Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
η μονη περιπτωση να ερθει ο Παπαδοπουλος ειναι να μην ειναι καλα με τα ποδια του και να μην τον θελει ουτε μια ομαδα μπουντεσλιγκα.. η σαλκε σιγουρα δεν θα θελει να ριξει την αξια του τοσο....αν ειναι καλα θα παει εστω καμια κολονια η αμβουργο.... αν δεν παιξει κ εκει και μεινει ενα χρονο σχετικα ανενεργος ,τοτε του χρονου εχουμε πολλες πι8ανοτητες,αλλα θα μιλαμε για παικτη που θα εχει να παιξει 3! χρονια!!
Είπαν ψέματα στον Αναστασιάδη»!
Τhessports1 August, 2014, 10:02No Comments259Βούκιτς
Την δική του διάσταση στο θέμα της μη ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ δίνει ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. «Υπήρχαν άνθρωποι στον ΠΑΟΚ που δε με ήθελαν, ο Ιβάν δεν είχε πρόβλημα», δηλώνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Arena Press.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που έφυγε άπραγος από την Θεσσαλονίκη, τονίζει πως «ο προπονητής άκουσε άσχημα λόγια για μένα από κάποιους ανθρώπους που δεν με ήθελαν στην ομάδα. Δεν ξέρω ποιος.Μου είπε ότι δεν με χρειάζεται γιατί δεν μπορώ να παίξω πάνω από ένα ημίχρονο. Αυτό δεν είναι αλήθεια», είπε ο Βούκιτς.
«Αυτό που θέλω να ξέρουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πως έδωσα τα πάντα για την ομάδα τον 1,5 χρόνο που φορούσα τη φανέλα, ήθελα να μείνω αλλά δεν πειράζει. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εγώ θα αγαπώ πάντα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του», πρόσθεσε ο Σέρβος, που ίσως αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
που ειναι το ψεμα ρε Βουκαρε>??? κριμα ...οχι ημιχρονο ,αλλα μετα το 20 λεπτο τα εφτυνες...μακαρι να ησουν 30 χρονων να εμενες για μια 5ετια....αλλα...
Τhessports1 August, 2014, 10:02No Comments259Βούκιτς
Την δική του διάσταση στο θέμα της μη ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ δίνει ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. «Υπήρχαν άνθρωποι στον ΠΑΟΚ που δε με ήθελαν, ο Ιβάν δεν είχε πρόβλημα», δηλώνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Arena Press.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που έφυγε άπραγος από την Θεσσαλονίκη, τονίζει πως «ο προπονητής άκουσε άσχημα λόγια για μένα από κάποιους ανθρώπους που δεν με ήθελαν στην ομάδα. Δεν ξέρω ποιος.Μου είπε ότι δεν με χρειάζεται γιατί δεν μπορώ να παίξω πάνω από ένα ημίχρονο. Αυτό δεν είναι αλήθεια», είπε ο Βούκιτς.
«Αυτό που θέλω να ξέρουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πως έδωσα τα πάντα για την ομάδα τον 1,5 χρόνο που φορούσα τη φανέλα, ήθελα να μείνω αλλά δεν πειράζει. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εγώ θα αγαπώ πάντα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του», πρόσθεσε ο Σέρβος, που ίσως αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
που ειναι το ψεμα ρε Βουκαρε>??? κριμα ...οχι ημιχρονο ,αλλα μετα το 20 λεπτο τα εφτυνες...μακαρι να ησουν 30 χρονων να εμενες για μια 5ετια....αλλα...
Η πραγματικοτητα ειναι αυτη βουκιτς,κανενας δεν ειπε ψεματα χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα το πρωτο παιχνιδι κυπελου με το γαυρο που φανηκε οτι οσο και να θελει το μυαλο και η ψυχη αν το σωμα δε μπορει να ακολουθησει δε γινεται τιποτα.
Η αληθεια ειναι οτι εχεις πολλη μεγαλη ποδοσφαιρικη ποιοτητα,ευχαριστουμε και καλη συνεχεια σε οτι κανεις.
Και ελπιζω να βοηθας την ομαδα αν σου ζητηθει κατι στο μελον.
Η αληθεια ειναι οτι εχεις πολλη μεγαλη ποδοσφαιρικη ποιοτητα,ευχαριστουμε και καλη συνεχεια σε οτι κανεις.
Και ελπιζω να βοηθας την ομαδα αν σου ζητηθει κατι στο μελον.
http://www.transfermarkt.co.uk/kanu/lei ... aison/2013
καλος παικτης σε καλη ηλικια...περσυ εκανε μονο 25 συμμ κυριως αλλαγη...
και αυτος στην κυπρο εκανε οργια ,αλλα λιγο αμυαλος..http://www.transfermarkt.co.uk/ricardo- ... eler/72458
καλος παικτης σε καλη ηλικια...περσυ εκανε μονο 25 συμμ κυριως αλλαγη...
και αυτος στην κυπρο εκανε οργια ,αλλα λιγο αμυαλος..http://www.transfermarkt.co.uk/ricardo- ... eler/72458
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορούμε να μιλήσουμε για τα τραγελαφικά στην περίπτωση γκαρσία,ή θα χαρακτηριστουμε γκρινιαριδες;
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
- PaokPatraG4
Ε ναι....φιλικο με την ομαδα του παιζουμε ειπαν να θυμηθουν τους παπαδες που εγραφαν πριν 1.5 μηνα!!!!john4serres έγραψε:ξανα για Πάντεφ λενε στο sport fm
κατι πινουν στον sport fm....john4serres έγραψε:ξανα για Πάντεφ λενε στο sport fm
- Μπαρκαρούτσος
- ilovegame27
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της arena press προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ οι Μπλανκο,Σόσα και Κρισταλντο από Μέταλιστ
...barlow4 έγραψε:φιλαρακι εχεις εναν παπα?δωσε ρε λιγο παπα τι θα παθεις.δεν ειμαι τζανκης.α γ@μησου τσιπη καργι@λη.
- john4serres
ειδικα ο Σόσα ναι , θα ερθει τρεχοντας !
περυσι ατλετικο ηταν δανεικος , φετος στον ΠΑΟΚ ?
περυσι ατλετικο ηταν δανεικος , φετος στον ΠΑΟΚ ?
- ilovegame27
Παλικάρι το ότι προτάθηκαν δεν σημαίνει τον παίρνεις!Απλά ο Μπλάνκο είναι εφικτή λύση για δανεισμό με οψιόν αγοράς !
- john4serres
ειναι και δυσκολες περιπτωσεις ομως , γιατι ολη η ευρωπη κοιταει ουκρανια πλεον