Δεν εχει αδικο ο captain..captaincaptain έγραψε:The zisis vryzas case study
Για να αναλύσουμε το φαινόμενο Ζήσης Βρύζας θα πάρουμε ως παράδειγμα την
περίπτωση Lucas Perez Martinez, μετά οι αναγνώστες μπορούν να αντικαταστήσουν
το όνομα του ποδοσφαιριστή με άλλο, το οποίο επιθυμούν παίκτη - προπονητή κτλ.
Έχουμε ως άμεσους συνεργάτες δύο δημοσιογράφους που εργάζονται στον Ελεύθερο
ριαδοφωνικό σταθμό και είναι ανεπηρέαστοι. Αγοράζουμε τον παίκτη μετά από αιματηρές
διαπραγματεύσεις κ φορτωνόμαστε για χάρη του κ ένα άλλο παλτό από την Ισπανία. Υπογράφουμε
με τον παίκτη 3μιση χρόνια συμβόλαιο. Ο παίκτης είναι βασικότατος και κάνει σε μία χρονιά 32
εμφανίσεις κ εννιά γκολ. Κύριον προσόν του παίκτη είναι τα στημένα και κάνει 15 ασιστς σε τρεις
διοργανώσεις. Ενώ όμως ο παίκτης είναι υποφερτός εως σρκετά πετυχημένος στην πρώτη χρονιά,
τα φερέφωνα μας λένε κάθε μέρα ότι δεν κάνει για τα μεγάλα παιχνίδια( δηλ γαυροβαζελο)
βέβαια ξεχνάνε να μας πουν ότι αν μία ομάδα στην Ελλάδα χάσει τα τέσσερα παιχνίδια, και κερδίσει
τα υπόλοιπα τριάντα θα συγκεντρώσει 90 βαθμούς κ θα στεφτεί πρωταθλητής. Εδώ να σημειώσουμε
ότι στον αγώνα πρωταθλήματος με το γαύρο κάπου στο 93 ο άψυχος παίκτης Λούκας κάνει τάκλιν στο
κέντρο του γηπέδου σε ένα γαύρο, μπροστά στη θύρα 5, κ μας στέλνει σε ένα ανεπανάληπτο οργασμό.
Τα φερέφωνα βέβαια συνεχίζουν κ μετά τον τελικό όπoυ η ανεπανάληπτη τετράδα άμυνας 2 Ελληνες+
1 Πορτογάλος + 1 Αργεντίνος ξεφτιλίζεται από το νανομπεργκ, μας πληροφορούν ότι φταίει ο λούκας.
Ο συνεργάτης του ζβ δεν τον χρησιμοποιεί στα πλευ οφ κ τα φερέφωνα μας λένε ότι ο παίκτης παριστάνει
τον τραυματία. Η συνέχεια γνωστή ο παίκτης φεύγει η ομάδα αντί για δύο εξτρεμ αποκτά ένα κ
όλοι είναι ευτυχισμένοι, ο ζβ φροντίζει για το συμφέρον της ομάδος.
ΥΓ Πάνω στην ανακοίνωση της ενδεχόμενης απόλυσης του ζβ τα φερέφωνα μας ανακοινώνουν ότι ο ζβ
θα ανοίξει γραφείο μάνατζερ ( όλα τα παραπάνω γεγονότα είναι τυχαία κ δε συνδέονται μεταξύ τους)
ΥΓ στο case study μπορείτε να αντικαταστήσετε το όνομα του παίκτη με οποιοδήποτε άλλο αρκεί
να βρείτε το κλειδί ( πχ μπόλονι - φερέφωνα = δεν παίζει 4-4-2 να φέρουμε το δώνη κτλ)
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Χαζομάρες με τη ρίγανη και συγνώμη κιόλας αδερφέ.captaincaptain έγραψε:The zisis vryzas case study
ριαδοφωνικό σταθμό και είναι ανεπηρέαστοι. Αγοράζουμε τον παίκτη μετά από αιματηρές
διαπραγματεύσεις κ φορτωνόμαστε για χάρη του κ ένα άλλο παλτό από την Ισπανία. Υπογράφουμε
με τον παίκτη 3μιση χρόνια συμβόλαιο. Ο παίκτης είναι βασικότατος και κάνει σε μία χρονιά 32
εμφανίσεις κ εννιά γκολ. Κύριον προσόν του παίκτη είναι τα στημένα και κάνει 15 ασιστς σε τρεις
διοργανώσεις. Ενώ όμως ο παίκτης είναι υποφερτός εως σρκετά πετυχημένος στην πρώτη χρονιά,
τα φερέφωνα μας λένε κάθε μέρα ότι δεν κάνει για τα μεγάλα παιχνίδια( δηλ γαυροβαζελο)
βέβαια ξεχνάνε να μας πουν ότι αν μία ομάδα στην Ελλάδα χάσει τα τέσσερα παιχνίδια, και κερδίσει
τα υπόλοιπα τριάντα θα συγκεντρώσει 90 βαθμούς κ θα στεφτεί πρωταθλητής. Εδώ να σημειώσουμε
ότι στον αγώνα πρωταθλήματος με το γαύρο κάπου στο 93 ο άψυχος παίκτης Λούκας κάνει τάκλιν στο
κέντρο του γηπέδου σε ένα γαύρο, μπροστά στη θύρα 5, κ μας στέλνει σε ένα ανεπανάληπτο οργασμό.
