Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
To βαζελοθεατρινο τον καραγκουνη θελουνε να μας φερουνε ρε;;; ΗΜΑΡΤΟΝ!!
- efthimis_paok
Το θεμα ειναι οτι πριν ένα χρόνο όπως κ φέτος πανηγυριζαμε που είχαν κλείσει οι κάνουλες ενημέρωσης στους αρδ, κ χαιρομασταν που είχαν κοπεί τα σμς. Τελικα τι θελουμε;Black_White_Heart έγραψε:Παρα πολυ σωστος! Βασικα πιστευω οτι ο κοσμος μας, αν τους εξηγουσες λιγο (εως παρα πολυ λιγο) θα ημασταν πολυ πιο ηρεμοι και θα διχναμε περισοτερο υπομονη και κατανοηση! Τωρα τρωμε την μια ΑΡΔια μετα την αλλη και δεν ξερουμε τι μας περιμενει...θα σκασει το μπαμ....θα παρουμε τον Πιου τον Καρα .....κανεναν...aoratos έγραψε:Εμένα αυτό που με εξοργίζει στα μεταγραφικά και θεωρώ τεράστιο υπαίτιο γι αυτό τον Βρύζα είναι η παντελής έλλειψη επικοινωνίας με το κοινό.
3-4 ενημερωτικά sites υπάρχουν με επίκεντρο τον ΠΑΟΚ που το ρεπορταζ καλύπτεται κατα βάση από 10-15 δημοσιογράφους συνολικά. Όσο ανυπαρκείς και βλαχάρια να είναι οι περισσότεροι εξ αυτών δεν μπορεί να μην τους έχεις πιάσει ρε Βρύζα να τους εξηγήσει που βαδίζει μεταγραφικά η ομάδα.
Ο κόσμος έχει ανάγκη από σωστή ενημέρωση και αυτό το πράγμα που γίνεται φέτος είναι αστείο. Σε 3 εβδομάδες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος και το βλέπεις ξεκάθαρα από τα άρθρα που ανεβάζουν ότι δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται και δεν ξέρει κανείς τους ούτε καν σε ποιες θέσεις θα κινηθεί τελικά για παίκτες η ομάδα.
Γίνονται λάθη τεράστια επικοινωνιακά που εκθέτουν την ΠΑΕ και δημιουργούν καχυποψία, απαισιοδοξία και ανασφάλεια στον ήδη ανασφαλή κόσμο.
-
Το έχω πει επανειλημμένες φορές ότι ο Βρύζας είναι επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ(λόγω αμπαλίασης και συμφερόντων) τώρα φοβάμαι όμως ότι και ο Αναστασιάδης είναι επικίνδυνος μιας και δεν γίνεται να θέλει τον Καραγκούνη!!!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Υ.Γ Μην ξεχνάτε ότι στην προ Σαββίδη εποχή που ήταν πάλι πρόεδρος ο Βρύζας τον Αναστασιάδη τον είχε απορρίψει και μόλις τον ρώτησε ο Πετρώτος γιατί δεν τον πήρε τον Αναστασιάδη από τότε στον ΠΑΟΚ του είπε ότι είναι βαλτός...
Υ.Γ Μην ξεχνάτε ότι στην προ Σαββίδη εποχή που ήταν πάλι πρόεδρος ο Βρύζας τον Αναστασιάδη τον είχε απορρίψει και μόλις τον ρώτησε ο Πετρώτος γιατί δεν τον πήρε τον Αναστασιάδη από τότε στον ΠΑΟΚ του είπε ότι είναι βαλτός...
- koylispontios
Έτσι είναι.PaokPatraG4 έγραψε:Αποψη μου ειναι πως πλεον δεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε αλλες μεταγραφες....ετσι θα παει μεχρι το τελος Αυγουστου εμπαργκο ο Πουτιν εμπαργκο και ο Ιβαν....
