Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.
- WestBlock4
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ
Με αυτη την ομαδα η 3 θεση ειναι πολυτελεια για μας. εγω αυτο ξερω
- aisiodoksos
ναι ειδαμε και τον panathinaikos .. ειδες εσυ φουλ ομαδα σημερα που την εβγαλες και ταβανι 3η? περιμενετε να ξεκινησουν τα επισημα και τοτε να κανουμε συζητηση κανονικη και οχι καφενειακη. Και καθε χρονο πρωταθλημα και κυπελλο επαιρνες αλλα στο τελος μας εφταιγαν τα παντα.. αρα ωραια χαμηλα την μπαλα φετος και θα δουμε τι θα δουμε! εγω παντως εχω πιστη στην ομαδα οτι θα δουμε κατι καλο στα επισημα!WestBlock4 έγραψε:Με αυτη την ομαδα η 3 θεση ειναι πολυτελεια για μας. εγω αυτο ξερω
- WestBlock4
Τωρα πλακα μου κανεις ετσι? δεν υπαρχει διαφορα με τη βαζελα? το οτι εχασε σημερα δε σημαινει οτι δεν ειναι καλυτεροι απο εμας.. εκτος αν βλεπεις μπαλαρα απο ΠΑΟΚ τοτε παω πασο.. ειναι για ονομα του ΘΕΟΥ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Και δεν εχουμε δει ουτε ενα παιχνιδι της προκοπης.. κ ο αλλος ακομα δοκιμαζει , ειπαμε υπομονη αλλα ελεος
απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα πιστευω ακραδαντα οτι υπαρχει ενας παικτης στην ομαδα μας που θα αφησει εποχη σιγουρα οχι σε εμας αλλα σε ευρωπαικη ομαδα το παιδι ειναι αλλη κλαση και οποιος την μυριζει εστω και λιγο το βλεπει .........σαββιδης
- dimitrissss
Πήγα κι εγώ στο ματς και συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Αισιόδοξο. Κυρίως να παρατηρήσω την έλλειψη επιβλητικών παικτών με ισχυρή προσωπικότητα. Η ύπαρξη των οποίων θα κάνει καλό και σε πολλούς μικρούς. Κατά τ' άλλα, δουλειά και ενίσχυση. Οπωσδήποτε. Αν η ομάδα δεν μπει σε όμιλο του Γιουρόπα, θα είναι πισωγύρισμα. Για την Ξάνθη: Φιλικό ήταν, γιατί δεν είδαμε καμία επιθετική δραστηριότητα της προκοπής; (ιδίως στο Β' ημίχρονο).
Παλι κουβα πηγαν τα τσακαλια που ηθελαν 100 ατομα στις κερκιδες......
Παλι κουβα πηγαν τα αρδακια με την δοκιμη του μαυρουκου.....(ειδα στα επισημα εναν λες να ηταν αυτος?)
Παλι συνθηματα για οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτα που πρεπει να φωναζουμε...
Η εικονα της 4 θα γινει ακομα χειροτερη?
Στο ματς τωρα ειδαμε 2 11αδες που ισως 3 παικτες να επαιξαν μαζι στα προηγουμενα ματς τωρα γιατι εμεις περιμεναμε να δειξει συνοχη κ να κανει κατι πιο πολυ απο οσα εκανε δεν μπορω να καταλαβω ακομα.....
Οσο βλεπω την τακτικη που θελει να εφαρμοσει ο προπονητης στην ομαδα τοσο πιο πολυ νομιζω οτι ενας Νατχο (η εστω ενας με την ποιοτητα του στο κεντρο) θα εκανε παπαδες σε αυτην την ομαδα.
Ξεκαθαρα 2-3 σκαλοπατια πανω ο Μαντουρο απο οτι ειχαμε συνηθισει,ο Μαρτενς δειχνει καπως οταν βγαινει πλαγια αλλα κ παλι 3-4 πασες τις εβγαλε,ο Φανουρης νομιζω οτι σε φουλ ρυθμους θα δειξει πιο πολλα,ο Ρατς νομιζω οτι εκανε αυτο που επρεπε να κανει ανετα...
Απο τους υπολοιπους ο Ποζατζιδης νομιζω ξεχωρισε κ το παλεψε παρα πολυ μπραβο του,ο Σαββιδης θελει κ παραστασεις κ χρονο αλλα οντως δειχνει οτι θα γινει μορφη,ο Κουλουρης μου φανηκε νωχελικος.....
Κωνσταντινιδης δεν τα πηγε ασχημα αλλα....αλλα δεν ξερω καποιες φορες μου θυμιζει τοσο πολυ τον μουν.....
Σορυ αν ξεχασα κανεναν εχασα κ κανα τεταρτο απο το ματς (συνολικα με διακοπες οχι συνεχομενα) λογω μιας ψηλιας παραδιπλα
Τελικα στον διαγωνισμο φωνης Σαλπιγγιδης-Ουυυυυυ ποιος κερδισε?
