Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Οχι που θα τα αφηναν ασχολιαστο οι "αλλοι" :D
Home / Ποδοσφαιρο / Μεταγραφές / Δεν ενδιαφέρει ο Αλφάρο
Δεν ενδιαφέρει ο Αλφάρο

Συντάκτης inpaok
Αναρτήθηκε: 31 Ιουλίου | 22:51

ALFARO

Κατηγορηματικά διέψευσαν πηγές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιεύματα που θέλουν τον Δικέφαλο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλεχάντρο Αλφάρο. Πρόκειται για 28χρονο μεσοεπιθετικό που ανήκει στην Μαγιόρκα με την οποία αγωνίστηκε στην β΄κατηγορία της Ισπανίας πέρσι.

Ο παίκτης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ που δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο Αλφάρο αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Σεββίλη πριν πάρει μεταγραφή στην Μαγιόρκα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλυτερα δεν κανει για αιστερο εξτρεμ γιαυτον εφευρεθηκαν τα αυτοματα αυτοκινητα ουτε συμπλεκτη δε μπορουσε να πατησει με το αριστερο
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Φερτε τον τζοναθαν αν θελετε παικτη απο πριμερα στο κατω κατω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paokovios1974 έγραψε:Οχι που θα τα αφηναν ασχολιαστο οι "αλλοι" :D
Home / Ποδοσφαιρο / Μεταγραφές / Δεν ενδιαφέρει ο Αλφάρο
Δεν ενδιαφέρει ο Αλφάρο

Συντάκτης inpaok
Αναρτήθηκε: 31 Ιουλίου | 22:51

ALFARO

Κατηγορηματικά διέψευσαν πηγές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιεύματα που θέλουν τον Δικέφαλο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλεχάντρο Αλφάρο. Πρόκειται για 28χρονο μεσοεπιθετικό που ανήκει στην Μαγιόρκα με την οποία αγωνίστηκε στην β΄κατηγορία της Ισπανίας πέρσι.

Ο παίκτης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ που δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο Αλφάρο αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Σεββίλη πριν πάρει μεταγραφή στην Μαγιόρκα.
ειναι αστειοι ολοι τους
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Και ναι το αγαπημένο μας transfermarkt επανέφερε το advanced search κοιτώντας λοιπόν τους ελεύθερους είδα κάποιες περιπτώσεις που μου έκαναν κλικ αν και κανονικά θα έπρεπε να το ποστάρω στο ''Ποιόν παίχτη θα θέλατε στον Π.Α.Ο.Κ.'' για να μην φωνάζει ο Sourme :mrgreen: το ποστάρω εδώ μόνο και μόνο για να δούμε ότι υπάρχουν ευκαιρίες και στο δεύτερο ράφι με βάση το λοιπόν τις κινήσεις του Π.Α.Ο.Κ. μέχρι τώρα στο μεταγραφικό παζάρι με παίχτες νεαρούς και εξελίξιμους και φθηνούς την προσοχή μου τράβηξαν οι εξής:

http://www.transfermarkt.co.uk/adam-pin ... eler/63209
Adam Pinter δεν είναι 23-24 αλλά είναι λίγο ποιό έμπειρος στα 26 με παρουσία σε primera και διεθνής με την Ουγγαρία σέντερ μπάκ που βλέπει τον κόσμο από από τα 1.90

http://www.transfermarkt.co.uk/luka-mil ... ler/156721
Luca Milunovic 21 ετών διεθνής με την U21 της σερβίας αριστερός εξτρέμ

http://www.transfermarkt.co.uk/keko/pro ... eler/66112
Κeko 22 χρονών δεξί εξτρέμ ήταν διεθνής στα μικρά κλιμάκια της Ισπανίας φτάνοντας μέχρι την U20

http://www.transfermarkt.co.uk/claudio- ... ler/127269
Claudio Mosca 23 ετών 8άρι Αργεντινός με συμμετοχές στα μικρά κλιμάκια της Αργεντινής

Μπορεί να μην γεμίζουν το μάτι αλλά αν μη τι άλλο τους λες εξελίξιμους
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

che4 έγραψε:Εγω παντως δεν ανησυχω για μεταγραφες και μαυτους που εχουμε τώρα ανετα βγαινουμε τριτοι

