Ότι να 'ναι!!!!!

blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

ητο η μεγαλυτερα και πλουσιοτερα συνδιαλεξη αναγορευτικη συναξις των πληβιων της γνωσης και της καλαισθητικης πραξεως του παννα της ποιησης και του ηφαιστου της λαγνειας και της ευροστιας της ποιιτικης συνταξεως του νου και της ομορφιας των θνητων καλυτερα και θεικοτερη των ολυμπιων του νεκταρ της απολαυσης των θνητων της ματαιοτητας του συντομου βιου μας και της μοιρας που μας κεροφυλακτει σαν την μυδια που αpαθανατωνει τους υιους της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Παρ 10 Οκτ 2008, 01:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Να απαντησω μεσα απο τα λεγομενα του μεγιστου Νικου Καζαντζακη:

"Δεν ελπιζω τιπατα. Δεν φοβαμαι τιποτα. Ειμαι ελευθερος."

Και του αξεπεραστου αθανατου Κωστα Καρυωτακη:

"Αισθανομαι την πραγματικοτητα με σωματικο πονο. Γυρω δεν υπαρχει ατμοσφαιρα, αλλα τειχη που στενευουν διαρκως περισσοτερο, τελματα στα οποια βυθιζομαι ολοενα. Αναρχουμαι απο τις αισθησεις μου.
Η παραμικροτερη υποθεση γινεται τωρα σωστη περιπετεια. Για να πω μια κοινη φραση, πρεπει να τη διανοηθω σ' ολη της την εκταση, στην ιστορικη της θεση, στις αιτιες και τα αποτελεσματα της. Αλγεβρικες εξισωσεις τα βηματα μου."
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Που είσαι ρε;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Πρόεδρε Νο 2 είμαστε στο τσατ με τον πρόεδρο Νο 1
Άντε έλα - σε περιμένουμε!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

PAIDIA DEITE TO BINTEAKI ...MAKARI NA EINAI TA PRAGMATA ETSI TO 2018

[/url][/code][/quote]
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Στη μνημη της Αλεξανδρας

Οχι δεν ηταν ΠΑΟΚ, αλλα γνωριζε τι ειναι ο ΠΑΟΚ
Χαιροτανε μαζι μου οταν με εβλεπε χαρουμενο μετα απο καθε νικη του ΠΑΟΚ
Λυποτανε οταν μ εβλεπε να ειμαι στεναχωρημενος και προσπαθουσε να με κανει να γελασω.

Της αρεσε ο Βερον, θαυμαζε τη ψυχραιμια του Κοντρερας και την αντοχη του Μουσλιμοβιτς στο ξυλο που επαιζε με τις αντιπαλες αμυνες!!! Θυμωνε ωρες ωρες με το Σαντος και ποτε δεν καταλαβε, οσο κι αν προσπαθησα, τι σημαινει οφσαϊτ...Μα πιο πολυ τη μαγευε ο λαος του ΠΑΟΚ και η ατμοσφαιρα στο γηπεδο της Τουμπας!!! Της ειχα υποσχεθει να τη παω μια φορα στο γηπεδο να τα ζησει ολα αυτα απο κοντα!!! Της ειχα υποσχεθει...τοσα πολλα...
Φευγοντας δε μου ειπε ποσο ευτυχισμενη ηταν γι αυτο...

Εφυγε σημερα το πρωι, στις 11 Οκτωβριου το 2008, εφυγε να βρει τη Χριστινα, το Χαραλαμπο, τον Ανασταση, τον Κυριακο, το Γιωργο και το Δημητρη, σχεδον εννια χρονια μετα και περιπου με τον ιδιο τροπο...

Ηταν μια ηλιολουστη μερα σημερα εδω...ο ηλιος φορεσε τα γιορινα του λες και γνωριζε οτι καποιος Αγγελος θα ταξιδεψει για τον ουρανο... Ετσι λενε εδω, οι Γερμανοι, οταν ταξιδευουν οι Αγγελοι κανει παντοτε καλο καιρο... Ποσο δικιο εχουν...

Καλο σου ταξιδι μικρη μου αγαπημενη, πηγαινε εκει που θα πας... Αν καποτε θελησεις να ξαναδεις τον ΠΑΟΚ, δε χρειαζεται να πας μακρυα, εχουμε συνδεσμο εκει στον Παραδεισο. Πηγαινε και δωσε στα παιδια απο τα Τεμπη χαιρετισματα και στον Παππου απο τον Πανελληνιο, στο Γρηγορη τον RAS, στον Αρισταρχο, στον Γκιουλα και τον Λες!!!

Να εισαι παντα χαρουμενη και δροσερη...δε θα σε ξεχασω ποτε μικρη μου αγαπημενη!!!

