Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.
- Ekatnetworkltd
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ
Τώρα ξεκινάει το μοντάρισμα με τρείς παίχτες μείον(μεταγραφές)!καλά στοιχεία για πρώτο ημίχρονο σε σαφώς ανώτερη ομάδα!
- aisiodoksos
πεστε να με φατε αλλα ο Κατσικας σημερα ειναι πολυ καλυτερος απο Βιτορ. Μπορει να ειναι μονο σημερα αλλα δεν εχει χασει μονομαχια. κατα τα αλλα η ομαδα μου δειχνει οτι δεν πανικοβαλετε στην πιεση πραγμα πολυ θετικο! ταχυτητα εχει! μενει να δουμε και πιο καθαρες ευκαιριες για γκολ στα επομενα φιλικα !! παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
υγ. το λινκ που εδωσα το ειχε δωσει ενας αδερφος πιο πριν απλα ετυχε να τα εχω ολα (μα ολα ) ανοιχτα εκεινη την ωρα και καποιο αρχισε να παιζει! αφου εκλεισα γυρω στις 12 καρτελες το εστειλα και εδω!!!

υγ. το λινκ που εδωσα το ειχε δωσει ενας αδερφος πιο πριν απλα ετυχε να τα εχω ολα (μα ολα ) ανοιχτα εκεινη την ωρα και καποιο αρχισε να παιζει! αφου εκλεισα γυρω στις 12 καρτελες το εστειλα και εδω!!!

Η ομάδα μεσοεπιθετικα δεν έχει ποιότητα και κάνει ΜΠΑΜ .. Νατχο και ένας αριστερός μεσοεπιθετικός σε αλλάζουν 1000% .. Άμυνα είναι αστείο το 2014 να παίζεις με τον κατσίκα!!
Ο Φάνης είναι καλός, μου άρεσε από την πρώτη φορά που έπαιξε και έχει σίγουρα πολύ μέλλον με λίγη δουλειά.. 19 είναι 

- koylispontios
Από την μέση και πίσω έχουμε καλή αμυντική λειτουργία.(θυμίζει κάτι από ομάδα Σάντος)
Από την μέση και μπροστά δεν υπάρχουμε,είναι φανερή η έλλειψη ποιότητας και
επιθετικού πλάνου.
Από την μέση και μπροστά δεν υπάρχουμε,είναι φανερή η έλλειψη ποιότητας και
επιθετικού πλάνου.
- Μπαρκαρούτσος
- efthimis_paok
Εύχομαι να ειναι το τελευταίο παιχνίδι του 4. Μην αρχίσω τα κοσμητικά επίθετα.
aisiodoksos έγραψε:πεστε να με φατε αλλα ο Κατσικας σημερα ειναι πολυ καλυτερος απο Βιτορ. Μπορει να ειναι μονο σημερα αλλα δεν εχει χασει μονομαχια. κατα τα αλλα η ομαδα μου δειχνει οτι δεν πανικοβαλετε στην πιεση πραγμα πολυ θετικο! ταχυτητα εχει! μενει να δουμε και πιο καθαρες ευκαιριες για γκολ στα επομενα φιλικα !! παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
υγ. το λινκ που εδωσα το ειχε δωσει ενας αδερφος πιο πριν απλα ετυχε να τα εχω ολα (μα ολα ) ανοιχτα εκεινη την ωρα και καποιο αρχισε να παιζει! αφου εκλεισα γυρω στις 12 καρτελες το εστειλα και εδω!!!![]()
![]()
![]()
και εγω θελω να τα βλεπω τα πραγματα αισιοδοξα ειδες τι εκανε μολις τωρα εκει στο 50 περιπου....ελεος αυτη η φαση μπορει να στοιχισει ομιλο τιτλο θεση που πας ρε κατσικα
- aisiodoksos
εχω δει και τον μαλεζα και τον κοντρερας να κανει ακριβως το ιδιο...δεν κρινω απο ενα λαθος αλλα απο συνολικη παρουσια μεχρι τωρα..
- Μπαρκαρούτσος
Στα φιλικά λάθη θα βλέπουμε.. Είναι λογικό να τα βλέπουμε, χαμηλώστε τις πέτρες..
Άντε μπήκε ο πουλέναρος ο NS, γκολ από τώρα!

Άντε μπήκε ο πουλέναρος ο NS, γκολ από τώρα!

- The_Stalker
Πόσοι κουλιμπαλί παίζουν στη Ναπολι;Παντού είναι ο φούστης...
- Ekatnetworkltd
- hasio_john
Εντάξει, όλοι δικαιούνται να κάνουν και κάνα λαθάκι, αλλά ρε συ Κατσικά, τέτοια ΔΕΝ πρέπει να γίνονται ούτε στην προπόνηση! Ανεπίτρεπτη η ....πάσα/γκολ που έδωσε στον Ιταλό!
Γενικά πάντως μου αρέσει ο ΠΑΟΚ! Κάτι βλέπω να κινείτε θετικά!! Ωστόσο έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μας να το λέμε ----> ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΘΕΣ!!!
Υ.γ. Επίσης ανταλλαγή Κουλιμπαλί με Κατσικά!!
Γενικά πάντως μου αρέσει ο ΠΑΟΚ! Κάτι βλέπω να κινείτε θετικά!! Ωστόσο έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μας να το λέμε ----> ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΘΕΣ!!!
Υ.γ. Επίσης ανταλλαγή Κουλιμπαλί με Κατσικά!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Σάβ 02 Αύγ 2014, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.