Τα φερέφωνα βέβαια συνεχίζουν κ μετά τον τελικό όπoυ η ανεπανάληπτη τετράδα άμυνας 2 Ελληνες+
1 Πορτογάλος + 1 Αργεντίνος ξεφτιλίζεται από το νανομπεργκ, μας πληροφορούν ότι φταίει ο λούκας.
Ο συνεργάτης του ζβ δεν τον χρησιμοποιεί στα πλευ οφ κ τα φερέφωνα μας λένε ότι ο παίκτης παριστάνει
τον τραυματία. Η συνέχεια γνωστή ο παίκτης φεύγει η ομάδα αντί για δύο εξτρεμ αποκτά ένα κ
ΥΓ Πάνω στην ανακοίνωση της ενδεχόμενης απόλυσης του ζβ τα φερέφωνα μας ανακοινώνουν ότι ο ζβ
θα ανοίξει γραφείο μάνατζερ ( όλα τα παραπάνω γεγονότα είναι τυχαία κ δε συνδέονται μεταξύ τους)
ΥΓ στο case study μπορείτε να αντικαταστήσετε το όνομα του παίκτη με οποιοδήποτε άλλο αρκεί
να βρείτε το κλειδί ( πχ μπόλονι - φερέφωνα = δεν παίζει 4-4-2 να φέρουμε το δώνη κτλ)
Ειδικά αυτό το τάκλιν είναι βλαχομαγκιά του κώλου.
Ο Λούκας δεν θέλει ούτε να ακούσει για ΠΑΟΚ πλέον, έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ο βασικός λόγος που θα πω τα παρακάτω είναι ένα ποστ όπου ο Slidar (μας) λέει ότι αν μιλούσες εναντίον του Κου Βρύζα εδώ μέσα, τα τελευταία 2-2,5 χρόνια έτρωγες μπαν ή κάπως έτσι. Βασικά βαριέμαι το ψάξιμο προς τα πίσω αλλά κάπως έτσι το είπε το παιδί.
1 Τα τελευταία ~2 χρόνια είμαι mοd οπότε τα περισσότερα μπαν τα είδα και εγώ, ακριβώς λόγω της ιδιότητάς μου. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν υπήρξε γραμμή να προστατέψουμε (εντός ή εκτός "") οποιονδήποτε (Ο-ΠΟΙ-ΟΝ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ). Αν κάτι τέτοιο είχε υπάρξει θα είχα αποχωρήσει. Τόσο απλά.
2 Είναι γνωστό και το έχω πει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές και εδώ και σε κουβέντες κατ' ιδίαν (με όποιους έχω την τιμή και μιλάω) ότι ΔΕΝ θεωρώ τον Κο Βρύζα κατάλληλο για την ΠΑΕ. Το έχω πει εδώ και ΠΑΡΑ πολύ καιρό, το είχα πει και τότε που αποδεδειγμένα ο άνθρωπος τα πήγαινε ΚΑΛΑ στη δουλειά που του ανατέθηκε.
3 ΔΕΝ έχω απολύτως τίποτα προσωπικό εναντίον του Κου Βρύζα. ΔΕΝ μου βγάζει οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα. Η άποψή μου βασίζεται καθαρά σε κάποια προσωπικά κριτήρια.
