Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Το μοναδικο αυτονοητο στον ΠΑΟΚ πλεον ειναι οτι στα εκτος εδρας κανει τις καλυτερες κερκιδες.
Λάθος την κατάλαβες την προσέγγισή μου φίλε.mpouJr έγραψε:Κρανατε λες οτι να ναι φιλε μου καλε.
Το ffp δεν υπηρχε καν σαν ιδεα οταν ειμασταν σε αυτα τα χαλια,,,,,
Κραζεις τον ΖΒ,ΘΖ για τα χρεη που δημιουργησανκ την κακοδιαχειριση οποτε υπηρχαν τρυπες που καποιος τις εκλεισε ετσι δεν ειναι?
Ποιος τα πληρωσε αυτα τα χρεη ρε φιλε?εσυ?δεν υποτιθετε οτι μας εσωσε βαλτο καλα στο μυαλο σου μας εσωσε.
Κόλλησες σε μια λέξη και έχασες την ουσία.
Εγώ εξ' αρχής λέω ότι εφόσον λέτε ότι μας έσωσε ο Ρώσος, ρωτάω να μάθω από την κακοδιαχείριση ποιών μας έσωσε και γιατί έχει υπογραφεί συγχωροχάρτι από τον κόσμο για αυτούς όταν τους προηγούμενους 2 τους έχουμε ξεσκίσει και τους ξεσκίζουμε και θα τους καταριόμαστε για άλλα 100 χρόνια.
-
adidas1926
Οπως παλια,οπως παντα αδερφε...mpouJr έγραψε:Το μοναδικο αυτονοητο στον ΠΑΟΚ πλεον ειναι οτι στα εκτος εδρας κανει τις καλυτερες κερκιδες.
Νοσταλγώ στιγμές 2007/08 - 2011/12, όπως πολλοί άλλοι φαντάζομαι. Ναι μεν δεν ειχες χρήματα όμως κάπως ρε πούσ... μου είχες ομαδάρα με σημαίες, και 2-3 παιχτούρες, μεταγραφάρες, οργάνωση και υπεριφάνεια όσο δεν πήγαινε άλλο!
Παραλίγο μέσα από την ανταγωνηστικότητα θα βγαίναμε και από το οικονομικό αδιέξοδο.
Τι σκατά να τον κάνω τον λεφτά, όταν έχω την αίσθηση πως τα έχει γραμμένα όλα στην καραπο@τσακλάρα του.
Η ΠΑΕ έχει καταντήσει.... μην πω τη γιατί θα φάω και ban.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ως την κορυφή εδώ και 2 χρόνια.
Πάλι το ρόστερ Άυγουστο μήνα δεν είναι έτοιμο ούτε για πλάκα, πάλι εκρεμότητες όσο δεν πάει άλλο.... ΠΑΛΙ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΗ λόγο φανέλας θα βγούμε και αυτό ως του χρόνου που θα αναίβει η κούλα και θα' μαστε για τεταρτοπέμπτη.
Ιβαν ή ασχολήσου, βάλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μία τάξη και ρίξε επιτέλους χρήματα στην ομάδα (στην ομάδα, όχι στα τούβλα και στις τεχνολογίες) ή άντε στο καλό.
Παραλίγο μέσα από την ανταγωνηστικότητα θα βγαίναμε και από το οικονομικό αδιέξοδο.
Τι σκατά να τον κάνω τον λεφτά, όταν έχω την αίσθηση πως τα έχει γραμμένα όλα στην καραπο@τσακλάρα του.
Η ΠΑΕ έχει καταντήσει.... μην πω τη γιατί θα φάω και ban.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ως την κορυφή εδώ και 2 χρόνια.
Πάλι το ρόστερ Άυγουστο μήνα δεν είναι έτοιμο ούτε για πλάκα, πάλι εκρεμότητες όσο δεν πάει άλλο.... ΠΑΛΙ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΗ λόγο φανέλας θα βγούμε και αυτό ως του χρόνου που θα αναίβει η κούλα και θα' μαστε για τεταρτοπέμπτη.
Ιβαν ή ασχολήσου, βάλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μία τάξη και ρίξε επιτέλους χρήματα στην ομάδα (στην ομάδα, όχι στα τούβλα και στις τεχνολογίες) ή άντε στο καλό.
