Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από desperando »

τωρα αν πω εγω οτι ο ιβαν θα ειναι ο πρωτος πρωθυπουργος της βορειας ελλαδας ειμαι για πολλα μπανια? :D :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτό που λεει ο αστροναύτης είναι το καλο σενααριο......και μακαρι να ναι ετσι γι αυτό και το μικρο μαπτζετ κλπ κλπ......το άλλο είναι ότι δε τον νοιαζει και τοσο......θα φανει.....
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ρε παιδια σοβαρα τωρα,ποιος απο εσας θα εφτιαχνε ομαδα με μεγαλο budget σε ενα πρωταθλημα σαν αυτο;ηδη εχει προσφερει πολλα ο ανθρωπος και αυτη η καταραμενη προπαγανδα απο παντου παει να μας καψει τον εγκεφαλο
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

astronaut έγραψε:
tsou έγραψε:δε ξέρω αν ο μπούφος προκαλεί ένα μήνα οπότε δε θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά στην προκειμένη δε νομίζω ότι έχει άδικο. και εγώ προς εκεί προσανατολίζομαι πλέον. ότι ο ''μεγιστάνας'' από το ροστόφ μάλλον γραμμένο έχει τον ΠΑΟΚ και τα παχιά λόγια για πρωταθλήματα, κούπες τσου λου και άλλες γελοιότητες της είπε στα πλαίσια του πολιτκού λόγου του που απευθύνεται σε ιθαγενείς ψηφοφόρους με χαμηλό νοητικό επίπεδο.

ένα καλοκαίρι θεωρητικά μετά από τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να έχει μάθει και να βάλει εμπρός το σχέδιο του που μας έλεγε για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ αλλά οι κινήσεις μέχρι τώρα θυμίζουν τσίρκο.
Ωραία.. Εμπρός λοιπόν να ανοίξουμε το δρόμο σε Σάχηδες της Πιερίας και σε Καμπανοειδή...
Τώρα που εδραιώνεται στο ελλαδιστάν και δει στη Μακεδονία με επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά σε πολύ κόσμο,
τώρα που έβαλε το ένα του πόδι στην πολιτική ζωή του τόπου,
τώρα που η κυβέρνηση έχει ανάγκη όσο ποτέ την ψηφοθηρία και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη απτά (Θέρμη),
τώρα που ξέρουμε σε ποιανού συρτάρι είναι οι μετοχές καθώς με τις δύο ΑΜΚ απέκτησε ~80% αυτών,
τώρα που ο βρέντζος, και ότι αυτός εκπροσωπεί, απαίτησε την απομάκρυνσή του,
να του γυρίσουμε την πλάτη...
Μπορεί να μην τα χώνει αλλά στην τελική δεν μας χρεώνει, κάτι που έκναν ΌΛΟΙ οι προηγούμενοι της τελευταίας 20ετίας.

** Η ανακοίνωση των ΒΕΜ πρέπει να μπει στην κεντρική για κανα μήνα. Για κάποιο λόγο θάφτηκε από τα περισσότερα σάιτ... Δεν είναι τόσο απίθανο να ενημερωθεί μέσω του παοκμάνια ο Τζακ........

** Έφερε τον Άγγελο μέσω του οποίου απομάκρυνε εν μία νυκτί ΓουΧου & Ιωσηφίδη. Έφερε τον Τζακ ο οποίος αργά ή γρήγορα θα φέρει δικό του Τ.Δ., δηλαδή bye bye Zisis. Πιθανότατα θα αλλάξει και πολλά διοικητικά στελέχη. Ότι εμπιστοσύνη έδειξε ο Ιβάν στα "δικά μας παιδιά" τελείωσε. Οι αλλαγές είναι μεγάλες & ραγδαίες. Ευχαριστηθείτε τες.
+ +
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

astronaut έγραψε:
tsou έγραψε:δε ξέρω αν ο μπούφος προκαλεί ένα μήνα οπότε δε θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά στην προκειμένη δε νομίζω ότι έχει άδικο. και εγώ προς εκεί προσανατολίζομαι πλέον. ότι ο ''μεγιστάνας'' από το ροστόφ μάλλον γραμμένο έχει τον ΠΑΟΚ και τα παχιά λόγια για πρωταθλήματα, κούπες τσου λου και άλλες γελοιότητες της είπε στα πλαίσια του πολιτκού λόγου του που απευθύνεται σε ιθαγενείς ψηφοφόρους με χαμηλό νοητικό επίπεδο.

