Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
αν έρθει ο Νατχο και κλείσουν κεντρικό αμυντικό ,και εξτρέμ όλα δείχνουν καπος Καλύτερα
αισιοδοξία βρε παιδί μου
θέλουν προσεκτικές κινήσεις τώρα από όλους στην ΠΑΕ και προπαντός γρήγορες
αισιοδοξία βρε παιδί μου
θέλουν προσεκτικές κινήσεις τώρα από όλους στην ΠΑΕ και προπαντός γρήγορες
- navigator11
Εγώ πάλι μια χαρά λέω να την πάρω.Που πιστεύω πως θα γίνει.Απ'την πρώτη στιγμή πίστευα πως θα κάτσει η μπίλια.buffalobill4 έγραψε:Ειτε ερθει ο Νατχο ειτε οχι, ουτε θα πανηγυρισω ουτε θα κλαψω αντιστοιχα. Πολυ ποιοτικος παιχτης.
Αλλα, προτιμω παιχτες που θα κανουν σαν τρελοι να ερθουν στην ομαδα μας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Ρε παιδιά, ήμαρτον.. Ο λόγος της εξαφάνισής μου δεν ήταν αυτός, καμιά σχέση, αφού έχω γράψει κάποια tosts αυτό το διήμερο..che4 έγραψε:GiorgosAtha έγραψε:Roman...
13 ώρες και 16 λεπτά...![]()
O Jacobo σε περιμένει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λοιπον επειδη θελουμε ολοι να εμφανιστει ξανα ο ρομαν και επειδη ξερουμε τι εχει γινει .... αν δεν ερθει ο παιχταρας απο χαλκιδικη αναλαμβανω για ρομαν το σκαουτ χακομπο παρεα με το σκαουτ λουκα που φορτωθηκα απ τον υποψηφιο παιχτη δανεικο στον εργοτελη
ρομαν γυρνα πισω γλιτωσες το χακομπαρο
υγ 14 σελιδες μηναν για τον παιχταρα
Το βράδυ της Παρασκευής, μέσα σε μερικά λεπτά αποφασίστηκε να πουλήσουμε παπά για να μασήσουν οι ΑΡΔ (συγκεκριμένα ο che είπε για έναν γνωστό του ΑΡΔ του που του λέει "Ό,τι πληροφορία θέλεις για μεταγραφές Π.Α.Ο.Κ., μπες PAOKmania, όλα εκεί βγαίνουν πρώτα!"),
che4 έγραψε:μπα γραφει σε μεγαλο αθλητικο της γερμανιας κατι μονοστηλα κατα τα αλλα τεμπελοσκυλο χειροτερο του κολκαο24....ονομα δε λεμε μας διαβαζει καθημερινα
οπότε αποφασίσαμε να πουλήσουμε παπά.. Εξ ού και tosts σαν τα παρακάτω:
paokovios1974 έγραψε:Για την μεταγραφη που θα σκασει ομως δεν ξερει
GiorgosAtha έγραψε:Μη μου πείτε ότι μιλάτε για αυτό το δεξί μπακ-χαφ-εξτρεμ που έχει και τα δύο πόδια και μπορεί να παίξει και αριστερά και κέντρο αν παραστεί ανάγκη!!!!paokovios1974 έγραψε:Ενταξει πιο πολυ στο καμπιονατο εκανε τα μεγαλα παιχνιδια ,μετα τον πηρε ο κατηφορος, ειναι ομως σε ηλικια που ευκολα επανερχεται.nothu έγραψε:Για το εξτρεμ απο Βραζιλια με εμπειρια απο Ιταλια και Ισπανια λετε;
ΝΑΙ ΡΕ ΤΡΕΛΑ!!!!!! ΧΑΜΟΣ!!!!!!!
![]()
![]()
Οπότε πούλησα κι εγώ έναν παπά πιο "πειστικό", αφού τον φάγατε και πολλοί εδώ μέσα (μια καριέρα δημοσιογράφου ανοίγει μπροστά μου άλλωστε έχω και μια μικρή προϋπηρεσία), μπας και δούμε κανένα άρθρο (ή πρωτοσέλιδοpaok kerkyra έγραψε:Μην μου πείτε ότι λέτε για τον...... που έπαιζε στην...... και μετά πήγε στην μισητή αντίπαλο...... μιλάμε για πάταγο μπαμ μπουμ βόμβα μεγατόνων

Γι'αυτό, το
έπρεπε να σας βάλει σε σκέψεις..RoMaN έγραψε:δεν είναι παπάς
Οπότε, ούτε εγώ, ούτε ο che θα χρεωθούμε το scouting report του Jacobo..
Τελικά μόνο αν μιλήσεις για πιθανή μεταγραφή θέλουν να γυρίσεις.. Φωνάζει κανείς πίσω τον joshua;

- GiorgosAtha
Αν έκανε μπάνια στην Χαλκιδική... αυτός είναι...gergeo4 έγραψε:ρομαν λουκοβιτς ο αμυντικος?

