Για δες τωρα.buffos71 έγραψε:Σόρρυ που απαντώ από εδώ (πιθανότατα το email που μου έστειλες δεν το κοιτάς οπότε απαντώ από εδώ)rainmaker έγραψε:Ρε ΜΗΝ είστε οφτόπικ όλη την ώρα!!!
Έχει κι άλλα τόπικ το φόρουμ!!
Εξακολουθεί το username buffos να είναι banned οπότε το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Buffe, το email το κοιτάζω. Επειδή όμως είμαστε και στη δουλειά, δεν μπορούμε να έχουμε το νου μας όλη την ώρα. Χρησιμοποίησε αυτό που έχεις τώρα για την ώρα.
- Metagrafakias
αναζηταμε στοπερ λεει......δλδ επρεπε να φτασουμε 6 αυγουστου και μια ολοκληρη προετοιμασια για να αρχισουμε να αναζηταμε στοπερ οταν απο περυσι ειχες προβλημα σε αυτη την θεση????ναι μιρλα ειναι....
panajo1974 έγραψε:Sorry, για το οφτόπικ, αλλά ξέρεις ότι το συγκεκριμένο το διαβάζουν όλοι, ενώ τα ατομικά πολύ λιγότεροι...δεν θα ξαναγίνει πάντως!rainmaker έγραψε:Ρε ΜΗΝ είστε οφτόπικ όλη την ώρα!!!
Έχει κι άλλα τόπικ το φόρουμ!!
Κατά τ άλλα, την άποψη μου την έχω γράψει δυο χρόνια τώρα. ΟΞΩ ΚΛΙΚΑΔΟΡΕ!
PS: Ο ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΣ είναι αυτός που νομίζω;
Προτεινω να γινει ενα τοπικ "ΚΑΦΕΝΕΙΟ" που θα εχει γενικο θεμα συζητησης... Το συγκεκριμενο τοπικ εδω αλλωστε καπως ετσι λειτουργει.. και ειναι καπου λογικο... οπως λεει ο φιλος ειναι τοπικ που το διαβαζουν ολοι οποτε αναποφευκτα γινεται ο τζερτζελες εδω μεσα... σε ενα τοπικ με τιτλο "καφενειο" αλλωστε θα χωρουσαν και το 90% των μηνυματων του παροντος τοπικ που στην ουσια ειναι "μεταγραφολογια κ.α." οχι απλα "μεταγραφες".
Οκ τώρα.sourmenetes έγραψε: Για δες τωρα.
Αν θές διέγραψε τον άλλο λογαριασμό (buffos71). Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω εγώ.
ρε αδερφε τι μπουφος τι μπουφος71 ετσι κι αλλιως μλκια ειναι το νικνειμ σου
πλακιτσα κανω μην αρπαχτεις
- sourmenetes
- Moderator
Εμεις το κανουμε.buffos έγραψε:Οκ τώρα.sourmenetes έγραψε: Για δες τωρα.
Αν θές διέγραψε τον άλλο λογαριασμό (buffos71). Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω εγώ.
Δεν αρπάζομαι ποτέ με κάποιον που δεν ξέρω.che4 έγραψε:ρε αδερφε τι μπουφος τι μπουφος71 ετσι κι αλλιως μλκια ειναι το νικνειμ σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ΑποστόληςΑ
che4 έγραψε:ρε αδερφε τι μπουφος τι μπουφος71 ετσι κι αλλιως μλκια ειναι το νικνειμ σου
- ΑποστόληςΑ
Ρε σταματήστε να δίνεται βάση στις ΑΡΔιές. Ποιός είπε ότι τώρα το κατάλαβαν; Είναι γνωστό το πρόβλημα από τότε που έφυγε ο Ίνσα.Metagrafakias έγραψε:αναζηταμε στοπερ λεει......δλδ επρεπε να φτασουμε 6 αυγουστου και μια ολοκληρη προετοιμασια για να αρχισουμε να αναζηταμε στοπερ οταν απο περυσι ειχες προβλημα σε αυτη την θεση????ναι μιρλα ειναι....
Έναν Μαρκαντώνη για τα στόπερ ψάχνουμε, στο μπάσκετ τον πήραμε...
