Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panajo1974

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από panajo1974 »

Το έχω ξαναγράψει και θα το λέω μέχρι τέλους. Για μένα το πρόβλημα της δυσλειτουργίας στην ομάδα έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι Βρύζας Ζήσης.
Έχουμε μείνει όλοι μας στην εποχή της καλής φουρνιάς με Μούσλι, Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιειρίνια κλπ και νομίζουμε ότι ο ΖΒ είναι μεγάλος τεχνικός διευθυντής και θα μας φέρνει τους πρωτοκλασσάτους παίκτες. Αλλά εκείνη η εποχή πέρασε, ο ΖΒ δεν έχει πια τις γνωριμίες που του είχαν απομείνει από τα χρόνια που πέρασε στο εξωτερικό, έχει αποκτήσει εμμονές (νομίζει ότι πρέπει κάθε χρόνο να βγάζει λαγούς από το καπέλο, για να φαίνεται ο ίδιος κι όχι ο εκάστοτε προπονητής) και δεν διαθέτει την ποιότητα και τις γνώσεις για να διαχειριστεί μεγάλα μπάτζετ σε μεγάλες ομάδες.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ξάνθη ή Λεβαδειακός, να φέρνει παίκτες από τα αζήτητα ή παίκτες- λαχεία. Πέρσι, αποδείχτηκε αυτό που λέω, όταν άνοιξαν οι κάνουλες των ευρώ και αντί να έρχονται στην ομάδα πραγματικά μεγάλα ονόματα, γεμίσαμε πρώην ποδοσφαιριστές (κυρίως Έλληνες) και μερικούς γυρολόγους ή μπερδεμένους που έψαχναν την επανεκκίνηση (Λόπεζ, Λούκας, Γκσπούρνινγκ κλπ). Ότι καλό αποκτήθηκε, ήρθε με τη συνδρομή του Στέφενς ή του Τσιστιακόφ. Με μπάτζετ μεσαίας ομάδας της Primera κάναμε ομάδα Β' Κατηγορίας Ισπανίας...
Κι έρχομαι στο θέμα ΖΒ - ΑΑ. Εάν όντως ισχύει αυτή η δυσλειτουργία τότε ένας από τους δύο πρέπει ή θα έπρεπε να αποχωρήσει. Δεν μπορεί να φέρνουν προπονητή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Τεχνικού Διευθυντή και να περιμένουμε η ομάδα να έχει μέλλον. Πώς θα συνεργαστούν, πού θα συμφωνήσουν; Παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις κύριε Βρύζα και είσαι καβάλα στ' άλογο, όχι ο αποδιοπομπαίος τράγος, όπως τείνεις να γίνεις... Η ευκαιρία σου δίνεται με την έλευση Αγγελίδη, θα την πιάσεις από τα μαλλιά ή θα αποδειχτεί ότι τόσο καιρό κάθεσαι μόνο για τον παχηλό μισθό σου;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε ΜΗΝ είστε οφτόπικ όλη την ώρα!!!

Έχει κι άλλα τόπικ το φόρουμ!!

Κατά τ άλλα, την άποψη μου την έχω γράψει δυο χρόνια τώρα. ΟΞΩ ΚΛΙΚΑΔΟΡΕ!
panajo1974

http://www.transfermarkt.co.uk/ismael-b ... eler/30715

Στα 31 του πλέον, μετά από 56 αγώνες στη Lanus (ARG), τον τελευταίο 1,5 χρόνο, με 11 γκολ και 6 ασίστ, αποφάσισε να πάει να παίξει μπάλα στην Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ!!! Όλοι γνωρίζουν το ταλέντο του και τις ικανότητές του στο πολύ μέτριο ελληνικό πρωτάθλημα... τόσο πολύ ακριβός ήταν πια για να έρθει για 1-2 χρονάκια σε εμάς; Πόσα του δίνουν στο Εκουαδόρ;
Αλλά ποιος να ενδιαφερθεί τώρα; Είχαμε τον κολλητό στην Αργεντινή, μας πρότεινε τον Φακούντο, ίσως να έβγαλε και κάνα χαρτζιλίκι για το deal... άστο ρε αδερφέ, ΠΑΟΚ είσαι αφού!
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