Roman ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι κάνουμε χαβαλέ και μη τα παίρνεις στα σοβαρά...
ψηλος ειπε κ κατω απο 30!!!!!!! αυτος ειναι 1,84 και 32 παει σε 2 μηνες!
Αν ισχύει πάμε για το τέταρτο αρ. μπακ

κ μόνο 3 συμμετοχές όλη την χρονιά
πιο πολύ για ΑΡδιά μυρίζει

κ μόνο 3 συμμετοχές όλη την χρονιά
πιο πολύ για ΑΡδιά μυρίζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος analog την Δευ 04 Αύγ 2014, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Εκτός κι αν όντως ανακοινωθεί center back ως τις 23:59 σήμερα, οπότε ό,τι είπα είναι αλήθεια και το παραπάνω tost ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ!
Ρε ΒΛΑΚΑ (με την καλή έννοια) Natkho, αφού ο μάνατζέρ σου μιλά κάθε μέρα με τον Π.Α.Ο.Κ. (ΖΒ; ) και το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί δεν έρχεσαι να τελειώνουμε; Βαριέσαι προετοιμασία;
Αν ήταν να σε πάρουν σε μεγάλο πρωτάθλημα, θα σε είχαν ήδη πάρει, δεν νομίζεις;

Ρε ΒΛΑΚΑ (με την καλή έννοια) Natkho, αφού ο μάνατζέρ σου μιλά κάθε μέρα με τον Π.Α.Ο.Κ. (ΖΒ; ) και το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί δεν έρχεσαι να τελειώνουμε; Βαριέσαι προετοιμασία;

Eγω προτεινω ROMAN να τσιμπησεις κατι για μεσημερι,γιατι σε βλεπω πεινας,ολο για τοστ γραφεις στα τελευταια....posts! 

βασικα πουλησες παπα κανονικοτατα φιλε μου και δεν τσιμπησε κ κανενας αρδ....
-
Κρίμα κάποια μέλη τα θεωρείς σοβαρά άτομα και μάλλον δεν είναι.
Τζάμπα το χρόνο μας χάσαμε.
Τζάμπα το χρόνο μας χάσαμε.
- Μπαρκαρούτσος
marcusm έγραψε:Eγω προτεινω ROMAN να τσιμπησεις κατι για μεσημερι,γιατι σε βλεπω πεινας,ολο για τοστ γραφεις στα τελευταια....posts!
Ήταν ένα trend του PAOKmania που ξεκίνησε από σαρδάμ (του Μανιακού;; ) και κάποιο το κρατάμε ακόμα..

Δεν μπορώ να καταλάβω τί συμβαίνει με το καραπουλαίν τον Νάτχο. Έφτασε Αύγουστος και δεν έχει κλείσει ακόμη σε ομάδα, ενώ δεν ακούγεται να συζητάει και με κανέναν.
Αν η φάση με την Τραμπζονσπορ έγινε όπως μας παρουσιάστηκε, σημαίνει ότι ο παίκτης δεν κοιτάει μόνο σε Γερμανίες, Ιταλίες κλπ.
Από την άλλη τί παραπάνω του προσέφερε η Τραμπζον και την προτίμησε από τον ΠΑΟΚ (άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα);
Αν η φάση με την Τραμπζονσπορ έγινε όπως μας παρουσιάστηκε, σημαίνει ότι ο παίκτης δεν κοιτάει μόνο σε Γερμανίες, Ιταλίες κλπ.
Από την άλλη τί παραπάνω του προσέφερε η Τραμπζον και την προτίμησε από τον ΠΑΟΚ (άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα);
- paokovios1974
Νατχο, μονο φιλικα εχει τωρα, παιζουμε και με ιντερ, you know?καμινι ?30000 ορκ?pyroshow?Αντε πασακα μου.Dont waste even more off your time come again to our family,to your family.Πως το μιλαω το αγγλικο ομως ε?