Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Το "προτάθηκαν" δεν δείχνει καν ενδιαφέρον από τη πλευρά της ΠΑΕ.
δεν αρχιζουμε μια μανουρα με λιγο παμπλο ζηση ιβαν τσιτσι κτλ να φτασουμε στην 100....απλα ειναι τα πραγματα
ετσι και σκασει μεταγραφη στην 100 μας παρακολουθει ο ιβαν και ειναι σαδιστης

ετσι και σκασει μεταγραφη στην 100 μας παρακολουθει ο ιβαν και ειναι σαδιστης
ΑποστόληςΑ έγραψε:Το "προτάθηκαν" δεν δείχνει καν ενδιαφέρον από τη πλευρά της ΠΑΕ.
παντως ειναι και οι τρεις παιχταραδες αλλα πλεον δε θελω να κανω ονειρα
- paokovios1974
Τσε εισαι ΠΑΟΚ εννοειτε οτι κανεις ονειρα 29 χρονια περασαν ακομα ονειρα κανω,τι να κανω?
για να δω ποιοι ειναι ονλαιν.....ντανι δε ξεκιναμε εναν καβγα το εχουμε αλλωστε οι δυο μας .... σεκοντο ο παοκοβιος με μαπογκο....δεκα ηρεμα ποστ ο αποστολος φτασαμε στην 75 μετα σκ χαλαρα 99 και δευτερα σκαει ο μπιμπρας
επειδη οι τρεις της Μεταλιστ ειναι ακριβοι παρτε και εναν φθηνο παπα
ο Κατίδης εθεάθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν!
Ο λουκας τι εκανε σημερα δε μας ειπες,πως παει η αποθεραπεια του? 
- Metal-Nikos
απο την θεσσαλονίκη είναι που θές να εθεαθεί ρε φίλεAthens έγραψε:επειδη οι τρεις της Μεταλιστ ειναι ακριβοι παρτε και εναν φθηνο παπα
μπα... σήμερα συμφωνώ μαζί σου τσεche4 έγραψε:για να δω ποιοι ειναι ονλαιν.....ντανι δε ξεκιναμε εναν καβγα το εχουμε αλλωστε οι δυο μας .... σεκοντο ο παοκοβιος με μαπογκο....δεκα ηρεμα ποστ ο αποστολος φτασαμε στην 75 μετα σκ χαλαρα 99 και δευτερα σκαει ο μπιμπρας
πάνω που πήγα χθες να πω ότι έφερε πίσω τους 2 λαοφιλέστερους ανθρώπους στην ομάδα, σήμερα βγήκαν βρώμες για τον έναν...
όχι ότι τα πιστεύω, αλλά κρατώ μικρό καλάθι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Παρ 01 Αύγ 2014, 22:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- paokovios1974
Θα μπορουσε να ειναι μια ευχαριστη μερα η σημερινη,διωξαμε τον λοπεζ...αντε αλλος ενας εμεινε, ο κλαους απ οτι λενε αυριο θα ανακοινωθει η επεκταση,βγηκαν παπαδες για παντεφ,κι ομως ΠΑΟΚ εισαι το θεμα Γκαρσια εχει επισκιαση τα παντα και μια μαυριλα μας εχει πιασει ολους λες και διαλυθηκαμε,εγω σε πεισμα παραμενω αισιοδοξος...μεχρι την Δευτερα τουλαχιστον
- ΑποστόληςΑ
Αφού δεν ενδιαφερθήκαμε για τον δικό μας Μαλεζά υποθέτω ότι θα πάρουμε έναν καλύτερο, δηλαδή έναν πραγματικά καλό στόπερ. Όπως και ένα εξτρέμ καλύτερο του Μπαρμπόσα, δηλαδή ένα καλό εξτρέμ.
να διαφωνησω εγω να φτασουμε στην 100danirifle έγραψε:μπα... σήμερα συμφωνώ μαζί σου τσεche4 έγραψε:για να δω ποιοι ειναι ονλαιν.....ντανι δε ξεκιναμε εναν καβγα το εχουμε αλλωστε οι δυο μας .... σεκοντο ο παοκοβιος με μαπογκο....δεκα ηρεμα ποστ ο αποστολος φτασαμε στην 75 μετα σκ χαλαρα 99 και δευτερα σκαει ο μπιμπρας![]()
πάνω που πήγα χθες να πω ότι έφερε πίσω τους 2 λαοφιλέστερους ανθρώπους στην ομάδα, σήμερα βγήκαν βρώμες για τον έναν...
όχι ότι τα πιστεύω, αλλά κρατώ μικρό καλάθι
ντανι προσεχε τι λες εδω μεσα ειδες τι τραβαω με τον lpm7
ο lpm7 δε μου στειλε μειλ σημερα θα τον ενοχλησω εγω αυριο μπανε μην αγχωνεσαι θα ειστε ενημερωμενοι παντα
- paokovios1974
Αποστολε ακριβως αυτο σκεφτομαι και γω λεω δεν μπορει ρε γμτ αργουνε αλλα θα ρθουνε
- ΑποστόληςΑ
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Αντε καληνύχτα! Δεν θα έχουμε είδηση σήμερα λέω εγώ με την δυσθεώρητη οξυδέρκειά μου!
Αντε καληνύχτα! Δεν θα έχουμε είδηση σήμερα λέω εγώ με την δυσθεώρητη οξυδέρκειά μου!