desperando έγραψε:
aoratos έγραψε:
desperando έγραψε:τελικα τσαμπα το ξενυχτι και το καψιμο.
δυστυχως αυτοι εκει στην ομαδα ειναι αδιορθωτοι με πρωτο απ ολους τον ιβαν.
τωρα ας μου εξηγησει κανεις ποια ειναι η λογικη να παιρνεις αριστερο μπακ κοντα στο μισο μυριο και ενω εχεις αλλους δυο σε αυτη τη θεση και για αριστερο εξτρεμ που δεν εχεις κανενα να παιρνεις καποιον 22χρονο που δεν εχει ουτε μια επαγγελματικη συμμετοχη στην καριερα του?
Ο Ιβάν που κολλάει με τον Ρατ και με τον Πίου;;

Πρόεδρο δεν σου έφερε να ασχοληθεί με την καθημερινή λειτουργία της ΠΑΕ και να επιλέγει και να αξιολογεί τους υπεύθυνους;; Σε τι είναι αδιορθωτός;;;
φιλε μου το κεφαλι ειναι ο μεγαλομετοχος.
αν αυτος για παραδειγμα κρινει οτι το μπατζετ ειναι 5 μυρια,οτι προεδρους και τεχνικους διευθυνταδες να φερεις δεν μπορεις να κανεις ομαδα ανταξια των προσδοκιων μας, μονο με κανα καλο μαγο βολευομαστε.

αυτη τη στιγμη ακομα και οι τυφλοι βλεπουν οτι η ομαδα εχει τεραστια κενα στο ροστερ της και αν πορευθουμε ετσι δυστυχως θα καψουμε και τα τεραστια ταλεντα που εχουμε στην ομαδα ,
δηλαδη ποσο δυσκολο και κοστοβορο ειναι να ειχαμε ειδη στην ομαδα τρεις παικτες στις θεσεις που εχουμε τα κενα επιπεδου μαντουρου?
ποσο πιο ενθουσιωδεις και κοντα στην ομαδα θα ηταν ο κοσμος αν γινονταν τα αυτονοητα σωστα?
ειναι δυνατον σε ομαδα που ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα μεγεθη της χωρας να γινετε αυτος ο τραγελαφος με τον γκαρσια?
Δεν νομίζω ο Σαββίδης από το Ροστόφ και ποτέ κανένας σοβάρος μεγαλομέτοχος, να έχει επιλέξει να έχει ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό και την εκτέλεση κανενός από τα projects που τρέχουν αυτή την στιγμή στην ΠΑΕ. Από τα δύο χρόνια που είναι κοντά μας και εφόσον κάνω σωστή ανάγνωση των κινήσεων του, η ενασχόληση του περιορίζεται στην τακτική ενημέρωση του για βασικά θέματα διοικητικής λειτουργίας και στην έγκριση σχεδίων.

Από αυτήν την λογική δεν γίνεται να ξεφεύγει και το αγωνιστικό και επομένως καθοριστικός παράγοντας του ύψους του μπάτζετ είναι η ύπαρξη ενός σοβαρού αγωνιστικού σχεδίου, η σωστή παρουσίαση και ανάλυση των βασικών πτυχών του και το επίπεδο της εμπιστοσύνης του μεγαλομετόχου στα στελέχη που καλούνται να το υλοποιήσουν. Βασική επίσης παράμετρος του σχεδίου είναι φυσικά και η βιωσιμοτητα του. Κανένα μπατζετ δεν μπορεί να μην έχει καθοριστική εξάρτηση από τα προσδοκώμενα έσοδα και αυτό είναι βασικό control οποιουδήποτε σοβαρού αθλητικού σωματείου.