Ποτε πια!
Ποτε πια δε θα μπορεσω να σε κοιταξω στα ματια, παρα μονο στα ονειρα μου.
Ποτε πια δε θα μπορεσω να αναπαυθω στην αγγαλια σου, παρα μονο στις σκεψεις μου.
Ποτε πια δε θα ξαναμαλωσουμε, και ποτε πια δε θα ξαναμονιασουμε.
Εφυγες ξαφνικα απο τη ζωη μου, ετσι οπως καποτε ηρθες...
Αλλα τις αναμνησεις μου για τις στιγμες που ζησαμε, τις κλειδωσα τωρα στη καρδια μου και δε μπορει να μου τις κλεψει κανενας!!!

Ποτε πια!!! Μικρη μου αγαπημενη!!!!

Αδερφια συγγνωμη αν ειναι off topic... Οποιος συναδελφος ή admin θελει ας το σβησει, δε με πειραζει πλεον τιποτε... Δεν εχω πλεον μυαλο να σκεφτω... Μονο ενα εχω να σας πω σημερα και θα σας αφησω: Προσεχετε πως οδηγειτε σας παρακαλω πολυ!!!! Να ειστε ολοι καλα!!!
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

συλληπητηρια αδερφε πλατον πραγματικα κριμα.ειναι δυσκολες στιγμες.κουραγιο.να ναι ελαφρυ το χωμα που θα την σκεπαζει
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Γιατί;;;;

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Platon έγραψε:Στη μνημη της Αλεξανδρας

Οχι δεν ηταν ΠΑΟΚ, αλλα γνωριζε τι ειναι ο ΠΑΟΚ
Χαιροτανε μαζι μου οταν με εβλεπε χαρουμενο μετα απο καθε νικη του ΠΑΟΚ
Λυποτανε οταν μ εβλεπε να ειμαι στεναχωρημενος και προσπαθουσε να με κανει να γελασω.

Της αρεσε ο Βερον, θαυμαζε τη ψυχραιμια του Κοντρερας και την αντοχη του Μουσλιμοβιτς στο ξυλο που επαιζε με τις αντιπαλες αμυνες!!! Θυμωνε ωρες ωρες με το Σαντος και ποτε δεν καταλαβε, οσο κι αν προσπαθησα, τι σημαινει οφσαϊτ...Μα πιο πολυ τη μαγευε ο λαος του ΠΑΟΚ και η ατμοσφαιρα στο γηπεδο της Τουμπας!!! Της ειχα υποσχεθει να τη παω μια φορα στο γηπεδο να τα ζησει ολα αυτα απο κοντα!!! Της ειχα υποσχεθει...τοσα πολλα...
Φευγοντας δε μου ειπε ποσο ευτυχισμενη ηταν γι αυτο...

Εφυγε σημερα το πρωι, στις 11 Οκτωβριου το 2008, εφυγε να βρει τη Χριστινα, το Χαραλαμπο, τον Ανασταση, τον Κυριακο, το Γιωργο και το Δημητρη, σχεδον εννια χρονια μετα και περιπου με τον ιδιο τροπο...

Ηταν μια ηλιολουστη μερα σημερα εδω...ο ηλιος φορεσε τα γιορινα του λες και γνωριζε οτι καποιος Αγγελος θα ταξιδεψει για τον ουρανο... Ετσι λενε εδω, οι Γερμανοι, οταν ταξιδευουν οι Αγγελοι κανει παντοτε καλο καιρο... Ποσο δικιο εχουν...

Καλο σου ταξιδι μικρη μου αγαπημενη, πηγαινε εκει που θα πας... Αν καποτε θελησεις να ξαναδεις τον ΠΑΟΚ, δε χρειαζεται να πας μακρυα, εχουμε συνδεσμο εκει στον Παραδεισο. Πηγαινε και δωσε στα παιδια απο τα Τεμπη χαιρετισματα και στον Παππου απο τον Πανελληνιο, στο Γρηγορη τον RAS, στον Αρισταρχο, στον Γκιουλα και τον Λες!!!

Να εισαι παντα χαρουμενη και δροσερη...δε θα σε ξεχασω ποτε μικρη μου αγαπημενη!!!

Ποτε πια!
Ποτε πια δε θα μπορεσω να σε κοιταξω στα ματια, παρα μονο στα ονειρα μου.
Ποτε πια δε θα μπορεσω να αναπαυθω στην αγγαλια σου, παρα μονο στις σκεψεις μου.
Ποτε πια δε θα ξαναμαλωσουμε, και ποτε πια δε θα ξαναμονιασουμε.
Εφυγες ξαφνικα απο τη ζωη μου, ετσι οπως καποτε ηρθες...
Αλλα τις αναμνησεις μου για τις στιγμες που ζησαμε, τις κλειδωσα τωρα στη καρδια μου και δε μπορει να μου τις κλεψει κανενας!!!

Ποτε πια!!! Μικρη μου αγαπημενη!!!!