Κυπελλο ετσι κι αλλιως θα παρει η κουλα για να παιξει ευρωπη πρωταθλημα ο μπουλης και δευτερος ο τουιτι γαι να κανει πλατες στο κυβερνων κομμα του θζ αρα ο πιο υψηλος στοχος ειναι η τριτη θεση αυτο το ξερει ο ιβαν επομενως γιατι να χωσει για παιχταραδες καλα ειναι και ετσι αφου παραπανω δε μας αφηνουν να παμε

che4 αδερφε η παραπανω αποψη αν και με ποναει πιστευω οτι ειναι η πικρη αληθεια-αλλα τοτε τι ηρθε να κανει ο ρωσος εδω? δεν υπαρχει περιπτωση να μην γνωριζε το τι γινεται ...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

buffalobill4 έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:
barlow4 έγραψε:τον αγχωνουν τα χρεη και τα παγωμενα που θα σκασουν απο σεπτεμβρη?
τον αγχωνει μην επαναληφθει η περσινη αλογιστη σπαταλη και η αντιστοιχη χασουρα?
οτι και να ειναι ειναι η χειροτερη μεταγραφικη περιοδος που εχω ζησει.δεν υπαρχει το φετινο καψονι.
σαν τα τζανκια η φαση.φιλαρακι εχεις εναν παπα?δωσε ρε λιγο παπα τι θα παθεις.δεν ειμαι τζανκης.α γ@μησου τσιπη καργι@λη.
Οντως η χειροτερη μεταγραφικη περιοδος!!!
Σα να μην εφτανε ομως αυτο εχουμε τα τρολακια που ξεφυτρωνουν ξανα και ξανα οπως τα κεφαλια της Λερναιας Υδρας για να ριχνουν λαδι στη φωτια.
Και φυσικα εχουμε και καποια αλανια ψαγμενους με ενα 4ρακι διπλα απο το νικ που μας δινουν μυαλο.
ΙΒΑΝ ελπιζω να ακουσες την παροτρυνση καποιων και να διωξεις επιτελους τον Βρυζα που σε εχει καταστρεψει με τις αποτυχημενες μεταγραφες!Ξεπερασε τις 40 Ιβαν!Ακους?Διωξτον και καλυτερα φυγε κι εσυ γιατι δεν αργει ο καιρος που θα σε διωξουν σαν αποτυχημενο οπως καποτε Παντελακη και Μπατμαν!!! :lol:
Αδερφε δε γουσταρω να ανεβαζω τους τονους αλλα κοψε τις ειρωνιες.
Εγω παρεθεσα που βρισκεται ο καθε παιχτης που περασε απο μας τα τελευται 2 χρονια. Και εκανα μια συντομη κριση της καθε περιπτωσης. Μαλιστα δεν εγραψα μονο τον ΖΒ. Εγραψα και για Δωνη και για Στεφενς. Θα εγραφα και για Τσιστιακοφ αλλα αυτος απομακρυνθηκε οποτε κριθηκε απο το μεγαλομετοχο τον ιδιο.

Μυαλο δεν παω να δωσω σε κανεναν. Δεν εχει ανακαλυφει ακομα η μεταμοσχευση μυαλου αλλωστε.

Οσον αφορα το 4 διπλα στο νικ σορρυ. Θα το κανω 78 να μαστε ασορτι. Ρε τι ακουμε...
Τζαμπα μυγιαστηκες φιλε αλλα τεσπα...Το προσπερναω μια και σε αλλους πηγαινανε τα γραφομενα μου.Τωρα αν ενιωσες οτι αφορουσαν και σενα τι να κανω.Θα το υποστω.
Ρε τι ακουμε ρε... :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μαυρογατε τη δοξα και τη μπιζνα ουδεις....και αυτα που λενε καποιοι χαζοι οτι ο ιβαν ειναι μεσα απ τον ΠΑΟΚ αστα....χωρις ΠΑΟΚ και μοκο απεναντι στο συστημα νο μακ παλας νο παλιουρι τζαμπα νο σεκαπ νο αγνο νο ευβοια νο θερμη...νονονονο

αλλα καλα κανει λες και οι αλλοι ελληνες επιχειρηματιες ειναι καλυτεροι ολοι κατι εκμεταλευονται σαυτον τον τοπο

και τωρα θα αρχισουν χωρις ιβαν στη γ ... μας εσωσε ο σωτηρας κτλ....και παλι απ την αρχη να εξηγεις σε καθε φελο οτι οταν καποιος αγοραζει με 5 εκατομυρια ακινητο αντικειμενικης αξιας 60 ειναι κερδισμενος και ας εβαλε και 20 εκατομυρια στον ΠΑΟΚ αλλωστε με εικοσι χαρτια τετοια διαφημιση δεν κανεις ρωτηστε και το ντον ντρειπερ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αυτο που δεν αντεχω ειναι γιατι η παραπανω αποψη με κανει λιγοτερο ΠΑΟΚτση για μερικους εδω ενω αν κανουμε μοκο για τις μπιζνες του ιβαν οπως οι γαυροι για το μαρινακη καιτον κοκαλη και τον κωσκοτα καποτε ειμαστε καλοι....ρε παιδια ΠΑΟΚ ειμαστε για την αντιδραση στο κατεστημενο και οχι για να γινομαστε υποχειριο του κατεστημενου και η αληθεια που ποναει καλα ειναι να λεγεται

