71.Παναγιώτης Γλύκος
-
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Μου αρέσει που το έχετε βάλει στην κεντρική με θαυμαστικό. .. λες και συμφωνήσαμε με κάνα μπουφον .
Μια χαρα κινηση ειναι η ανανεωση του.Πολυ λογικη απο πλευρας ΠΑΕ.
Βλεπω πολλους που το αντιμετωπιζουν με σκωπτικη διαθεση,αλλά μιλαμε για διεθνη Ελληνα τερματα με συμμετοχη σε μουντιαλ κι εμεις τον ειχαμε με 90χιλ.
Η γνωμη μου ειναι δε,οτι αυτη την στιγμη ειναι ο καλυτερος Ελληνας τερματας (κι ο Καρνεζης δεν εχει και καμμια σημαντικη διαφορά).......,με σημαντικη προοδο τα τελευταια χρονια ενω μας εδωσε κι αρκετους βαθμους περυσι.
Ξερω οτι θα τον κατατρεχει παντα το "γκολ με τον αερα" ,αλλά τουλαχιστον δεν τρωει τα γκολ ορθιος......

Βλεπω πολλους που το αντιμετωπιζουν με σκωπτικη διαθεση,αλλά μιλαμε για διεθνη Ελληνα τερματα με συμμετοχη σε μουντιαλ κι εμεις τον ειχαμε με 90χιλ.
Η γνωμη μου ειναι δε,οτι αυτη την στιγμη ειναι ο καλυτερος Ελληνας τερματας (κι ο Καρνεζης δεν εχει και καμμια σημαντικη διαφορά).......,με σημαντικη προοδο τα τελευταια χρονια ενω μας εδωσε κι αρκετους βαθμους περυσι.
Ξερω οτι θα τον κατατρεχει παντα το "γκολ με τον αερα" ,αλλά τουλαχιστον δεν τρωει τα γκολ ορθιος......

Πως γινεται να ειναι ο καλυτερος ελληνας τερματας και να μην βρηκε μιση προσφορα απο το εξωτερικο την ιδια στιγμη που μεχρι και ο Διουδης του Ρουλη πουληθηκε με 300 χιλιαρικα σε τοπ ομαδα του Βελγιου για να μην παμε στον Καπινο που εφερε στον Αλαφουζο 2 μυρια?
Τι σχεση εχουν οι προσφορες απο το εξωτερικο με την αξια του???
Δηλ.τι εκανε ο χαλκιας που πηγε?Ακομη γελανε στην Πορτσμουθ....
Τι εκανε ο Σηφακης ??? Τι εκανε ο Τζορβας στην Ιταλια???
Και η γνωμη μου ειναι οτι ουτε ο Καπινο ,ουτε βεβαια ο Διουδης ειναι καλυτεροι του...Απλα τους "εσπρωξαν" οι ομαδες τους γιατι ηθελαν σαν τρελλοι τα λεφτα...
Τουλαχιστον δεν ηταν περσι στην σουπαλιγδ,καλυτεροι του.Εαν τωρα εκει δουλεψουν και καθιερωθουν θα δουμε...
Προς το παρον ομως οχι.
Δηλ.τι εκανε ο χαλκιας που πηγε?Ακομη γελανε στην Πορτσμουθ....
Τι εκανε ο Σηφακης ??? Τι εκανε ο Τζορβας στην Ιταλια???
Και η γνωμη μου ειναι οτι ουτε ο Καπινο ,ουτε βεβαια ο Διουδης ειναι καλυτεροι του...Απλα τους "εσπρωξαν" οι ομαδες τους γιατι ηθελαν σαν τρελλοι τα λεφτα...

Τουλαχιστον δεν ηταν περσι στην σουπαλιγδ,καλυτεροι του.Εαν τωρα εκει δουλεψουν και καθιερωθουν θα δουμε...
Προς το παρον ομως οχι.
Ας τον σπρωχναμε και εμεις τον Γλυκο να βγαζαμε 3 μυρια αφου ειναι και καλυτερος του Καπινο,ασχημα θα μας επεφταν?Υπαρχει και η αλλη εξηγηση οτι δεν ενδιαφερθηκε κανενας γιατι ειδαν οτι βλεπει ο μεσος φιλαθλος.Οτι προκειται για εναν μετριο τερματοφυλακα με τρομερες αδυναμιες που δεν αξιζει να επενδυσεις πανω του.
Και γιατι να το κανουμε αυτο,μπορεις να μου εξηγησεις???
Να αγορασεις άλλον στην θεση του???Ξενο που ν κανει την διαφορα ασφαλως,ε?