KOSTAS54 έγραψε:Αφού στο κράτος δεν πλήρωσε τίποτε, τότε από ποιες ευθύνες απήλλαξε τον ΖΒ και ΘΖ ως διοίκηση πρωτοδικείου??
Πλήρωσε ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ΙΚΑ και Εφορία καθώς και σε τρίτους(παίχτες κλπ).
Ας σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση από τους αδαείς.
Ισως να 'εχω χάσει επεισόδια, αν έχεις την καλοσύνη κάνε μία παραπομπή εκεί που έμαθες ότι απήλλαξε ΖΒ και ΘΖ από τις ποινικές ευθύνες τους.
Η μόνη θέση που εγώ ξέρω ότι πήρε υπέρ του ΘΖ είναι ότι στην δίωξη για κακούργημα που του ασκήθηκε δήλωσε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (που θα ε'ιχε έννομο συμφέρον να διεκδικήση το έλλειμα του ταμείου από τον ΘΖ), δεν δικεκδικεί από τον ΘΖ το παραπάνω ποσό (κανα ψιλοτριακοσάρι) παρόλα αυτά ο ΘΖ παραπέμπεται για κακούργημα.
Αν όμως εννοείς ότι η ΓΣ της ΠΑΕ τους απήλλαξε από τις ευθύνες τους απέναντι στην εταιρεία, έχεις δίκιο αλλά νομικά δεν σημαίνει τίποτα.Οποιος είχε δικαίωμα εκπροσώπησης της εταιρείας είναι ατομικά, ποινικά υπεύθυνος για τα χρέη που δημιουργήθηκαν στην θητεία του και μιλάμε για τα χρέη απέναντι στο Δημόσιο γιατί τα υπολοιπα όντως τα τακτοποίησε.
Και επειδή τα χρέη προς το Δημόσιο είναι ακόμη σε εκρεμμότητα στα Διοικητικά δικαστήρια και αφού ακόμη δεν πληρώθηκαν, συνεπάγεται ότι κανείς δεν απήλλαξε κανέναν.
- Metal-Nikos
κάτι σκοτεινό και ύπουλο βλέπω σε αυτή την ραγδάια μείωση του μπάτζετ μας
-
Asimos
Ρε Ιβαν μην ασχολείσαι άλλο με τα αμόρφωτα βλαχαδερά που ουτε τη θέρμη δεν μπόρεσαν να κανονίσουν και ξεκίνα παρέα με αυτούς που πρέπει. ..
Χρέη πρις το δημόσιο από τις διοίκησεις πρωτοδικείου αρα και ευθύνες των ΖΖ ως προς αυτό δεν υπάρχουν. Αν εσύ ξέρεις οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρωστάει στο δημόσιο από την μετά ΘΖ εποχή να μας το πείς. Εγώ ξέρω ότι τα χρέη της ΠΑΕ προς το δημόσιο είναι μονο τα παγωμένα της προ ΘΖ εποχής. Επομένως ο ΖΒ εχει τις ευθύνες γιαυτά και μόνο τα χρέη ως πρόεδρος και δσ της αιρετής διοίκησης.
Αυτά και βάλε φρένο στην παραπληροφόρηση, που ελπίζω να μην ειναι συνειδητή.
Αδαής, απλώς εμπαθής ή και τα δύο?
Αυτά και βάλε φρένο στην παραπληροφόρηση, που ελπίζω να μην ειναι συνειδητή.
Αδαής, απλώς εμπαθής ή και τα δύο?
Νομίζω ότι αν είσαι υπόδικος δεν μπορείς να πολιτευτείς. Ε δεν μπορεί, ένα γραιοσκούλικο θα βρισκόταν να καταγγείλει την υποψηφιότητα Ζαγόρ...
Θεωρώ λοιπόν ότι ο ΘΖ είναι (πεντα)καθαρός από οτιδήποτε. Μαζί -φυσικά- και ο ΖΒ, με την προϋπόθεση ότι επί αιρετής διοίκησης δεν δημιουργήθηκαν νέα χρέη.
Νομίζω εκείνα τα 3-3.5 μύρια που πλήρωσε (κας) ο Ιβάν σε εφορία/ΙΚΑ ήταν τα χρέη που δημιούργησαν οι δυό τους επί διοίκησης πρωτοδικείου.
** Πάει λοιπόν και το παραμύθι των αρδ ότι ο Ζήσης είναι ήρωας γιατί κουβαλάει τα χρέη της ΠΑΕ. Τα [δικά του(ς)] 3-3.5 κουβαλούσε.
