Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
δειτε μονο πως βγαζει την μπαλα απο την περιοχη ο κωνσταντινιδης και βγαινει η ευκαιρια του κουλουρη.
οφ τοπικ
στο γνωστο σαιτ εχει ανεβει πλεον ο αγωνας και οποιος θελει μπορει να τον κατεβασει
οφ τοπικ
στο γνωστο σαιτ εχει ανεβει πλεον ο αγωνας και οποιος θελει μπορει να τον κατεβασει
- GiorgosAtha
Ο Zec είναι αριστερό εξτρέμ... και παίζει κατ' ανάγκη και φορ (άρα πατά περιοχή).
Αυτό δείχνουν και τα στατιστικά του (που είναι παρόμοια με του Mak).
Έναν τέτοιο δεν θέλουμε?
Αυτό δείχνουν και τα στατιστικά του (που είναι παρόμοια με του Mak).
Έναν τέτοιο δεν θέλουμε?
http://www.transfermarkt.de/hen-ezra/pr ... ler/129364
δε θα μπορουσε ο νεος προεδρος να τον φερει μαζι?πιστευω καλη λυση για αριστερο εξτρεμ.και ειναι κ στα πλαισια του γνωστου scouting κοντρα σε αντιπαλους μας
δε θα μπορουσε ο νεος προεδρος να τον φερει μαζι?πιστευω καλη λυση για αριστερο εξτρεμ.και ειναι κ στα πλαισια του γνωστου scouting κοντρα σε αντιπαλους μας
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν ξερω σε ποιο site αναφέρεσαι ..αλλά έχω μια ερώτηση για όποιον είδε το ματς..desperando έγραψε:δειτε μονο πως βγαζει την μπαλα απο την περιοχη ο κωνσταντινιδης και βγαινει η ευκαιρια του κουλουρη.
οφ τοπικ
Στη φάση του Κουλούρη ποιος είναι αυτός που βρίσκει με την μία τον Μακ?
desperando έγραψε:μακρια
Απο ποιον? αν λες για τον εβραιο απαντησα και εγω.
Ο βοσνιος σου κανει κλικ?
Ντεμιρ,συμφωνω μαζι σου.Νομιζω οτι δεν εχει θεση στο ροστερ ο Τζανδαρης,τον θεωρω εναν απλο τυπικο παικτη Σουπερλιγκα,ικανο για να κανει καριερα σε κανα Λεβαδειακο η σε κανα Γιαννενο.Ο Κωνσταντινιδης,παρολο που εχει στοιχεια,δεν τα βγαζει μεσα στο παιχνιδι και δεν ειναι τυχαιο,το ξεπεταγμα απο περσυ του Κιτσιου.Ισως δημιουργηθηκαν υπερβολικες προσδοκιες για αυτο το παιδι..Demir έγραψε:Πραγματικά ο Τζανδαρης είναι κακός , μια ταχύτητα πίσω και παρά πολύ αργή σκέψη!!!! Σε αντίθεση με σαββιδη που παρά το γεγονός ότι είναι 19 και όχι 21 όπως ο Τζανδαρης , είναι σημείο αναφοράς .. Ο κωνσταντινιδης εχει απίστευτα στοιχεία και δεν ήταν κακός ... Η φάση του κουλουρη απο δική τ ενέργεια ξεκινάει κ είναι τρομερά γρήγορος ...
Ο κλαους.analog έγραψε:Δεν ξερω σε ποιο site αναφέρεσαι ..αλλά έχω μια ερώτηση για όποιον είδε το ματς..desperando έγραψε:δειτε μονο πως βγαζει την μπαλα απο την περιοχη ο κωνσταντινιδης και βγαινει η ευκαιρια του κουλουρη.
οφ τοπικ
Στη φάση του Κουλούρη ποιος είναι αυτός που βρίσκει με την μία τον Μακ?
Το σαιτ που εχει τους αγωνες ειναι το Kapaki αλλα εχουν κλεισει οι εγγραφες.
Ευχαριστώ bane..!
Καλός ήταν ο Έζρα θυμάμαι αλλά αν έρθει κ ο Νατχο θα γίνουμε πιο εβραίοι κ από τους σκώληκες
Άσχετο αλλά ο Muslimovic είναι ελεύθερος? Δεν θα με χαλούσε με ένα μικρό συμβολαιάκι
Καλός ήταν ο Έζρα θυμάμαι αλλά αν έρθει κ ο Νατχο θα γίνουμε πιο εβραίοι κ από τους σκώληκες
Άσχετο αλλά ο Muslimovic είναι ελεύθερος? Δεν θα με χαλούσε με ένα μικρό συμβολαιάκι
Εγω θα ειμαι στο Βραχατι εκεινες τις μερες και επειδη δεν ξερω που να δω τον αγωνα,obanebane έγραψε:Ναι και θα εχω ρεπο,δε ξερω ομως αν θα το δειξει καποιο καφε δυσκολα δειχνουν τα φιλικα του ΠΑΟΚ εδω.
Αν εννοεις οτι θελεις να συναντηθουμε κανενα προβλημα αρκει να δουμε το ματς.
Υ.Γ Οσο για τα πιτσιρικια πολυ κατηγορηματικος εισαι,και ειδικα για τον κουλουρη εγω πιστευω οτι θα ξεπερασει τον Κλαους.
θεωρησα οτι θα ξερεις καποιο καφε να δειχνει ΠΑΟΚ.
Θα συνεννοηθουμε πριν τον αγωνα...
- desperando
- Επικοινωνία:
για τον εβραιο απαντησα ο οποιος ειναι για να παιζει μπαλα στην αλανα μονο.obanebane έγραψε:desperando έγραψε:μακρια
Απο ποιον? αν λες για τον εβραιο απαντησα και εγω.
Ο βοσνιος σου κανει κλικ?
οσο για τον βοσνιο ουτε κρυο ουτε ζεστη.
μακαρι οι 2-3 παικτες που θα αποκτηθουν στο τελος να ειναι παικτες απο τους οποιους οι νεοι ποδοσφαιριστες θα μπορεσουν να μαθουν πραγματα