Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από desperando »

την αποστολη για το προτελευταιο φιλικο και ενα απο τα τρια δυνατα την εχουν δει οι υπευθυνοι ?
περα απο τους τεματαδες υπαρχουν

2 σεντερ μπακ
3 δεξια μπακ που τον εναν προσπαθουμε να του βρουμε θεση στα στοπερ
4 :o αριστερα μπακ οπου και εδω τον εναν τον κανουμε στοπερ
6 χαφ 6-8 αρια
1 :shock: μονο καθαρο εξτρεμ
2 καθαρα φορ
1 περιφεριακο φορ
και τον σαλπι

ωωωωω ΘΕΟΙ

υγ ρε συ αγγελε τοση καψουρα με τον τσανδαρη δεν την καταλαβαινω.σε ολα τα φιλικα ο χειροτερος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τσανδαρης είναι ο νεος παρις ανδραλας, εν τω μεταξει ο ιντζιδης με εμπειρια α εθνικης δεν δοκιμάζεται και θα φαμε παλι κατσικα στη μαπα.....
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

MANIAKOS έγραψε: μονο από τα διαρκειας τα εσοδα είναι ηδη πολύ λιγοτερα + ότι τα προκριματικα του τα λου όπως λες δωσαν 2 μυρρια...+ ότι ο βάζελος εχει ελπιδες προκρισης οσο και μεις αναλόγως αντιπαλου παντα...+ κτ ειδα για λιγοτερα εσοδα στο φτωχοευροπα λιγκ
Στεφενς,επιτελείο,Στεφενς,Κατσουράνης,Λίνο,Βούκιτς,Χουσεν,Νατχο,Ινσουαράλδε,Νίνης,Στοχ,,Γεωργιάδης,Ολίσε,Γκτσμπούρνιγκ,Λούκας είναι τουλάχιστον 3εκ συμβόλαια+5εκ μπάτζετ

Άγγελος επιτελείο Αγγελου,Ρατς,Γκολάσα,,Μακ,Φακούντο,αύξηση Κλάους μας κάνουν το πολύ 1,5 εκ σε μπάτζετ.

Αυτοί τη στιγμή το έχουμε κατεβάσει 3-4 εκ το μπάτζετ και νομίζω πως έχει ισορροπήσει.Κάθε πρόκριση θα σημάνει ενίσχυση....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

απλα δε νομιζω ότι είναι εκει το προλημα τους , δικιο εχεις σαν μ πατζετ δε συγκρινεται....αλλα λογικα παλι οφ ημασταν περσι
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Black&White έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια. Σας έφερε τον Πίου και δεν τον θέλατε. Τρεις μεταγραφές είναι ήδη κλεισμένες όπως είπε και ο έγκυρος παοκόβιος. Ονομάτα δε θα πω αλλά ο Ιβάν είπε:"Εσύ, εσύ και ο κωλοτούμπας στο πούλμαν".

Έχει κλείσει κι άλλον έναν αλλά αυτή τη στιγμή οργώνιει...

Καλό βράδυ αγαπούλες.
Εσυ θα εισαι ο πρωτος,θα ξαναμιλησουμε συντομα,καλο βραδι αγαπουλα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Karelias έγραψε:
desperando έγραψε: Εικόνα

Εικόνα
Διαφωνώ ότι η δεύτερη 11αδα είναι καλύτερη γιατί 1: δεν έχει κανονικό κεντρικό αμυντικό, 2: δεν έχει κανονικό αριστερό εξτρέμ. Ξέροντας βέβαια, ότι ξέρουμε τώρα, δεν απέχουν πολύ σε συνολική ποιότητα.

Υπάρχουν όμως μερικά δεδομένα που δεν μπορούν να αγνοηθούν.
1: Δεν είμαστε έτοιμοι για επίσημο αγώνα.
2: Λείπουν παίχτες σε νευραλγικά σημεία της 11αδας

Αρχίζω και πιστεύω ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές. :cry:
Δηλαδη ο γεωργιαδης θες να μου πεις οτι ειναι κανονικο αριστερο εξτρεμ?ασφαλως αστειευεσαι,μηπως ο κατσουρανης ειναι κανονικο στοπερ?εδω μαλλον αστειευεσαι πιο πολυ.Αγωνιστικα πρωτη φορα εχω δει ΠΑΟΚ να κανει τοσο καλα παιχνιδια απεναντι σε τοσο δυνατους αντιπαλους...και με την κ20 ;)
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

desperando έγραψε:χαρας το κουραγιο καποιων που ειναι τοσο αισιοδοξοι και κανουν ονειρα με το νου τους.
δυστυχως εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι με το υπαρχον ροστερ θα κατεβουμε στους δυο πρωτους ευρωπαικους αγωνες και αναλογως το τι θα κανουμε αλλα κα ποσο μαρκετ πουλ θα μας αναλογει αν περασουμε στους ομιλους μπορει και να παρουμε 1-2 παικτες. βεβαια οχι τιποτα εξαισιο και σπουδαιο.

