Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Το έχω ξαναγράψει, και θέλω να πιστεύω πως θα πέσω μέσα...
Η σκούπα ξεκίνησε στο αγωνιστικό τμήμα (2-3 μείνανε ακόμα, Lino - Vuka ξεχωριστές περιπτώσεις) και θα ξεκινήσει σιγά σιγά από τις 14/8 και στο διοικητικό.

Ο ΖΒ το έχει καταλάβει, τα έχει φορτώσει όλα στον κόκορα και περιμένει το σούτι ππυ έρχετε. Εξού και η στασιμότητα στα μεταγραφικα.
Επειδή λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα τις υπόλοιπες μεταγραφές θα τις κάνει ο Τζακ παρέα με ΑΑ και Ιβάν (ίσως και με την βοήθεια του επερχόμενου ΤΔ πχ. Croyff) αναμένουμε το ΣΚ που έρχετε όπου ο Τζακ θα έχει μάθει κάποια πραγματάκια για την ΠΑΕ.
Θεωρώ ότι η πρώτη μεταγραφή μέχρι το ΣΚ θα είναι το CB που είναι η μεγάλη ανάγκη. Με 11αδα Γλύκο, Κίτσιου-Μεταγραφή-Vitor-Rat, Maduro-Kace, Mak-Pereira-Martens, Klaus αν είσαι λίγο σοβαρός περνάς τον προκριματικό Α Ν Ε Τ Α... σιγά τα μεγαθήρια που θα αντιμετωπίσεις!
Το αριστερό extrem πιστεύω θα ακολουθήσει μετά την παραλαβή των σκήπτρων από τον Τζακ. Άρα πάμε για μετά 15αύγουστο.
Bonus αν κάτσει Natkho αλλιώς άλλος.

Αυτά... 8-)
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Όσοι νομίζετε οτι το πρόβλημα στην λειτουργία του ΠΑΟΚ είναι ο Βρύζας κάνετε τεράστιο λάθος (όπως τότε που τον κράζατε σαν ποδοσφαιριστή).

Πότε σας ξίνισε ο Βρύζας? Πριν έρθει ο Σαββίδης ή μετα? Πριν ήταν καλός και τώρα μας βρωμάει? Όταν δεν γνωρίζετε τι αρμοδιότητες έχει και τι μπορεί να κάνει και τι οχι, πως μπορείτε με τόση ευκολία να κράζετε.

Ο άνθρωπος πήρε στο κεφάλι του τα χρέη της ομάδας με κίνδυνο την προσωπική του περιουσία. Πόσοι από εσας με προσωπική περιουσία θα το κάνατε? Δεν βλέπετε τα διπλανά μαγαζιά τι έγινε και πως τρέχουν κάποιοι να πληρώσουν τα σπασμένα άλλων.

Αντι να ακούσουν ευχαριστώ ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας γιατί αυτά που είχαν να χάσουν , δηλαδή όλα όσα εβγαλαν σε όλη τους την ζωή, ήταν πολύ περισσότερα από όσα κέρδισαν (μάλλον ελάχιστα).

Και να έφταιγε για ότι συμβαίνει τώρα, να πω στο διάολο, αλλά είναι φανερό ποιου είναι οι επιλογές και πέρσι και φέτος. Ποιός έφερε το Στέφενς, ποιος επέμενε με τον στανιό να έχει Έλληνες διεθνείς , ποιός έκανε μπαχαλο τα αποδυτήρια καθε τρεις και δυο με λογοδιάρροιες.

Μου αρέσει που πιστεύετε οτι θα κάνει κάτι ο Κρόιφ και ο κάθε κρόιφ.
Αν η εντολή του Σαββίδης είναι θέλω Έλληνες διεθνείς? τι ακριβώς θα κάνει? θα βαφτίσει τον Ολλανδό Έλληνα διεθνή?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από eorptol »

Το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι οι φίλοι του βρυζα σαν τον κολκα :):):):)
Βρε κολκα μαγεια σε εχει κανει ο Ζησης εντάξει δεν τον βρίζω αλλα δεν κανω λες και ειναι συγγενης μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 06 Αύγ 2014, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σκέψη...