Είναι φανερό ότι η ΚΑΕ αντιγράφει την ΠΑΕ. Πλάκα-πλάκα σε τέτοια θέματα δεν θα με χαλούσε να συνέβαινε και το αντίθετο.
-
panajo1974
Αποφάσισαν λέει - μετά από τόοοοοοσο καιρό - να βάλουν σε καραντίνα τον Ιτάνζ, γιατί δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο παίκτης μέσα του εάν θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ ή όχι!!!
Έχουν καταλάβει όλοι οι παίκτες ότι έχουν να κάνουν με μλκς στην ΠΑΕ και το παίζουν τρελίτσα για να τους αφήσουν ελεύθερους και να πάρουν αυτοί όλο το μπαγιόκο της μετακίνησης...το ίδιο έκανε ο Λόπεζ, το ίδιο και ο Χακόμπο, το ίδιο κι ο Λούκας!!!
Και θέλουμε λέει να φέρει πρόταση 200 χιλ.€ για να τον αφήσουν ελεύθερο!!! Παίκτης που έκανε 3 παιχνίδια στο Μουντιάλ, βασικός στην εθνική της χώρας του (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) και δεν μπορούμε να τον πουλήσουμε ούτε με 200χιλ. Κι ο βάζελος πούλησε Καπίνο - που έκανε μερικές προπονήσεις μόνο στη Βραζιλία - με 2,5 εκατ.€ στη Γερμανία...
Κάτι βρωμάει πολύ άσχημα στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας!! Εγώ είμαι παράξενος ρε γαμτω;
Έχουν καταλάβει όλοι οι παίκτες ότι έχουν να κάνουν με μλκς στην ΠΑΕ και το παίζουν τρελίτσα για να τους αφήσουν ελεύθερους και να πάρουν αυτοί όλο το μπαγιόκο της μετακίνησης...το ίδιο έκανε ο Λόπεζ, το ίδιο και ο Χακόμπο, το ίδιο κι ο Λούκας!!!
Και θέλουμε λέει να φέρει πρόταση 200 χιλ.€ για να τον αφήσουν ελεύθερο!!! Παίκτης που έκανε 3 παιχνίδια στο Μουντιάλ, βασικός στην εθνική της χώρας του (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) και δεν μπορούμε να τον πουλήσουμε ούτε με 200χιλ. Κι ο βάζελος πούλησε Καπίνο - που έκανε μερικές προπονήσεις μόνο στη Βραζιλία - με 2,5 εκατ.€ στη Γερμανία...
Κάτι βρωμάει πολύ άσχημα στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας!! Εγώ είμαι παράξενος ρε γαμτω;
- paok kerkyra
O βάζελος πούλησε Καπίνο 2,5 μύρια γιατί είναι 21 και θεωρείτε στην Ευρώπη σαν μεγάλο ταλέντο αντίθετα ο Ιτάνζ είναι 31 και γνωρίζει ακόμα και η κουτσή Μαρία το πόσο προβληματικός χαρακτήρας είναι και αν δεν το γνωρίζει ας ρωτήσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ που σε μνημόσυνο για τα θύματα του Χέϊζελ αυτός γελούσε η πρόπερσι που μιλούσε ο Σαββίδης στους παίχτες και αυτός έτρωγε μπανάνα σε φάση πέρα βρέχει και άλλα πολλά... κάτα τα άλλα συμφωνώ στο ότι βρίσκει και τα κάνει
Μας κανουν οτι θελουν οι παικτες,Ο ενας φερνει τον μπαμπα του,ο αλλος απειλει οτι θα φυγει στο εξωτερικο,αν δεν του ανανεωσουμε το συμβολαιο,ο Ιτανζ ειναι ηξεις αφιξεις και επιπλεον ειναι και ασοβαρος σαν ατομο.Ειπαμε να ειναι οι παικτες ευχαριστημενοι,αλλα οχι και να μας "καβαλανε".Πιστευω οτι το λαθος που κανει ο Βρυζας ειναι οτι στις διαπαργματευσεις ενεργει σαν παικτης και οχι σαν στελεχος.Επιτελους,ασ προσλαβουν επαγγελματια τεχνικο διευθυντη,αποδεδειγμενα ο κυριος Βρυζας δεν μπορει πλεον.Αλλα ειναι πολυ γλυκα αυτα τα 7 χιλιαρικα τον μηνα...