31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Realcon έγραψε:Μου άρεσαν πάρα πολύ οι δηλώσεις Γιώργο Τζαβέλλα, έδωσες το κλίμα της ομάδας την προσπάθεια που γίνεται και τον χαρακτήρα που νομίζω όλοι καταλάβαμε. Αν και δεν μεγάλωσες Θεσσαλονίκη, έχεις την ντομπροσύνη μέσα σου.
Προσγειωμένος και αληθινός.
Έβγαλες είδηση για μένα πάντα, αλλά τα παλικάρια που σε ρωτούσαν αγρόν ε μάζευαν. Είπες το εξής. Η ομάδα είναι νέα, με παιδιά που έρχονται από την Β ομάδα, με πολύ ταλέντο, είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους γιατί είμαστε στην αρχή ακόμη. Η ομάδα θα μονταριστεί με της μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν. Είμαστε ακόμη σε μεταγραφική περίοδο. Για τώρα η ομάδα θέλει στήριξη και από εσάς τους δημοσιογράφους και θα πρέπει να πείτε την αλήθεια στον κόσμο. Όταν ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει την αλήθεια έχει την υπομονή σε εισαγωγικά, όπως το είπε ο ίδιος. Όταν τον λέμε άλλα και γίνονται άλλα... Είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις και δεν βοηθά κανέναν.
Δημοσιογράφοι την άλλη μέρα... Τίτλος... ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΟΠΑΔΙΛΙΚΗ... ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΡΑ... ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
Τι λέτε ορέ παλικάρια, αυτό καταλάβατε από την συνέντευξη 32 λεπτών;
Το τόνισε πάνω από 5 φορές αυτό που έγραψα, γιατί αυτά είπε ο ίδιος!
Ενώ γίνεται λόγος στα ραδιόφωνα για της μεταγραφικές κινήσεις, για το κλίμα για το πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη... Οι ερωτήσεις σας κύριοι ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Έχετε έναν παίκτη του ΠΑΟΚ μπροστά σας, με κάποια εμπειρία από ξένο πρωτάθλημα και διεθνής με την Εθνική μας. Και κάνετε ερωτήσεις από περσινά ξινά σταφύλια; Για τον τελικό; Για τον Μανιάτη; Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως βλέπουν την Εθνική μας... Και στο τέλος, ακούγεται κάποιος να κάνει ερώτηση λες και μόλις έφτασε. Ρωτάει αν ΠΑΟΚ έχει κάποιο στόχο φέτος, γιατι κατάλαβε ότι η ομάδα με αυτά που λέει δεν φαινεται να έχει στόχο!!! ΝΤΟΙΝΓΚ!!! Καλά άνθρωπε μου, δεν άκουγες για 30 λεπτά τι έλεγε; Ότι σαν ομάδα μιλάγαμε πολύ και άλλα κάναμε. Το είχε επισημάνει 5 φορές στα 30 λεπτά. Σήμερα είπε ήμαστε μια νέα ομάδα που θέλει στήριξη στα νέα παιδιά κλπ... Άλλες 5 φορές. Του απάντησε θέλετε να σας πω ότι θα πάρουμε το Τσάμπιονς λίνγκ; Για να καταλάβω τι λέτε; Σας λέω αυτό που βλέπω. Ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους επειδή ακόμη ήμαστε στην αρχη. Είμαστε σε μεταγραφική περίοδο!

Ερωτήσεις Μεσημεριανές κους-κους να περνά η ώρα!
Άκου εκεί... Ο τελικός και ο Μανιάτης και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με την εθνική είναι κάπως ... Τι σχέση έχουν αυτά με την ομάδα του ΠΑΟΚ ορέ δημοσιογράφοι ειλικρινά έχω βγει έξω από τα ρούχα μου.
Φέρτε ορε εσείς την αγωνία του ΠΑΟΚτση που βγαίνει στα ραδιόφωνα και έχει αγωνία. Τι είναι αυτά ορε, τι ερωτήσεις επιπέδου δημοτικού σχολείου ήταν αυτές, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!
Μου ανέβασες το αίμα στο κεφάλι πρωί πρωί Realcon!
ΣΙΧΑΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Συγγνώμη για αυτό. Αλλά ειλικρινά έχετε έναν παίκτη του ΠΑΟΚ, μιλήστε για ποδόσφαιρο. Φέρτε κλίμα. Ο παίκτης τα έλεγε από μόνος του. Απίστευτο. Ρωτήστε τον παίκτη. Γιώργο έχετε τον ΑΑ, τώρα, με κάποιες προσθήκες παικτών που θα γίνουν και αν γίνουν. Ρωτάω γιατί, εγώ ο δημοσιογράφος, έχω να κάνω με τον κόσμο καθημερινά στο ράδιο και γνωρίζω την αγωνία του τι μπορεί να κάνει φέτος. Υποθετικό το ερώτημα, γιατί δεν είσαι παράγοντας αλλά ποδοσφαιριστής. Ο ΠΑΟΚτσης, έχει αγωνία τι βλέπεις με την εμπειρία σου. Κάπως έτσι περίμενα να κυλήσει η συνέντευξη. Μισή ώρα... 2-3 ερωτήσεις με ΠΑΟΚ σήμερα, με το ζόρι υπήρχαν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η δήλωση του Γιώργου για το προβάδισμα του Ολυμπιακού είναι έξυπνη.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Δεν είναι έξυπνη. Την αλήθεια είπε ο άνθρωπος. Μην κοιτάμε να πιαστουμε από το οτιδήποτε για να τα βλέπουμε όλα ωραία
black death

