι θα ακουγε..?
και χανανε τελικο κυπελλου στη θεσσαλονικη με 20 000 οπαδους εχωντας να παρουν τιτλο 10 χρονια..
και μιλαμε παντα για βαζελους.. μην ξεχνιεσαι.. οακα και πασατεμπο
και καταληγουμε στο ιδιο σημειο για να απαντησω και σε σενα ντεσπε.
ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ ο κοντος?
Το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι ενα συνολο προβληματων που περιχει και τον κοντο.
ειναι σαν τα σπιρακια της ανεμοβλογιας, ειναι αρρωστια γενικοτερη που βγαζεις και σπυρακια..
τo προβλημα ειναι η αρρωστια ή τα σπυρακια? Ειναι λαθος η ερωτηση..
θα επιληφθεις για την αρρωστια θα επιληφθεις και για τα σπυρακια.
ξερεις οτι εισαι αρρωστος και δεν ειναι το προβλημα τα σπυρακια, αλλα παραλληλα δεν μπορεις να τα ξεχνας, σου προκαλουν φαγουρα και εκνευρισμο και δεν βλεπεις την ωρα να φυγουν
Απλα αυτον τον βλεπουμε και καθε φορα εντεκαδα με το ετσι θελω αλλιως μαζευει και τα πραγματα του μεχρι και κανας αλεφοστεφενς.
Ο κοντος ειναι το κερασακι που βγαζει η τουρτα προβληματων του ΠΑΟΚ.
Το τι χρωμα ειναι το κερασακι δεν σας το λεω, το αφηνω στην φαντασια σας
Πρωτα λυνουμε τα εσω και μετα τα εξω.
Παραυτα ειμαι αισιοδοξος αλλα δεν λεω γιατι, ειδικα σε αυτο το τοπικιο που ακουγεται οτι διαβαζει.......
Ποτε δεν ξερεις ο δακτυλος κοντου πως μπορει να επηρεασει
:ugeek:
2ον εγω θυμαμαι το τελευταιο σημαντικο ματς που επαιξε εναντιων μας,(στο σημαντικοτερο ματς του πρωταθληματος οπου μαλλον οποιος νικουσε το επερνε, χωρια το πως ..αλλαξαν.. τα πραγματα μετα) περαν των βαρελακίων που εκανε απο τα ντιρλανταντα του βιερινια, να βγαζει και μια ασσιστ(ο μειωμένος αποδοτικος κοντος επιρεασμενος απο την στεναχωρια του που πληγωσε τον ΠΑΟΚτση, ετσι σε λυποτανε στεφανε, ασσιστ στα καπακια μετα το 1-0 , και αφου εχεις 25 χρονια να παρεις πρωταθλημα)
Τωρα γιατι δεν θα βρω εναν τετοιο βαζελο μπορω να σου πω τα εξης.
Μαλλον γιατι δεν εκαναν ερανο οι βαζελοι να του μαζεψουν την πρωτη δοση των χρωστουμενων
και αυτος καπακια να φυγει σε αντιπαλο νυχτα,
σωζοντας ταυτοχρονα ενα λαμογιο που ειχε βλαθει να τους βαλει λουκετο.
Επισης δεν τους εκανε σσσ, δεν τους εκανε κολοδαχτυλα,
επειδη δεν ετρεξε να παρει την μπαλα να κανει πεναλτι εις βαρος τους
δεν εφυγε απο τις πισω πορτες των αεροδρομιων οταν πηγαν να τον ρωτησουν τι εγινε κτλπ
επειδη δεν ηταν ο πιο ακριβοπληρομενος παικτης της ομαδας και να μην μπορει να πετυχει την μπαλα να μπει μεσα και να ειναι φιλαρακια με ολη την διοικηση που βαραίνει το πεταγμα στον καδο 90 εκατομμυριων, και να εχει συμβολαιο μεχρι το 2017, και ολα λαδι με ολους τους ΑΡΔ
επειδη διχασε τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και αντι να ξεσκιστει να παιξει μπαλα κανει κοντρολ με το σβερκο
μπορω να γραψω και αλλα αν δεν σου αρκουν
Και τωρα σε αντερωτω, αν τα εκανε αυτα στον βαζελο και τους εκανε τετοια ..?<""μεγαλειωδη"">?.. εμφανιση τι θα ακουγε..?