Επειδή πολύ άπλα ο χώρος αυτός είναι μέσα στη βρωμιά δεν αποκλείεται όλα αυτά να είναι διαρροές τεχνηέντως δοσμένες από την ίδια την ΠΑΕ (περιβάλλον Σαββίδη) για την επερχόμενη καρατόμηση ΖΒ

ώστε:

α. να καλμάρει ο κόσμος
β. να εμπεδώσουμε τις αλλαγές από τώρα
γ. να ετοιμάζει να αδειάσει όλα τα γραφεία ο Ζήσης (ίσως κι από τώρα)

και γιαυτό είχαμε

α. φιάσκο με μαυρούλη - Φορτούνα
β. σιωπή ιχθύος από ΑΑ για όλα
γ. μπάχαλο Γκαρσία
δ. μηδενικές μεταγραφές

ύστερα από:

α. την εξαγγελία συνεργασίας με την περιβόητη SPORTFIVE και τις προτάσεις της (που δεν μάθαμε ποτέ)
β. Ελληνοκύπριο φυτευτό πρόεδρο από ομάδα Ισραήλ (Γκολάσα;)
γ. Υπόσχεση Σαββίδη για αλλαγές (Μαιος 2014)

Επιμένω όμως πως στην όλη ιστορία δεν είναι μοναδική πηγή κακών ο Βρύζας από τη στιγμή που όπως ξέρουμε χωρίς το ΟΚ Μαρίας - Γκέρμαν (συνεπώς Σαββίδη) δεν μπορούσε ούτε καθαρίστρια να προσλάβει στην Τούμπα, πόσο μάλλον να πουλήσει μαγκές και μούρη όντας Πρόεδρος - Μαριονέτα επί εποχής Σαββίδη.

Κάτι μου λέει πως όποιος τελειώνει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με τον Ιβάν πρέπει να φύγει σαν στιμμένη λεμονόκουπα, φορτωμένος με όλες τις αποτυχίες και με καθαρούς όσους συνεχίσουν.

Ο Βρύζας δεν μπορεί να είναι τόσο μπούφος ώστε να τα έχουμε καταλάβει όλοι μας και αυτός να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Τα ξέρει και τα περιμένει να έρθουν.

ΥΓ: Ξαναδιάβασα ότι έγραψα. Μάλλον αγαπώ :opaokara: Ζήση και δεν το ξέρω.
ΥΓ2: Είναι πολύ νωρίς για να διαρρέονται τέτοιες σημαντικές εξελίξεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Τετ 06 Αύγ 2014, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Asimos έγραψε:LoL...

Μαυρούκος τέλος.

Για να μην έχουμε τα ίδια, όποτε βλέπετε το Βρύζα να γυρίζετε το κεφάλι αλλού από δω και πέρα...!

Σα να ήταν ο επιθανάτιος βρόγχος του νυν προέδρου αυτή η κίνηση. Εκτός από ματαιοδοξία φανερώνει την ανάγκη να βγάλει λαγό από το καπέλο τη στιγμή που ουρλιάζουν άλλα κενά και ελλείψεις στην ομάδα.

Δεν ξέρω που το έχασε - αν το έχασε - ο Ζήσης, αλλά καμιά φορά, όσο γλυκά κι αν είναι τα επτά χιλιάρικα το μήνα, από τη στιγμή που δεν μπορεί άλλο ας αφήσει τη θέση σε κάποιον ορεξάτο.

Το δυστύχημα είναι πως παραγωντικά έχουμε λειψανδρία τη στιγμή που πριν 6-7 χρόνια εμφανιζόταν άνθρωποι από το πουθενά και τρέχανε αξιοπρεπώς τη ΠΑΕ χωρίς να υπάρχει σάλιο, έστω και με τα γνωστά κουσούρια.

