Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από obanebane »

desperando έγραψε:επειδη πολλοι λενε για τα λεφτα που παιρνει ο γαυρος απο τις πωλησεις και παιρνοντας την ευκαιρια απο αυτο που εγραψες για τον μανωλα να πω οτι ο ραιολα κατω απο 50-50 αποκλειεται να δουλευει.

οσο για μεταγραφες εγω εδω μεσα δεν ξανα λεω τιποτα ουτε για μας ουτε για τον γαυρο που μας κανει πλακα.

δυστυχως αλλιως τα περιμεναμε τα πραγματα αλλιως μας ηρθαν

Τα εχω γραψει και εγω αυτα ντεσπε αλλα και το 50-50 υπεραρκετο ειναι για ποδοσφαιριστες που δεν τους εχουν κοστισει τιποτα.
Μανωλας,Μητρογλου και εχει και συνεχεια Σαμαρης,Σιοβας ισως και ο Μανιατης.
Αυτοι εκαναν τσικο τους την καλυτερη ακαδημια στην ελλαδα (πανιωνιου) ολων των εποχων,πλακα μας κανουν παρτε το χαμπαρι.
5 χρονια πισω εγραψε ο ντανι οτι ειμαστε εγω θα πω 5 και βαλε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχουμε συνηδοτοποιησει εμεις και ακομα περισσοτερο οι υπευθυνοι στην παε τι νουμερα αφησαν πισω τους οι παικτες που αποχωρησαν και ποιοι καλουνται να τα αντικαταστησουν; Οι τρεις της μεσοεπιθετικης γραμμης μαζι με τον Λινο προσφεραν με μια γρηγορη ματια περι των 35 γκολ και 40 ισως και παραπανω ασιστ και οι αντικαταστατες τους ειναι ο Μακ που οσο φυσικο ταλεντο και αν εχει απο τελικες ενεργειες ειχε 6 γκολ και 5 ασιστ σε 100 παιχνιδια,ο ρατς που ειναι εξαιρετικος αμυντικος αλλα τις ασιστ μιας σεζον του Λινο πρεπει να τις εχει συνολικα στην καριερα του,ο γκολασα ενα ταλαντουχο παιδι που προερχεται απο περιεργη χρονια και εχει στο συνολο της καριερας του 2 ασιστ και 19 γκολ σε 131 παιχνιδια και ο φακουντο με τα περισσοτερα γκολ αλλα στην πρωτη του χρονια ευρωπη με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο.Συγχωρεστε με αν τα νουμερα δεν ειναι εντελως ακριβη αλλα μεσες ακρες αυτη ειναι η εικονα και οπως καταλαβαινετα αν δεν προκυψει κατι εντυπωσιακο απο πλευρας Μαρτενς κυριως αναμενεται μαρτυριο σε καθε παιχνιδι για την επιτευξη γκολ γιαυτο και αυτα τα ελαφρα την καρδια δεν χρειαζομαστε παικτη εκει εκει και εκει ας μην τα λεμε και κυριως ας μην σκοπευουν να τα υλοποιησουν οι αρμοδιοι γιατι αναμενεται να ζησουμε σκηνες ροκ φετος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Είπαμε τα γκολ με ασίστ τακλιν θα ναι ο κανονας :D :opaokara:
black death

Δημοσίευση από black death »

6άρια (παίχτες που κατασκηνώνουν μπροστά απ' την άμυνα): Μαντούρο, Τζιόλης, Κάτσε*
8άρια (παίχτες που παίζουν δίπλα απ' αυτούς με περισσότερες προωθήσεις): Κάτσε, Σαββίδης, Γκολάσα**, Τζάνδαρης(?)
10άρια (παίχτες που κινούνται πίσω απ' το φουνταριστό, επιθ. χαφ ή δεύτερα φορ ανάλογα το σύστημα): Γκολάσα, Φανούρης, Μάρτενς***