Ωστόσο ο Σαββίδης 2 χρόνια τώρα δίνει έγκριση σε αγωνιστικά σχέδια με budget υψηλότερα από το 100% των πραγματοποιούμενων εσόδων δημιουργώντας τρύπες που αργότερα καλύπτει με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ( μαζί με τρύπες παλαιότερων διοικήσεων). Η ερμηνεία που δίνω στην προσέγγιση του αυτή είναι ότι έμφαση και προτεραιότητα δίνει στα σχέδια που έχουν σωστές βάσεις και προοπτική παρά στο κόστος υλοποίησης τους. Αυτό δίνει στην ΠΑΕ μια σημαντική ευελιξία που ωστόσο χρειάζεται τα κατάλληλα στελέχη για να αξιοποιηθεί.

Το τελευταίο νομίζω το έχει αντιληφθεί πολύ καλά ο Σαββίδης, το επισήμανε και η Sportfive και έτσι μας προέκυψε ο Αγγελίδης. Όσο λοιπόν ο οργανισμός 'χωνεύει' αυτήν την σοβαρή διοικητική αλλαγή και την επικείμενη επιπροσθετη στελέχωση που θα επιφέρει είναι λογικό το τρέχων αγωνιστικό πλάνο που έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από την 'παλιά' δομή να μην υποστηριχθεί με οικονομικούς πόρους πολύ περισσότερους από τα προσδοκωμενα έσοδα. Εσοδα που φετος θα επηρεαστούν αρκετά από μια επικείμενη 20%-30% μειωση στα διαρκειας και το χέρι που λογικά θα βάλλει η πολυμετοχική πράσινη παρέα στο βάζο του Europa league market pool.

Αγωνιστικά despe συμφωνώ πολύ με την άποψη σου ότι η ομάδα κραυγάζει ότι έχει σοβαρά κενά σε αυτές τις τρεις θέσεις που επισήμανες σε σημείο που αν δεν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει κινδυνευει όχι μόνο να γκρεμιστεί η δουλειά της ομάδας που χτίζεται σήμερα με ότι φθορά μπορεί να συνεπαγεται κάτι τέτοιο αγωνιστικά και οικονομικά, αλλά και να μείνει γυμνή η προσπάθεια μετεξέλιξης ενός pool 5-6 νέων ποδοσφαιριστών με πολύ σοβαρές προδιαγραφές σε βασικές τουρμπίνες της επόμενης μέρας..

Προσωπικά όμως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν προτρέχω και θα επιμείνω να διατηρήσω την υπομονή και την αισιοδοξία μου μέχρι το τέλος της μεταγγραφικής περιόδου θεωρώντας ότι, ακόμα και σε μια λογική πιεσμένου μπάτζετ, μετά και το σοβαρό ξεσκαρτάρισμα που έλαβε χώρα όλο το διάστημα Ιουλίου πιστεύω ότι υπάρχει ξεκάθαρα περιθώριο για τρεις σοβαρές κινήσεις.
panajo1974

rainmaker έγραψε:Ρε ΜΗΝ είστε οφτόπικ όλη την ώρα!!!

Κατά τ άλλα, την άποψη μου την έχω γράψει δυο χρόνια τώρα. ΟΞΩ ΚΛΙΚΑΔΟΡΕ!
Sorry, για το οφτόπικ, αλλά ξέρεις ότι το συγκεκριμένο το διαβάζουν όλοι, ενώ τα ατομικά πολύ λιγότεροι...δεν θα ξαναγίνει πάντως!

PS: Ο ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΣ είναι αυτός που νομίζω;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Κλικαδόρος είναι αυτός που κάνει σουξου μούξου εδώ και πέντε χρόνια για να παίρνει αυτός τις θέσεις και μετά ενώ τα κάνει όλα σκατά (και εις βάρος του ΠΑΟΚ), βγαίνει λάδι και φταίνε όλοι οι άλλοι. Ξεσκίστηκε να πάρει μια θέση, τα σκάτωσε και τώρα λέει οτι ποτέ δεν την ήθελε.