4 ΔΕΝ ξέρω αν όντως ο Κος Βρύζας είναι "υπ' ατμόν". Το γεγονός ότι το γράφουν διάφορα ΑΡΔ site δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που ξέρω είναι οτι εγώ που είμαι εναντίον του, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γράψω κατεβατά για το που ΔΕΝ τα κατάφερε, ή για το ποιες χαζομάρες έκανε. Αν κάποιος άλλος θέλει να το κάνει, δεν υπάρχει πρόβλημα εκ μέρους μου. Ούτε μπαν θα φάει ούτε τίποτα, ΑΡΚΕΙ να κάνει αυτό που ζητάμε πάντα. Να μας πει ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και όχι τι άκουσε από τον περιπτερά απέναντι από το σπίτι της κουνιάδας του Βρύζα, ούτε βρισιές και κατάρες.
5 Εφόσον ο Κος Βρύζας αποτελέσει παρελθόν, προσωπικά το μόνο που θα πω είναι "ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου. ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπορούσες ΠΟΛΛΑ περισσότερα".
1 Τα τελευταία ~2 χρόνια είμαι mοd οπότε τα περισσότερα μπαν τα είδα και εγώ, ακριβώς λόγω της ιδιότητάς μου. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν υπήρξε γραμμή να προστατέψουμε (εντός ή εκτός "") οποιονδήποτε (Ο-ΠΟΙ-ΟΝ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ). Αν κάτι τέτοιο είχε υπάρξει θα είχα αποχωρήσει. Τόσο απλά.
2 Είναι γνωστό και το έχω πει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές και εδώ και σε κουβέντες κατ' ιδίαν (με όποιους έχω την τιμή και μιλάω) ότι ΔΕΝ θεωρώ τον Κο Βρύζα κατάλληλο για την ΠΑΕ. Το έχω πει εδώ και ΠΑΡΑ πολύ καιρό, το είχα πει και τότε που αποδεδειγμένα ο άνθρωπος τα πήγαινε ΚΑΛΑ στη δουλειά που του ανατέθηκε.
3 ΔΕΝ έχω απολύτως τίποτα προσωπικό εναντίον του Κου Βρύζα. ΔΕΝ μου βγάζει οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα. Η άποψή μου βασίζεται καθαρά σε κάποια προσωπικά κριτήρια.
4 ΔΕΝ ξέρω αν όντως ο Κος Βρύζας είναι "υπ' ατμόν". Το γεγονός ότι το γράφουν διάφορα ΑΡΔ site δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό που ξέρω είναι οτι εγώ που είμαι εναντίον του, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γράψω κατεβατά για το που ΔΕΝ τα κατάφερε, ή για το ποιες χαζομάρες έκανε. Αν κάποιος άλλος θέλει να το κάνει, δεν υπάρχει πρόβλημα εκ μέρους μου. Ούτε μπαν θα φάει ούτε τίποτα, ΑΡΚΕΙ να κάνει αυτό που ζητάμε πάντα. Να μας πει ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και όχι τι άκουσε από τον περιπτερά απέναντι από το σπίτι της κουνιάδας του Βρύζα, ούτε βρισιές και κατάρες.
5 Εφόσον ο Κος Βρύζας αποτελέσει παρελθόν, προσωπικά το μόνο που θα πω είναι "ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου. ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπορούσες ΠΟΛΛΑ περισσότερα".
Πες μας και για τη διάλυση που βάρεσε η ΠΑΕ την επομένη του τελικού. Πες μας γιατί επέτρεψε η ΠΑΕ να έρθουν σε απόστασση αναπνοής/τσαμπουκά παίχτες-οργανωμένοι. Πες μας και ποιοί παίχτες θίχτηκαν από την συμπεριφορά της ΠΑΕ και αποχώρησαν από την προπόνηση. Προφανώς (και) για σένα ο Τσιτσιακόφ φταίει...captaincaptain έγραψε:The zisis vryzas case study
Επίσης, πες μας και πόσο κοστίζει στο φετινό μπάτζετ της ΠΑΕ ο δανεισμός των Λούκας, Χακόμπο & Ίνιγο.
Τέλος, αν θες μας λες γιατί επέτρεψαν του Δώνη να διεκδικήσει το κύπελλο ενώ του Χουμπ όχι.
bonus: Αν θες μας λες γιατί δεν επιλέχθηκε ο Άγγελος από τον Μάρτη (ή τέλος παντων κάποιος με δίπλωμα προπονητή) αλλά υπέγραψε συμβόλαιο 1.5 χρόνου ο ΓουΧου.