Εξηγώ τα αστεράκια: Επειδή βλέπω το Μάρτενς να παίρνει περισσότερα παιχνίδια στα πλάγια (όποτε δεν έχει ενοχλήσεις :? ), καθώς το να τον βάζεις στον άξονα, ειδικά σε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, που η επαφή και η κλωτσιά είναι πολύ πιο συχνές, δεν μου φαίνεται και πολύ καλή ιδέα, πιθανολογώ ότι το κουπί σαν βασικό δεκάρι θα το τραβήξει ο Γκολάσα ο οποίος μέχρι τώρα έχει δείξει ότι του αρέσει να κινείται ελεύθερα και να δημιουργεί και δεν είναι ο παίχτης στυλ Λαζάρ που περιμένουν κάποιοι για να κάτσει δίπλα απ' το εξάρι και να κλείνει χώρους.
Απ' την άλλη, ο Κάτσε σαν 6άρι, όποτε έπαιξε, απογοήτευσε, καθώς φαίνεται κάτι να του λείπει, είτε αυτό είναι εμπειρία είτε μυαλό. Οπότε, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο Κάτσε, αυτή τη στιγμή, μάλλον είναι το βασικό μας 8άρι. Παρά την εκτίμηση που έχω σε κάποια προσόντα του (φυσική κατάσταση, εργατικότητα), η ποιότητα του είναι ανεπαρκής (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον) για ομάδα που καλείται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια να δημιουργήσει και να διασπάσει ταμπούρια. Οπότε με τα τωρινά δεδομένα, περιμένεις το Μαντούρο να εξελιχθεί σε νέος Γκαρσία και να κάνει όλο το παιχνίδι από πίσω, αλλά, ακόμα κι αυτό, δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

O Γκολάσα δεν είναι 10αρι με τίποτα.
Ο Μάρτενς στα άκρα είναι ωσεί παρόν.
joshua έγραψε:Εχουμε συνηδοτοποιησει εμεις και ακομα περισσοτερο οι υπευθυνοι στην παε τι νουμερα αφησαν πισω τους οι παικτες που αποχωρησαν και ποιοι καλουνται να τα αντικαταστησουν; Οι τρεις της μεσοεπιθετικης γραμμης μαζι με τον Λινο προσφεραν με μια γρηγορη ματια περι των 35 γκολ και 40 ισως και παραπανω ασιστ και οι αντικαταστατες τους ειναι ο Μακ που οσο φυσικο ταλεντο και αν εχει απο τελικες ενεργειες ειχε 6 γκολ και 5 ασιστ σε 100 παιχνιδια,ο ρατς που ειναι εξαιρετικος αμυντικος αλλα τις ασιστ μιας σεζον του Λινο πρεπει να τις εχει συνολικα στην καριερα του,ο γκολασα ενα ταλαντουχο παιδι που προερχεται απο περιεργη χρονια και εχει στο συνολο της καριερας του 2 ασιστ και 19 γκολ σε 131 παιχνιδια και ο φακουντο με τα περισσοτερα γκολ αλλα στην πρωτη του χρονια ευρωπη με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο.Συγχωρεστε με αν τα νουμερα δεν ειναι εντελως ακριβη αλλα μεσες ακρες αυτη ειναι η εικονα και οπως καταλαβαινετα αν δεν προκυψει κατι εντυπωσιακο απο πλευρας Μαρτενς κυριως αναμενεται μαρτυριο σε καθε παιχνιδι για την επιτευξη γκολ γιαυτο και αυτα τα ελαφρα την καρδια δεν χρειαζομαστε παικτη εκει εκει και εκει ας μην τα λεμε και κυριως ας μην σκοπευουν να τα υλοποιησουν οι αρμοδιοι γιατι αναμενεται να ζησουμε σκηνες ροκ φετος.
Πολύ σωστός.
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Εξαρτάται ποίος θα παίζει πίσω από το φορ.Αν αρχίζουμε με τον ψηλό σχετικά Μαρτενς που είναι κλασικό 10άρι που φτιάχνει παιχνίδι θα έχουμε ένα 4-2-3-1 με πίσω έναν από Τζιώλη-Μαντούρο και δεύτερο αμυντικό χαφ τον Κάτσε που θα ανεβοκατεβαίνει.Αν αρχίζει ο Περέιρα θα είναι ένα 4-4-1-1 με Μαντούρο ή Τζιάλη και Γκολάσα.3-5-2 με ένα στόπερ δεν μπορούμε να παίξουμε αλλά ρόμβο με Μαντουρο ή Τζιώλη πίσω,Κάτσε-Γκολάσα εσωτερικούς μέσους μύτη ο Μαρτενς και μπροστά,Φακούντο Κλάους θα παίξει σίγουρα!
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Για την συζήτηση που γίνεται για Γλύκο, να πω ότι για τερματοφύλακας έχει αρκετά καλά στοιχεία. Ελπίζω ότι ο Αναστασιάδης θα του δώσει, έστω και λίγο παραπάνω, την απαραίτητη ψυχολογία και τσαμπουκά που του λείπουν. Φέτος είναι μάλλον η τελευταία του ευκαιρία για κάτι τέτοιο, αλλιώς θα μείνει ο μόνιμος δεύτερος. Εννοείται βέβαια πως δεν περιμένω τον Άγγελο να του μάθει να κάνει εξόδους. Αυτό το βελτιώνεις με προσωπική δουλειά ως ένα βαθμό και από 'κει και πέρα απλά είτε το έχεις, είτε όχι.
Είναι μια μεταβατική χρονιά φέτος και πάνω κάτω τα ανάλογα ισχύουν και για αρκετούς ακόμα, πχ Σκόνδρας, Τζαβέλας, Κάτσε. Αν δεν βάλουν το κωλαράκι κάτω και να κάνουν ατομικές προπονήσεις πάνω στις ελλείψεις τους, δεν θα δούμε τίποτα καλύτερο και φέτος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

