Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από astronaut »

Θα'πρεπε να σε προβληματίζει ότι ΔΕΝ υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση επί των δανεικών...

- Για τον Λούκας ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ κάτι για επέκταση 1 χρόνου με ταυτόχρονη μείωση αποδοχών από τις 400 χιλιάδες στις 250. Αν γινόταν αυτό θα είχαμε επίσημη ανακοίνωση...
Άρα είμαστε στις 400 χιλιάδες με το συμβόλαιό του να λήγει το μεθεπόμενο καλοκαίρι. Δηλαδή, ή θα πρέπει να τον ανανεώσουμε το επόμενο καλοκαίρι ή να τον πουλήσουμε/σκοτώσουμε.
Τώρα, αν νομίζεις ότι η Κορούνια καλύπτει τα 400 χιλιάρικα του συμβολαίου του καλύτερα να αλλάξεις πλευρό. Πιο πιθανό είναι να καλύπτει τα 250 (που ακούστηκαν) και τα υπόλοιπα 150 ο ΠΑΟΚ.

- Για τον Ίνιγο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρωνόταν σε 11 μήνες, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ μια πληροφορία από Ισπανία ότι ο παίκτης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή. Επίσης, κάτι μισόλογα από τα δικά μας αρδ ότι ο ΠΑΟΚ είναι διατεθιμένος να πληρώσει το 40% των 360 χιλιάδων για να πάει αλλού δανεικός.
Προφανώς, πλήρωσε κάπου στα 150 χιλιάρικα για να αποδεσμευτεί απ'αυτόν που μάρκαρε τον Μέσσι.

- Για τον Χακόμπο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το μεθεπόμενο καλοκαίρι, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ (πάλι) ότι του πληρώνουμε το 30% του συμβολαίου του για να πάει δανεικός. Δηλαδή γύρω στα 100 χιλιάρικα.

** Για να σε διευκολύνω στο άθροισμα των γ@μησιάτηκων που πληρώνει η ΠΑΕ και στερείται από το φετινό μπάτζετ, καθώς ένας σοβαρός Τ.Δ. δεν θα προσέφερε ποτέ τέτοιες συμβολαιάρες, σου υπογράμμισα τα ποσά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε ανθρωπε διαβαζεις τι γραφεις πριν το παραθεσεις? ο λουκας ζητησε μονος του να φυγει ειναι δυνατον να του πληρωνουμε και μερος του συμβολαιου του?
Εισαι απιστευτος ρε φιλε.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Αστροναύτη παρότι μόλις έκανα λογαριασμό σου έγραψα ήδη σε ένα άλλο πόστ ότι μάλλον βλέπεις θεωρίες συνομωσιες παντού και είναι η άποψη μου απο τα αρκετά πόστ σου που έχω διαβάσει...πρώτα απολα αναφέρεις τις φήμες που υπάρχουν και δεν δέχεσαι τα ρεπορτάζ που έχουν βγει ( ότι ο Λόπεθ έμεινε ελεύθερος πχ) αλλά επιμένεις σε διάφορα θέματα του φόρουμ να σκαλιζεις αυτό το θέμα,βασιζόμενος πάντα στο ´γιατι δεν βγήκαν προς τα έξω λεπτομέρειες απο την παέ κτλ ´ ....και ενώ συμφωνώ ότι ούτε εγώ πιστεύω τους αρδ εσύ δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα τόσο καιρό αλλά κάθεσαι και αναλύσεις μάλιστα ποσά λεφτά έχασε η ΠΑΕ σύμφωνα με αυτά που έχεις στο μυαλό σου...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Απ: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από nothu »

astronaut έγραψε:Θα'πρεπε να σε προβληματίζει ότι ΔΕΝ υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση επί των δανεικών...

- Για τον Λούκας ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ κάτι για επέκταση 1 χρόνου με ταυτόχρονη μείωση αποδοχών από τις 400 χιλιάδες στις 250. Αν γινόταν αυτό θα είχαμε επίσημη ανακοίνωση...
Άρα είμαστε στις 400 χιλιάδες με το συμβόλαιό του να λήγει το μεθεπόμενο καλοκαίρι. Δηλαδή, ή θα πρέπει να τον ανανεώσουμε το επόμενο καλοκαίρι ή να τον πουλήσουμε/σκοτώσουμε.
Τώρα, αν νομίζεις ότι η Κορούνια καλύπτει τα 400 χιλιάρικα του συμβολαίου του καλύτερα να αλλάξεις πλευρό. Πιο πιθανό είναι να καλύπτει τα 250 (που ακούστηκαν) και τα υπόλοιπα 150 ο ΠΑΟΚ.