εγω οπως ολοι παλι εδω θα ειμαι να πανηγυριζω για γκολ για εξεδρα για καποιο ονομα που θα ερθει κτλ....αλλα δεν ειμαι προβατο γαυρος σορρυ

και τα παραπανω δεν ειναι οφτοπικ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

che4 έγραψε:μαυρογατε τη δοξα και τη μπιζνα ουδεις....και αυτα που λενε καποιοι χαζοι οτι ο ιβαν ειναι μεσα απ τον ΠΑΟΚ αστα....χωρις ΠΑΟΚ και μοκο απεναντι στο συστημα νο μακ παλας νο παλιουρι τζαμπα νο σεκαπ νο αγνο νο ευβοια νο θερμη...νονονονο

αλλα καλα κανει λες και οι αλλοι ελληνες επιχειρηματιες ειναι καλυτεροι ολοι κατι εκμεταλευονται σαυτον τον τοπο

και τωρα θα αρχισουν χωρις ιβαν στη γ ... μας εσωσε ο σωτηρας κτλ....και παλι απ την αρχη να εξηγεις σε καθε φελο οτι οταν καποιος αγοραζει με 5 εκατομυρια ακινητο αντικειμενικης αξιας 60 ειναι κερδισμενος και ας εβαλε και 20 εκατομυρια στον ΠΑΟΚ αλλωστε με εικοσι χαρτια τετοια διαφημιση δεν κανεις ρωτηστε και το ντον ντρειπερ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε να φύγει τοτε τι τον θέλουμε αν δεν μας φερνει πακέτο Μέσι -ρους ε?τι λογική είναι αυτη δεν μπορω να καταλάβω, όλοι είμαστε λίγο έως πολύ απογοητευμένοι απο την ελλειψη μεταγραφών αλλά δεν θα πάω στο άλλο άκρο ,ο ινσα είναι ατην αποστολή της Σπαρτάκ αρα σιγά σιγά να ψαχνωμαστε για κανέναν αλλο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε ACE δεν παω στο αλλο ακρο απλα λεω τι νομιζω οτι γινεται αλλωστε δεν εχω παντα δικιο αλλα απ το δικο μου πιστευω μεχρι το να φυγει εχει και ενδιαμεσα σταδια

εσεις δεν καταλαβαινετε οτι οι κατω του κανουν δωρακια και εμας μας εχουν στην καρπαζια ολα τα σαιτς εφηεριδες κλπ

δε σε πειραζει ο επενδυτης να πλουτιζει απο αλλου και στον ΠΑΟΚ να μην κανει κατι σοβαρο

απ τα 20 λιμα τυπου νινη γατι λουκας λοπεθ πηγαμε στο βαλε το 10 στο φαΝΟυρη ε οχι υπαρχει και ενδιαμεσα κατι πιο σοβαρο και πετυχημενο ποδοσφαιρικα
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν βγάζει πουθενά αυτή η "λογική" ρε συ che ...

Μπάζει από παντού ...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ίσως το οτι έφερε πρόεδρο για να οργανώσει την ομάδα δείχνει οτι δεν είχε εμπιστοσύνη για να δώσει ενα μεγαλο μπάτζετ για μεταγραφές ίσως τώρα με τον νεο πρόεδρο να φινεουν καποιες καλύτερες κινήσεις .ΠΑντως το πρωτο μεγαλο κρας τεστ θα είναι ή Ευρώπη ,σε περιπτωση στραβης δεν μας βλέπω καλα
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δηλαδή χωρίς τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει τις αγορές που αναφέρεις?
Δεν έγινε διαγωνισμός ή δολοφόνησε τους ανταγωνιστές του?
Ξέρεις κάτι παραπάνω?
Μήπως είσαι απλώς ένας γνήσιος εξυπνακιστής?
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Τσε, αν ο Ιβάν γίνει Τζίγκερ τότε κι εγώ θα τον κράξω.
Μέχρι λοιπόν να αναλάβει κανα μονοπώλειο στο ελλαδιστάν, εγώ είμαι ικανοποιημένος έχοντας έναν σωστό διαχειριστή. Γουστάρω που βοηθάει και τον Μπάνε, με ψήνει και το όραμά του για Θέρμη-νέα Τούμπα.
15 χρόνια κακοδιαχείρηση είχαμε.. ε, ας ζήσουμε και 15 χρόνια με καλοδιαχείρηση.. ας ξεχάσουμε για λίγο λέξεις όπως "προσφυγή", "αναγκαία πώληση", "αδειοδότηση" κλπ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”