Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
πιο ικανοι απο το βρυζα?σε αυτο που κανει δεν υπαρχει καλυτερος.
ξενερωσε τον κοσμο τον εδιωξε απο γηπεδο και διαρκειας.βλεπει μια χαρα οτι ο κοσμος ειναι απογοητευμενος και συνεχιζει την ιδια καταστροφικη συνταγη.ειναι λες και τον πληρωνουν να διωξει ολους οσοι πηγαιναν τοσα χρονια στο γηπεδο για να φερει καινουριους υπνωτισμενους πελατες που σκορπανε λεφτα νο ματερ γουατ.
λες και προσπαθει να κανει τον ΠΑΟΚ εκκλησια αφου θα εχουν φυγει ολοι οι αρρωστοι.και οταν λεω αρρωστοι δεν εννοω αυτους που κανουν επεισοδια χωρις λογο(που προσωπικα πιστευω δεν υπαρχουν τετοιοι η εστω ειναι ελαχιστοι)εννοω ολους τους δεκαδες χιλιαδες κολλημενους που σκεφτονται τι κανει ο ΠΑΟΚ απο το πρωι ως το βραδυ.
απο την αλλη ρε πουστη μου δεν μπορω να δεχτω οτι ο βρυζας λειτουργει αυτοβουλως, οτι εχει τοση δυναμη να καταστρεφει χωρις να μπορει να τον κουνησει κανεις.δεν μπορω να πιστεψω οτι κανει του κεφαλιου του.και οτι εχει καταστρωσει ενα σατανικο σχεδιο ξεφτιλισματος του ΠΑΟΚ χωρις λογο.κατι μου βρωμαει πολυ ασχημα στη φαση.
ξενερωσε τον κοσμο τον εδιωξε απο γηπεδο και διαρκειας.βλεπει μια χαρα οτι ο κοσμος ειναι απογοητευμενος και συνεχιζει την ιδια καταστροφικη συνταγη.ειναι λες και τον πληρωνουν να διωξει ολους οσοι πηγαιναν τοσα χρονια στο γηπεδο για να φερει καινουριους υπνωτισμενους πελατες που σκορπανε λεφτα νο ματερ γουατ.
λες και προσπαθει να κανει τον ΠΑΟΚ εκκλησια αφου θα εχουν φυγει ολοι οι αρρωστοι.και οταν λεω αρρωστοι δεν εννοω αυτους που κανουν επεισοδια χωρις λογο(που προσωπικα πιστευω δεν υπαρχουν τετοιοι η εστω ειναι ελαχιστοι)εννοω ολους τους δεκαδες χιλιαδες κολλημενους που σκεφτονται τι κανει ο ΠΑΟΚ απο το πρωι ως το βραδυ.
απο την αλλη ρε πουστη μου δεν μπορω να δεχτω οτι ο βρυζας λειτουργει αυτοβουλως, οτι εχει τοση δυναμη να καταστρεφει χωρις να μπορει να τον κουνησει κανεις.δεν μπορω να πιστεψω οτι κανει του κεφαλιου του.και οτι εχει καταστρωσει ενα σατανικο σχεδιο ξεφτιλισματος του ΠΑΟΚ χωρις λογο.κατι μου βρωμαει πολυ ασχημα στη φαση.
- paokovios1974
Πραγματικα αν αληθευει προκειτε για πολυ καλη ειδηση και παραληλα θα λειτουργεισει ευεργετικα στην αποσυμφορηση του αρνητικου κλιματος,ενω δημιουργει και προσδοκιες για ακομα καλυτερα πραγματα η ελευση του κροιφ.
-
john4serres
- charlie_pace
δεν ξερω ποσο καιρό υπάρχει αυό.. αν υπάρχει πολυ καιρο και δεν εχει διαγραφει ειναι απαράδεκτο (αν και λίγο αστείοdesperando έγραψε:μακαρι Θεε μου
ο ζησης μανατζερ? δεν το πιστευω
υγ και επειδη εισαι ακομα προεδρος τυπικα..αυτο το ειδε κανεις στην ΠΑΕ?