ΟΞΩ.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Πρέπει κάποιος να μάθει να βαράει φάουλ γιατί μόνο από στημένα μας βλέπω φέτος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν ήθελε να δοκιμαστεί!

inpaok Νίκος Τοσκίτσης 6 Αυγούστου 10:30

Mάλλον δεν θα προχωρήσει όπως φαίνεται το θέμα του Αλιέου Νταρμπό που την Τρίτη ούτε προπονήθηκε, ούτε αγωνίστηκε ώστε να τον τεστάρουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός Αφρικανός μπορεί να βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν ήθελε να κάνει προπόνηση δοκιμής ούτε να παίξει στο φιλικό ματς με την Ξάνθη καθώς εγγυήσεις να παραμείνει περισσότερο στην ομάδα.

Το ιστορικό του νεαρού εξτρέμ με το τραυματισμένο γόνατο του και η επιμονή των ατζέντηδων του για την εξασφάλιση από πλευράς ΠΑΟΚ, για περισσότερες ημέρες δοκιμών και όχι απλά μίας προπόνησης (χθες το πρωί) και ενός αγώνα, αλλά και το «μυστήριο» παρελθόν του παίκτη, είναι οι λόγοι για το -μάλλον- » άδοξο τέλος» μία αρκετά περίεργης μεταγραφικής ιστορίας.

Βέβαια μέχρι αργά χθες το βράδυ από τον ΠΑΟΚ δεν έδιναν «τελειωμένο» το θέμα του Νταρμπό καθώς περίμεναν μήπως και αλλάξει γνώμη ο νεαρός παίκτης!
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

paokrevolution

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για τον Πίου. Που χθες τελικά δεν έπαιξε στο φιλικό όπως έγραψε κάποιος. Ρωτώ έναν δημοσιογράφο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να μου πει την άποψη του επικοινωνόντας μαζί του από το facebook. Όταν τον ενημέρωσα ότι ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί μου έγραψε: xaxaxaxaxaxaxaxaxa. Εκεί σταμάτησε η συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο ζαιρης ειναι ο ρεβολουσιον ; αυτος που μανατζερ παικτη τον ειπεθα σε πω σε 3 ωρες περσυ και ακομη περιμενει; παλι με κροατη μιλουσε λες να τον παιρνουν στο ψιλο :):)
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

οκ το θεμα με τον Νταρμπο ηταν καθαρα τρολλια δεν εξηγειται αλλιως :opaokara:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

πες κατι και για τον βρετζο...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εγώ συνεχίζω να πιστεύω σε 2-3 κινήσεις ακόμα...
Το θέμα -και γνώμη μου- είναι ότι αυτές θα γίνουν ή από τον Ιβάν ή από τον Τζακ σε συνδυασμό με ΑΑ...
Ο ΖΒ όπως φαίνεται έχει μυριστεί ότι το σούτι πλησιάζει (ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΖΑΚ!!!) και τα έχει φορτώσει όλα στον κόκκορα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

πραγματικα διχως λογικη αυτα που συμβαινουν...η ομαδα ειναι σε επιπεδο δωνη (ροστερ) και δεν δειχνει να νοιαζεται κανεις...το προβλημα ειναι ο ιτανζ....δυσκολη χρονια ,για γερα στομαχια.... ο θεος να δωσει δυναμη...
buffos71

Δημοσίευση από buffos71 »

rainmaker έγραψε:Ρε ΜΗΝ είστε οφτόπικ όλη την ώρα!!!
Σόρρυ που απαντώ από εδώ (πιθανότατα το email που μου έστειλες δεν το κοιτάς οπότε απαντώ από εδώ)
Εξακολουθεί το username buffos να είναι banned οπότε το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”