obanebane έγραψε:Οχι ρε τεο πλακιτσα στο Αποστολη κανω,η αληθεια ειναι οτι ωρες ωρες ειναι λιγο εκνευριστικος περνανε ομως τα χρονια και τον δικαιολογω γιατι και εμεις στην ηλικια του μπορει να ειμαστε χειροτεροι. :mrgreen:
+1
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

jay trotter έγραψε:Εξαρτάται ποίος θα παίζει πίσω από το φορ.Αν αρχίζουμε με τον ψηλό σχετικά Μαρτενς που είναι κλασικό 10άρι που φτιάχνει παιχνίδι θα έχουμε ένα 4-2-3-1 με πίσω έναν από Τζιώλη-Μαντούρο και δεύτερο αμυντικό χαφ τον Κάτσε που θα ανεβοκατεβαίνει.Αν αρχίζει ο Περέιρα θα είναι ένα 4-4-1-1 με Μαντούρο ή Τζιάλη και Γκολάσα.3-5-2 με ένα στόπερ δεν μπορούμε να παίξουμε αλλά ρόμβο με Μαντουρο ή Τζιώλη πίσω,Κάτσε-Γκολάσα εσωτερικούς μέσους μύτη ο Μαρτενς και μπροστά,Φακούντο Κλάους θα παίξει σίγουρα!
Ο ρόμβος θέλει επιθετικά μπακ στυλ Λινό. Άντε από δεξιά έχεις Κίτσου, από αριστερά; Ρατς; Ίσως ο Σπυρόπουλος αν θυμηθεί τα νιάτα του στον Πανιωνιο. Το 4-2-3-1 και 4-3-3 θελει εξτρεμ και εμείς έχουμε 1. Ποιο πιθανο για τώρα και ίσως για το ευρωπαϊκό βλέπω το 4-4-2 με αριστερά Μαρτεν αλλά να συγκλίνει προς το κέντρο, δεξιά Μακ πιο ελεύθερο επιθετικά και χαφ κατσε γκολασα. Αλλά δεν αποκλείω και Μακ αριστερά και το Σαλπι δεξιά.Πάντως πριν ολοκληρωθούν οι Μεταγραφές δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

4-2-3-1 γλυκος Τζαβέλας βιτορ ρατς κιτσιου μαντουρο κάτσε γκολάσα μακ μαρτενς κλαους

4-4-2 γλυκος Τζαβέλας βιτορ ρατς κιτσιου μαντουρο κάτσε μακ γκολάσα φανουρης κλαους
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

slidar έγραψε:4-2-3-1 γλυκος Τζαβέλας βιτορ ρατς κιτσιου μαντουρο κάτσε γκολάσα μακ μαρτενς κλαους

