Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θέλω δίδυμο καμπιασο μαντουρο. .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

sourmenetes έγραψε:
Karelias έγραψε:
panpangr77 έγραψε: και απο την υποθεση του μαυρουκου καταλαβαίνω πως οι ΑΡΔ ειναι σε πόλεμο με την ΠΑΕ..

Μα η ΠΑΕ έδωσε το όνομα στον Τύπο.
Απο που προκυπτει αυτο??

Ρε συ σουρμε ολα τα σαιτ πανελληνιως εδωσαν το ονομα,ειδικα τα αθηναικα σε τετοια θεματα δε ρισκαρουν να γραψουν παραμυθια.
Για ενδιαφερον για παιχτες μπορει να γραφουν παππαδες αλλα για ελευση ποδοσφαιριστη ποτε.
Ρε bane πλακα κανεις??Λες και δεν ξερεις πως δουλευουν ολα τα site??copy-paste κανουν ολοι..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να στο θεσω αλλιως, ειναι δυνατον να σκαρφιστηκαν οι δημοσιογραφοι αυτο το ονομα?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

MANIAKOS έγραψε:Θέλω δίδυμο καμπιασο μαντουρο. .
και γω θελω να παω ενα ρομαντικο διημερο με την μονικα :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

why not???
Και εφοσον η παε δεν ενημερωσε για δοκιμη παιχτη,οπως κανει παντα,πως το εβγαλα το συμπερασμα και οτι θα παιξει κιολας??
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Δεν μπορεί θεέ μου να μην βλέπουν ότι είμαστε γυμνοί σε πολλές και βασικές θέσης
Δεν μπορεί
Κάθε Χρόνια τα ίδια και χειρότερα.
Όταν λες ,άντε κάτι θα μάθανε από τα περσινά και τα *προπερσίνα ,δεν μπορεί
Αλλά βλέπουμε ότι Ναι .αυτοί είναι ανίκανοι .Όλοι τους
μακάρι να γίνω Εγώ ρόμπα Εγώ ,ένας από τους πιο αισιόδοξους .
Δεν περιμένω τίποτα πια .

η μόνη ελπίδα είναι ο νέος πρόεδρος και ευχόμαστε να μας φέρει και έναν τεχνικό διευθυντή.

τι να πω βρε αδέρφια;Δεν μου αρέσει η γκρίνια αλλά δεν αντέχετε άλλο αυτός ο ερασιτεχνικός τρόπος λειτουργίας
Άβαταρ μέλους
obanebane

sourmenetes έγραψε:why not???
Και εφοσον η παε δεν ενημερωσε για δοκιμη παιχτη,οπως κανει παντα,πως το εβγαλα το συμπερασμα και οτι θα παιξει κιολας??

Νομιζω οτι το ινπαοκ εγραψε για τελειωμενη μεταγραφη και οτι δεν προκειτε να δοκιμαστει απλα ισως παρει χρονο συμμετοχης σημερα.
Ξερεις την αποψη μου ειδικα για τους εκει πανω λεγομενους δημοσιογραφους,αλλα αυτο το πραγμα να εγραψαν ολοι οτι ηρθε ενας ποδοσφαιριστης που μονο οι συγγενεις του τον ξερουν χωρις να εχουν την παραμικρη πληροφορηση απο την παε θα ειναι απιστευτο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ποτε ενηρωσε η παε για δοκιμη παικτη.
στη προπερασμενη σεζον αν θυμαστε οταν ειχε ερθει ο βουκιτς εκανε 1 βδομαδα προπονησεις και κανεις δεν ηξερε τιποτα,μεχρι που μιλησε για το θεμα ο μοικαν
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

pagotatzis έγραψε:Δεν μπορεί θεέ μου να μην βλέπουν ότι είμαστε γυμνοί σε πολλές και βασικές θέσης
Δεν μπορεί
Κάθε Χρόνια τα ίδια και χειρότερα.
Όταν λες ,άντε κάτι θα μάθανε από τα περσινά και τα *προπερσίνα ,δεν μπορεί
Αλλά βλέπουμε ότι Ναι .αυτοί είναι ανίκανοι .Όλοι τους
μακάρι να γίνω Εγώ ρόμπα Εγώ ,ένας από τους πιο αισιόδοξους .
Δεν περιμένω τίποτα πια .