-
Asimos
Ανάλογα με τα κόζια (οπου κόζια βάλτε ότι θέλετε), θα ακούγονται και οι ανάλογες αλήθειες φίλε κοσμοναύτη..
Για μένα αλήθειες είναι τα γεγονότα, τα πεπραγμένα.Asimos έγραψε:Ανάλογα με τα κόζια (οπου κόζια βάλτε ότι θέλετε), θα ακούγονται και οι ανάλογες αλήθειες φίλε κοσμοναύτη..
Τώρα, αν κάποιος θέλει να παρουσιάσει ως αλήθεια ότι ο Λούκας έφυγε γιατί οι ραδιοφωνατζήδες δημιούργησαν κλίμα, τον αφήνω στη νοημοσύνη του.
-
captaincaptain
Επειδή έχω καλή μνήμη θα θυμίσω ότι όταν ήρθε ο Lucas τα δύο γνωστά
φερέφωνα του ζβ μας ενημέρωσαν με δάκρυα στα μάτια ότι ο καημένος
Lucas ήταν παιδί χωρισμένων γονιών οι οποίοι γονείς δεν τον θέλανε κ μεγάλωσε
με τη γιαγιά του. Φέτος μας είπαν ότι ο Lucas θα πάει στην Ισπανία γιατί του
λείπει η οικογένεια του?????????????????????????????????????????????? τι????????????????????????????????????????????
Ο Stevens δεν έκανε τακτική αυτό το μάθαμε πάλι απο τα δύο γνωστά φερέφωνα του ζβ
Ο Garcia ήθελε να παίζει βασικός αυτό το μάθαμε πάλι απο τα δύο γνωστά φερέφωνα του ζβ
Ο Boloni δεν παίζει 4-4-2 αυτό το μάθαμε πάλι απο τα δύο γνωστά φερέφωνα του ζβ
Κάπως έτσι μας ενημέρωσαν ότι ο Lucas ήθελε να φύγει από τον ΠΑΟΚ
ΥΓ τελικά μας αξίζουν οι δημοσιογράφοι που έχουμε
ΥΓ2 φρουνζα
φερέφωνα του ζβ μας ενημέρωσαν με δάκρυα στα μάτια ότι ο καημένος
Lucas ήταν παιδί χωρισμένων γονιών οι οποίοι γονείς δεν τον θέλανε κ μεγάλωσε
με τη γιαγιά του. Φέτος μας είπαν ότι ο Lucas θα πάει στην Ισπανία γιατί του
λείπει η οικογένεια του?????????????????????????????????????????????? τι????????????????????????????????????????????
Ο Stevens δεν έκανε τακτική αυτό το μάθαμε πάλι απο τα δύο γνωστά φερέφωνα του ζβ
Ο Garcia ήθελε να παίζει βασικός αυτό το μάθαμε πάλι απο τα δύο γνωστά φερέφωνα του ζβ
Κάπως έτσι μας ενημέρωσαν ότι ο Lucas ήθελε να φύγει από τον ΠΑΟΚ
ΥΓ τελικά μας αξίζουν οι δημοσιογράφοι που έχουμε
ΥΓ2 φρουνζα
- koylispontios
Η αλήθεια είναι αυτά τα δύο μανατζαροαρχι..α (μπούλης24-μιζέρογλου) έχουν κάνει μεγάλο κακό στην ομάδα.captaincaptain έγραψε: Ο Stevens δεν έκανε τακτική αυτό το μάθαμε πάλι απο τα δύο γνωστά φερέφωνα του ζβ
-
τσιριγώτης
αυτην την καταντια εμεις την συντηρουμε ... παμε λονδινο με ωραια ομαδα.... αλλα ξεχασα τα καλύτερα ερχονται.....
Επειδή το λες και το ξαναλές αυτό με τον δανεισμό των Ισπανών και μάλλον έχεις κάποια πληροφόρηση..Πόσο κοστίζουν στην ΠΑΕ ο δανεισμός τους;astronaut έγραψε:
Επίσης, πες μας και πόσο κοστίζει στο φετινό μπάτζετ της ΠΑΕ ο δανεισμός των Λούκας, Χακόμπο & Ίνιγο.