Το συμπέρασμα είναι πως ή ο κουβάς με το μέλι είναι πολύ γλυκός για να αντισταθεί ο οποιοσδήποτε ή αυτή η δουλειά είναι τόσο "κουραστική" που ξεφουσκώνουν γρήγορα.
Ασιμε respect ετσι ακριβως.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffos έγραψε:Όσοι νομίζετε οτι το πρόβλημα στην λειτουργία του ΠΑΟΚ είναι ο Βρύζας κάνετε τεράστιο λάθος (όπως τότε που τον κράζατε σαν ποδοσφαιριστή).

Πότε σας ξίνισε ο Βρύζας? Πριν έρθει ο Σαββίδης ή μετα? Πριν ήταν καλός και τώρα μας βρωμάει? Όταν δεν γνωρίζετε τι αρμοδιότητες έχει και τι μπορεί να κάνει και τι οχι, πως μπορείτε με τόση ευκολία να κράζετε.

Ο άνθρωπος πήρε στο κεφάλι του τα χρέη της ομάδας με κίνδυνο την προσωπική του περιουσία. Πόσοι από εσας με προσωπική περιουσία θα το κάνατε? Δεν βλέπετε τα διπλανά μαγαζιά τι έγινε και πως τρέχουν κάποιοι να πληρώσουν τα σπασμένα άλλων.

Αντι να ακούσουν ευχαριστώ ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας γιατί αυτά που είχαν να χάσουν , δηλαδή όλα όσα εβγαλαν σε όλη τους την ζωή, ήταν πολύ περισσότερα από όσα κέρδισαν (μάλλον ελάχιστα).

Και να έφταιγε για ότι συμβαίνει τώρα, να πω στο διάολο, αλλά είναι φανερό ποιου είναι οι επιλογές και πέρσι και φέτος. Ποιός έφερε το Στέφενς, ποιος επέμενε με τον στανιό να έχει Έλληνες διεθνείς , ποιός έκανε μπαχαλο τα αποδυτήρια καθε τρεις και δυο με λογοδιάρροιες.

Αν η εντολή του Σαββίδης είναι θέλω Έλληνες διεθνείς? τι ακριβώς θα κάνει? θα βαφτίσει τον Ολλανδό Έλληνα διεθνή?
να σου πω εγω φιλε μου ποτε μα ξυνισε ο βρυζας.
καταρχειν απο τοτε που εκανε την τεραστια πατατα με τον μπερετα ξεκινησαν σχεδον ολα.αν και αν το παμε λιγο πιο παλια η επιμονη του στοο να φερειστην Τουμπα τον κουτσινικομικρουλη ηταν το πρωτο τραγικοτου λαθος.

βεβαια επειδη ολη οσοι δουλευουν εχουν δικαιωμα στο λαθος τα παραπανω δεν ειναι ικανα για να βγαει χολη απεναντι του.

ελα ομως που παραμονες του κρισιμοτερου παιχνιδιου στην νεοτερη ιστορια της ομαδος (και αυτυχως γιαα την ομαδα καταφεραμε και πηραμε την προκριση και αλλαξαμε στατους στην ευρωπη) κανει ρδελμπου την ομαδα με την αποφαση του να αποχωρησει για προσωπικους λογους που ακομα και σημερα δεν μαθαμε.

επειτα αυτο το γνησιο τεκνο της ΠΑΟΚτσιδικης οικογενειας ετιμαζεται να γινει υπαλληλος του βαζελου κατι που δεν γινετε την τελευταια στιγμη εξαιτιας παρεμβασεις καποιων ΠΑΟΚτσιδων οπως λεγεται.