Παλι κουβα πηγαν τα αρδακια με την δοκιμη του μαυρουκου.....(ειδα στα επισημα εναν λες να ηταν αυτος?)
Παλι συνθηματα για οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτα που πρεπει να φωναζουμε...
Η εικονα της 4 θα γινει ακομα χειροτερη?
Στο ματς τωρα ειδαμε 2 11αδες που ισως 3 παικτες να επαιξαν μαζι στα προηγουμενα ματς τωρα γιατι εμεις περιμεναμε να δειξει συνοχη κ να κανει κατι πιο πολυ απο οσα εκανε δεν μπορω να καταλαβω ακομα.....
Οσο βλεπω την τακτικη που θελει να εφαρμοσει ο προπονητης στην ομαδα τοσο πιο πολυ νομιζω οτι ενας Νατχο (η εστω ενας με την ποιοτητα του στο κεντρο) θα εκανε παπαδες σε αυτην την ομαδα.
Ξεκαθαρα 2-3 σκαλοπατια πανω ο Μαντουρο απο οτι ειχαμε συνηθισει,ο Μαρτενς δειχνει καπως οταν βγαινει πλαγια αλλα κ παλι 3-4 πασες τις εβγαλε,ο Φανουρης νομιζω οτι σε φουλ ρυθμους θα δειξει πιο πολλα,ο Ρατς νομιζω οτι εκανε αυτο που επρεπε να κανει ανετα...
Απο τους υπολοιπους ο Ποζατζιδης νομιζω ξεχωρισε κ το παλεψε παρα πολυ μπραβο του,ο Σαββιδης θελει κ παραστασεις κ χρονο αλλα οντως δειχνει οτι θα γινει μορφη,ο Κουλουρης μου φανηκε νωχελικος.....
Κωνσταντινιδης δεν τα πηγε ασχημα αλλα....αλλα δεν ξερω καποιες φορες μου θυμιζει τοσο πολυ τον μουν.....
Σορυ αν ξεχασα κανεναν εχασα κ κανα τεταρτο απο το ματς (συνολικα με διακοπες οχι συνεχομενα) λογω μιας ψηλιας παραδιπλα
Τελικα στον διαγωνισμο φωνης Σαλπιγγιδης-Ουυυυυυ ποιος κερδισε?
- sourmenetes
- Moderator
Εσεις που πηγατε γηπεδο τον νταρμπο τον ειδατε???
Επαιξε???Τι στοιχεια εδειξε??
Σε εμας παντως στην τβ δεν επαιξε...Μπορει σε εσας να επαιξε..μπορει και οι αρδ να τον ειδαν...Παω να δω στις αναλυσεις τους..

Σε εμας παντως στην τβ δεν επαιξε...Μπορει σε εσας να επαιξε..μπορει και οι αρδ να τον ειδαν...Παω να δω στις αναλυσεις τους..
Μετά το 20 μπηκαμε λόγω συμφόρησης στα εκδοτηρια. ..δεν ήταν έκπληξη η σημερινή εικόνα ίσα. Ίσα καλό είναι να συνηθισουμε όταν οι ποιοτικοι είναι λίγοι..και λείπουν και αρκετοί,..,.
Από το α δυστυχώς ενώ έχει τόσα συν επιθετικά οκωννιδης είναι επικίνδυνος πίσω..αξιόπιστος ο ρατς. Ο κάτσε έτοιμος παίκτης..δτλυστυχως τπτ ο ποζογ
Στο β ωραίος καλός αθλητηςς ο ποζατ. .ο μαντουρο με κιτσιου 3 επίπεδα πάνω απ όλους..ούτε οτσανδαρης ούτε ο παναγιωτουδης το δούνε γι αυτό το επίπεδο..
Συνθήματα για σάλπι..Βρυζα..γκαρσια
Από το α δυστυχώς ενώ έχει τόσα συν επιθετικά οκωννιδης είναι επικίνδυνος πίσω..αξιόπιστος ο ρατς. Ο κάτσε έτοιμος παίκτης..δτλυστυχως τπτ ο ποζογ
Στο β ωραίος καλός αθλητηςς ο ποζατ. .ο μαντουρο με κιτσιου 3 επίπεδα πάνω απ όλους..ούτε οτσανδαρης ούτε ο παναγιωτουδης το δούνε γι αυτό το επίπεδο..