τους υπαλληλους σας τους ελεγχετε καθολου ή ο καθενας νομιζει οτι ειναι στο τσιφλικι του μπαμπα του?
αλλά δεν σημαίνει ότι το έκανε υπάλληλος της ΠΑΕ, καθώς μπορεί να ταγκάρει όποιος θέλει
(υπάρχει η επιλογη να κλείσουν τα ταγκαρίσματα και να μπορούν να το κάνουν μονο οι διαχειριστές της σελίδας, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα ήταν "φιλικό", με την εννοια ότι αν είχαν τραβήξει εμένα και ήθελα να εμφανίζεται στο προφιλ μου, δεν θα μπορούσα να με κάνω tag. επίσης έτσι χανεις από το reach που εχεις. με κανω tag, εμφανιζεται στο προφιλ μου και στο timeline φιλων μου..)
Το μόνο κακό είναι οτι γίνεται αργά.... και απλά εμείς πρέπει να κάνουμε υπομονή άλλο ένα χρόνο για να δούμε πράγματα στο αγωνιστικό... Την ευθύνη για το χτίσιμο της ομάδας 2014-2015 την έχει ο ΖΒ. Οι Αγγελίδης Κροϋφ (αν έρθει, που μακάρι να έρθει) θα έχουν την ευθύνη της ομάδας 2015-2016 οι όποια ομάδα 2015-2016 θα πρέπει να δέσει για κανένα χρόνο τουλάχιστον για να μπορέσει να κάνει την υπέρβαση σε αγωνιστικό επίπεδο...οπότε αν εμείς κάνουμε υπομονή και δεν τους διαολοστείλουμε το 2017 θα είμαστε καλά
Ο μπουρδολακης του αρένα μεχρι τωρα έκραζε τον Σαββιδη επειδη κρατάει τον ζηση και μόλις ο ρεπόρτερ τον ειπε οτι πιθανόν ο ο Ζησης ειναι παρελθόν και θα αναλάβει ο Κρόιφ ειπε " α τον ξεζούμισε και τον πετάει τωρα " .......john4serres έγραψε:Αυτά είναι νέα. Άντε. Φτανει !!
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
desperando έγραψε:μακαρι Θεε μου
ο ζησης μανατζερ? δεν το πιστευω
υγ και επειδη εισαι ακομα προεδρος τυπικα..αυτο το ειδε κανεις στην ΠΑΕ?
τους υπαλληλους σας τους ελεγχετε καθολου ή ο καθενας νομιζει οτι ειναι στο τσιφλικι του μπαμπα του?
Το είδε πάντως το περιβάλλον του κυρίου αν κρίνω από το σχόλιο απάντησης ότι συνοδεύεται από την κόρη του που δεν εμφανίζεται στην φώτο
- paokovios1974
Το ατομο αυτο ειχε πει στον αερα της πολης οτι αν ηταν το μετροκολις απο το 1997 ο ρουλης δεν θα ειχε πεσει,ο ανθρωπος θα μπορουσε να ονομαστει mr σλογκαν καθως ολη του η ομιλια ειναι εκφρασεις κλισε που τις διανθιζει με λιγη ιντριγκα.eorptol έγραψε:Ο μπουρδολακης του αρένα μεχρι τωρα έκραζε τον Σαββιδη επειδη κρατάει τον ζηση και μόλις ο ρεπόρτερ τον ειπε οτι πιθανόν ο ο Ζησης ειναι παρελθόν και θα αναλάβει ο Κρόιφ ειπε " α τον ξεζούμισε και τον πετάει τωρα " .......john4serres έγραψε:Αυτά είναι νέα. Άντε. Φτανει !!