και χανανε τελικο κυπελλου στη θεσσαλονικη με 20 000 οπαδους εχωντας να παρουν τιτλο 10 χρονια..
και μιλαμε παντα για βαζελους.. μην ξεχνιεσαι.. οακα και πασατεμπο
και καταληγουμε στο ιδιο σημειο για να απαντησω και σε σενα ντεσπε.
ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ ο κοντος?
Το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι ενα συνολο προβληματων που περιχει και τον κοντο.
ειναι σαν τα σπιρακια της ανεμοβλογιας, ειναι αρρωστια γενικοτερη που βγαζεις και σπυρακια..
τo προβλημα ειναι η αρρωστια ή τα σπυρακια? Ειναι λαθος η ερωτηση..
θα επιληφθεις για την αρρωστια θα επιληφθεις και για τα σπυρακια.
ξερεις οτι εισαι αρρωστος και δεν ειναι το προβλημα τα σπυρακια, αλλα παραλληλα δεν μπορεις να τα ξεχνας, σου προκαλουν φαγουρα και εκνευρισμο και δεν βλεπεις την ωρα να φυγουν
Απλα αυτον τον βλεπουμε και καθε φορα εντεκαδα με το ετσι θελω αλλιως μαζευει και τα πραγματα του μεχρι και κανας αλεφοστεφενς.
Ο κοντος ειναι το κερασακι που βγαζει η τουρτα προβληματων του ΠΑΟΚ.
Το τι χρωμα ειναι το κερασακι δεν σας το λεω, το αφηνω στην φαντασια σας
Πρωτα λυνουμε τα εσω και μετα τα εξω.
Παραυτα ειμαι αισιοδοξος αλλα δεν λεω γιατι, ειδικα σε αυτο το τοπικιο που ακουγεται οτι διαβαζει.......
Ποτε δεν ξερεις ο δακτυλος κοντου πως μπορει να επηρεασει
Σε 4 χρόνια που έπαιξε στον φλώρο σε έβαλε 4 τεμάχια, κέρδισε 2 πέναλτι και για ασίστ εγώ θυμάμαι αυτή που προανέφερε ο γκάρντιαν, στον Σισέ στην Τούμπα.
Αυτή ήταν η μειωμένη απόδοση του κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Άντε το διαβάσαμε κι αυτό.
Και να πεις μας περνάς για πιτσιρίκια που δεν τα ζήσαμε οκ.
Αλλά να μας περνάς για αφελείς που δε μπορούν να κάνουν 2-3 searches στο google να μάθουν αν δεν γνωρίζουν την αλήθεια (η οποία απέχει παρασάγκας από αυτό που σερβίρεις πιο πάνω) είναι ανεξήγητο.
P.S. @guardian τι κερδίζω..?

Αυτή ήταν η μειωμένη απόδοση του κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Άντε το διαβάσαμε κι αυτό.
Και να πεις μας περνάς για πιτσιρίκια που δεν τα ζήσαμε οκ.
Αλλά να μας περνάς για αφελείς που δε μπορούν να κάνουν 2-3 searches στο google να μάθουν αν δεν γνωρίζουν την αλήθεια (η οποία απέχει παρασάγκας από αυτό που σερβίρεις πιο πάνω) είναι ανεξήγητο.
P.S. @guardian τι κερδίζω..?
guardian4 έγραψε:Μολις ξεμπανιστηκα μετα απο κανα 10ημερο.
Σε λεω μαυρισα κιολας. Ειχα βαλει και ενα αυτοκολλητο 14 πισω στην πλάτη και τωρα που το εβγαλα εκει περα ειναι πιο ασπρο.