Το είχε πει ο Ιβάν
<<δεν θα πετάω τα λεφτά μου(Ρώσικα) στο πηγάδι,ο Π.Α.Ο.Κ. θα πρέπει να γίνει αυτάρκης>>
καλα το οτι θα καναμε μεταγραφαρες στο μπασκετ και δεν θα συμπληρωναμε 16αδα στο ποδοσφαιρο τι ποσοστο θα εδινε στο στοιχημα? με carter odum μας βλεπω πολυ μακρια....δεν γινεται να τους δηλωσουμε για τα ευρωπαικα ,παιζουν και 3 θεσεις ο καθενας , καθαριζουν σαν τερματοφυλακες ολα τα στημενα , μποι και αλμα για cb , τους βαζεις και φορ αμα λαχει ... ξανα μανα εξοικονομηση
τον παπά μας θέλουμε φίλε, κι ας κράζουε τους αρδ.efthimis_paok έγραψε:Το θεμα ειναι οτι πριν ένα χρόνο όπως κ φέτος πανηγυριζαμε που είχαν κλείσει οι κάνουλες ενημέρωσης στους αρδ, κ χαιρομασταν που είχαν κοπεί τα σμς. Τελικα τι θελουμε;
αφού ότι γράφουνε, κατευθείαν τσιμπάμε
- hasio_john
ΔΕΝ τον θέλω στην ΠΑΟΚ, αλλά πίστεψέ με ότι τέτοιοι παίχτες με ΠΑΘΟΣ, χρειάζονται στην ομάδα μας!fn1m έγραψε:To βαζελοθεατρινο τον καραγκουνη θελουνε να μας φερουνε ρε;;; ΗΜΑΡΤΟΝ!!
Παίχτες σαν τον Καραγκούνη είναι σαν ένεση αδρεναλίνης και τους πετάς μέσα όταν βλέπεις πως το σύνολο έχει ...κάτσει! ΑΛΛΑ είναι αστείο να περιμένουμε 3 μπαμ μεταγραφικά για να ηρεμήσουμε και να μας φέρουν Καραγκούνη!
Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βοηθήσει πολύ φέτος και να μας ξελασπώσει σε πολλά ματσάκια! Αλλά εννοείτε εμείς θέλουμε μικρούς παίχτες (όχι δανεικούς φυσικά) που θα μπορέσουν να γίνουν βασικό/μόνιμο κομμάτι της ομάδας τα επόμενα χρόνια!
Περιμένω με ανυπομονησία την εβδομάδα που έρχεται που φαντάζομαι θα μάθουμε τι μας ετοιμάζει η διοίκηση!
Μακάρι να μας εκπλήξει όλους θετικά!!

- efthimis_paok
Προφανής η έλλειψη παπάδων,danirifle έγραψε:τον παπά μας θέλουμε φίλε, κι ας κράζουε τους αρδ.efthimis_paok έγραψε:Το θεμα ειναι οτι πριν ένα χρόνο όπως κ φέτος πανηγυριζαμε που είχαν κλείσει οι κάνουλες ενημέρωσης στους αρδ, κ χαιρομασταν που είχαν κοπεί τα σμς. Τελικα τι θελουμε;
αφού ότι γράφουνε, κατευθείαν τσιμπάμε
στον παπα-πιαττι παντως επεσε κράξιμο!!!
Είδαν κ απόειδαν οι αρδς, έκοψαν κ τους παπάδες.
- PaokPatraG4
Οποιος πιστευει οτι υπαρχει ελπιδα να κανουμε μεταγραφες μεχρι τελος Αυγουστου ''να σηκωσει χερι'' !!!!!!

-
Εγω πιστεύω πως το θέμα Καραγκουνη δεν υπάρχει απλώς. Και για μένα έχει βγει γι άλλους λόγους. Δεν ειμαι και εγω αισίοδοξος ποια ,τα πράγματα μεταξύ Ρωσίας και Ευρώπης χειροτερεύουν ίσως και αυτό δημιουργεί πρόβλημα . Η μόνη ελπίδα είναι ότι επειδη γίνονται αλλαγές στην διοικηση σοβαρές ,δεν πιστευω πως η ομάδα θα μείνει έτσι...
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω θελω να ρωτησω κατι... με ολη αυτη την κωλυσιεργια που παρατηρειται στα θεματα των μεταγραφων και ενω η ομαδα ειχε αναγκες σε ολες σχεδον τις θεσεις,με τι σκεπτικο η πρωτη μεταγραφη που καναμε και μαλιστ με αρκετα φραγκ ηταν του αριστερο μπακ?και ενω υπηρχε ανοιχτο το θεμα λινο?
,μηπως καποιοι δεν θελαν τον λινο στην ομαδα και γι αυτο βιαστηκαν να κλεισουν την θεση?