Συνθήματα για σάλπι..Βρυζα..γκαρσια
- paokovios1974
- aisiodoksos
WestBlock4 έγραψε:Τωρα πλακα μου κανεις ετσι? δεν υπαρχει διαφορα με τη βαζελα? το οτι εχασε σημερα δε σημαινει οτι δεν ειναι καλυτεροι απο εμας.. εκτος αν βλεπεις μπαλαρα απο ΠΑΟΚ τοτε παω πασο.. ειναι για ονομα του ΘΕΟΥ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Και δεν εχουμε δει ουτε ενα παιχνιδι της προκοπης.. κ ο αλλος ακομα δοκιμαζει , ειπαμε υπομονη αλλα ελεος
το οτι εχασε η βαζελα σε επισημο ματς παντως λεει πιο πολλα απο το να κερδιζει η να χανει ο ΠΑΟΚ σε ενα φιλικο και ας ειναι 5 αυγουστου.. ομαδα της προκοπης ειδαμε με ναπολι που ειχε και πιο πολυ ουσια.. οταν θα παιξουμε σε επισημο μπορουμε να συζητησουμε καλυτερα. τωρα και εσυ και εγω εικασιες κανουμε! αλλα οχι οτι εχουμε ταβανι την 3η θεση..ο Αγγελος δοκιμαζει πραγματα και καλα κανει και δοκιμαζει , δεν θελει να αδικησει κανεναν απο τους πιτσιρικαδες και ΠΑΛΙ καλα κανει. Οτι θελουμε 3 μεταγραφες ειναι ξεκαθαρο και δεν διαφωνει κανεις.. δηλαδη εσυ νομιζεις οτι ο ΠΑΟΚ φετος θα παλευει να μπει στα πλευ-ωχ?
Δεν ειδα το παιχνιδι,αλλα ειδα το γκολ το οποιο ηταν offside ετσι δεν ειναι?
Mα είναι 5 του μήνα και στις 21 αν δεν κάνω λάθος παίζουμε Ευρώπη.mpouJr έγραψε: Στο ματς τωρα ειδαμε 2 11αδες που ισως 3 παικτες να επαιξαν μαζι στα προηγουμενα ματς τωρα γιατι εμεις περιμεναμε να δειξει συνοχη κ να κανει κατι πιο πολυ απο οσα εκανε δεν μπορω να καταλαβω ακομα.....
Η ομάδα θα έπρεπε να ήταν έτοιμη και το ρόστερ συμπληρωμένο κατά ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό και τώρα
να έμπαιναν οι τελευταίες λεπτομέρειες και κάποιες πινελιές.
Δεν νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια να μοντάρουμε ακόμα 2 11αδες ειδικά δε, αν σκεφτείς ότι καμιά απ τις δύο δεν θα είναι φουλ η βασική.
- aisiodoksos
dimitrissss έγραψε:Πήγα κι εγώ στο ματς και συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Αισιόδοξο. Κυρίως να παρατηρήσω την έλλειψη επιβλητικών παικτών με ισχυρή προσωπικότητα. Η ύπαρξη των οποίων θα κάνει καλό και σε πολλούς μικρούς. Κατά τ' άλλα, δουλειά και ενίσχυση. Οπωσδήποτε. Αν η ομάδα δεν μπει σε όμιλο του Γιουρόπα, θα είναι πισωγύρισμα. Για την Ξάνθη: Φιλικό ήταν, γιατί δεν είδαμε καμία επιθετική δραστηριότητα της προκοπής; (ιδίως στο Β' ημίχρονο).
+ για τους ομιλους ακομα πιο ++++ εν μερη θα διαφωνησω μαζι σου για την προσωπικοτητα εχουμε καποιους τετοιους παιχτες .. ρατς , τζαβε , μαντουρο , μαρτενς , κλαους , σαλπι ειναι καποιοι απο αυτους . Εμενα παντως ο μικρος ο οποιος εχει τα περισσοτερα περιθωρια εξελιξης ειναι ο σαββιδης κυριως γιατι μου βγαζει κατι το ηγετικο! τα λαθη μπορουν να διορθωθουν! η προσωπικοτητα οχι! νμζ και οτι ο κωνσταντινιδης ειναι καπου εκει κοντα! δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσε πολυ!
υγ. το γκολ οφσαιντ στο γηπεδο δεν φανηκε τωρα που το ειδα ναι ειναι!
- aisiodoksos
sourmenetes έγραψε:Εσεις που πηγατε γηπεδο τον νταρμπο τον ειδατε???
Σε εμας παντως στην τβ δεν επαιξε...Μπορει σε εσας να επαιξε..μπορει και οι αρδ να τον ειδαν...Παω να δω στις αναλυσεις τους..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε δεν καταλαβαινω τις φατσουλες του τυπου
EDIT : Μολις εθεαθη να παιζει 6χ6 στο διπλανο σχολειο (στο λυκειο μην γινει κανα λαθος) απο την πλευρα του σφ τουμπας .. φιλαθλος που τον παρακολουθησε μου εκμυστηρευτηκε οτι εβαλε 13 γκολ και εδωσε 6 ασσιστ..θα βοηθησει απο οτι μου ειπε!