Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Mapogo »

buffos έγραψε:Η μόνη μας ελπίδα για άμεση ενίσχυση, κατά την γνώμη μου, ήταν να παίξουμε με Ροστοφ.
Ο λόγος απλός. Θα ήταν τεράστιο πλήγμα για τον Σαββίδη ο αποκλεισμός από την συγκεκριμένη ομάδα. Θα ήταν κάτι που θα τον ακολουθούσε για πολλά χρόνια, ενώ ένας αποκλεισμός από την Χ ομάδα θα ήταν ψιλά γράμματα.
Στην παρούσα φάση,η δική του φήμη είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ, και εκείνη η κλήρωση θα τον πίεζε πολύ στο θέμα εκείνο
Μπορεί να γινότανε άμεση ενίσχυση , μπορεί κ όχι.

Κ να γινότανε , δεν θα ήτανε κάτι σωστό , αλλά κάτι σπασμωδικό κ φυσικά ακριβοπληρωμένο.

Για το θεαθήναι κ τις εντυπώσεις.

Νομίζω ότι μακροπρόθεσμα θα βγαίναμε ζημιωμένοι.

Το θέμα είναι οι ενισχύσεις να γίνουν για τη δυναμική του ΠΑΟΚ κ όχι για το γόητρο του Ιβάν.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Mapogo έγραψε: Το θέμα είναι οι ενισχύσεις να γίνουν για τη δυναμική του ΠΑΟΚ κ όχι για το γόητρο του Ιβάν.
Επειδή δεν κατάλαβες προφανώς τι θέλω να πω, ο Ιβάν την έχει γραμμένη την δυναμική του ΠΑΟΚ εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Την φήμη του όμως, όντας πολιτικός, την κοστολογεί πολύ ακριβά.

Λειαν επιοικως απαραδεκτος....
Ξεκουρασου 1 βδομαδα.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

Ε όχι και μπανάρισμα ρε παιδιά επειδή εξέφρασε τη γνώμη του. Όσο κι αν διαφωνούμε ή δε διαφωνούμε, δε νομίζω ότι παραβίασε κάποιον κανόνα. Λίαν επιεικώς υπερβολική η απόφαση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

"Ο μεγαλομετοχος εχει γραμμενη στα @ρχιδια του τη δυναμικη του ΠΑΟΚ" ειπε ο buffos και λες οτι ειναι αδικο...
Παμε καλα ρε???
Σε οπαδικο φορουμ βρισκεστε...
Αν ελεγα το ιδιο για τον κοσμο του ΠΑΟΚ τι θα λεγανε καποιοι???
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο σημαντικός από τον μεγαλομέτοχό του. Άκυρο το παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Χωρις να λεω οτι συμφωνω με το πιο πανω, σουρμε αλλο το ενα αλλο το αλλο, τι συγκρινουμε τωρα δηλαδη?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Βλεπω εδω μας πειραζει...
Εγω δε λεω οτι ειναι σωστο ουτε θελω να εξομοιωσω καποια πραγματα..
Αλλα οταν βγαινει και λεει αυτο που λεει κυριοι θα την φαει και θα την τρωει ο καθενας.Το φορουμ δε θα γινεται το πνιξιμο του καημου του καθενος.Ο Buffos τον Σαββιδη του τα χωνει εδω και καιρο και οι αλλοι λαδι.
Δεν με πειραζει αν τα βλεπει ετσι αλλα οταν εκφραζεται ετσι για αυτον που προς το παρον τα σκαει ή τουλαχιστον δε βαζει στην τσεπη του εγω δε θα τον αφησω ετσι.
Και δε με νοιαζουν κυριως τα χρηματα αλλα το τι εκφραζει προς τα εξω το φορουμ.
Αυτομαστιγωματα και φιτιλιες σε αλλα site.
Καποιοι εχουνε και δικα τους.Ας τα βγαλουν εκει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

παιδες μη παριστανετε τους ασχετους. ο μπουφος εχει ενα μηνα τωρα π προκαλει καυγαδες με τη σταση του.

αλλο να λες τη γνωμη σ κι αλλο να κανεις προπαγανδα
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Βλέπω ότι η ινδιάνικη κληρονομιά είναι δυνατή ακόμη.
buffos71

Δημοσίευση από buffos71 »

sourmenetes έγραψε:Βλεπω εδω μας πειραζει...
Αλλα οταν βγαινει και λεει αυτο που λεει κυριοι θα την φαει και θα την τρωει ο καθενας.Το φορουμ δε θα γινεται το πνιξιμο του καημου του καθενος.Ο Buffos τον Σαββιδη του τα χωνει εδω και καιρο και οι αλλοι λαδι.
Δεν με πειραζει αν τα βλεπει ετσι αλλα οταν εκφραζεται ετσι για αυτον που προς το παρον τα σκαει ή τουλαχιστον δε βαζει στην τσεπη του εγω δε θα τον αφησω ετσι.
Προκαλώ καβγάδες επειδή έχω αντίθετη άποψη από εσας? Είστε σοβαροί? Ποιον κανόνα παραβίασα? Ποιόν ειρωνεύτηκα? Σε ποιόν μίλησα άσχημα?