ποιος ειναι υπευθυνος που ολα τα αγαπητα προσωπα απο τον κοσμο σημερα δεν ειναι στην ομαδα?
υγ πολυπεριεργα πραματα στο Βασιλειο μας
υγ2 φανταζομαι τυχαιο ειναι που για αλλη μια φορα ομαδα του αγγελου δεν παιρνει μεγαλους παικτες παρα κατι 23χρονους γοναμπι.
υγ3 δεν θελω ουτε μισο ελληνα σε διοικητικη-προπονητικη θεση,μονο τοτε θα δουμε χαιρι
,μηπως καποιοι δεν θελαν τον λινο στην ομαδα και γι αυτο βιαστηκαν να κλεισουν την θεση?
ποιος ειναι υπευθυνος που ολα τα αγαπητα προσωπα απο τον κοσμο σημερα δεν ειναι στην ομαδα?
υγ2 φανταζομαι τυχαιο ειναι που για αλλη μια φορα ομαδα του αγγελου δεν παιρνει μεγαλους παικτες παρα κατι 23χρονους γοναμπι.
υγ3 δεν θελω ουτε μισο ελληνα σε διοικητικη-προπονητικη θεση,μονο τοτε θα δουμε χαιρι
- buffalobill4
Ακομα κ ψεματα των δημοσιογραφων να ειναι... δεν αφηνεις να πλαναται αυτη η φημη για την ομαδα σου αν θες να λεγεσαι σοβαρη ομαδα. Οπως κ στην περιπτωση του μαυρουκου. Κανουν κακο στην ομαδα σου τετοιες φημες. Η ομαδα λοιδωρειται απο ολους. Ακομα κ απο οπαδους τους. Κ μετα αναρωτιουνται τι φταιει κ δεν πανε καλα τα διαρκειας. Δε θελουμε ροναλντινιους κ παντεφ ιβαν. Σωστο προγραμματισμο κ δημιουργια ομαδας θελουμε.
Αν ησουν σοβαρη παε θα εβγαζες ανακοινωση κ θα το εκοβες το σεναριο στην αρχη του. Οπως εκανε κ η, κατα τα αλλα, ξανθουλα.
Αλλα σοβαρη ΠΑΕ δεν εισαι για κανενα λογο. Εδω κ δυο χρονια βλεπουμε προσπαθεια αλλαγης του dna της ομαδας. Με διαρροες στον τυπο για να κοψουν αντιδρασεις. Οπως ακριβως δουλευει κ η κυβερνηση. Διαρροες για 25% φπα κ επιβολη 23 για να μας κατσει καλυτερα.
Αν ησουν σοβαρη παε θα εβγαζες ανακοινωση κ θα το εκοβες το σεναριο στην αρχη του. Οπως εκανε κ η, κατα τα αλλα, ξανθουλα.
Αλλα σοβαρη ΠΑΕ δεν εισαι για κανενα λογο. Εδω κ δυο χρονια βλεπουμε προσπαθεια αλλαγης του dna της ομαδας. Με διαρροες στον τυπο για να κοψουν αντιδρασεις. Οπως ακριβως δουλευει κ η κυβερνηση. Διαρροες για 25% φπα κ επιβολη 23 για να μας κατσει καλυτερα.
Εχεις δίκιο...Μπορεί να μας πουνε οτι έφταιγε ο Λιθουανός πάλι...Και να την βγαλουν λάδι όλοι οι άλλοι...desperando έγραψε:εγω θελω να ρωτησω κατι... με ολη αυτη την κωλυσιεργια που παρατηρειται στα θεματα των μεταγραφων και ενω η ομαδα ειχε αναγκες σε ολες σχεδον τις θεσεις,με τι σκεπτικο η πρωτη μεταγραφη που καναμε και μαλιστ με αρκετα φραγκ ηταν του αριστερο μπακ?και ενω υπηρχε ανοιχτο το θεμα λινο?
Οι άλλοι φέρνουν Αφελάι (που αν είναι υγιής, θα είναι ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα) κι εμείς διαβάζουμε πρωί πρωί για Καραγκούνη....
Μου ανεβαίνει η πίεση πρωινιατικα.
Μου ανεβαίνει η πίεση πρωινιατικα.
Οταν παιρναμε εμεις παικτες για να τους νεκραναστησουμε κραζατε ολοι...Οποτε τωρα δεν μας παιρνει να μιλαμε για αφελαι και για καθε αφελαι...