ένα καλοκαίρι θεωρητικά μετά από τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να έχει μάθει και να βάλει εμπρός το σχέδιο του που μας έλεγε για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ αλλά οι κινήσεις μέχρι τώρα θυμίζουν τσίρκο.
Ωραία.. Εμπρός λοιπόν να ανοίξουμε το δρόμο σε Σάχηδες της Πιερίας και σε Καμπανοειδή...
Τώρα που εδραιώνεται στο ελλαδιστάν και δει στη Μακεδονία με επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά σε πολύ κόσμο,
τώρα που η κυβέρνηση έχει ανάγκη όσο ποτέ την ψηφοθηρία και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη απτά (Θέρμη),
τώρα που ξέρουμε σε ποιανού συρτάρι είναι οι μετοχές καθώς με τις δύο ΑΜΚ απέκτησε ~80% αυτών,
Μπορεί να μην τα χώνει αλλά στην τελική δεν μας χρεώνει, κάτι που έκναν ΌΛΟΙ οι προηγούμενοι της τελευταίας 20ετίας.

** Η ανακοίνωση των ΒΕΜ πρέπει να μπει στην κεντρική για κανα μήνα. Για κάποιο λόγο θάφτηκε από τα περισσότερα σάιτ... Δεν είναι τόσο απίθανο να ενημερωθεί μέσω του παοκμάνια ο Τζακ........

** Έφερε τον Άγγελο μέσω του οποίου απομάκρυνε εν μία νυκτί ΓουΧου & Ιωσηφίδη. Έφερε τον Τζακ ο οποίος αργά ή γρήγορα θα φέρει δικό του Τ.Δ., δηλαδή bye bye Zisis. Πιθανότατα θα αλλάξει και πολλά διοικητικά στελέχη. Ότι εμπιστοσύνη έδειξε ο Ιβάν στα "δικά μας παιδιά" τελείωσε. Οι αλλαγές είναι μεγάλες & ραγδαίες. Ευχαριστηθείτε τες.
+ +
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

astronaut έγραψε:

+ +
black death

Δημοσίευση από black death »

astronaut έγραψε: Μπορεί να μην τα χώνει αλλά στην τελική δεν μας χρεώνει, κάτι που έκναν ΌΛΟΙ οι προηγούμενοι της τελευταίας 20ετίας.
Ισχύει. Ο Σαββίδης έχει μια σχετικά υπεύθυνη πολιτική με τα οικονομικά της ομάδας, κι η πλειοψηφία τον παρακαλάει να σταματήσει να την έχει. Αναμενόμενο θα έλεγα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος αδιαφορεί για τις συνέπειες, και μάλλον ούτε η τελευταία...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εμενα πάντως ο Ρώσος ειναι μακρια απο την αισθητικη μου κ απο την αρχη δεν ενθουσιαστηκα που ηρθε. Αμφιβαλω επισης κ για την οικονομικη του επιφανεια. Ξερει καποιος που στεκεται σε σχεση με τους εδω γύπες?
black death