Άποψη μου είναι οτι ο Σαββίδης έκανε τις δουλειές του και τώρα δεν ενδιαφέρεται. Δικαίωμα μου είναι να έχω αυτή την άποψη. Αυτό είναι προπαγάνδα? Δηλαδή εσυ που πιστεύεις τα αντίθετα δεν είναι? Και με αποκλείει ετσι γιατί μπορείς.

Αν ήμασταν δηλαδή επι Γούμενου και έγραφα εναντίον του Γούμενου, πάλι θα με απέκλειες? Τι θα σε έκανε αυτό posteriori? Μήπως εχθρό του ΠΑΟΚ?

Υπάρχει ελευθερία έκφρασης στο φόρουμ ? ΝΑΙ η ΟΧΙ? Πως με κάνεις αποκλεισμό επειδή απλά διαφωνείς μαζί μου?

Τα χιλιάδες ποστ εναντίον του Βρύζα τι είναι? Η επειδή συμφωνούμε δεν μας πειράζουν.

Αν επιμένεις στον αποκλεισμό παρακαλώ όπως

α) Άμεσα διαγράψεις όλα μου τα ποστ από το φόρουμ
β) Διαγράψεις τον λογαριασμό και τα προσωπικά στοιχεία

Δεν θέλω να έχω καμιά συμμετοχή σε ένα φόρουμ που δεν σέβεται τις προσωπικές απόψεις τον μελών του, ακόμη και αν διαφωνεί. Μπορεί να έχω δίκιο, μπορεί άδικο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία. Η έλλειψη όμως σεβασμού δεν είναι δεκτή. Το οτι είσαι διαχειριστής δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να μην σέβεσαι την γνώμη των άλλων ακόμη και αν διαφωνείς κάθετα.

Παρακαλώ να δημοσιευτεί, ακόμη και αν είναι το τελευταίο μου ποστ.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Πιο Γκεμπελιστης απο τον μπουφο πεθαινεις!
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

δε ξέρω αν ο μπούφος προκαλεί ένα μήνα οπότε δε θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά στην προκειμένη δε νομίζω ότι έχει άδικο. και εγώ προς εκεί προσανατολίζομαι πλέον. ότι ο ''μεγιστάνας'' από το ροστόφ μάλλον γραμμένο έχει τον ΠΑΟΚ και τα παχιά λόγια για πρωταθλήματα, κούπες τσου λου και άλλες γελοιότητες της είπε στα πλαίσια του πολιτκού λόγου του που απευθύνεται σε ιθαγενείς ψηφοφόρους με χαμηλό νοητικό επίπεδο.

ένα καλοκαίρι θεωρητικά μετά από τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να έχει μάθει και να βάλει εμπρός το σχέδιο του που μας έλεγε για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ αλλά οι κινήσεις μέχρι τώρα θυμίζουν τσίρκο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

buffos71 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Βλεπω εδω μας πειραζει...
Προκαλώ καβγάδες επειδή έχω αντίθετη άποψη από εσας? Είστε σοβαροί? Ποιον κανόνα παραβίασα? Ποιόν ειρωνεύτηκα? Σε ποιόν μίλησα άσχημα?

Άποψη μου είναι οτι ο Σαββίδης έκανε τις δουλειές του και τώρα δεν ενδιαφέρεται. Δικαίωμα μου είναι να έχω αυτή την άποψη. Αυτό είναι προπαγάνδα? Δηλαδή εσυ που πιστεύεις τα αντίθετα δεν είναι? Και με αποκλείει ετσι γιατί μπορείς.

Αν ήμασταν δηλαδή επι Γούμενου και έγραφα εναντίον του Γούμενου, πάλι θα με απέκλειες? Τι θα σε έκανε αυτό posteriori? Μήπως εχθρό του ΠΑΟΚ?

Υπάρχει ελευθερία έκφρασης στο φόρουμ ? ΝΑΙ η ΟΧΙ? Πως με κάνεις αποκλεισμό επειδή απλά διαφωνείς μαζί μου?

Τα χιλιάδες ποστ εναντίον του Βρύζα τι είναι? Η επειδή συμφωνούμε δεν μας πειράζουν.

Αν επιμένεις στον αποκλεισμό παρακαλώ όπως

α) Άμεσα διαγράψεις όλα μου τα ποστ από το φόρουμ
β) Διαγράψεις τον λογαριασμό και τα προσωπικά στοιχεία

Δεν θέλω να έχω καμιά συμμετοχή σε ένα φόρουμ που δεν σέβεται τις προσωπικές απόψεις τον μελών του, ακόμη και αν διαφωνεί. Μπορεί να έχω δίκιο, μπορεί άδικο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία. Η έλλειψη όμως σεβασμού δεν είναι δεκτή. Το οτι είσαι διαχειριστής δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να μην σέβεσαι την γνώμη των άλλων ακόμη και αν διαφωνείς κάθετα.