και τωρα παμε στο χειροτερο που εχει κανει και απο τυχη αλλα και απο την οξυδερκεια καποιων ανθρωπων ο ΠΑΟΚ γλυτωσε αποκαποιους ανθρωπους που θα μας πηγαιναν 50 χρονια πισω.
η προσπαθεια του να βαλει στην ομαδα τον κουμπαρο του και συνεταιρο του και πλεον καταδικο σαχπατζιδη με μπροστινο καποιον φλωριδη ηταν το κερασακι στην τουρτα.απο εκεινη την στιγμη ο ζησης βρυζας τελειωσε απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ

υγ ειναι και πολλα ακομα τα οποια ομως επειδη δεν γινετε να αποδειχθουν μεσα απο ενα φορουμ δεν τα γραφω. εξαλλου τι σημασια εχει αυτα ππου εγραψς ειναι υπεραρκετα για να καταλαβει καποιος ποις ειναι ο ζησης βρυζας και ποιος ο ρολος του στα κοινα του ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 06 Αύγ 2014, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Μάλλον ο τελικός κυπέλου και η απώλεια του τροπαίου κόστισε πολύ στον Ιβάν. Νομίζω ότι τότε πήρε την απόφαση να τα αλλάξει όλα. Απλά ο ΖΒ είναι ο τελευταίος που φεύγει....
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

BlackAngel85 έγραψε:αδερφια να σας πω την γνωμη μου απο (ενα γνωστο μου που γνωριζει προσωπικα τον ζβ) και μου το ειπε αυτο
βεβαια αυτο ειναι μια αποψη τιποτα παραπανω τωρα αληθεια ειναι? ψεμματα ειναι? who knows

θα γινουν 3+1 μεταγραφες περιμενουν την κληρωση του europa league k αναλογα τον αντιπαλο εχουν stnd by
παιχτες σε plan a και plan b η 1 μεταγραφη εξαρταται αν κατσει η η οχι ο ιτανζ GK
* αναλογως αν δεν μας κατσει plan a pame gia plan b ή μπερδεμα α&β plan.

plan a position DM/AMC Natho CB insa (με τα δεδομενα οτυ παοκ κ οχι τα θελω του παιχτη) AML (δανεικο απο καμια chelsea px Atsu h απ μεγαλη ευρωπαικη ομαδα jonathan viera (valencia) josue (porto) vitinho (cska moscow) η κανεναν να περιμενουν μετα τον 15αυγουστο να παρουν κανενα δανεικο απ ουκρανια σαχταρ/δυναμο κιεβου κτλπ.

plan b DM/AMC (αν δεν ερθει με τα δεδομενα τα 700χιλιαρικα π δινει ο ΠΑΟΚ) θα παρει απ οτι σαβουρα περισεψει ειχε σαν 2ο στοχο τον Celso Borges (costa rica-AIK στοκχολμης) τον εφαγε με 400χιλιαρικα η Ελτσε. CB se plan b ειναι ο Runje η αν σπρωξει τον κατσικα που δε τραβαει το παλκαρι θα τον εχει για 3ο τον Runje an parei px ton Daelbert(valencia) καποιον εμπειρο απ free players αν δει δεν μπορει να κλεισει τιποτα που ειχε στα πλανα του.
AML Lamah (free player winger 26 plan b) η αν παρει τον Ιbrahim Sissoko (οτι θα κανει μεταγραφες θα κανει)..
Εγω πιστευω οτι περιμένανε και την ζελα τι θα κάνει ,δεν ξερω αν μειωνόταν το market pool αν είχαν προκριθει όλα...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

buffos έγραψε:Όσοι νομίζετε οτι το πρόβλημα στην λειτουργία του ΠΑΟΚ είναι ο Βρύζας κάνετε τεράστιο λάθος (όπως τότε που τον κράζατε σαν ποδοσφαιριστή).

