Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από slidar »

Φραπε σκετο ?

Εσεις ειστε πολυ brut ανδρες !!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ο φραπέ βασικά δεν είναι καφές, είναι κάτι άλλο on its own
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

βάλε φρέντο τσιπουρίνο
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Esspreso srtesso μπας και ξυπνησουμε λεω....
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Esspreso srtesso μπας και ξυπνησουμε λεω....
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Πιάσε και ένα γαλλικό με άρωμα φουντούκι καθώς πας μέσα
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Αφού πήρα καφέ και είναι καφενειακή η συζήτηση θα σας πω και ένα καλοκαιρινό μου περιστατικό. Πήγα διακοπές στην Μήλο. Κατι ταπα, μαπα ταλκ και τέτοια δεν τα μπορώ και έτσι διάβαζα paokmania αλλά δεν έγραφα. Σας διάβαζα ανελλιπώς όμως λέμε, δεν έχασα ποστ, βουτιά, κινητό και paokmania. Έτυχε μια μέρα λοιπόν να βρώ στην διπλανή ξαπλώστρα μου τον ακατανόμαστο μανούρα παίκτη του γάβρου και της εθνικής. Και βέβαια δεν του μίλησα, του κρατάω μούτρα από την απαράδεκτη συμπεριφορά του στους παίκτες μας. Κορυφαίο της κυράς, που της γκρίνιαζα για την ξαπλώστρα που διάλεξε (δεν είχε μείνει καί άλλη) ότι κάνω λάθος αφού αυτός είναι πολύ κοντός και δεν μοιάζει με ποδοσφαιριστή. Τεσπά, αφού είδε ότι τον χαιρέτισαν κανά δυό με το μικρό του άλλαξε γνώμη. (Γαβροφωλιά το νησίίίί.... πέφτεις συνεχώς στον παραπολιτικό σταθμό του φαταούλ, αφού δεν πιάνει και πολλούς εκεί). Την άλλη μέρα άλλαξα παραλία, άλλαξε όμως και αυτός και δυστυχώς τον πέτυχα πάλι ενώ εξερευνούσα με την κάμερα μου την διπλανή μικρή ερημική παραλία στην οποία λιάζονταν μακριά από κόσμο. Θα με πέρασε με την κάμερα και την συχνότητα που συναντιόμαστε για παρατσι. Φτου φτου στον κόρφο μου σας λέω.... χαλάστηκαααα ......

Φρουουου (ρουφηξιά καφέ με χαρακτηριστικό ήχο τελειώματος στο καλαμάκι). :ugeek:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Ο καρπουζάς ακόμα να βρει εργοδότη...
Έριξε και γέφυρες στις μετά-μουντιάλ συνεντεύξεις του λέγοντας ότι θα ήθελε να ξαναδουλέψει στη λίγδα...
Τα έβαλε και με την ΕΠΟ...

** Μετά την επικοινωνιακή ήττα (sic) στην υπόθεση γάβρος-Φορτούνης αναμένουμε άλλη μία στην υπόθεση Κούλα-Φεναντάο. Αλλά από του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Patron έγραψε:
Χωρικός έγραψε:ωραίο τόπικ! ελπιζω να μη μας το κλείσουν οι μοντς όπως διάφορα άλλα αγαπημένα! ( βλέπε κρίκετ) :mrgreen:
Κρίκετ ??!?!?!? Ο Κερκυραίος το είχε ανοίξει?
Kαι αφού πάρω τον φραπέ μου ανά χείρας και μπώ και εγώ στο καφενείο να πώ ότι εγώ παρότι Κερκυραίος δεν έχω καμία σχέση με το εν λόγω άθλημα μ'αρέσουν τα ποιό βίαια :mrgreen: mma και έτσι φάση ακόμα και wwe βλέπω :lol:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Slidar τσίμπησα από τον τίτλο και νόμισα ότι ανοιξε το ΠΑΟΚμανια κανονικό καφενείο στη Σαλονίκη :lol:

δεν πειράζει όμως, και το ηλεκτρονικό καλό είναι, έναν κυπριακό μέτριο θα πιω εγώ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

slidar έγραψε:Ρίχτε ότι γουστάρετε ..

:pano: :nairepaok:

ειδες την προταση που εκανα στο "Μεταγραφες" ρε αλανι? :)
σωστος...

βαλε ενα τσιπουρακι...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

tzelas έγραψε:Αφού πήρα καφέ και είναι καφενειακή η συζήτηση θα σας πω και ένα καλοκαιρινό μου περιστατικό. Πήγα διακοπές στην Μήλο. Κατι ταπα, μαπα ταλκ και τέτοια δεν τα μπορώ και έτσι διάβαζα paokmania αλλά δεν έγραφα. Σας διάβαζα ανελλιπώς όμως λέμε, δεν έχασα ποστ, βουτιά, κινητό και paokmania. Έτυχε μια μέρα λοιπόν να βρώ στην διπλανή ξαπλώστρα μου τον ακατανόμαστο μανούρα παίκτη του γάβρου και της εθνικής. Και βέβαια δεν του μίλησα, του κρατάω μούτρα από την απαράδεκτη συμπεριφορά του στους παίκτες μας. Κορυφαίο της κυράς, που της γκρίνιαζα για την ξαπλώστρα που διάλεξε (δεν είχε μείνει καί άλλη) ότι κάνω λάθος αφού αυτός είναι πολύ κοντός και δεν μοιάζει με ποδοσφαιριστή. Τεσπά, αφού είδε ότι τον χαιρέτισαν κανά δυό με το μικρό του άλλαξε γνώμη. (Γαβροφωλιά το νησίίίί.... πέφτεις συνεχώς στον παραπολιτικό σταθμό του φαταούλ, αφού δεν πιάνει και πολλούς εκεί). Την άλλη μέρα άλλαξα παραλία, άλλαξε όμως και αυτός και δυστυχώς τον πέτυχα πάλι ενώ εξερευνούσα με την κάμερα μου την διπλανή μικρή ερημική παραλία στην οποία λιάζονταν μακριά από κόσμο. Θα με πέρασε με την κάμερα και την συχνότητα που συναντιόμαστε για παρατσι. Φτου φτου στον κόρφο μου σας λέω.... χαλάστηκαααα ......

Φρουουου (ρουφηξιά καφέ με χαρακτηριστικό ήχο τελειώματος στο καλαμάκι). :ugeek:

:nairepaok:
Να του πάρεις μακριά τα μπρατσάκια έπρεπε, να αρχίσει να κλαίει πάλι και να φωνάζει τον κυρΣ@ββα.
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Asimos έγραψε:Dim72 αυτό εννοούσα!
Sorry,νόμιζα πως εννοούσες τα οφ τόπικ του φόρουμ (με "πρωταθλητή" στα οφ τόπικ τις μεταγραφές).
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

3.00 μεσημέρι. Πιάσε ενα ουζομεζε. :)

Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
berry

Δημοσίευση από berry »

ενα φρεντο εσπρεσσο σκετο γιατι ετσι οπως παμε...χεστα κι αστα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”