Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
όσοι εννοούμε τις γκρίνιες περί Darbo ή και γενικώτερα για την ελλιπή μεταγραφική ενίσχυση είμαστε όλοι ΠΡόωροι ΕΚσπερματιστές. Για κάποιους λόγους η διοικητική ανασυγκρότηση δεν έγινε από Μάιο όπως διακυρήχτηκε αλλά ξεκινάει μέσα Αυγούστου με την έλευση Αγγελίδη. Αυτό επηρεάζει τα πάντα και φυσικά το ρόστερ, μεταγραφές. Προφανώς απουσιάζει και η επικοινωνία μεταξύ ΠΑΕ και οπαδών. Ακόμα και αυτό όμως, θα μπει στο δρόμο του, μόλις ολοκληρωθεί η σοβαρή στελέχωση. Μπορούμε να κάνουμε υπομονή ακόμα έναν χρόνο;; Τότε θα το ευχαριστηθούμε τρελλά, αλλά δεν μπορούμε, εμείς θέλουμε τώρα, γιατί είμαστε ΠΡΕΚ!!
Κουρδε, πόσες φορές επικοινώνησε η ΠΑΕ μαζι σου;
Αν μη τι άλλο, η προετοιμασία του προϊόντος που θα πουλάνε όλο το χρόνο δεν γίνεται 10 μέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων οταν είχανε 3 μήνες μπροστά τους να κάνουνε κουμαντα...
Αν δεν ηταν καψούρα μας ο ΠΑΟΚ πόσοι θα είχανε παει σε δίπλα μαγαζί;
Απλώς ξέρουν ότι θα φάνε γιουχο αλλα ο κόσμος θα ειναι εκεί...
Αν μη τι άλλο, η προετοιμασία του προϊόντος που θα πουλάνε όλο το χρόνο δεν γίνεται 10 μέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων οταν είχανε 3 μήνες μπροστά τους να κάνουνε κουμαντα...
Αν δεν ηταν καψούρα μας ο ΠΑΟΚ πόσοι θα είχανε παει σε δίπλα μαγαζί;
Απλώς ξέρουν ότι θα φάνε γιουχο αλλα ο κόσμος θα ειναι εκεί...
GiorgosAtha το αν είναι ξεβρακωτη η ομαδα η όχι καθορίζεται και από που βαζει ο καθένας τον πήχη..
Εγω που θέλω να δω τον ΠΑΟΚ να χτίζει όνομα στην Ευρώπη και να λογίζεται σαν διεκδικητής του πρωταθλήματος την θεωρώ ξεβράκωτη όταν τα στόπερ σου στις 5 Αυγούστου είναι ο Βιτορ, ο Τζαβελας, ο Σκόνδρας και ο Κατσικάς και μεσοεπιθετικά αν εξαιρέσεις ίσως τον Μακ δεν υπάρχει παίκτης που να μπορείς να πείς ότι θα αποτελέσει κάποια "σταθερά" σου..Να λογίζεται δηλαδή βασικός και αναντικατάστατος...Όλοι είναι είτε ταλέντα είτε στοιχήματα που ελπίζουμε να βγούν..
Μπορει ο λοιπόν ο καθένας να νομίζει ό,τι θέλει αλλα στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι απλά..
Ό,τι δίνεις παίρνεις και όταν αυτό δεν επαληθεύεται είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας..
Με 50 εκατομμύρια θα φέρεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 50 χιλιάδες τον Αλιου Νταρμπό η τον εκάστοτε Νταρμπό.
Εγω που θέλω να δω τον ΠΑΟΚ να χτίζει όνομα στην Ευρώπη και να λογίζεται σαν διεκδικητής του πρωταθλήματος την θεωρώ ξεβράκωτη όταν τα στόπερ σου στις 5 Αυγούστου είναι ο Βιτορ, ο Τζαβελας, ο Σκόνδρας και ο Κατσικάς και μεσοεπιθετικά αν εξαιρέσεις ίσως τον Μακ δεν υπάρχει παίκτης που να μπορείς να πείς ότι θα αποτελέσει κάποια "σταθερά" σου..Να λογίζεται δηλαδή βασικός και αναντικατάστατος...Όλοι είναι είτε ταλέντα είτε στοιχήματα που ελπίζουμε να βγούν..