με εναν σαββιδη που δεν εχει σκοπο μαλλον να περασει και πολλες φορες απο την Τουμπα,περιμενοντας το αφεντικο ολων των ρωσων για να δει αν θα κανει τα ξενοδοχεια του ή οχι ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη να ξανασυσπηρωθει ο κοσμος του.
O κόσμος θα έπρεπε να είναι συσπηρωμένος έτσι και αλλιώς και όχι μόνο στα δύσκολα για να ρίχνει σουτια και να κάνει καταλήψεις. Τόσα χρόνια δεν λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική, είναι μαγαζι γωνία και είναι ύποπτο που δεν έρχεται ένας σοβαρος επενδυτής να βάλει τα λεφτά του να ξυπνήσει ο κοιμώμενος γίγαντας.

Ε λοιπόν τώρα που ήρθε ένας άνθρωπος και έχει βάλει ήδη 25εκ, και έχει ανακοινώσει πλάνο επένδυσης άλλων 80εκ σε γήπεδο και προπονητικό πόσο έχει στηριξει αυτός ο τεράστιος κόσμος;; Πέρσυ τέτοιο καιρό ο Ρώσος ανέβασε το μπάτζετ πάνω από 25εκ και ενέκρινε πλάνο με προπονητή που είχε συμβόλαιο πάνω από 1.5εκ συμβόλαιο. Πόσα άτομα στήριξαν ρε despe αυτή την προσπάθεια; 13 χιλιαδες ήτανε δεν ητανε τα διαρκείας... Αυτός είναι ο κοιμώμενος γίγαντας;;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Παντως αν μας διαβάζει κανάς αλλόθρησκος θα απορεί αν όντως μιλάμε για την ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

[quote="arisk"
Ασε φιλε δε μασαω[/quote]
Μας δουλεύεις ρε φιλε; Λες οτι "ξέρουμε οτι οι μεταγραφές που θα γίνουν θα ειναι καλές και οι λόγοι έχουν εξηγηθεί" και (αφού έλειπα και ειναι αδύνατον να ψάξω 150 σελίδες για να βρω ενα post που εξηγεί αυτο) σε ρωτάω πως ξέρουμε οτι θα ειναι καλές... Και μου λες "ασε φιλε δε μασάω"...;
Αφήνω τους υπόλοιπους να κρίνουν... Άλλωστε όλοι μας εχουμε την ιστορια μας και στο φόρουμ και στην Τούμπα και παντου... ;)[/quote][/quote]
Θες να μου πεις δηλαδη οτι μονο στο σπιτι σου εχεις ιντερνετ και δεν παρακολουθουσες τα τεκτενομενα του φορουμ που εισαι τοσα χρονια,εσυ δεν εισαι αυτος που δουλευε στην παε και εδινες μεταγραφικες ειδησεις?Εσυ τοτε ειχες το δικαιωμα να λες οτι θες, εξαλου εισαι καλυτερος ΠΑΟΚσης απο μενα φωναζεις πιο πολυ στο γηπεδο και...παντου γεια σου ρε ΠΑΟΚαρχη με την μεγαλη ιστορια.
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

mpouJr έγραψε:
Indio έγραψε:Αυτη η αισιοδοξια που πηγαζει απο καποιους ..τι να πω.
Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ειναι και χαλια με τζαβ/μαντουρο/κατσικα...
Αν δεν παρει 2 στοπερ ο Π.Α.Ο.Κ. θα ειναι εγκλημα μεγαλο.
Αισιοδοξια?οχι φιλε δεν ειναι αισιοδοξια,οταν εχω δει τα χειροτερα τοτε ξερω οτι μπορω καλυτερα με αυτα που ηδη εχω.
Αληθεια θυμασαι που ξεκινουσαμε με σεντερ μπακ τον Γκαβρανσιτς κ απο πισω του ειχαμε τον μελλιση τον μαζελα κ τον κνολ?
Αληθεια θυμασαι τον χασιωτη κ τον καρυπιδη μονους στην αμυνα?
Επισης θυμασαι το κραξιμο που ετρωγε η ΠΑΕ γιατι πληρωνε 5 συμβολαια κεντρικων αμυντικων?
Αν δηλαδη αποκτουσε η ομαδα 2 σεντερ μπακ (μαλεζα/πογκατετζ) εσυ πιστευεις οτι ολα θα ηταν μελι γαλα κ εμεις εδω μεσα θα μιλουσαμε με αισιοδοξια?πιστεψε με τον εναν θα τον βγαζαμε σακατη κ τον αλλο καποιον που ηρθε να κολλησει τα τελευταια του ενσημα σε εμας,αυτο ισχυει για το 80% των παικτων που θα μπορουσαμε να αποκτησουμε...
Κ ο Τζαβ κ ο Μαντουρο μπορουν να παιξουν την θεση ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τον Κατσικα κ αυτο ειναι δεδομενο...
Φιλε μου συμφωνω οτι σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται η τωρινη κατασταση με αυτα του παρελθοντος αλλα με αυτον τον επενδυτη και με ΑΥΤΑ που ειπε,εχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ή να τα σκασει η να παρει πισω οσα υποσχεθηκε.Ειμαστε 3 χρονια στη πριζα με το οραμα που μας εδωσε οποτε δυο λεξεις και μονο δυο ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και ΛΕΦΤΑ και ας ακουγεται νεοπλουτισμος,ομαδα το 2014 δεν κανεις αλλιως.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