Πέρσι το forbes τον είχε κατατάξει 30ο πλουσιότερο Ρώσο. Το γράφω με επιφύλαξη αυτό.
Τώρα, για ποιους γύπες μιλάς; Υπάρχει άνθρωπος σε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα που βάζει λεφτά απ' την τσέπη του και δεν το ξέρω;
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Patron έγραψε:Εμενα πάντως ο Ρώσος ειναι μακρια απο την αισθητικη μου κ απο την αρχη δεν ενθουσιαστηκα που ηρθε. Αμφιβαλω επισης κ για την οικονομικη του επιφανεια. Ξερει καποιος που στεκεται σε σχεση με τους εδω γύπες?
Σου κάθονται καλύτερα οι ΜαρινακοΤζιγγεροΓιανακοπουλοΑγγελόπουλοι που τα βρήκαν έτοιμα?
Εγώ γουστάρω που έχω μεγαλομέτοχο με ζωή ΠΑΟΚ. Πρόσφυγας-Εργάτης-Αφεντικό-Βουλευτής.
Σουμελά-ΠΑΟΚ-Μακ.Παλλάς-ΣΕΚΑΠ και συνεχίζει να κινείται με νόημα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Patron έγραψε:Εμενα πάντως ο Ρώσος ειναι μακρια απο την αισθητικη μου κ απο την αρχη δεν ενθουσιαστηκα που ηρθε. Αμφιβαλω επισης κ για την οικονομικη του επιφανεια. Ξερει καποιος που στεκεται σε σχεση με τους εδω γύπες?
Ακριβως αυτήν την έκφραση χρησιμοποιούν και οι διάφοροι κολκες τι θα πει διαφορετικός απο την αισθητική σου ; Η αισθητική μας ΑΝΤΕΧΕ διάφορους ΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΔΕΣ και σια και δεν ΑΝΤΕΧΕΤΕ ο Σαββιδης ; Τα ΛΕΦΤΑ του ειναι ΜΑΚΡΙΑ απο την αισθητική σου ; Και τι θα πει αισθητική life style θα το κάνουμε ;
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Εντάξει αν φτάσαμε σε σημείο να αμφισβητούμε και την οικονομική επιφάνεια του Σαββιδη ας το κλείσουμε το μαγαζί μια ώρα αρχυτερα.
Τι άλλο θα ακούσουμε...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

black death έγραψε:Πέρσι το forbes τον είχε κατατάξει 30ο πλουσιότερο Ρώσο. Το γράφω με επιφύλαξη αυτό.
Τώρα, για ποιους γύπες μιλάς; Υπάρχει άνθρωπος σε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα που βάζει λεφτά απ' την τσέπη του και δεν το ξέρω;
βαλε και ενα μηδενικο και καπου εκει εισαι
αν ειχαμε τον 30στο πλουσιοτερο ρωσο θα καναμε πραγματικα ονειρα για τσου λου
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Μην φανατιζεστε ούτε οι μεν ούτε οι δεν. Ο χρόνος θα τα δείξει όλα.. πως υπάρχει μια υποψία ότι κ φέτος θα έχουμε χαμένη χρονιά υπάρχει,τι να κάνουμε... κ κάτι άλλο,μην λέτε ρε παιδιά άλλο τη λέξη υπομονή.... βαρέθηκα πια να την ακούω τόσα χρόνια
black death

desperando έγραψε:
black death έγραψε:Πέρσι το forbes τον είχε κατατάξει 30ο πλουσιότερο Ρώσο. Το γράφω με επιφύλαξη αυτό.
βαλε και ενα μηδενικο και καπου εκει εισαι
αν ειχαμε τον 30στο πλουσιοτερο ρωσο θα καναμε πραγματικα ονειρα για τσου λου
Πιθανόν να είναι κι έτσι. Κάτι άρθρα που βρήκα το έγραφαν, γι' αυτό είχα την επιφύλαξη.
Κοιτώντας τις τωρινές λίστες του forbes, το 300ος φαντάζει πιο λογικό απ' το 30ος, αλλά, ακόμα κι έτσι, δεν νομίζω ο φαταούλ να έχει μεγαλύτερο net worth (που λένε και στο χωριό μου), ο δώστε-μου-λεφτά-να-κάνω-γήπεδο, ίσως...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”