Μπορει ο λοιπόν ο καθένας να νομίζει ό,τι θέλει αλλα στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι απλά..
Ό,τι δίνεις παίρνεις και όταν αυτό δεν επαληθεύεται είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας..
Με 50 εκατομμύρια θα φέρεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 50 χιλιάδες τον Αλιου Νταρμπό η τον εκάστοτε Νταρμπό.
Από όλα τα φανταστικά σενάρια που διάβασα, αυτό μου φαίνεται το πιο αληθινό. Όλα τα υπόλοιπα έχουν την πλάκα τους (από το ότι θα πάρουμε τον Νταρμπό για βασικό αριστερό εξτρέμ μέχρι το ότι θα βάλει τρία γκολ σήμερα!), αλλά πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία.ace79grpaok έγραψε:Εγώ είπα με στοιχεία για παίκτες που πήραμε ,η από κλήση είναι μεγάλη πιστεύω οτι δεν είναι ο νταρμπο και η ΠΑΕ πουλάει παπα στους αρδ γιατί ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Πίκος απικος(βλ φΊλος Μπιλ) τους ανακάλυψε ενώ δεν ήθελε να ανακοινώσει η ΠΑΕ κάτι ,ίσως επειδήδεν εέκλεισε ακόμα πετάνε ενα ονομα στους αρδ να αασχολούνται και ε περίπτωση δεν κλείνουν τον άλλο να μην εχουν την πίεση σε ενδεχόμενη ααποτυχία να τον κλείσουν αλλά να πούμε και δόξα τον θεο που δεν έκλεισε,πιστεύω οτι είναι αλλος
Διάβασα κάποια πράγματα για τον παίκτη που είναι πολύ περίεργα. Μεγάλωσε στη Σουηδία, αλλά έφυγε στα 17 για να παίξει στη Γαλλία (στη β' ομάδα της ΛεΜαν). Έμεινε εκεί τρία χρόνια, χωρίς να παίξει στους μεγάλους, ώσπου αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο. Διέδωσε ότι συμφώνησε με τη Γουίγκαν, κάτι που αποδείχτηκε ψέμα. Υπέγραψε τριετές (!) με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενόσω ήταν τραυματίας, ένα μήνα μετά σκεφτόταν να του κάνουν επέκταση για άλλα δύο χρόνια (!), αλλά άλλο ένα μήνα μετά τον άφησαν ελεύθερο, γιατί βαρέθηκαν να περιμένουν πότε θα αποθεραπευτεί! Τρεις μήνες μετά έπαιξε ένα ματς (για 65 λεπτά) στη Φινλανδία, αλλά δεν έκανε συμβόλαιο. Τον Ιούλιο ήταν σε συζητήσεις με την Κροτόνε και 4 Αυγούστου περνάει και από Ελλάδα. Μιλάμε είτε για τον ορισμό του γυρολόγου, είτε για τον ορισμό του παίκτη-φάντασμα!
Εμείς όμως γιατί ακριβώς ασχολούμαστε μαζί του εδώ και 25 σελίδες;
- GiorgosAtha
Stalker... εννοείτε κάνουμε χαβαλέ και απλά συζητάμε...
Αλλά αν ξεπεράσουμε το βασικότερο ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από ΠΑΕ και ότι μιλάμε για μια απλή δοκιμή παίχτη (που κάνουν κατά εκατοντάδες άλλες ομάδες)... σε τι βοηθάει το να πας στο γήπεδο και να κράξεις γιατί έτσι θεωρείς σωστό χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες ή γεγονότα που μπορεί να είναι σοβαρά?
Και στην τελική... αφού θεωρείτε ότι η ομάδα κατεβαίνει γυμνή για τον προκριματικό του Europa με την εξής 11αδα...