- Για τον Ίνιγο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρωνόταν σε 11 μήνες, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ μια πληροφορία από Ισπανία ότι ο παίκτης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή. Επίσης, κάτι μισόλογα από τα δικά μας αρδ ότι ο ΠΑΟΚ είναι διατεθιμένος να πληρώσει το 40% των 360 χιλιάδων για να πάει αλλού δανεικός.
Προφανώς, πλήρωσε κάπου στα 150 χιλιάρικα για να αποδεσμευτεί απ'αυτόν που μάρκαρε τον Μέσσι.

- Για τον Χακόμπο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το μεθεπόμενο καλοκαίρι, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ (πάλι) ότι του πληρώνουμε το 30% του συμβολαίου του για να πάει δανεικός. Δηλαδή γύρω στα 100 χιλιάρικα.

** Για να σε διευκολύνω στο άθροισμα των γ@μησιάτηκων που πληρώνει η ΠΑΕ και στερείται από το φετινό μπάτζετ, καθώς ένας σοβαρός Τ.Δ. δεν θα προσέφερε ποτέ τέτοιες συμβολαιάρες, σου υπογράμμισα τα ποσά.
Ο γιος του περιπτερα, ο ξαδερφος του φουρναρη κι ο κουμπαρος μου απ το χωριο που δεν το ξερεις. Ετσι κι εγω μπορω να βγαλω συμπερασματα με το τι ακουγεται δεξια κι αριστερα.
Άβαταρ μέλους
astronaut

ΟΚ ρε μάγκες, της φαντασίας μου είναι. Ανασκευάζω.

- Τον Ίνιγο τον αφήσαμε ελεύθερο χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση για την ΠΑΕ. Μεγάλε Τεχνικέ μας Διευθυντή είσαι ο καλύτερος ΛΑΙΜΑΙ. Ο παίκτης θεώρησε τιμή του που προπονήθηκε με τον ΠΑΟΚ, και πλέον τα Ιβηρικά αρδ έχουν να λένε ότι μπορεί να μαρκάρει και τον ΔΣ14. Γι'αυτό το λόγο -και μόνο- δέχθηκε να αφήσει τα 360 χιλιάρικα του ΠΑΟΚ και να πάει στα 150-200 της Κόρδοβα. Όποιος λέει ότι η ΠΑΕ πλήρωσε το 40% του συμβολαίου του για να γλυτώσει έστω το 60% πετάει λάσπη στον Ζησάο. Μόνο ο Τσιτσιακόφ θα μπορούσε να κάνει τέτοιες λακαμίες.

- Η Κορούνια, κι αν δεν έχει μαντήλι να κλάψει, δίνει 400 χιλιάρικα στον Λούκας καλύπτοντας όλο του το συμβόλαιο. Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει επεκτείνει κατα 1 χρόνο το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και να δίνει τελικά 250 χιλιάρικα. Σ'αυτή την περίπτωση, η ΠΑΕ δεν ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Λούκας για να μην τσαντίσει τους ραδιοφωνατζήδες. Όπως και να'χει, ο ΠΑΟΚ για φέτος δεν επιβαρύνεται ΚΑΘΟΛΟΥ από το συμβόλαιο του Λούκας. Όποιος πει ότι η Κορούνια καλύπτει ένα μέρος του (όποιου) συμβολαίου του Λούκας είναι χαϊβάνι.

- Τον Χακόμπο τον πιστεύουμε και γι'αυτό δεν τον αποδεσμεύσαμε. Θεωρούμε ότι θα βάλει μυαλό παίζοντας 1 χρόνο στην Τενερίφη και θα επιστρέψει πιο ώριμος από ποτέ. Εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ δεν επιβαρύνεται και η Τενερίφη καλύπτει όλο το συμβόλαιό του.

Τρία στα τρία λοιπόν ο Ζησάο! Τέτοια αποτελεσματικότητα ούτε σαν σέντερ φορ. Όνειρα γλυκά.
Ksenitemenos4

Ευχαριστούμε που μας λες ότι κοιμόμαστε όλοι αλλά μόνο εσύ είσαι ο ξύπνιος, συνεχίζεις να γράφεις κατέβατα χωρίς το παραμικρό επιχείρημα...κριμα..καληνύχτα και σε σένα..
Άβαταρ μέλους
astronaut