........................................
Μυαλο δε βαζεις...
sourmenetes
Και μυαλο να χα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα...
alemao
Φύλακα, με γονάτισες...
- desperando
- Επικοινωνία:
παντως για να ασχοληστε καποιοι τοσο πολυ με ενα ατομο ειστε μαλλον πολυ συναισθηματικοι και ευαισθητουλιδες.
μαγκα εσεις τον κανετε.
γιατι οπως λενε και οι σοφοι
δυο ειδων ανθρωπους εχουμε μια ζωη μεσα μας...αυτους που αγαπαμε που τους εχουμε στην καρδιας μας και αυτους που μισουμε που τους εχουμε στο μυαλο μας.
εγω προτιμω να εχω μεσα μου μονο τους δικους μου ανθρωπους και τον ΠΑΟΚ
μαγκα εσεις τον κανετε.
γιατι οπως λενε και οι σοφοι
δυο ειδων ανθρωπους εχουμε μια ζωη μεσα μας...αυτους που αγαπαμε που τους εχουμε στην καρδιας μας και αυτους που μισουμε που τους εχουμε στο μυαλο μας.
εγω προτιμω να εχω μεσα μου μονο τους δικους μου ανθρωπους και τον ΠΑΟΚ
Αληθεια αφου δεν δεχτηκε μειωση του μισθου του κ χαρισμα αυτων που του χρωσταμε (αρα δεν υπογραψε ανανεωση) πως εχει συμβολαιο μεχρι το 17? 
καταπληκτικος και σημερα
δεν σκοραρε σημερα (μαλλον επειδη δεν τον εβριζαν) αλλα εξοντωσε σε δυναμεις ολη την αμυνα των αγγλων
κατεβαλε υπερπροσπαθεια η κπρ να σε σταματησει και οταν φυσιολογικα κουραστικες και εγινες αλλαγη η κπρ ηταν ετοιμη να φαει το γκολ πλεον
πραγματι στο επομενο λεπτο μετα απο μια ωραια συνεργασια ο αντικαταστατη σου στην ουσια σκοραρε αν και η αληθεια ειναι οτι χαζεψες την αμυνα της κπρ και δεν αντεξαν αλλο το εβαλαν μονοι τους
μπραβο συνεχισε ετσι
δεν σκοραρε σημερα (μαλλον επειδη δεν τον εβριζαν) αλλα εξοντωσε σε δυναμεις ολη την αμυνα των αγγλων
κατεβαλε υπερπροσπαθεια η κπρ να σε σταματησει και οταν φυσιολογικα κουραστικες και εγινες αλλαγη η κπρ ηταν ετοιμη να φαει το γκολ πλεον
πραγματι στο επομενο λεπτο μετα απο μια ωραια συνεργασια ο αντικαταστατη σου στην ουσια σκοραρε αν και η αληθεια ειναι οτι χαζεψες την αμυνα της κπρ και δεν αντεξαν αλλο το εβαλαν μονοι τους
μπραβο συνεχισε ετσι
-
τσιριγώτης
- sourmenetes
- Moderator
Την ειρωνεια κοψτην marley.marley 4 έγραψε:καταπληκτικος και σημερα
μπραβο συνεχισε ετσι
Δε θα το ξαναπω...
Και εγώ είμαι ένας από αυτούς που θεωρούν ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα πλέον. Ειδικά για τα χρήματα που παίρνει.
- thanos-xanthi
τοσο μπορει τοσο παιζει
για το αν προσφερει..και αν θα προσφερει,ξερουμε με βαση και τα περσινα..δυσκολα τα πραγματα
τωρα για τα ποσα παιρνει σα συμβολαιο..αλλου παπα ευαγγελιο
για το αν προσφερει..και αν θα προσφερει,ξερουμε με βαση και τα περσινα..δυσκολα τα πραγματα
τωρα για τα ποσα παιρνει σα συμβολαιο..αλλου παπα ευαγγελιο