Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Εμένα γιατί μου φαίνεται φάση Καστελέν και Σουβόροφ η όλη ιστορία;
- ΑποστόληςΑ
Με τέτοιους παίκτες σαφώς και δεν έχει νόημα η απόκτηση του Νατχο. Ακόμη και ο Ίνσα μας φάνηκε ακριβός...
ο αλφαρο της μαγιορκα με 200.000 κλεινει στον βαζελο.... ουτε τοσα δινουμε????
- sourmenetes
- Moderator
Τον ξερετε τον παιχτη???Πως βγαζετε συμπερασματα???
Ετσι και αλλιως θα τον δουμε σημερα...
Χαλαρωστε..
Χαλαρωστε..
- ΑποστόληςΑ
ALIEU DARBO
Date of birth: Aug 3, 1992
Place of birth: Angered
Height: 1,83 m
Nationality: 1. The Gambia 2. Sweden
Position: Midfield
Η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt: 50 Th. €
Date of birth: Aug 3, 1992
Place of birth: Angered
Height: 1,83 m
Nationality: 1. The Gambia 2. Sweden
Position: Midfield
Η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt: 50 Th. €
- The_Stalker
Αν είχε τουλάχιστον φάτσα ανθρωποφάγου.. Αλλά αυτός έχει φάτσα λουλούς
22 χρονων χωρις επαγγελματικη συμμετοχη ειναι ... τι αλλο να χρειαστει να ξερουμε... αν τον φερνουν για βασικο ειναι επικινδυνοι οι ανθρωποι..... αν ερχεται για αλλαγη ,γιατι να μην παιζει ο ποζογλου...οτι να ναι... και εγω που ειμαι αισιοδοξος ειμαι κοντα στην καταθλιψη....
- buffalobill4
Θα τον δουμε το βραδυ και τα ξαναλεμε. Οχι πως θα ειμαστε σε θεση να τον κρινουμε. Πως να τον κρινουμε δλδ οταν δεν ξερει ενα ονομα συμπαιχτη.
Θα δουμε τι στοιχεια εχει και τα λεμε. Μην αρχιζετε παλι το κραξιμο. Μπορει να ειναι μπονους μεταγραφη και καλος. Μπορει να ειναι και αμαεφουλε. Θα δουμε.
Βεβαια τωρα που ειδα και τι εγραψε ο demir δε διαφωνω και πολυ μαζι του. Θα δουμε
Θα δουμε τι στοιχεια εχει και τα λεμε. Μην αρχιζετε παλι το κραξιμο. Μπορει να ειναι μπονους μεταγραφη και καλος. Μπορει να ειναι και αμαεφουλε. Θα δουμε.
Βεβαια τωρα που ειδα και τι εγραψε ο demir δε διαφωνω και πολυ μαζι του. Θα δουμε
-
Εσύ ρε φίλε τα ανεβάζεις, αλλά υπάρχει κανένας από την ΠΑΕ που να ξέρει αγγλικά για να τα διαβάσει; Ή μήπως ξέρουν μόνο ιταλικά και μασάνε σε κάθε παπά που τους πουλάνε από Ιταλία μεριά;paokmaniak έγραψε:http://allafrica.com/stories/201312050667.html
http://www.wigan.vitalfootball.co.uk/ar ... p?a=287840
Xmmmmm
Αναφορικά με προηγούμενο post μου, σχετικά με μαρκετίστικα κόλπα για το σημερινό παιχνίδι, ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΟΛΑ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!!
Κι έτσι πρέπει να γίνει, για να πάρει ο Ιβάν το μήνυμα ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
ΖΒ, παραιτήσου τώρα...χρειαζόμαστε άμεσα Τεχνικό Διευθυντή στην ομάδα!
-
buffalobill4 έγραψε:Θα τον δουμε το βραδυ και τα ξαναλεμε. Οχι πως θα ειμαστε σε θεση να τον κρινουμε. Πως να τον κρινουμε δλδ οταν δεν ξερει ενα ονομα συμπαιχτη.
Buffalo, δεν ξέρω το επίπεδο των αγγλικών σου, αλλά διάβασε σε παρακαλώ τα άρθρα που ανέβασε λίγο πιο πάνω ο συμφορουμίτης και θα καταλάβεις...3 χρόνια έχει να παίξει μπάλα το παιδί, μετά από συντριπτικό κάταγμα στο γόνατο, κι όπου πήγε τον κόψανε στα ιατρικά!! Τι άλλο θες να ξέρεις;
-
Sorry mod, αλλά θα σου απαντήσω κι εσένα όπως στο Buffalo.. διάβασε τα άρθρα στα αγγλικά που ανέβηκαν λίγο πιο πάνω και θα καταλάβεις...sourmenetes έγραψε:Τον ξερετε τον παιχτη???Πως βγαζετε συμπερασματα???
Χαλαρωστε..
και σταματήστε να βάζετε στο κανονικό paokmania βιντεάκια του παίκτη από τότε που ήταν 19 ετών (!!!). Το παιδί από τότε έχει να παίξει μπάλα...
και κάτι παίχτηκε και με την Crotone αν δεν κάνω λάθος.paokmaniak έγραψε:http://allafrica.com/stories/201312050667.html
http://www.wigan.vitalfootball.co.uk/ar ... p?a=287840
Xmmmmm
Αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ δεν γίνονται ούτε στη Γ εθνική.