Ksenitemenos4 έγραψε:Αστροναύτη παρότι μόλις έκανα λογαριασμό σου έγραψα ήδη σε ένα άλλο πόστ ότι μάλλον βλέπεις θεωρίες συνομωσιες παντού και είναι η άποψη μου απο τα αρκετά πόστ σου που έχω διαβάσει...πρώτα απολα αναφέρεις τις φήμες που υπάρχουν και δεν δέχεσαι τα ρεπορτάζ που έχουν βγει ( ότι ο Λόπεθ έμεινε ελεύθερος πχ) αλλά επιμένεις σε διάφορα θέματα του φόρουμ να σκαλιζεις αυτό το θέμα,βασιζόμενος πάντα στο ´γιατι δεν βγήκαν προς τα έξω λεπτομέρειες απο την παέ κτλ ´ ....και ενώ συμφωνώ ότι ούτε εγώ πιστεύω τους αρδ εσύ δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα τόσο καιρό αλλά κάθεσαι και αναλύσεις μάλιστα ποσά λεφτά έχασε η ΠΑΕ σύμφωνα με αυτά που έχεις στο μυαλό σου...
Αρχικά ξεκαθάρισε μέσα σου αν δέχεσαι τα ρεπορτάζ ή αν τα ρεπορτάζ πηγάζουν από αρδ(ς). Πιο πρόσφατη μεγάλη στιγμή των αρδ(ς) είναι το ρεπορτάζ τους ότι ο Νταρμπό θα παίξει απέναντι στην Ξάνθη...
Εγώ λοιπόν ως αληθές δέχομαι την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ. Και επίσημη (αναλυτική) ενημέρωση δεν έδωσε για κανέναν από τους δανεικούς...

Από κει και πέρα αγαπητέ Ξενιτεμένε, απ'τη στιγμή που τα αρδ(ς) βρήκαν τον τρόπο να μάθουν για τη ρήτρα αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του Χουμπ, έχω την απαίτηση να με ενημερώσουν επακριβώς και για τις συμφωνίες των δανεικών μας.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/gia- ... o-o-fyssas
Άλλη μία πόρτα έκλεισε, Ζήση...
Ksenitemenos4

astronaut έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:Αστροναύτη παρότι μόλις έκανα λογαριασμό σου έγραψα ήδη σε ένα άλλο πόστ ότι μάλλον βλέπεις θεωρίες συνομωσιες παντού και είναι η άποψη μου απο τα αρκετά πόστ σου που έχω διαβάσει...πρώτα απολα αναφέρεις τις φήμες που υπάρχουν και δεν δέχεσαι τα ρεπορτάζ που έχουν βγει ( ότι ο Λόπεθ έμεινε ελεύθερος πχ) αλλά επιμένεις σε διάφορα θέματα του φόρουμ να σκαλιζεις αυτό το θέμα,βασιζόμενος πάντα στο ´γιατι δεν βγήκαν προς τα έξω λεπτομέρειες απο την παέ κτλ ´ ....και ενώ συμφωνώ ότι ούτε εγώ πιστεύω τους αρδ εσύ δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα τόσο καιρό αλλά κάθεσαι και αναλύσεις μάλιστα ποσά λεφτά έχασε η ΠΑΕ σύμφωνα με αυτά που έχεις στο μυαλό σου...
Αρχικά ξεκαθάρισε μέσα σου αν δέχεσαι τα ρεπορτάζ ή αν τα ρεπορτάζ πηγάζουν από αρδ(ς). Πιο πρόσφατη μεγάλη στιγμή των αρδ(ς) είναι το ρεπορτάζ τους ότι ο Νταρμπό θα παίξει απέναντι στην Ξάνθη...
Εγώ λοιπόν ως αληθές δέχομαι την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ. Και επίσημη (αναλυτική) ενημέρωση δεν έδωσε για κανέναν από τους δανεικούς...

Από κει και πέρα αγαπητέ Ξενιτεμένε, απ'τη στιγμή που τα αρδ(ς) βρήκαν τον τρόπο να μάθουν για τη ρήτρα αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του Χουμπ, έχω την απαίτηση να με ενημερώσουν επακριβώς και για τις συμφωνίες των δανεικών μας.[/

Μα και εσύ ο ίδιος τη μια λες ότι είναι αρδ και ότι έγραφαν ότι να ναι για νταρμπο και την άλλη περιμένεις λεπτομέρειες απο τους δανεισμους...και άντε και έγραφαν κάποια πράγματα εσύ για πες μου θα τους πιστεύες η όχι? το θέμα δεν είναι οι αρδ αλλά γιατί έχεις μια θεωρία συνομωσιας για κάθε θέμα; Άντε και σου έλεγε επίσημα η ΠΑΕ ότι καλύπτει μέρος του συμβολαίου του Λόπεθ πχ,ποιο θα ήταν το πρόβλημά? προτιμούσες όλο το συμβόλαιο και να κάνει διακοπές? πάλι δεν θα εκραζες( και τότε θα είχες δίκιο)?και στην τελική συμφωνούμε ότι έχουν κάνει άπειρα λάθη σε επιλογές παικτών και στα συμβόλαια αλλά δεν είναι φυσιολογικό να απαιτούμε λεπτομερή ανάλυση για τα οικονομικά δεδομένα κάθε δανεισμού,και αν δεν το κάνουν να βγάζουμε θεωρίες απο το κεφάλι μας όπως εσύ ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ζηση δε παίρνεις κανα τηλέφωνο τον Ματζικ να σου μάθει 5 πράγματα?