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τετ 06 Αύγ 2014, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πώς έφυγε από τον ΠΑΟΚ την πρώτη φορά; Παραιτήθηκε, ή απολύθηκε; Μήπως είχε γλυκαθεί από το προεδριλίκι και τον χάλασε η επιστροφή Ζαγοράκη; Και από ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ να προσπαθεί να χωθεί τδ στην ζέλα; Είπα να μην τα θυμηθώ, αλλά με σύγχισες.buffos έγραψε:Δεν κατάλαβα. Όταν έφυγε με τον ΠΑΟΚ τι έπρεπε να μην ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ξανά? Δηλαδή του έκανε πρόταση ο ΠΑΟ για μανατζερ. Εσυ τον βρίζεις, να μην ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο καθόλου επειδή εσυ δεν τον γουστάρεις?Ale έγραψε: Από τα ντου () και μετά έχουν φανεί πολλά. Με ενδιάμεσες κορυφές ξεφτίλας τις π#υστιές σε Μπόλονι και Γκαρσία, το όνειδος Δ*νη, τα περσινά εισιτήρια του τελικού. Χωρίς να υπάρχει καν επενδυτής στον ορίζοντα τα πρώτα χρόνια. Για να μην θυμηθώ τα κωλοτριψίματα με τον βάζελο πριν τον επαναφέρει ο Ζαγοράκης.
Και ο Σκόρδας δέσμευσε την περιουσία του στα χρέη του ρούλη, άρα καλά κάνουν τα λήκια και τον βάζουν πρόεδρο κάθε τόσο.
Όσο για τον Ζαγοράκη, το ευχαριστώ του πλέον το εισπράττει και με το παραπάνω κάθε πρώτη και δεκαπέντε.
Να τον πεις τον Ζησάκο ούτε χαζοί είμαστε, ούτε αμνήμονες.
Σε ρώτησα πότε σου ξίνησε ο Βρύζας και μου γράφεις για το θέμα Δώνη (που είναι 10000% θέμα Σαββίδη), για το θέμα Γκαρσία (δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκανε ο Βρύζας από το κεφάλι του και έχει αυτός την ευθύνη. Μην γράφεις γενικότητες...).
Τέλος στον Άρη μπαίνει πρόεδρος μόνο όποιος δεν έχει μαντίλι να κλάψει ή είναι μέσα στα @$#%@$%@ μέχρι το λαιμό. Λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να μπει πριν πάει στην Γ εθνική.
Για τα π#υστριλίκια μέσω των αρδ24 από Νοέμβρη μήνα εναντίον του Μπόλονι (που με το διπλό στο Λονδίνο τους άφησε να πιπιλάνε το δάχτυλο) ο Σαββίδης έφταιγε; Τον σπυριάρη ο Σαββίδης τον έφερε; Ο Σαββίδης έβαζε τα αρδ να τον αποθεώνουν ακόμη κι όταν ξεφτιλιζόταν η ομάδα;
Στην σύγκρουση σπυριάρη-Γκαρσία ποιά ήταν η θέση του ατσαλάκωτου;
Όσο για τον παραλληλισμό με τον ρούλη που έφερα στην κουβέντα, το νόημα το κατάλαβες και ακόμη δεν απάντησες.
+1000000barlow4 έγραψε:πιο ικανοι απο το βρυζα?σε αυτο που κανει δεν υπαρχει καλυτερος.
(Θερμή παράκληση : Αν βρει κανείς βιογραφικό του νέου προέδρου ας το ποστάρει.)

Ζήσης Βρύζας
Το αλλο με τον Παύλο ψωμιαδη της Ασπίς που ήθελε τον ΠΑΟΚ τον έλεγε μπορεί εισαι Πειραιώτης αλλα μόλις αναλάβεις τον ΠΑΟΚ θα γίνει ΠΑΟΚΤΣΗΣ
:)
Για τον Πετρουλάκη το σχόλιο
Για τον Πετρουλάκη το σχόλιο
- desperando
- Επικοινωνία:
dimbar μιας και σε βρηκαμε μπορεις να κανεις κατι με τον κωδικό στο google drive?dimbar έγραψε:+1000000barlow4 έγραψε:πιο ικανοι απο το βρυζα?σε αυτο που κανει δεν υπαρχει καλυτερος.
(Θερμή παράκληση : Αν βρει κανείς βιογραφικό του νέου προέδρου ας το ποστάρει.)
Δεν είναι απίθανο να είναι αντίποινα των αρδ για την διαρροή ότι ο Νταρμπό θα αγωνιζόταν με την Ξάνθη...