Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Πάλι καυγάδες ;
Και οι δύο ευθύνεστε, αλλά αν ο ένας έχει τη... χάρη εν προκειμένω που προκάλεσε, ο άλλος έχει σίγουρα το όνομα.
Και σχετικά με το θέμα της συζήτησης :
Δεν ξέρω πως την έχετε δει ορισμένοι, και τι περιμένετε να γίνει απο έναν μεγαλομέτοχο ΠΑΕ, σας τονίζω όμως πως στην υποθετική περίπτωση που ήμουν εγώ ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, το ΠΡΩΤΟ και ΞΕΚΑΘΑΡΟ πράγμα που θα έκανα θα ήταν να εκβιάσω στεγνά, ρητά και απόλυτα το ... φοβερό κοινό μας, πως είτε βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό και στηρίζεις χωρίς βλαχομαγκιές, ή να πάρεις τα χρέη, το ετοιμόρροπο γήπεδο και τη... τρομερή ομάδα και να πας παραδίπλα.
Νισάφι. Καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ χρειάζεται το Σαββίδη. Ας είχαμε μυαλό παλιά, να μη τον χρειαζόμασταν. Το να του σκάβεις το λάκκο με την κάθε παραμικρή ευκαιρία, σε καθιστά ως κόσμο, απλά μπινέ, ύποπτο αλλά και ηλίθιο στα μάτια όλων των τρίτων παρατηρητών.
Και οι δύο ευθύνεστε, αλλά αν ο ένας έχει τη... χάρη εν προκειμένω που προκάλεσε, ο άλλος έχει σίγουρα το όνομα.
Και σχετικά με το θέμα της συζήτησης :
Δεν ξέρω πως την έχετε δει ορισμένοι, και τι περιμένετε να γίνει απο έναν μεγαλομέτοχο ΠΑΕ, σας τονίζω όμως πως στην υποθετική περίπτωση που ήμουν εγώ ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, το ΠΡΩΤΟ και ΞΕΚΑΘΑΡΟ πράγμα που θα έκανα θα ήταν να εκβιάσω στεγνά, ρητά και απόλυτα το ... φοβερό κοινό μας, πως είτε βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό και στηρίζεις χωρίς βλαχομαγκιές, ή να πάρεις τα χρέη, το ετοιμόρροπο γήπεδο και τη... τρομερή ομάδα και να πας παραδίπλα.
Νισάφι. Καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ χρειάζεται το Σαββίδη. Ας είχαμε μυαλό παλιά, να μη τον χρειαζόμασταν. Το να του σκάβεις το λάκκο με την κάθε παραμικρή ευκαιρία, σε καθιστά ως κόσμο, απλά μπινέ, ύποπτο αλλά και ηλίθιο στα μάτια όλων των τρίτων παρατηρητών.
λες και ξερει κανεις.και εγω απο τη λογικη τα βγαζω.αν στο παραχωρησει θα πληρωνεις τα εξοδα του σιγουρα.δε θα τα δινει και απο την τσεπη του.απο την αλλη αν φυγει και διωξει τον ΠΑΟΚ τι θα το κανει το προπονητηριο?καπναποθηκη?
- Sick Bastard
Βρε κόψε τις ειρωνίες και τις εμπρηστικές αντιπαραθέσεις εσύ κι εγώ θα γίνω πλύστρα. - Rainmaker
Kαλά που δεν είσαι εσύ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ λοιπόν.
Κι αυτά που λες δεν συμβαίνουν.
Και γίνε ότι θες καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
Kαλά που δεν είσαι εσύ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ λοιπόν.
Κι αυτά που λες δεν συμβαίνουν.
Και γίνε ότι θες καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Τετ 30 Ιούλ 2014, 15:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αν καταλαβα καλα παρακολουθωντας το καναλι της βουλης,σημερα θα ψηφιστει το νομοσχεδιο για την Αττικη, της θεσ/νικης παιρνει μερικους μηνες αναβολη.
Βεβαια κατεθεσε τις τροπολογιες (Δριβελεγκα και λοιπων) ο υπουργος στα πρακτικα της βουλης,δε ξερω τι σημαινει αυτο.
Η συνεδριαση τελειωνει, σε λιγη ωρα θα ξερουμε.
Βεβαια κατεθεσε τις τροπολογιες (Δριβελεγκα και λοιπων) ο υπουργος στα πρακτικα της βουλης,δε ξερω τι σημαινει αυτο.
Η συνεδριαση τελειωνει, σε λιγη ωρα θα ξερουμε.
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... -ti-thermi
Το θέμα οδεύει στη λύση του. Αν δεν έφτασε ήδη.
Το ερώτημα τώρα είναι ξεκάθαρο : Ο Ιβάν θα προχωρήσει την κατασκευή ΠΡΙΝ δοθεί λύση στα χρέη, ή μετά?
Το ερώτημα τώρα είναι ξεκάθαρο : Ο Ιβάν θα προχωρήσει την κατασκευή ΠΡΙΝ δοθεί λύση στα χρέη, ή μετά?
-
Asimos
barlow4 έγραψε:λες και ξερει κανεις.και εγω απο τη λογικη τα βγαζω.αν στο παραχωρησει θα πληρωνεις τα εξοδα του σιγουρα.δε θα τα δινει και απο την τσεπη του.απο την αλλη αν φυγει και διωξει τον ΠΑΟΚ τι θα το κανει το προπονητηριο?καπναποθηκη?
