Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
xalara

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από xalara »

Το όλο σκηνικό μου κάνει το περσυνό με τον προπονητή πριν τον Στέφενς. Που είχαν λυσσάξει τα ΑΡΔ ότι είναι στην Θεσσαλονική, και πήγε και στην Μεσήμβρια ο οποίος και καλά κρυβότανε για να μην τον πάρουνε οι κάμερες :lol: !!
Τελικά τέτοιο πράγμα δεν υπήρχε ποτέ...

Μας τρολάρει η ΠΑΕ όλους μαζί!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

buffos71 έγραψε:
rainmaker έγραψε:παιδια και μεταγραφες θα γινουν και καλες θα ειναι. το θεμα ειναι η μαζικη καταθλιψη και η εικονα αποσυνθεσης..
Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις στο ποστ αυτό (για να μην επαναλαμβάνομαι)? Και μέσω pm αν θες (αν και δεν βλέπω πως θα μπορώ να απαντήσω γιατί δεν μπορώ να στείλω pm)

buffe με την πρωτη ευκαιρια θα το κανω
buffos71

Δημοσίευση από buffos71 »

rainmaker έγραψε:
buffos71 έγραψε:
rainmaker έγραψε:παιδια και μεταγραφες θα γινουν και καλες θα ειναι. το θεμα ειναι η μαζικη καταθλιψη και η εικονα αποσυνθεσης..
Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις στο ποστ αυτό (για να μην επαναλαμβάνομαι)? Και μέσω pm αν θες (αν και δεν βλέπω πως θα μπορώ να απαντήσω γιατί δεν μπορώ να στείλω pm)

buffe με την πρωτη ευκαιρια θα το κανω
ok
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Μεταγραφες 2014:ηρθες και παλι τρελο καρναβαλι
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Η κατάσταση είναι τραγική.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ντιζαμποκίνζα θα λεμε και θα κλαίμε !!!
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν ξέρω είχα μια ελπίδα πως οι μεταγραφές θα κλείνανε στο τέλος του Ιουλίου, και απο την υποθεση του μαυρουκου καταλαβαίνω πως οι ΑΡΔ ειναι σε πόλεμο με την ΠΑΕ,τώρα αν είναι αλήθεια οτι ηρθε να δοκιμαστει αυτός ο παίκτης πιστευω με το βιντεο που εχω στα 16 μου παίρνω μεταγραφη ανετα στο ΠΑΟΚ στα 37 μου. Πάντως η όλη φάση έχει την πλάκα του ,το paokmania είναι πολύ μπροστά....
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

panpangr77 έγραψε: και απο την υποθεση του μαυρουκου καταλαβαίνω πως οι ΑΡΔ ειναι σε πόλεμο με την ΠΑΕ..
Μα η ΠΑΕ έδωσε το όνομα στον Τύπο.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

πάντος απ το υπάρχον ρόστερ μαντούρο-γκολάσα-ματ-μάρτενς-βίτορ-ρατ και κίτσιου μπορούν να σταθούν σε ομάδα πρωταθλητισμού στην Ελλάδα σήμερα....οι υπόλοιποι είναι γουαννα-μπι :nairepaok:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Karelias έγραψε:
panpangr77 έγραψε: και απο την υποθεση του μαυρουκου καταλαβαίνω πως οι ΑΡΔ ειναι σε πόλεμο με την ΠΑΕ..
Μα η ΠΑΕ έδωσε το όνομα στον Τύπο.
Είμαστε σίγουροι γι αυτό? γιατι και καλά θα έπαιζε σήμερα στο φιλικό, η ΠΑΕ οτι κάνει το ανακοινωνει δεν το δίνει...
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Πάντως μέσα σε όλα τα στραβά τα φετινά αναδεικνύετε και το τεράστιο επικοινωνιακό πρόβλημα της ΠΑΕ, που χρονια τώρα δεν λέει να διορθωθεί. ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να πει δυο λογια για τον παίκτη μετα τον σημερινο χαμο, να ηρεμήσουμε λιγο; Ζουν σε αλλον πλανήτη; Καλά το να μας εξηγήσουν που την πάνε την δουλειά φέτος ούτε καν το φαντάζονται. Εγώ μαζί σας είμαι αλλά εξηγήστε μου τι κάνετε....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

aoratos έγραψε:
Demir έγραψε:σταματηστε ρε να παιζετε με την υπομονη μας....φτανει.... η βγειτε κ πειτε οτι παμε να σωθουμε φετος η καντε καμια μεταγραφη...ελεος... δεν ειναι δυνατον ... αν δεν θελεις ρε ιβαν να βαλεις λεφτα γιατι δεν πηρες μαλεζα ,κρατα λαζαρ και παρε ενα εξτρεμ δανεικο να εχουμε εστω βασεις.... ημαρτον δηλαδη
Μπερδεύεσαι φίλε, ο Ιβάν είναι μεγαλομέτοχος. Η δουλειά του είναι να μην έχει αρνητική καθαρή θέση η ΠΑΕ και να επιλέξει τον πρόεδρο. Δεν έχει καμια δουλειά να ασχολείται με τους Μαλεζάδες και τους Λάζαρ!
τοτε ας οριοθετησει το μπατζετ απο τον μαρτιο να κανουν κινησεις οι υπολοιποι..... εσυ βλεπεις κανενα μπατζετ... λες ο βρυζας να μην βλεπει οτι η ομαδα ειναι αδεια απο ποιοτητα..??
Demir

Δημοσίευση από Demir »

που ηταν ο μαυρος τελικα ρε παιδια????????
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

3 κανονικούς ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της βδομάδας δεν μπορούν να βρούν?? ας μην ειναι μπαμ μπουμ πάταγος το όνομα 3 κανονικούς ποδοσφαιριστές!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”