Θεωρώ λοιπόν ότι ο ΘΖ είναι (πεντα)καθαρός από οτιδήποτε. Μαζί -φυσικά- και ο ΖΒ, με την προϋπόθεση ότι επί αιρετής διοίκησης δεν δημιουργήθηκαν νέα χρέη.
Νομίζω εκείνα τα 3-3.5 μύρια που πλήρωσε (κας) ο Ιβάν σε εφορία/ΙΚΑ ήταν τα χρέη που δημιούργησαν οι δυό τους επί διοίκησης πρωτοδικείου.
** Πάει λοιπόν και το παραμύθι των αρδ ότι ο Ζήσης είναι ήρωας γιατί κουβαλάει τα χρέη της ΠΑΕ. Τα [δικά του(ς)] 3-3.5 κουβαλούσε.
@"Kranatos"
Δεν εχασα καμμια ουσια αδερφε,την ιστορια την ξερουμε ολοι μας ο καθενας απο διαφορετικες πλευρες κ οπτικες γωνιες,εσυ επιλεγεις να κατηγορησεις μονο 2 ατομα για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αποτυχια μας σαν οργανισμο κ εγω απλα σου προσθετω αλλους 30-40 παραγοντες που πρεπει να κατηγορησεις,οταν θα αρχισουμε να μιλαμε για ολες τις πλευρες που πρεπει να αναλαβουν ευθυνες κ δεν εχουν ξεσκιστει κ καταραστει ποτε τοτε ισως να μιλαμε στο ιδιο μηκος κυματος.
Η κουλα δημιουργησε χρεη 200 μυριων κ πηρε 2-3 τιτλους με αυτα καποια στιγμη εσκασε σαν καρπουζι,κ εμεις μια απο τα ιδια θα γινομασταν αργα η γρηγορα ειτε σε 2 χρονια ειτε σε 5 ειτε σε 10 μπορει να αρπαζες κ καναν τιτλο.
@paokpool
Αυτο το παραλιγο που λες φιλε ειναι η ολη ουσια του θεματος ρισκαραμε για να σωθουμε αλλα δυστυχως δεν τα καταφεραμε,επενδυσαμε στην ομαδα κ πονταραμε στην αγωνιστικη της επιτυχια εξαρτωμενοι μονο απο αυτο.
Στην ουσια αυτο που κανει ο "λεφτας" ειναι μια πιο αξιοπιστη προσπαθεια στο να πονταρει στην ανακατασκευη ολοκληρου του οικοδομηματος (τα τουβλα κ τις τεχνολογιες οπως λες) ωστε οι βασεις (ακαδημιες,προπονητικα,γηπεδο,μηδενικα χρεη,μαρκετινγκ) να ειναι τοσο στοιβαρες που θα μπορεσουν να στηριξουν κ να συντελεσουν στην ομαλη λειτουργια συνολικα της ΠΑΕ.
Ναι θα γινουν λαθη,παραλειψεις κ πολλα αλλα που δεν θα μας αρεσουν κανεις δεν ειναι τελειος κ κανεις δεν ειναι αλαθητος,μεσα απο τα λαθη κ τις παραλειψεις θα γινεις καλυτερος.
Μια πολυ καλη κινηση ειναι η προσληψη ενος εμπειρου Διευθυντη/Προεδρου οπως ο Αγγελιδης,αν αυτο συνδυαστει κ με ακομα 1-2 προσληψεις αξιολογων στελεχων σε σημαντικες θεσεις (που ειναι θεσεις κλειδια) τοτε ισως να αλλαξει συνολικα η εικονα της ΠΑΕ.
Δεν εχασα καμμια ουσια αδερφε,την ιστορια την ξερουμε ολοι μας ο καθενας απο διαφορετικες πλευρες κ οπτικες γωνιες,εσυ επιλεγεις να κατηγορησεις μονο 2 ατομα για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αποτυχια μας σαν οργανισμο κ εγω απλα σου προσθετω αλλους 30-40 παραγοντες που πρεπει να κατηγορησεις,οταν θα αρχισουμε να μιλαμε για ολες τις πλευρες που πρεπει να αναλαβουν ευθυνες κ δεν εχουν ξεσκιστει κ καταραστει ποτε τοτε ισως να μιλαμε στο ιδιο μηκος κυματος.