Παρακαλώ να δημοσιευτεί, ακόμη και αν είναι το τελευταίο μου ποστ.
1)Δεν εχεις δικαιωμα να γραφεις απο δευτερο λογαριασμο.Τον ανοιξες πριν λιγες μερες επειδη ηθελες να ρωτησεις γιατι δεν ξεμπαναριστηκες.
2)Το οτι προκαλεις συνεχεια εσυ μπορει να μην το καταλαβαινεις το καταλαβαινω ομως εγω που χειριζομαι το φορουμ.
3)Οταν λες οτι εχει γραψει στα @@@ του τη δυναμικη του ΠΑΟΚ,δινεις δικαιωμα.Εγω σαν μοντ δεν το δεχομαι.Ειναι ο τροπος που το λες.Ενας πιο προσιτος λογος δε θα μου εδινε τετοιο δικαιωμα.
4)Αμα δε θες να εχεις συμμετοχη δικο σου ζητημα.Ποστ δε σβηνονται.Το ban θα αναιρεθει αυριο το βραδυ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

avenger_4 έγραψε:Βλέπω ότι η ινδιάνικη κληρονομιά είναι δυνατή ακόμη.
Αν θες να πεις κατι να το πεις στα ισα.Στειλε mail και πες το προβλημα σου.Ειρωνειες και ποσταρισματα δηθεν οχι εδω μεσα.Αν δεν ηταν οι Ινδιανοι και πολλοι αλλοι εδω μεσα δε θα ειχες κανενα λογο και θα μιλαγες σαν να ησουν σε καφενε.
Καφενες δε θα γινει εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

tsou έγραψε:δε ξέρω αν ο μπούφος προκαλεί ένα μήνα οπότε δε θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά στην προκειμένη δε νομίζω ότι έχει άδικο. και εγώ προς εκεί προσανατολίζομαι πλέον. ότι ο ''μεγιστάνας'' από το ροστόφ μάλλον γραμμένο έχει τον ΠΑΟΚ και τα παχιά λόγια για πρωταθλήματα, κούπες τσου λου και άλλες γελοιότητες της είπε στα πλαίσια του πολιτκού λόγου του που απευθύνεται σε ιθαγενείς ψηφοφόρους με χαμηλό νοητικό επίπεδο.

ένα καλοκαίρι θεωρητικά μετά από τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να έχει μάθει και να βάλει εμπρός το σχέδιο του που μας έλεγε για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ αλλά οι κινήσεις μέχρι τώρα θυμίζουν τσίρκο.
Ωραία.. Εμπρός λοιπόν να ανοίξουμε το δρόμο σε Σάχηδες της Πιερίας και σε Καμπανοειδή...
Τώρα που εδραιώνεται στο ελλαδιστάν και δει στη Μακεδονία με επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά σε πολύ κόσμο,
τώρα που έβαλε το ένα του πόδι στην πολιτική ζωή του τόπου,
τώρα που η κυβέρνηση έχει ανάγκη όσο ποτέ την ψηφοθηρία και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη απτά (Θέρμη),
τώρα που ξέρουμε σε ποιανού συρτάρι είναι οι μετοχές καθώς με τις δύο ΑΜΚ απέκτησε ~80% αυτών,
τώρα που ο βρέντζος, και ότι αυτός εκπροσωπεί, απαίτησε την απομάκρυνσή του,
να του γυρίσουμε την πλάτη...
Μπορεί να μην τα χώνει αλλά στην τελική δεν μας χρεώνει, κάτι που έκναν ΌΛΟΙ οι προηγούμενοι της τελευταίας 20ετίας.

** Η ανακοίνωση των ΒΕΜ πρέπει να μπει στην κεντρική για κανα μήνα. Για κάποιο λόγο θάφτηκε από τα περισσότερα σάιτ... Δεν είναι τόσο απίθανο να ενημερωθεί μέσω του παοκμάνια ο Τζακ........

** Έφερε τον Άγγελο μέσω του οποίου απομάκρυνε εν μία νυκτί ΓουΧου & Ιωσηφίδη. Έφερε τον Τζακ ο οποίος αργά ή γρήγορα θα φέρει δικό του Τ.Δ., δηλαδή bye bye Zisis. Πιθανότατα θα αλλάξει και πολλά διοικητικά στελέχη. Ότι εμπιστοσύνη έδειξε ο Ιβάν στα "δικά μας παιδιά" τελείωσε. Οι αλλαγές είναι μεγάλες & ραγδαίες. Ευχαριστηθείτε τες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”