Και ποσα λεφτα θα του δωσεις?Προφανως πολυ περισσοτερα .....για να ειναι καλυτερος απο τον Γλυκο.....
Τα 6 μυρρια του τερματα του γαυρου ειναι καλα?
Περσι και προπερσι αγορασαμε 3 (αναμεσα τους και τον βασικο τερματα του Καμερουν) και τρωγαν τα γκολ ορθιοι.
Κι ο Γλυκος εβγαλε την μπουγαδα στο τελος....και τ ακουγε κι απο πανω.
Δεν λεω οτι ειναι το τρελο ταλεντο....
Λεω οτι ειναι Ελληνας (που χρειαζεσαι στην ομαδα σου) κ ειναι δουλευταρας.
Να αγορασεις άλλον στην θεση του???Ξενο που ν κανει την διαφορα ασφαλως,ε?
Και ποσα λεφτα θα του δωσεις?Προφανως πολυ περισσοτερα .....για να ειναι καλυτερος απο τον Γλυκο.....
Τα 6 μυρρια του τερματα του γαυρου ειναι καλα?
Περσι και προπερσι αγορασαμε 3 (αναμεσα τους και τον βασικο τερματα του Καμερουν) και τρωγαν τα γκολ ορθιοι.
Κι ο Γλυκος εβγαλε την μπουγαδα στο τελος....και τ ακουγε κι απο πανω.
Δεν λεω οτι ειναι το τρελο ταλεντο....
Λεω οτι ειναι Ελληνας (που χρειαζεσαι στην ομαδα σου) κ ειναι δουλευταρας.
Καμια μπουγαδα δεν εβγαλε.Ορθιος τα εφαγε και αυτος στο τελος οπως και οι προηγουμενοι.Για καθε καλο του ματς υπαρχει και μια γκαφα επιπεδου ερασιτεχνικου.Τωρα για το οτι ανετα μπορουμε να βγαλουμε απο τον Γλυκο 3 μυρια και απλως δεν θελουμε να το κανουμε δεν μπορω να σχολιασω κατι.Η συζητηση περναει στα ορια της επιστημονικης φαντασιας.
Βασικα εσυ ανεφερες τα 3 μυρια,οχι εγω....Συνεπως οντως η φαντασια σου οργιαζει.
Εγω λοιπον ειπα οτι κατ εμε,η κινηση της ΠΑΕ να τον κλεισει ειναι απολυτα λογικη γιατι κατα την γνωμη μου ηταν περσι ο καλυτερος Ελληνας τερματας στην σουπαλιγδ.Αυτο.
Κι εσυ θεωρεις οτι ο Καπινο κι ο διουδης ηταν καλυτεροι του,μονο και μονο απο το γεγονος οτι πουληθηκαν στο εξωτερικο.....
Τι να πω παραπανω?Υπαρχει χασμα σκεψης....
Εγω λοιπον ειπα οτι κατ εμε,η κινηση της ΠΑΕ να τον κλεισει ειναι απολυτα λογικη γιατι κατα την γνωμη μου ηταν περσι ο καλυτερος Ελληνας τερματας στην σουπαλιγδ.Αυτο.
Κι εσυ θεωρεις οτι ο Καπινο κι ο διουδης ηταν καλυτεροι του,μονο και μονο απο το γεγονος οτι πουληθηκαν στο εξωτερικο.....
Τι να πω παραπανω?Υπαρχει χασμα σκεψης....
Μερικοί έχετε στο μυαλό σας το εξής εργάκι :
Ομάδα με αμυντική λειτουργία ρδελομπού κ ξαφνικά ένας τερματάς σώζει.
Σόρρυ ρε παίδες , αυτό δεν λέγεται τερματοφύλακας. Λέγεται "φύλακας άγγελος" ή "άγιος"
Ετσι αποκάλεσε ο προπονητής του διορισμένου τον Roberto.
Ε φυσικά 7 (εφτά) φορές τους είχε σώσει με την Μπενφίκα.
Κ σκάσανε 6 μύρια (απ ότι λένε) να τον πάρουνε.
Ναι ο Γλύκος δεν το έχει κάνει (ακόμα) αυτό.
Αλλά (αν θυμάμαι καλά) κάπου Φλεβάρη-Μάρτη είχα βαρεθεί να τον ψηφίζω mvp σε κάθε αγώνα (νάσαι ΠΑΟΚ κ να ψηφίζεις mvp τον τερματα...).
ΟΚ ... δεν τον γουστάρετε .... για δε μας λέτε ποιόν να πάρουμε κ πόσο ?