Ότι ρεπορταζ έχει βγει προς τα έξω γράφει ότι τα συμβόλαια τους καλυπτονται από τις ομάδες με τις οποίες υπέγραψαν. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;;
- angelheart
- Επικοινωνία:
Εγώ που δεν έχω καμία πληροφόρηση, θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟΝ οι ισπανικές ομάδες να κάλυψαν εξ ολοκλήρου τα συμβόλαια των παικτών. Θα είναι μεγάλα κορόιδα αν το έχουν κάνει.
Τώρα ΑΝ την διαφορά, οι παίκτες την χάρισαν ή όχι, φυσικά δεν μπορώ να το ξέρω.
Τώρα ΑΝ την διαφορά, οι παίκτες την χάρισαν ή όχι, φυσικά δεν μπορώ να το ξέρω.
για λοπεθ νομιζω καλύπτουμε 40 %, για χακμπο δεν ξερω...για λουκας ελπιζω τουλ να μην πληρωνουμε κιολας ελεος δλδ..
- desperando
- Επικοινωνία:
aoratos έγραψε:Επειδή το λες και το ξαναλές αυτό με τον δανεισμό των Ισπανών και μάλλον έχεις κάποια πληροφόρηση..Πόσο κοστίζουν στην ΠΑΕ ο δανεισμός τους;astronaut έγραψε:
Ότι ρεπορταζ έχει βγει προς τα έξω γράφει ότι τα συμβόλαια τους καλυπτονται από τις ομάδες με τις οποίες υπέγραψαν. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;;
Γελάκια και ειρωνείες όχι σε μένα.desperando έγραψε:aoratos έγραψε:Επειδή το λες και το ξαναλές αυτό με τον δανεισμό των Ισπανών και μάλλον έχεις κάποια πληροφόρηση..Πόσο κοστίζουν στην ΠΑΕ ο δανεισμός τους;astronaut έγραψε:
Ότι ρεπορταζ έχει βγει προς τα έξω γράφει ότι τα συμβόλαια τους καλυπτονται από τις ομάδες με τις οποίες υπέγραψαν. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν είσαι λογιστής της ΠΑΕ ή με κάποιο τρόπο έχεις πρόσβαση στα συμβόλαια γράψε μας τι ποσοστό καλύπτει η ομάδα να ενημερωθούμε καλύτερα.
Για τον Ινιγο η ΠΑΕ είχε γράψει στο twitter ότι συμφώνησε να τον δώσει ελεύθερο και για τον Λούκας πριν φύγει, Κόλκας και γκαζετα αν θυμαμε καλά γράφανε ότι συμφώνησε να υπογράψει αναπροσαρμογή συμβολαίου στα 250χιλ και επέκταση για έναν χρόνο πρίν φύγει για την Γαλικία. Έχοντας αυτά κατα βάση αναρωτιέμαι πόσο 'κακές' συμφωνίες μπορεί να έχει κάνει η ΠΑΕ για τους δανεισμούς τους και το πιπιλάει καθημερινά ο αστροναύτης. Όποιος ξέρει ας μιλήσει και ας μην αφήνει υπονοούμενα..
Αορατε, υποθέτουμε ότι για να «ξεφορτωθούμε» τον Χακόμπο, συμβάλλαμε στο συμβόλαιό του. Επίσης υποθέτουμε ότι δεν πληρώνει η Ντεπορτίβο 400 χιλιάρικα για τον Λούκας. Είναι υποθέσεις μέν, με σοβαρή πιθανότητα να ισχύουν δέ.
Δεν είναι και προς θάνατον βέβαια, λάθη με παίκτες, αλλαγές σχεδίων κλπ συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Πέρσι για παράδειγμα η Σπαρτάκ και η Φενέρ πλήρωναν το μισό συμβόλαιο παίκτη που έπαιζε σε εμάς και εδώ δεν μιλάμε για εκατό και διακόσια χιλιάρικα, μιλάμε για εκατομμύριο και βάλε.
Δεν είναι και προς θάνατον βέβαια, λάθη με παίκτες, αλλαγές σχεδίων κλπ συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Πέρσι για παράδειγμα η Σπαρτάκ και η Φενέρ πλήρωναν το μισό συμβόλαιο παίκτη που έπαιζε σε εμάς και εδώ δεν μιλάμε για εκατό και διακόσια χιλιάρικα, μιλάμε για εκατομμύριο και βάλε.