------------- Γλύκος ------------
Κίτσιου - Maduro - Vitor - Rat
--------- Kace - Golasa ---------
--- Mak ------------- Martens ---
------- Klaus - Φανούρης --------
Και ρισκάρει να αποκλειστεί από ομάδες όπως... η Shakhtar Karagandy, η Astra, η Zimbru Chisinau, η Trnava, Sachter Soligorsk κλπ... ε να μην κατέβουμε καθόλου!!!
Αλλά αν ξεπεράσουμε το βασικότερο ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από ΠΑΕ και ότι μιλάμε για μια απλή δοκιμή παίχτη (που κάνουν κατά εκατοντάδες άλλες ομάδες)... σε τι βοηθάει το να πας στο γήπεδο και να κράξεις γιατί έτσι θεωρείς σωστό χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες ή γεγονότα που μπορεί να είναι σοβαρά?
Και στην τελική... αφού θεωρείτε ότι η ομάδα κατεβαίνει γυμνή για τον προκριματικό του Europa με την εξής 11αδα...
------------- Γλύκος ------------
Κίτσιου - Maduro - Vitor - Rat
--------- Kace - Golasa ---------
--- Mak ------------- Martens ---
------- Klaus - Φανούρης --------
Και ρισκάρει να αποκλειστεί από ομάδες όπως... η Shakhtar Karagandy, η Astra, η Zimbru Chisinau, η Trnava, Sachter Soligorsk κλπ... ε να μην κατέβουμε καθόλου!!!
- The_Stalker
Άμα είχαμε και τον fm μπαλαδόρο εδώ μέσα, θα κάναμε τρελλά γλέντια.. Mods, αναστολή ποινής!
Αμπαλααλιέου και Νταρμπό
γ@μώ τον ολυμπιακό
Αμπαλααλιέου και Νταρμπό
γ@μώ τον ολυμπιακό
κατσε ρε κουρδε και γω γιατι παιρνω καθε χρονο διαρκειας και δινω τα λευτακια μου?? το κανω για να στηριξω (πλεον δεν εχει αναγκη τοσο η ομαδα) αλλα και για να παρω κατι σαν ανταλαγμα.. μεχρι στιγμης αυτο που εχω παρει απο τον νεο προεδρο ειναι σαλια σαλτσες υποσχεσεις φανφαρες ψεμματα κοροιδια!!! ας βγουν να μας πουν ' κυριοι δεν θα κανουμε τπτ ΟΥΤΕ φετος , παρτε και πολυ φτηνα τα διαρκειας για να μας στηρριξετε και να χει και κοσμο το γηπεδο..
Μου βαλανε ιδιες τιμες με περυσι με τετοια κριση που υπαρχει και με αυτα που κανουν γενικα καθημερινα , διωχνουν τον κοσμο μακρια απο την ομαδα δεν το καταλαβαινουν??? παλι εμεις και μεις (οι μλκες) θα μαστε στο γηπεδο φετος και απλα στα 2 μεγαλα ματς της χρονιας θα θυμηθει να ερθει και το υπολοιπο γηπεδο για να βγαλει σελφι......
κουραστηκα την κοροϊδία.. αυτο μονο...
Μου βαλανε ιδιες τιμες με περυσι με τετοια κριση που υπαρχει και με αυτα που κανουν γενικα καθημερινα , διωχνουν τον κοσμο μακρια απο την ομαδα δεν το καταλαβαινουν??? παλι εμεις και μεις (οι μλκες) θα μαστε στο γηπεδο φετος και απλα στα 2 μεγαλα ματς της χρονιας θα θυμηθει να ερθει και το υπολοιπο γηπεδο για να βγαλει σελφι......
κουραστηκα την κοροϊδία.. αυτο μονο...
Είναι πολύ ωραίο πάντως που βλέπω νέα nicknames (με ίδια σχόλια σε όλα τα θέματα, μέχρι και παραπλήσια ονόματα) να έχουν σκάσει μύτη στο παρόν θέμα και να σχολιάζουν. Καλώς ήρθατε μάγκες, ελπίζω να είστε εδώ καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και να εκφράζετε τις ανησυχίες σας και - γιατί όχι; - τις χαρές σας
για την μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο, τον ΠΑΟΚ.