Θα το νοικιαζει σε ομαδες που θα θελουν να κανουν την προετοιμασια τους εκει,ειδικα αν ειναι τοσο καλο οσο γραφετε σιγουρα θα θελουν πολλοι να προετοιμαστουν σε αυτο.
rainmaker έγραψε:http://www.paokmania.gr/podosfairo/diafora/68365-prasino-fos-gia-ti-thermi
Αρα μια απλη τροπολογια αρκουσε και οχι νομοσχεδιο,οκ το εμπεδωσα βροχοποιε ευχαριστω.
-
Black_White_Heart
- angelheart
- Επικοινωνία:
Θεωρώ βέβαιο ότι το προπονητικό της Θέρμης θα ανήκει στον Κο Σαββίδη. Κάποιοι όμως ΞΕΧΝΑΤΕ ότι ΚΑΙ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήκει στον Κο Σαββίδη (ΟΚ, "τυπικά" ανήκει στους υιούς, δεν χρειάζεται κάποιος να μου το ξαναμάθει).
Το γιατί το ΠΚ θα ανήκει στον Κο Σαββίδη, έχει πολλές προεκτάσεις. Μπορεί (πράγμα που ισχύει σε μεγάλο ποσοστό) να υπάρχουν φορολογικοί λόγοι. Θυμίζω απλά ότι σας είχα ειδοποιήσει μήνες πριν την αγορά της ΠΑΕ, για το πώς θα γινόταν η αγορά (off shore από χώρα με χαμηλό συντελεστή) αν τελικά γινόταν. ΔΕΝ το είχα πει τυχαία τότε. Ούτε και τώρα είπα το "φορολογικοί λόγοι" τυχαία.
Υπάρχει επίσης ΚΑΙ νομικό θέμα, αν και για αυτό καλύτερα θα ήταν να τα πούνε οι νομικοί του φόρουμ και όχι εγώ.
Γενικά μιλώντας θεωρώ ουτοπικό (για να μη το πω αλλιώς) το να πιστεύουν κάποιοι ότι θα πούνε στον (όποιο) Σαββίδη το πως θα ξοδέψει τα λεφτά του. Οι ευθύνες (που για μένα υπάρχουν) έχουν να κάνουν με άλλα πράγματα έτσι και αλλιώς.
Το γιατί το ΠΚ θα ανήκει στον Κο Σαββίδη, έχει πολλές προεκτάσεις. Μπορεί (πράγμα που ισχύει σε μεγάλο ποσοστό) να υπάρχουν φορολογικοί λόγοι. Θυμίζω απλά ότι σας είχα ειδοποιήσει μήνες πριν την αγορά της ΠΑΕ, για το πώς θα γινόταν η αγορά (off shore από χώρα με χαμηλό συντελεστή) αν τελικά γινόταν. ΔΕΝ το είχα πει τυχαία τότε. Ούτε και τώρα είπα το "φορολογικοί λόγοι" τυχαία.
Υπάρχει επίσης ΚΑΙ νομικό θέμα, αν και για αυτό καλύτερα θα ήταν να τα πούνε οι νομικοί του φόρουμ και όχι εγώ.
Γενικά μιλώντας θεωρώ ουτοπικό (για να μη το πω αλλιώς) το να πιστεύουν κάποιοι ότι θα πούνε στον (όποιο) Σαββίδη το πως θα ξοδέψει τα λεφτά του. Οι ευθύνες (που για μένα υπάρχουν) έχουν να κάνουν με άλλα πράγματα έτσι και αλλιώς.
ποιες ομαδες?ο αρης?η η γρια?η μηπως η καλαμαρια που ειναικαι ποντιοι?obanebane έγραψε:barlow4 έγραψε:λες και ξερει κανεις.και εγω απο τη λογικη τα βγαζω.αν στο παραχωρησει θα πληρωνεις τα εξοδα του σιγουρα.δε θα τα δινει και απο την τσεπη του.απο την αλλη αν φυγει και διωξει τον ΠΑΟΚ τι θα το κανει το προπονητηριο?καπναποθηκη?
Θα το νοικιαζει σε ομαδες που θα θελουν να κανουν την προετοιμασια τους εκει,ειδικα αν ειναι τοσο καλο οσο γραφετε σιγουρα θα θελουν πολλοι να προετοιμαστουν σε αυτο.
εκτος αν εννοεις για καλοκαιρινη προετοιμασια.
τιποτα αλλο δε μπορει να γινει.
Αυτο εννοω ρε μπαρλοου,ευρωπαικοι συλογοι για καλοκαιρινη προετοιμασια η απο αλλες ηπειρους τον χειμωνα.
Ακομα και στον ΠΑΟΚ θα μπορει να το νοικιαζει για ολο το χρονο.
Ακομα και στον ΠΑΟΚ θα μπορει να το νοικιαζει για ολο το χρονο.
αλήθεια,το παλιό προπονητικό κέντρο του λαγού που ανήκε στον Βαρδινογιάννη τι χρήση έχει τώρα;Ξέρει κανείς;Για να καταλάβουμε τι στο καλό μπορεί να κάνει ένας ιδιώτης ένα προπονητικό κέντρο που δεν το χρεισιμοποιή κάποια ομάδα
Καποτε στην παιανια ερχονταν ομαδες για προετοιμασια,φανταζομαι οτι και τωρα γινεται το ιδιο απλα δε παιρνει δημοσιοτητα γιατι δεν ενδιαφερει ιδιαιτερα.
Οι μόνες ομάδες στην Ευρώπη που κάνουν προετοιμασία χειμώνα είναι οι γερμανικές και οι ρώσικες.Τι στο καλό,έρχονται ομάδες απο την bundesliga και δεν ακούγετε τίποτα;