aoratos έγραψε:
desperando έγραψε:χαρας το κουραγιο καποιων που ειναι τοσο αισιοδοξοι και κανουν ονειρα με το νου τους.
δυστυχως εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι με το υπαρχον ροστερ θα κατεβουμε στους δυο πρωτους ευρωπαικους αγωνες και αναλογως το τι θα κανουμε αλλα κα ποσο μαρκετ πουλ θα μας αναλογει αν περασουμε στους ομιλους μπορει και να παρουμε 1-2 παικτες. βεβαια οχι τιποτα εξαισιο και σπουδαιο.

με εναν σαββιδη που δεν εχει σκοπο μαλλον να περασει και πολλες φορες απο την Τουμπα,περιμενοντας το αφεντικο ολων των ρωσων για να δει αν θα κανει τα ξενοδοχεια του ή οχι ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη να ξανασυσπηρωθει ο κοσμος του.
O κόσμος θα έπρεπε να είναι συσπηρωμένος έτσι και αλλιώς και όχι μόνο στα δύσκολα για να ρίχνει σουτια και να κάνει καταλήψεις. Τόσα χρόνια δεν λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική, είναι μαγαζι γωνία και είναι ύποπτο που δεν έρχεται ένας σοβαρος επενδυτής να βάλει τα λεφτά του να ξυπνήσει ο κοιμώμενος γίγαντας.

Ε λοιπόν τώρα που ήρθε ένας άνθρωπος και έχει βάλει ήδη 25εκ, και έχει ανακοινώσει πλάνο επένδυσης άλλων 80εκ σε γήπεδο και προπονητικό πόσο έχει στηριξει αυτός ο τεράστιος κόσμος;; Πέρσυ τέτοιο καιρό ο Ρώσος ανέβασε το μπάτζετ πάνω από 25εκ και ενέκρινε πλάνο με προπονητή που είχε συμβόλαιο πάνω από 1.5εκ συμβόλαιο. Πόσα άτομα στήριξαν ρε despe αυτή την προσπάθεια; 13 χιλιαδες ήτανε δεν ητανε τα διαρκείας... Αυτός είναι ο κοιμώμενος γίγαντας;;
καλα κρατα και καμια πισινη.
που τα εβαλε αυτα τα 25-30 μυρια που εχει γραφτει πολλακις ?
απο που κι ως που το μπατζετ περσι ηταν 25 μυρια? γιατι οσο και να προσθεσω τα 300αρια των διεθνων δεν μου βγαινουν τα νουμερα
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

0 (μηδέν) - κανένα αριστερό εξτρέμ και 1 (ένα) στόπερ... Τρελός μεταγραφικός σχεδιασμός...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Ντεσπε εννοειτε με το υπαρχον ροστερ θα παμε στα ευρωπαικα παιχνιδια,πλην σεντερ μπακ ισως αν προλαβουν να παρουν μεχρι τη δευτερα.Ακομα και να παιρναμε τρεις παικτες ο Αγγελος πολυ δυσκολα θα τους χρησιμοποιουσε,ειδικα στο πρωτο παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αποκλείεται να έβαλε τόσα πολλά χρήματα. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι ο ΠΑΟΚ έβαλε στα ταμεία του από την Ουέφα γυρω στα 4 εκατομύρια ευρώ. 2 πήρε από την πρόκριση του στα προκριματικά του CL, 1.2 από την πρόκρισή του στους ομίλους του EL 700.000 από τις νίκες-ισοπαλίες και 200 χιλιάρικα από την σημμετοχή του στους 32. Αυτά φαντάζομαι προστέθηκαν στο περσινό μπάτζετ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

25 μυρια το περσινο μπατζετ? :shock:
Γελαει ο κοσμος. :lol:
Παοκοβιε μονο σου δημιουργεις τις αντιδρασεις των υπολοιπων γιατι γραφεις με σιγουρια για κατι που ολοι θελουμε αλλα μεχρι στιγμης δεν προκυπτει απο πουθενα.
Ολοι σε ρωτανε απο που προκυπτουν αυτα που γραφεις και η απαντηση σου ειναι θα τα πουμε οταν θα γινουν.
Η λογικη λεει οτι θα ερθουν ποδοσφαιριστες αλλα η λογικη στον ΠΑΟΚ εχει χαθει εδω και καιρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”