Η κουλα δημιουργησε χρεη 200 μυριων κ πηρε 2-3 τιτλους με αυτα καποια στιγμη εσκασε σαν καρπουζι,κ εμεις μια απο τα ιδια θα γινομασταν αργα η γρηγορα ειτε σε 2 χρονια ειτε σε 5 ειτε σε 10 μπορει να αρπαζες κ καναν τιτλο.
@paokpool
Αυτο το παραλιγο που λες φιλε ειναι η ολη ουσια του θεματος ρισκαραμε για να σωθουμε αλλα δυστυχως δεν τα καταφεραμε,επενδυσαμε στην ομαδα κ πονταραμε στην αγωνιστικη της επιτυχια εξαρτωμενοι μονο απο αυτο.
Στην ουσια αυτο που κανει ο "λεφτας" ειναι μια πιο αξιοπιστη προσπαθεια στο να πονταρει στην ανακατασκευη ολοκληρου του οικοδομηματος (τα τουβλα κ τις τεχνολογιες οπως λες) ωστε οι βασεις (ακαδημιες,προπονητικα,γηπεδο,μηδενικα χρεη,μαρκετινγκ) να ειναι τοσο στοιβαρες που θα μπορεσουν να στηριξουν κ να συντελεσουν στην ομαλη λειτουργια συνολικα της ΠΑΕ.
Ναι θα γινουν λαθη,παραλειψεις κ πολλα αλλα που δεν θα μας αρεσουν κανεις δεν ειναι τελειος κ κανεις δεν ειναι αλαθητος,μεσα απο τα λαθη κ τις παραλειψεις θα γινεις καλυτερος.
Μια πολυ καλη κινηση ειναι η προσληψη ενος εμπειρου Διευθυντη/Προεδρου οπως ο Αγγελιδης,αν αυτο συνδυαστει κ με ακομα 1-2 προσληψεις αξιολογων στελεχων σε σημαντικες θεσεις (που ειναι θεσεις κλειδια) τοτε ισως να αλλαξει συνολικα η εικονα της ΠΑΕ.
Έχεις λάθος για τον ΖΒ, δεν ισχύει αυτό που αναφέρεις για χρέη αιρετών διοικήσεων, ισχύει μονο για διοικήσεις πρωτοδικείου.astronaut έγραψε:Νομίζω ότι αν είσαι υπόδικος δεν μπορείς να πολιτευτείς. Ε δεν μπορεί, ένα γραιοσκούλικο θα βρισκόταν να καταγγείλει την υποψηφιότητα Ζαγόρ...
Για όλα αυτά τα κωμικοτραγικά που γίνονται στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας διάβασα το παρακάτω στο paok24.Ρε μπας και είναι κάτι τέτοιο;
"Πώς όλα τα παραπάνω γίνονται μαζί αυτό το καλοκαίρι,λίγοι καταλαβαίνουν! Σα να κάποιος να τα επιδιώκει, για να ξεγυμνώσει εντελώς την ανοργανωσιά που υπάρχει. Είναι σα να έβαλε κάποιον ο Αγγελίδης να τα κάνει έτσι, ώστε να έρθει αυτός κι` ότι πραγματοποιεί να φαίνεται σαν θαύμα!"
"Πώς όλα τα παραπάνω γίνονται μαζί αυτό το καλοκαίρι,λίγοι καταλαβαίνουν! Σα να κάποιος να τα επιδιώκει, για να ξεγυμνώσει εντελώς την ανοργανωσιά που υπάρχει. Είναι σα να έβαλε κάποιον ο Αγγελίδης να τα κάνει έτσι, ώστε να έρθει αυτός κι` ότι πραγματοποιεί να φαίνεται σαν θαύμα!"
- Sick Bastard
- paokovios1974
- SePuLtUrA_4_
Στο εχω ξαναγραψει και θα στο γραψω ξανα...αν δεν διωξεις ολη τη σαπιλα μεσα απο τον ΠΑΟΚ και δεν προσλαβεις ανθρωπους που νιωθουν απο ΠΑΟΚ τοτε ιβαν δεν θα νιωσεις ποτε το σφυγμο του ΠΑΟΚτση...δεν θα νιωσεις ποτε απο ΠΑΟΚ....και μια ζωη ο χοντρος με τον τουιτερακια θα σε εχουν στην καρπαζια...ξυπνα ιβαν και πιασε λιγο το σφυγμο του κοσμου....