"Προτού ο ΠΑΟΚ καταλήξει στην επιλογή του Jake Odum, υπήρξε αρκετή έρευνα και όπως λέει ο Νίκος Σταυρόπουλος: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί, όσον αφορά την προσωπικότητά του και ένα παιδί που δουλεύει ακατάπαυστα, πολλές ώρες στο γήπεδο, με έξτρα ώρες προπόνησης και οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι πρόκειται για παιδί φιλόδοξο που θέλει να διακριθεί στην Ευρώπη. Είδα τον Odum τον περασμένο Απρίλιο στο Portsmouth κι από τότε τον παρακολουθήσαμε σαν ομάδα και στο Las Vegas, πήραμε πληροφορίες και για την παρουσία σε προπονήσεις με ομάδες του NBA και μετά από όλα αυτά, θεωρούμε ότι ταιριάζει και ο τρόπος με τον οποίο παίζε με το δικό μας στυλ και το στυλ που θέλει να έχει το παιχνίδι μας ο προπονητή μας. Οι αποφάσεις που παίρνουμε είναι από κοινού, ωστόσο ο προπονητής είναι πάντα αυτός που θα πει την τελευταία κουβέντα και εμείς με τον Σούλη Μαρκόπουλο, νομίζω ότι έχουμε τον κατάλληλο προπονητή για να πάρουμε και από αυτό τον παίκτη το καλύτερο. Ο Odum ήταν από την πρώτη στιγμή από τις βασικές μας επιλογές, σίγουρα θέλει τον χρόνο του γιατί είναι μεγάλη η διαφορά του κολεγιακού μπάσκετ από το μπάσκετ στην Ευρώπη, ωστόσο, με υπομονή και δουλειά, όπως έγινε και πέρσι με τον Cooper, πιστεύω ότι η ομάδα έχει το περιβάλλον και τον τρόπο να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρήγορα, να αφομοιώσει με σωστό τρόπο αυτά που πρέπει και στο τέλος να έχουμε έναν ακόμη καλύτερο παίκτη".

Εμεις 3 χρονια ψαχνουμε σεντερ μπακ .Ειναι δυνατον?
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Κ ακομα τα διαρκεια στο μπασκετ ειναι σε 3ψηφιο αριθμο.....
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Excellent Καταραμένος.

ΥΓ : Ήθελα να γράψω ακριβώς το ίδιο, αλλά είπα μέσα μου "άστο, θα πούνε (ξανά) ότι παριστάνω τον ξερόλα"
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειλικρινά δε ξέρω πλέον τι να πιστέψω για αυτόν .Αυτος που μου χάρισε την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου (ακόμα κι απ τη γέννηση του γιου μου) με το γκολ στο Χαιμπουρι έχει μετατραπεί στον πιο δολοπλόκο ανθρωπο στην ιστορία
του συλλόγου και φταίει για τα πάντα?Για το θεμα Μπόλονι και τον ερχομο ΓΔ φταίει σίγουρα αλλα για τόσα πολλά που του καταλογίζουμε δε ξέρω,δε το χωρά ο νούς μου.Ανικανότητα (οι Γκαρσία,Κοντρέρας κλπ πως ήρθαν),σκοπιμότητα για να κονομήσει μέσω μάνατζερ απ τις πολλές μεταγραφές, Φαταούλ και προδοσία ή κατι άλλο? Δε ξέρω πλεον, δε μπορω να καταλάβω πώς ένα πουλέν κατάντησε μισητός και persona non grata. Δε το χωράει ο νους μου οτι είναι έτσι..
Άβαταρ μέλους
astronaut

Εγώ πάντως, τον καιρό εκείνο, δεν θυμάμαι να τον αντιμετωπίζαμε ως πουλέν. Τα τσιμέντα αναστέναζαν από τα καντήλια...
Άλλο αν με το γκολ στο Χάιμπουρι μπήκε για πάντα στις καρδιές μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Οι τελευταίες συνομιλίες που αφορούν τα στημένα (αυτά που ο Fataul αντιμετωπίζει με το αστείρευτο humor του), από ποια χρονιά είναι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”