Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν παιζονται ρε. Εβγαλαν αποκλειστικοτητα με φωτογραφια απο εδω και ειδηση απο ινπαοκ. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

buffalobill4 έγραψε:Πραγματικοι ξεφτιλες. Οσα γραφονται εδω δεν αποτελουν πνευματικη ιδιοκτησια του φορουμ?

Ας ελεγαν τουλαχιστον picture taken by buffalobill's4 friend :lol: :lol: Να παρει και ο δικος μου τα credit
Θσ κανουμε ασφαλιστικα μετρα μπιλ ολοι οι συνφορουμιτες για κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας , θα τα παρουμε χοντρα :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

ace79grpaok έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Πραγματικοι ξεφτιλες. Οσα γραφονται εδω δεν αποτελουν πνευματικη ιδιοκτησια του φορουμ?

Ας ελεγαν τουλαχιστον picture taken by buffalobill's4 friend :lol: :lol: Να παρει και ο δικος μου τα credit
Θσ κανουμε ασφαλιστικα μετρα μπιλ ολοι οι συνφορουμιτες για κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας , θα τα παρουμε χοντρα :lol:
Ποιος ειναι δικηγορος εδω μεσα να ξεκινησει να συντασσει το εξωδικο
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

buffalobill4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:

Ποιος ειναι δικηγορος εδω μεσα να ξεκινησει να συντασσει το εξωδικο

Ο barlow
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

ειμαι σίγουρος οτι θα είναι η προτελευταία μεταγραφή το εξτρεμ (παρεπιπτόντως και για να μπω και εγώ στο κλίμα των αστρολόγικών προβλέψεων ποιος ηταν εκεινος ο μαυρουκος της σάλκε πέρυσι;)
τελευταία το σεντερ μπακ και μποναμας ο νατχο αν τυχει
για μενα - εφόσον ειναι σοβαρες επιλογές - είμαστε καλύτερα απο πέρυσι
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

Εμείς ασχολούμαστε με το "λαβράκι" που ψάρεψε ο ΖΒ (ελπίζω να μην βγει λούτσος στο τέλος) και ο γαύρος άρχισε τις γνωστές μακακίες... Παπάζογλου σε Ατρόμητο, Βλαχοδήμο σε Εργοτέλη και δεν ξέρω πόσους ακόμα (από τους 42 που διαθέτει προς το παρόν) θα πασάρει σε μικρομεσαίες ομάδες της σούπαleague για να δίνει φιλικά όλο το χειμώνα!!
Κάτσε εσύ να φτιάχνεις δευτέρες ομάδες στη FootballLeague (βλέπε Αιγινιακό) για να λες ότι προάγεις το άθλημα και ετοιμάζεις τα πιτσιρίκια για την μεγάλη ομάδα...
Και για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά και προτιμώ αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ, με τη δημιουργία ομάδας Β', αλλά όταν γίνεται επί ίσοις όροις, σε ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται ισότιμα προς όλους...τι να τον κάνω τον Σκοτσέζο αρχιδιαιτητή, όταν οι μισές ομάδες της λίγκας θα είναι "θυγατρικές" του γαύρου; Και στην ΠΑΕ, κοιμούνται ήσυχοι και τρώνε μακαρονάδες στο Μακ. Παλλάς με αφρικανούς, αντί να είναι στα κάγκελα για να αλλάξουν το καταστατικό της λίγδας...
Ξυπνήστε ρεεεεε!!!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Για καποιους που κοροιδευαν εμενα και το ρομαν

Παρτε τα ρεπορταζ των αρδ

Υγ πολυ νεκρα για λουκα αποθεραπεια και κανενα ρεπορταζ οσο και να ψαχνω :lol: υπομονη μολις επανερθει θα τα μαθενετε ολα πρωτοι στο παοκμανια
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Μπραβο στο μπιλ που μας εβαλε στη πριζα και ξεβρακωσε τα αρδακια
BlackAngel85

Δημοσίευση από BlackAngel85 »

Sport 24

SPORT24 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΟΚ

Δοκιμή Αφρικανού στο φιλικό

Δημοσίευση: 05 Αυγ. 2014 09:30

Στο φιλικό (5/8) του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στην Τούμπα θα δοκιμαστεί και ένας ξένος παίκτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά". Χαρακτηριστικά στο κείμενο αναφέρεται: "Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται ήδη στη θεσσαλονίκη ένας νεαρός έγχρωμος Αφρικανός μέσος, ο oποίος αγωνιζόταν σε ευρωπαϊκή ομάδα και θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για τον ΠΑΟΚ.

Οι σούπερ συστάσεις που τον συνοδεύουν άλλωστε, ήταν και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ μπήκε σε αυτήν την διαδικασία, με αποτέλεσμα το φιλικό με την Ξάνθη ν' αποτελέσει και μία ιδανική ευκαιρία για να τον δουν αγωνιζόμενο.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι η δοκιμή γίνεται με την προοπτική απόκτησης του συγκεκριμένου παίκτη, αφού όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, δείχνουν ότι πρόκειται για μία πραγματικά εξαιρετική περίπτωση, που ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να πάει χαμένη.