αρδ τους ανεβάζετε, αρδ τους κατεβάζετε, αλλά σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και σκέφτεστε όπως αυτοί, και πιπιλάτε αυτά που λεν αυτοί. Κόψτε ρε τα γαμοραδιόφωνα. δεν βλέπετε οτι είναι καμμένοι ημιαγράμματοι που βγάζουν λεφτά απο τη βλακεία που μας δέρνει;;
- efthimis_paok
Και πέρυσι είχαν ερθει κατι σουβοροφ κλπ για δοκιμή και μετα έσκασαν μαζικά 3,4 ονόματα.
- GiorgosAtha
riegel...
α) Και εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και στην Ευρώπη...
β) Το είπες μόνος σου... είναι 5 Αυγούστου!!!. Οπότε αυτή την στιγμή κράζεις για κάτι που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ενώ υπάρχει χρόνος!!! Όταν πάει 31 Αυγούστου και μείνουμε στον Darbo και τον Κάτσικα και τα πάμε χάλια στα πρώτα επίσημα... πάμε ΜΑΖΙ να κράξουμε αυτούς που φταίνε!
Τώρα απλά γκρινίαζουμε... και αν αύριο σκάσουν 2-3 παιχταράδες θα αρχίσουν οι κωλοτούμπες...
α) Και εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και στην Ευρώπη...
β) Το είπες μόνος σου... είναι 5 Αυγούστου!!!. Οπότε αυτή την στιγμή κράζεις για κάτι που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ενώ υπάρχει χρόνος!!! Όταν πάει 31 Αυγούστου και μείνουμε στον Darbo και τον Κάτσικα και τα πάμε χάλια στα πρώτα επίσημα... πάμε ΜΑΖΙ να κράξουμε αυτούς που φταίνε!
Τώρα απλά γκρινίαζουμε... και αν αύριο σκάσουν 2-3 παιχταράδες θα αρχίσουν οι κωλοτούμπες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 05 Αύγ 2014, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
offtopic αλλά από την στιγμή που δεν μπορώ να στείλω pm εκεί που πρέπει ρωτάω δημόσια.
Πριν 12 μέρες ο rainmaker με έκανε (buffos) ban για 3 μέρες (να μην μπούμε σε λεπτομέρειες δεν θα βγάλουμε άκρη έτσι κι αλλιώς).
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί 12 μέρες μετά δεν έχει αρθεί το ban? Είναι το ban μόνιμο και αν ναι για πιο λόγο και γιατί δεν αναφέρθηκε αυτό? Είναι κάποιο σφάλμα εκ παραδρομής?
Τέλος οταν πας να μπεις σου βγάζει ένα μήνυμα... επικοινωνήστε με το τάδε email. Το βλέπει κανείς εκείνο το email?
Πριν 12 μέρες ο rainmaker με έκανε (buffos) ban για 3 μέρες (να μην μπούμε σε λεπτομέρειες δεν θα βγάλουμε άκρη έτσι κι αλλιώς).
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί 12 μέρες μετά δεν έχει αρθεί το ban? Είναι το ban μόνιμο και αν ναι για πιο λόγο και γιατί δεν αναφέρθηκε αυτό? Είναι κάποιο σφάλμα εκ παραδρομής?
Τέλος οταν πας να μπεις σου βγάζει ένα μήνυμα... επικοινωνήστε με το τάδε email. Το βλέπει κανείς εκείνο το email?
Α ΜΠΡΑΒΟ τον θυμάστε τον σουβοροφ ;efthimis_paok έγραψε:Και πέρυσι είχαν ερθει κατι σουβοροφ κλπ για δοκιμή και μετα έσκασαν μαζικά 3,4 ονόματα.
ολα αυτα ξεκινησαν απο μια φωτο που δειχνει την πλατη καποιου!τρελλααααα