4-4-2 γλυκος Τζαβέλας βιτορ ρατς κιτσιου μαντουρο κάτσε μακ γκολάσα φανουρης κλαους
Είσαι εμπαθής και προκλητικός και ασεβής :lol:
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

slidar έγραψε:4-2-3-1 γλυκος Τζαβέλας βιτορ ρατς κιτσιου μαντουρο κάτσε γκολάσα μακ μαρτενς κλαους

Στο 4-2-3-1 έχεις βάλει ακραίους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό που ζητάει το σύστημα αλλά αυτό είναι μεγάλη συζητηση....
black death

Δημοσίευση από black death »

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να γίνει και 4-1-2-3 (4-1-2-2-1).
Να δούμε και το Τζιόλη, αν θα τον χωρέσει πουθενά ο κόουτς. Λέτε να θυμηθεί τα νιάτα του σε Πανιώνιο, βάζελο και Βέρντερ που ανεβοκατέβαινε το γήπεδο; Μπα, πολύ χλωμό...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

paokovios1974 έγραψε:Παιδια χαρηκα πολυ που σας γνωρισα να ειστε καλα ολοι σας, πολλους απο εσας σας διαβαζα για χρονια "και τον αρισκ"και πραγματικα βγαζατε αλλο προσωπο τοτε,ισως να ηταν η ...γκαυλα που σας ειχε παρει τα μυαλα.Εγω λοιπον φιλοι μου αυτην την ΚΑΥΛΑ την εχω ακομα, λεω ΠΑΟΚ και ηδονιζομαι ο ΠΑΟΚ ειναι υπερανω ολων ΚΑΙ του σαββιδη ΚΑΙ του βρυζα φυσικα ,ΚΑΙ του γκαρσια και του νατχο.Δεν περιμενω μεταγραφες λοιπον για να παρω το κασκολ μου(κι ας εχει και ζεστη)και να καταθεσω την ψυχη μου και την φωνη μου... ΠΑΟΚ Συγνωμη ξεφυγα.Για το καλο του ΠΑΟΚ λοιπον ΜΑΚΑΡΙ να εχω δικιο εγω γιατι αν εχω δικιο εγω τοτε θα ζησουμε την καλυτερη χρονια μετα απο 29 χρονια...και τοτε ειμασταν 3τεταρτο φαβορι,ειχαμε φαει και 3 στην τουμπα απο τον γαυρο...γμσετα.Να ειστε καλα αδερφια, Τσε, Ρομαν, Ταγματαρχη, Ριζλα ,Ντεσπε,Τζοσουα,συγνωμη αν ξεχασα καποιον keep PAOKIZIN .ΥΓ Μπανε το σπηλαιο του πλατωνα αναφερεται στην, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. :nairepaok:

αντε ρε Παοκτσακι μου...γιατι με χαλας τωρα ....

ρε μη μασας ρε....αστους να λενε...το Πρωταθλημα θα παρουμε ρεεεεεεε.... :pano: :nairepaok: :opaokara:

εμεις που ασπρισαν τα μαλλια μας στα τσιμεντα....κατι ξερουμε ;)
οτι ειπες -ειπαν...παει περασε....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...
Κανε ενα διαλλειμα...και ετοιμασου για γουστα ''με την καψουρα μας την ποιο μεγαλη'' :opaokara:
Παοκοβιε....τα λεμε σε καμια δεκαρια μερες ;) ...ηρεμα και ωραια...αντε να σε χαρω...
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Ειναι τραγικο να λεγεσαι ΠΑΟΚ, να ψαχνεις στοπερ απο τον μαιο και να παιζεις σε φιλικα αυγουστου με βασικο τον Κατσικα. ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ!

Πειτε σε κατσικα, σπυροπουλο και τζιολη να βρουν ομαδα να πανε δανεικοι και πληρωστε τους και το μισο συμβολαιο, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτοι οι παικτες να φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ και να τρωνε χρονο συμμετοχης απο δικα μας παιδια (ιντζιδης, ποζατζιδης, σαββιδης ) .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”