Ομάδα με αμυντική λειτουργία ρδελομπού κ ξαφνικά ένας τερματάς σώζει.
Σόρρυ ρε παίδες , αυτό δεν λέγεται τερματοφύλακας. Λέγεται "φύλακας άγγελος" ή "άγιος"
Ετσι αποκάλεσε ο προπονητής του διορισμένου τον Roberto.
Ε φυσικά 7 (εφτά) φορές τους είχε σώσει με την Μπενφίκα.
Κ σκάσανε 6 μύρια (απ ότι λένε) να τον πάρουνε.
Ναι ο Γλύκος δεν το έχει κάνει (ακόμα) αυτό.
Αλλά (αν θυμάμαι καλά) κάπου Φλεβάρη-Μάρτη είχα βαρεθεί να τον ψηφίζω mvp σε κάθε αγώνα (νάσαι ΠΑΟΚ κ να ψηφίζεις mvp τον τερματα...).
ΟΚ ... δεν τον γουστάρετε .... για δε μας λέτε ποιόν να πάρουμε κ πόσο ?
Και τον Καρνέζη θα τον κατατρέχει πάντα το γκολ που έφαγε στο 98' από τη σέντρα και αποκλείστηκε ο βάζελος από το χανούμι. Και το γκολ που έφαγε κοιτώντας την μπάλα με την Κόστα-Ρίκα. Ή μπορεί και όχι, μερίδα του κόσμου και οι ΑΡΔ έχουν πολλές φορές επιλεκτική μνήμη.kastrakis έγραψε: Η γνωμη μου ειναι δε,οτι αυτη την στιγμη ειναι ο καλυτερος Ελληνας τερματας (κι ο Καρνεζης δεν εχει και καμμια σημαντικη διαφορά).......,με σημαντικη προοδο τα τελευταια χρονια ενω μας εδωσε κι αρκετους βαθμους περυσι.
Ξερω οτι θα τον κατατρεχει παντα το "γκολ με τον αερα" ,αλλά τουλαχιστον δεν τρωει τα γκολ ορθιος......![]()
![]()
Από εκεί και πέρα, έχει κάνει σπουδαία ματς φέτος, αλλά και πολλά λάθη (σε κάποια μακρινά σουτ και στον τελικό), που δεν δείχνουν σταθερότητα, κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι το βασικό προσόν ενός τερματά. Εννοείται ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακάς μας και είτε τον προορίζουμε για βασικό (το πιθανότερο), είτε όχι, πρέπει να είναι αυτός που θα μείνει. Αν πρέπει να πωληθεί κάποιος, αυτός είναι ο Ιτάνζ, που λόγω προϋπηρεσίας, γλώσσας και παρουσίας σε μεγάλες διοργανώσεις, θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο target group.
Διούδης και Καπίνο δεν είναι καλύτεροί του τώρα, αλλά οι ομάδες που τους απέκτησαν, πλήρωσαν την προοπτική λόγω ηλικίας, το potential που λένε και στο FM. Όπως για παράδειγμα ο προπέρσινος Σταφυλίδης δεν ήταν καλύτερος του σημερινού Λίνο κι όμως η Λεβερκούζεν έσκασε ενάμιση χαρτί για τον μικρό, την ώρα που ο μπαρμπαΛίνο πάει τζάμπα στην Ακαντέμικα.
ΥΓ: Mapogo, για παράδειγμα Μάρκο Αμέλια, αν είναι καλά στην υγεία του, αν έρχεται στο πρωτάθλημά μας και αν δεν θέλει τρελά λεφτά γι' αυτό.
@stephanos
3 "ΑΝ" όταν σε λιγότερο από μήνα παίζουμε (κατά τη γνώμη μου) τα σημαντικότερα παιχνίδια μας .
Ε άρα βρε φίλε ?
3 "ΑΝ" όταν σε λιγότερο από μήνα παίζουμε (κατά τη γνώμη μου) τα σημαντικότερα παιχνίδια μας .
Ε άρα βρε φίλε ?
Ωραια, κλεισαμε αναπληρωματικο τερματοφυλακα.
Αντε τωρα να βρουμε και βασικο, 3 βδομαδες μενουν.
Αντε τωρα να βρουμε και βασικο, 3 βδομαδες μενουν.
@Mapogo.
Αδερφέ, οι απορίες λύνονται με ερωτήσεις. Νομίζω ότι ο τεχνικός μας διευθυντής μιλάει καλά τα ιταλικά.
Αδερφέ, οι απορίες λύνονται με ερωτήσεις. Νομίζω ότι ο τεχνικός μας διευθυντής μιλάει καλά τα ιταλικά.