Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- paokovios1974
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Η ολη σαπιλα παντως εμενα μου καθεται σε εναν συγκεκριμενο που δυστυχως δεν μπορω να κατονομασω, ο νοων νοητο.
paokovios1974 έγραψε:Η ολη σαπιλα παντως εμενα μου καθεται σε εναν συγκεκριμενο που δυστυχως δεν μπορω να κατονομασω, ο νοων νοητο.
klaus?
δεν εμεινε αλλος αυτον θα λες λογικα
το βρηκα?
- paokovios1974
Χρειαζεται διευκρινηση οτι μιλαω για διοικητικο ποστο?marley 4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Η ολη σαπιλα παντως εμενα μου καθεται σε εναν συγκεκριμενο που δυστυχως δεν μπορω να κατονομασω, ο νοων νοητο.
klaus?
δεν εμεινε αλλος αυτον θα λες λογικα
το βρηκα?
Δε μπορώ να καταλάβω τι από όλα αυτά σας κάνει εντύπωση? Τι έχει δείξει η συγκεκριμένη διοίκηση τα τελευταία 3 χρόνια που να σας έκανε να περίμενε κάτι διαφορετικό αυτό το καλοκαίρι? Η ΠΑΕ διοικείται από ερασιτέχνες. Είναι μια ΑΕ με κύκλο εργασιών 20-30 εκ euro το χρόνο που διοικείται από τον Ζήση τον Παντελή και δε ξέρω κι εγώ ποιον άλλον παλαίμαχο έχουμε εκεί μέσα. Και όπως έχω πει άπειρες φορές εδώ και 2 χρονια. Ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη έλυσε το οικονομικό του πρόβλημα. Το διοικητικό δε το έλυσε ακόμα και μέχρι να το λύσει δε πρόκειται να δούμε και αποτελέσματα στο αγωνιστικό. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο Αγγελίδης θα στρώσει λίγο τη κατάσταση...
Σκέψου τί θα ακούγαμε από τους υποτακτικούς έτσι και σηκώναμε το κυπελλάκι...chrisg4 έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω τι από όλα αυτά σας κάνει εντύπωση? Τι έχει δείξει η συγκεκριμένη διοίκηση τα τελευταία 3 χρόνια που να σας έκανε να περίμενε κάτι διαφορετικό αυτό το καλοκαίρι? Η ΠΑΕ διοικείται από ερασιτέχνες. Είναι μια ΑΕ με κύκλο εργασιών 20-30 εκ euro το χρόνο που διοικείται από τον Ζήση τον Παντελή και δε ξέρω κι εγώ ποιον άλλον παλαίμαχο έχουμε εκεί μέσα. Και όπως έχω πει άπειρες φορές εδώ και 2 χρονια. Ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη έλυσε το οικονομικό του πρόβλημα. Το διοικητικό δε το έλυσε ακόμα και μέχρι να το λύσει δε πρόκειται να δούμε και αποτελέσματα στο αγωνιστικό. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο Αγγελίδης θα στρώσει λίγο τη κατάσταση...
Σκέψου τον προπονητή ΓουΧου...
** Ας ελπίσουμε να μην είναι δικός τους ο Τζακ...
-
Asimos
Ο Τζακ ειναι δικος τους γιατι αν δεν είναι σύντομα θα τον φάει το μαυρο σκοτάδι.
- paokovios1974
Ο τζακ ειναι επιλογη Σαββιδη Στοπ Το αν θα ηθελε αυτη την εξελιξη ο ζβ ειναι αλλο θεμα Στοπ
Αν κάποιος έχει βρεί πλήρες βιογραφικό του Αγγελίδη, τον παρακαλώ να το ποστάρει ή να βάλει ένα λινκ.
- paokovios1974
Δεν αναφερεται στο βιογραφικο η υποθεση με το μακαμπι γαυρος καιντα στησιματα μαρινακη δαλουκα διαιτητη ε...
Προεδρος της μακαμπι ο αγγελιδης τοτε η κανω λαθος
Προεδρος της μακαμπι ο αγγελιδης τοτε η κανω λαθος
- paokovios1974
Για καντα φραγκοδιφραγκα και ασε την προπαγανδα του balaτετοιου.Ακουγεσαι
Μπράβο στο κουράγιο σου και στην επιμονή σου να συνεχίζεις με κάποιους.paokovios1974 έγραψε:Για καντα φραγκοδιφραγκα και ασε την προπαγανδα του balaτετοιου.Ακουγεσαι
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Και ο τζακ διαπλεκόμενος ; Ποτε προλάβαμε και το ανακαλύψαμε ; Αλλα εδω ο χητας βγηκε ρουφιάνος του σαββα και είμαι σίγουρος οτι αν ξανακάνει εκπομπη αρκετοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θα τον ακούνε και θα λενε σωστά τα λεει
/):):)
Επρεπε να φερει μιχαλη μπελλη. Να ναι ολη μερα στα ραδια για να ικανοποιηθουν μερικοι που μετακομισαν εδω απο αλλο φορουμ. Χαχαχα. Πιστευω οτι ο αγγελιδης ειναι του σωκρατη κοκκαλη. Μπορει να χει κ τις μετοχες κωθτακη μου;
Με όλα όσα γίνονται, λέγονται και αναμασώνται, δεν είναι να απορείς που η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή, παρουσιάζουν μικρότερη ανάπτυξη και κινητικότητα ακόμα κι απ τα Τρίκαλα.