Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ασχοληθείτε με το ματς ρε ταγκαλάκια και δείξτε, έστω και την ύστατη στιγμή ενδιαφέρον για εισιτήρια. Ας μην επικεντρωνόμαστε σε εντελώς άκυρα και άτοπα ζητήματα..
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

http://www.sportfm.gr/article/149559

Τι θα γίνει γαμώ τη γκαντεμιά μου θα καταφερεί καμιά φορά η ομάδα να μαζευτεί ολόκληρη???
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Πρωτη φορα μετα απο παρα πολλα χρονια περιμενω ποτε θα ερθει η ωρα για να παω στο παλατακι και να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου...Δεν ξεχνω ποτε την μεγαλη εκεινη ομαδα αφου ειμαι απο τους τυχερους που εχουν παρευρεθει σε ολα τα μεγαλα εκεινα παιχνιδια στο Παλε...Ολοι στο γηπεδο να παρουμε το δυσκολο αυτο παιχνιδι με μια ομαδα που εχουμε τον ιδιο στοχο....Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος και ολοι ξερουμε οτι με 6000+ κοσμο ο ΠΑΟΚ δεν χανει απο τον νιονιο...Αντε να αρχισουν τα γουστα και στο μπασκετ!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

To ματς είναι Τετάρτη. Με δεδομένη την ώρα του αγώνα και τις συνθήκες, εάν δεν είμαστε τουλάχιστον ένα τάλιρο, δεν αξίζουμε τίποτα καθώς παίζουμε απέναντι σε έναν από τους βασικούς διεκδικητές της θέσης που οδηγεί στην Ευρωλίγκα..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Εγώ πάντως και να κερδίσουμε, αν το γήπεδο είναι μισοάδειο θα είμαι απογοητευμένος. Όσο για την γκαντεμιά μας με τους τραυματισμούς τι να πω. Εκείνος ο Τομάσεβιτς με το Χαρίση πότε θα ανέβουν; Περίμενα πολύ περισσότερα και ιδικά από τον πρώτο.
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

πιστευω θα το παρουμε το ματς ο νιονιος δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερος απο μας,απλα ειναι πρωτο ματς,η πρεμιερα κρυβει παγδες και να ξερετε ο νιονιος παραδοσιακα μας δυσκολευει...η αρχη ειναι το ημισυ του παντος ειδικα για μας που ειμαστε καινουρια ομαδα...εχω ακουσει για τον ΑΚΙΝΣ οτι ειναι εριστικος και εκει που επαιζε πριν τον παρουμε πλακωνοταν στο ξυλο,ισχυει κατι τετοιο παιδια ξερετε?

ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ.... :x :x :x
Trikaliotis

Παιδιά έμαθε κανείς τίποτα για τον Βασιλειάδη? Από το βιντεάκι που είδα μου φάνηκε λίγο σοβαρός ο τραυματισμός, μακάρι να κάνω λάθος! Γιατί δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα ακόμη όμως? Τα ραδιόφωνα δεν είπαν τίποτα?
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Το ματς με τον νιονιο ειναι τελικα την τεταρτη ατις 16:30...
Ολοι θα ειμαστε εκει να κερδισουμε μια ομαδα που εχει τους ιδιους στοχους με την δικη μας...
Το παλατακι πρεπει να ειναι καζανι για να τους λιωσουμε...
Σας παρακαλω ολους σταματηστε να κρινετε παιχτες απο τα μαλλια ή απο την φατσα τους...Ειναι αδικο ρε παιδια...
Ολα στο παρκε θα φανουνε...Εχουμε καλη ομαδα φετος και με την αναλογη στηριξη μπορει να φτασει πολυ ψηλα!!!
Σκεφτειτε αυτα που περασαμε περσυ και ελατε ολοι να βοηθησουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Διάταση ο Βασιλειάδης, προλαβαίνει την πρεμιέρα

Οι αρχικοί φόβοι δεν επιβεβαιώθηκαν, ο Κώστας Βασιλειάδης που τραυματίστηκε στη διάρκεια του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα γλίτωσε τα χειρότερα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη για τον αγώνα της πρεμιέρας της Α1 με τον Πανιώνιο.

...
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Συνάντηση στο fratelli στις 15.30 πριν το ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Δημοσίευση από Yiankos »

Αφού ο αγώνας είναι 18.30, νομίζω ότι 15.30 είναι μια καλή ώρα για να πιούμε έναν καφέ ..
Συνάντηση λοιπόν στο fratelli και όσοι πιστοί προσέλθετε!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μέσααααααααααααααα
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Μέσα είμαι εγώ. Με άλλο 1 άτομο μαζί μου.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Vaggt
Teacher X 2
Yiankos
....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Trikaliotis έγραψε:Παιδιά το σκουλήκι (χωρίς ιδιαίτερες μεταγραφές) χτες με τον Πανελλήνιο είχε 5.000 κόσμο..
Δηλαδή έκανε σολντ άουτ και είχε και 200 άτομα παραπάνω ε;
Άσε ρε με τις μ@λακίες που λένε .. 4.800 χωράει το γήπεδο .. τι 5.000; Τα πιστεύετε κιόλας ..
Ξέρεις πόσα διαρκείας έχουν;
Trikaliotis

Και κάτι ακόμα..Το σκουλήκι (χωρίς ιδιαίτερες μεταγραφές) χτες με τον Πανελλήνιο είχε 5.000 κόσμο..Το Παλατάκι την Τετάρτη πρέπει να είναι κατάμεστο από τουλάχιστον 8.000 κόσμο!!! Αγώνα ποδοσφαίρου αυτή τη βδομάδα δεν είχαμε και την Τετάρτη το απόγευμα η αγορά είναι κλειστή! Άρα...όλοι εκεί στις 18:30!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”