Από τα ντου ( ;) ) και μετά έχουν φανεί πολλά. Με ενδιάμεσες κορυφές ξεφτίλας τις π#υστιές σε Μπόλονι και Γκαρσία, το όνειδος Δ*νη, τα περσινά εισιτήρια του τελικού. Χωρίς να υπάρχει καν επενδυτής στον ορίζοντα τα πρώτα χρόνια. Για να μην θυμηθώ τα κωλοτριψίματα με τον βάζελο πριν τον επαναφέρει ο Ζαγοράκης.
Και ο Σκόρδας δέσμευσε την περιουσία του στα χρέη του ρούλη, άρα καλά κάνουν τα λήκια και τον βάζουν πρόεδρο κάθε τόσο.
Όσο για τον Ζαγοράκη, το ευχαριστώ του πλέον το εισπράττει και με το παραπάνω κάθε πρώτη και δεκαπέντε.
Να τον πεις τον Ζησάκο ούτε χαζοί είμαστε, ούτε αμνήμονες.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Ale έγραψε: Από τα ντου ( ;) ) και μετά έχουν φανεί πολλά. Με ενδιάμεσες κορυφές ξεφτίλας τις π#υστιές σε Μπόλονι και Γκαρσία, το όνειδος Δ*νη, τα περσινά εισιτήρια του τελικού. Χωρίς να υπάρχει καν επενδυτής στον ορίζοντα τα πρώτα χρόνια. Για να μην θυμηθώ τα κωλοτριψίματα με τον βάζελο πριν τον επαναφέρει ο Ζαγοράκης.
Και ο Σκόρδας δέσμευσε την περιουσία του στα χρέη του ρούλη, άρα καλά κάνουν τα λήκια και τον βάζουν πρόεδρο κάθε τόσο.
Όσο για τον Ζαγοράκη, το ευχαριστώ του πλέον το εισπράττει και με το παραπάνω κάθε πρώτη και δεκαπέντε.
Να τον πεις τον Ζησάκο ούτε χαζοί είμαστε, ούτε αμνήμονες.
Δεν κατάλαβα. Όταν έφυγε με τον ΠΑΟΚ τι έπρεπε να μην ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ξανά? Δηλαδή του έκανε πρόταση ο ΠΑΟ για μανατζερ. Εσυ τον βρίζεις, να μην ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο καθόλου επειδή εσυ δεν τον γουστάρεις?

Σε ρώτησα πότε σου ξίνησε ο Βρύζας και μου γράφεις για το θέμα Δώνη (που είναι 10000% θέμα Σαββίδη), για το θέμα Γκαρσία (δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκανε ο Βρύζας από το κεφάλι του και έχει αυτός την ευθύνη. Μην γράφεις γενικότητες...).

Τέλος στον Άρη μπαίνει πρόεδρος μόνο όποιος δεν έχει μαντίλι να κλάψει ή είναι μέσα στα @$#%@$%@ μέχρι το λαιμό. Λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να μπει πριν πάει στην Γ εθνική.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Η σχέση ζβ με Σαββίδη θυμίζει σχέση άντρα γυναίκας που ενώ θέλουν να χωρίσουν δε το λέει κανείς και κάνουν όσο πιο πολλές λαλακίες μπορούν μπας και το πεί πρώτος ο άλλος.Και φυσικά σε όλο αυτό το διάστημα την πληρώνουν συνήθως τα παιδιά της οικογένειας...(στην περίπτωση μας εμείς που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ πιο πολύ απ αυτούς τους δύο)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τα περι του βρυζα στο τοπικ του..
Οτι γραφεται εδω θα σβηνεται.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν μιλουσα για τον ΖΒ σουρμε,μια ερωτηση εκανα στον bufos.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Josey Wales έγραψε:Εκτός αν δεν είναι παίκτης αλλά κανένας που έφερε ο Τζακ από Ισραήλ και ανακοινώνει στο Ζήση την απόλυση του.
Τελικά μπορεί να μη του το ανακοίνωσε ο μαυρούλης, αλλά από ότι φαίνεται ήταν η τελευταία επαφή του με παίκτη σαν πρόεδρος της ΠΑΕ. Πάλι καλά που ήταν ένας Ντάρμπο τουλάχιστον και όχι ο Ντάμπο το ελεφαντάκι.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν το κλείνουμε το μαγαζί ?με δυδυμο βιτορ -κατσίκα στην Ευρώπη και ο θεός,Αλλάχ,βούδας ,Δίας να βάλει το χερι του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”