Αδερφια συγγνωμη αν ειναι off topic... Οποιος συναδελφος ή admin θελει ας το σβησει, δε με πειραζει πλεον τιποτε... Δεν εχω πλεον μυαλο να σκεφτω... Μονο ενα εχω να σας πω σημερα και θα σας αφησω: Προσεχετε πως οδηγειτε σας παρακαλω πολυ!!!! Να ειστε ολοι καλα!!!
Λένε ότι τα καλά παιδιά ο χάρος τα ζηλεύει και τα παίρνει μαζί του..........
Έτσι μάλλον έκανε και με την Αλεξ ρε Πρόεδρε........
Να ζήσεις να την θυμάσαι!!!!
Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ - ΦΑΝΗΣ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη αδερφέ. Πριν από λίγες μέρες κι ένα πολύ καλό φιλαράκι από τη δουλειά το έζησε και το ένοιωσα από κοντά κι εγώ..
Ας είναι ελαφρύ ο χώμα..
Άβαταρ μέλους
gash042

Δημοσίευση από gash042 »

Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

Platon έγραψε:Στη μνημη της Αλεξανδρας

Μικρη μου αγαπημενη!!!!

...φυσιξε
απαλο,ανωδυνο αερακι
και μετα επαψε
οσο κραταει ο κυκλος μιας ματιας
ν΄ανοιξουν και να κλεισουν τα βλεφαρα...
φυσιξε και μετα επαψε...
σκονισε...
αθωα ψιλη λευκη σκονη
και μετα επεσε
οπως πεφτουν τα πεπλα της νυχτας..
πανω σε χρωματα κι αρωματα...
σκονισε και μετα επεσε...
κι εκει αναμεσα η ταραχη...
χαμογελα δροσιας
φουσκωμενα πανια...
και η σκονη...
χυμενα λαδια στο δρομο
δακρυα στα ματια
βηχας στα στηθια
και μετα ... γαληνη...
στα σκονισμενα βλεφαρα και στα μαλλια
σε ολο το κορμι...
φυσιξε και σκονισε
κι εγινε σκονη το κορμι
τοσο κρατησε
οσο ν'ανοιξουν και να κλεισουν τα βλεφαρα
οσο να γινει σκονη το κορμι
φυσηξε σκονισε γαληνεψε...
ειναι γοητευτικο τ'αγερι
ας παει κι αλλου
να σκονισει και να γαληνεψει
ας ερθει κι εδω
να ψαξουμε
μεσα στο συννεφο της σκονης
τα σχηματα τα ονοματα τις μυρωδιες
γιατι ετσι γινεται...
φυσαει,σκονιζει,γαληνευει....
και γιαυτο

να σαι καλα φιλε και να την θυμασαι με χαμογελο
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

Πλατωνα καλο κουραγιο! Νοερα ειμαστε ολοι διπλα σου και σου κραταμε το χερι σ'αυτη τη δυσκολη στιγμη της ζωης σου...

(...)
Μονο γιατι μ'αγαπησες γεννηθηκα,
γι'αυτο η ζωη μου εδωθη.
Στη αχαρη ζωη την ανεκπληρωτη
μενα η ζωη πληρωθη,
Μονο γιατι μ'αγαπησες γεννηθηκα.

Μοναχα για τη διαλεχτη αγαπη σου
μου χαρισε η αυγη ροδα στα χερια.
Για να φωτισω μια στιγμη το δρομο σου
μου γεμισε τα ματια η νυχτα αστερια,
μοναχα για την διαλεχτη αγαπη σου.

Μοναχα γιατι τοσο ωραια μ'αγαπησες
εζησα να πληθαινω
τα ονειρατα σου,ωραια που βασιλεψες,
κι ετσι γλυκα πεθαινω,
μοναχα γιατι τοσο ωραια μ'αγαπησες...

Μαρια Πολυδουρη/Γιατι μ'αγαπησες
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

AS EINAI ELAFRI TO XOMA POU THA TIN SKEPASI .........PLATONA ADERFE MOU TA SILIPITIRIA MOU KAI NA KSERIS OI SKEPSIS MAS MAZI SOU .....................KAI OTAN MIA MERA PAOK THA PETHANO EKI PSILA POUTANA THA TA KANO ..... ALEKSANDRA KAMARONEMAS MAZI ME TA ALLA ADERFIA APO KI PSILA KALO SOU TAKSIDI .
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Πλάτωνα κουράγιο .. ότι και να πω θα είναι λίγο.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Πλάτωνα τα θερμά μου συλλυπητήρια αδερφέ! Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις στιγμές.......
Άβαταρ μέλους
paoktrella

Δημοσίευση από paoktrella »

Αδερφέ πλάτων τα συλλυπητήρια αλλα ότι και να πει κάποιος από μακριά είναι λίγο κουράγιο και πάλι κουράγιο γιατί δεν μπορούμε πλέον να γυρίσουμε το χρόνο πίσω ο θεός να την προσέχει και να την αγαπάει όπως έκανες και εσύ μέχρι τώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”