Ο κόσμος του Δικεφάλου λοιπόν, έχει έναν ακόμη λόγο απόψε να πάει στην Τούμπα και να δει τον Αφρικανό μέσο".
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

che4 έγραψε:Μπραβο στο μπιλ που μας εβαλε στη πριζα και ξεβρακωσε τα αρδακια
Τα μπραβο στον δικο μου που με πηρε τηλ και εβγαλε τη φωτο.

Μιλαμε οι τυποι κανουν ρεπορταζ απο εδω μεσα. Δε θυμαμαι σε ποιο σαιτ αναφερεται αλλα λενε αυτο που μου ειπε και ο φιλος μου και το εγραψα και εδω μεσα. Οτι ο εν λογω παιχτης εχει αφρικανο μανατζερ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θεωρω πως θα ανακοινωσουν 1-2 παιχτες σημερα και ισως τον γκαρσια...
BlackAngel85

"Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται ήδη στη θεσσαλονίκη ένας νεαρός έγχρωμος Αφρικανός μέσος, ο oποίος αγωνιζόταν σε ευρωπαϊκή ομάδα και θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για τον ΠΑΟΚ.

* άρα έφυγε κ ειναι ελευθερος επομένος δεν ειναι ο Atsu γιατι αυτος εχει σσυμβολαιο μεχρι το 2018
μηπως ειναι ο Ibrahim Sissoko και έλυσε το συμβόλαιο του με την wolsburg?
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Λογικά τον Αφρικανο θα τον ανακοινώσουν σήμερα γιατί αλλιώς δεν νομίζω να τον άφηναν να παίξει στο φιλικό. Εδώ τον Περειρα προπόνηση δεν τον άφηναν να κάνει για τον κίνδυνο τραυματισμού.
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

BlackAngel85 έγραψε:Sport 24

SPORT24 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΟΚ

Δοκιμή Αφρικανού στο φιλικό

Δημοσίευση: 05 Αυγ. 2014 09:30

Στο φιλικό (5/8) του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στην Τούμπα θα δοκιμαστεί και ένας ξένος παίκτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά". Χαρακτηριστικά στο κείμενο αναφέρεται: "Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται ήδη στη θεσσαλονίκη ένας νεαρός έγχρωμος Αφρικανός μέσος, ο oποίος αγωνιζόταν σε ευρωπαϊκή ομάδα και θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για τον ΠΑΟΚ.

Οι σούπερ συστάσεις που τον συνοδεύουν άλλωστε, ήταν και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ μπήκε σε αυτήν την διαδικασία, με αποτέλεσμα το φιλικό με την Ξάνθη ν' αποτελέσει και μία ιδανική ευκαιρία για να τον δουν αγωνιζόμενο.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι η δοκιμή γίνεται με την προοπτική απόκτησης του συγκεκριμένου παίκτη, αφού όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, δείχνουν ότι πρόκειται για μία πραγματικά εξαιρετική περίπτωση, που ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να πάει χαμένη.

Ο κόσμος του Δικεφάλου λοιπόν, έχει έναν ακόμη λόγο απόψε να πάει στην Τούμπα και να δει τον Αφρικανό μέσο".
Δηλαδή αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι όλη η ιστορία γίνεται για να πάει καμιά ψυχή σήμερα στο φιλικό με την Ξάνθη (γιατί εάν δεν παιζόταν η χθεσινή ιστορία με τη φώτο του ΖΒ να τρώει μακαρονάδες με έναν μαυρούλη στο Μακ. Παλλάς, σήμερα θα ήταν καμιά 100αριά στις κερκίδες)!!! Μακ, Γκολάσα, Αθανασιάδης δεν παίζουν, εμ ποιον να πάει να δει ο κόσμος; Τον Πίου!!!
Μου φαίνεται ότι η γάτα ο Κύπριος άρχισε από πολύ νωρίς τα μερκετίστικα κολπάκια του...μπράβο του πάντως, όποιος το σκέφτηκε και τους έστειλε χθες για φαγητό μέσα σε πολύ κόσμο...σου λέει, όλο και κάποιοι θα τσιμπήσουν και θα ανηφορίσουν προς Τούμπα μεριά για το αποψινό ματσάκι! Buffalo, ο φίλος σου, ο φωτογράφος, είχε inside info ή δουλεύει για την ΠΑΕ;
BlackAngel85

ο μεσο επιθετικός αν ισχυούν αυτά και που εχει αυτά τα στοιχεια κατά την άποψη μου ειναι:

Emmanuel Frimpong -Arsenal- (Unemployed)
Ibrahim Sissoko - Wolsburg (αν τον αφησε ελευθερο η wolsburg)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”