η μόνη ελπίδα είναι ο νέος πρόεδρος και ευχόμαστε να μας φέρει και έναν τεχνικό διευθυντή.

τι να πω βρε αδέρφια;Δεν μου αρέσει η γκρίνια αλλά δεν αντέχετε άλλο αυτός ο ερασιτεχνικός τρόπος λειτουργίας
Η ολη φαση βρωμαει αδερφε..λυπαμαι που το λεω αλλα η περιμενουν κατι αλλο εκτος παοκ καμια μπιζνα ή αν δεν κατσει ειναι σαν να ετοιμαζουν την μεγαλη φυγη..γι αυτο δεν κανουν μεγαλα συμβολαια για να μην αποζημιωνουν πολλα και να μην κατηγορηθουν στο φευγιο οτι χρεωσαν τον παοκ..

Το ΠΑΟΚ με κεφαλαια αδελφε...
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sourmenetes έγραψε:
Karelias έγραψε:
panpangr77 έγραψε: και απο την υποθεση του μαυρουκου καταλαβαίνω πως οι ΑΡΔ ειναι σε πόλεμο με την ΠΑΕ..
Μα η ΠΑΕ έδωσε το όνομα στον Τύπο.
Απο που προκυπτει αυτο??
Απο πουθενα κυριολεκτικά απο πουθενα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

LoL...

Μαυρούκος τέλος.

Για να μην έχουμε τα ίδια, όποτε βλέπετε το Βρύζα να γυρίζετε το κεφάλι αλλού από δω και πέρα...!

Σα να ήταν ο επιθανάτιος βρόγχος του νυν προέδρου αυτή η κίνηση. Εκτός από ματαιοδοξία φανερώνει την ανάγκη να βγάλει λαγό από το καπέλο τη στιγμή που ουρλιάζουν άλλα κενά και ελλείψεις στην ομάδα.

Δεν ξέρω που το έχασε - αν το έχασε - ο Ζήσης, αλλά καμιά φορά, όσο γλυκά κι αν είναι τα επτά χιλιάρικα το μήνα, από τη στιγμή που δεν μπορεί άλλο ας αφήσει τη θέση σε κάποιον ορεξάτο.

Το δυστύχημα είναι πως παραγωντικά έχουμε λειψανδρία τη στιγμή που πριν 6-7 χρόνια εμφανιζόταν άνθρωποι από το πουθενά και τρέχανε αξιοπρεπώς τη ΠΑΕ χωρίς να υπάρχει σάλιο, έστω και με τα γνωστά κουσούρια.

Το συμπέρασμα είναι πως ή ο κουβάς με το μέλι είναι πολύ γλυκός για να αντισταθεί ο οποιοσδήποτε ή αυτή η δουλειά είναι τόσο "κουραστική" που ξεφουσκώνουν γρήγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Τρί 05 Αύγ 2014, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

παντως πιστευω οτι ο νταρμπο θα μας βαλει στο βιογραφικο του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

desperando έγραψε:
ποτε ενηρωσε η παε για δοκιμη παικτη.
στη προπερασμενη σεζον αν θυμαστε οταν ειχε ερθει ο βουκιτς εκανε 1 βδομαδα προπονησεις και κανεις δεν ηξερε τιποτα,μεχρι που μιλησε για το θεμα ο μοικαν
Τοτε ειχε κανει για τον σουβοροφ και τον καστελεν...Ασχετα αν εφερε αλλους..
Περυσι το χειμωνα για τον νεαρο μαυρουλη,το ονομα δε θυμαμαι..
Φετος εβγαλε για το μυστακιδη..
Ειναι δυνατον ρε despe ν παιξει σε φιλικο παιχτης χωρις να βγει το ονομα???Μην τρελαθουμε τελειως..
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η άλλα ντ'άλλων οργάνωση και σοβαρότητα του ΠΑΟΚ του 2014 θυμίζουν επικίνδυνα πλέον εποχές τζον γούμενου προ 10ετίας.
και όλα αυτά με έναν μεγιστάνα στο τιμόνι που θα μας έκανε την τσέλσι των βαλκανίων και μάλλον στη πορεία το τσέλσι του βγαίνει κάτι σε γουίκαν.
α ρε ΠΑΟΚάρα 70 χρονών θα γίνουμε με τα ίδια θα ασχολούμαστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”