Δημοσίευση από black death »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η δήλωση του Γιώργου για το προβάδισμα του Ολυμπιακού είναι έξυπνη.
Όντως...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Realcon έγραψε:Μου άρεσαν πάρα πολύ οι δηλώσεις Γιώργο Τζαβέλλα, έδωσες το κλίμα της ομάδας την προσπάθεια που γίνεται και τον χαρακτήρα που νομίζω όλοι καταλάβαμε. Αν και δεν μεγάλωσες Θεσσαλονίκη, έχεις την ντομπροσύνη μέσα σου.
Έβγαλες είδηση για μένα πάντα, αλλά τα παλικάρια που σε ρωτούσαν αγρόν ε μάζευαν. Είπες το εξής. Η ομάδα είναι νέα, με παιδιά που έρχονται από την Β ομάδα, με πολύ ταλέντο, είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους γιατί είμαστε στην αρχή ακόμη. Η ομάδα θα μονταριστεί με της μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν. Είμαστε ακόμη σε μεταγραφική περίοδο. Για τώρα η ομάδα θέλει στήριξη και από εσάς τους δημοσιογράφους και θα πρέπει να πείτε την αλήθεια στον κόσμο. Όταν ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει την αλήθεια έχει την υπομονή σε εισαγωγικά, όπως το είπε ο ίδιος. Όταν τον λέμε άλλα και γίνονται άλλα... Είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις και δεν βοηθά κανέναν.
Δημοσιογράφοι την άλλη μέρα... Τίτλος... ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΟΠΑΔΙΛΙΚΗ... ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΡΑ... ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
Ενώ γίνεται λόγος στα ραδιόφωνα για της μεταγραφικές κινήσεις, για το κλίμα για το πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη... Οι ερωτήσεις σας κύριοι ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Έχετε έναν παίκτη του ΠΑΟΚ μπροστά σας, με κάποια εμπειρία από ξένο πρωτάθλημα και διεθνής με την Εθνική μας. Και κάνετε ερωτήσεις από περσινά ξινά σταφύλια; Για τον τελικό; Για τον Μανιάτη; Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως βλέπουν την Εθνική μας... Και στο τέλος, ακούγεται κάποιος να κάνει ερώτηση λες και μόλις έφτασε. Ρωτάει αν ΠΑΟΚ έχει κάποιο στόχο φέτος, γιατι κατάλαβε ότι η ομάδα με αυτά που λέει δεν φαινεται να έχει στόχο!!! ΝΤΟΙΝΓΚ!!! Καλά άνθρωπε μου, δεν άκουγες για 30 λεπτά τι έλεγε; Ότι σαν ομάδα μιλάγαμε πολύ και άλλα κάναμε. Το είχε επισημάνει 5 φορές στα 30 λεπτά. Σήμερα είπε ήμαστε μια νέα ομάδα που θέλει στήριξη στα νέα παιδιά κλπ... Άλλες 5 φορές. Του απάντησε θέλετε να σας πω ότι θα πάρουμε το Τσάμπιονς λίνγκ; Για να καταλάβω τι λέτε; Σας λέω αυτό που βλέπω. Ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους επειδή ακόμη ήμαστε στην αρχη. Είμαστε σε μεταγραφική περίοδο!

Άκου εκεί... Ο τελικός και ο Μανιάτης και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με την εθνική είναι κάπως ... Τι σχέση έχουν αυτά με την ομάδα του ΠΑΟΚ ορέ δημοσιογράφοι ειλικρινά έχω βγει έξω από τα ρούχα μου.
Φέρτε ορε εσείς την αγωνία του ΠΑΟΚτση που βγαίνει στα ραδιόφωνα και έχει αγωνία. Τι είναι αυτά ορε, τι ερωτήσεις επιπέδου δημοτικού σχολείου ήταν αυτές, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!
μην λες τετοια πραματα για τον κολκα,θα θυμωσει και παλι δεν θα βγουμε τσου λου.

απο κει και περα μπραβο στον τζαβελλα γιατι ειναι πολυ ρεαλιστης και ντομπρος και για οσους τον κατηγορουν οτι πουλαει ψευτοοπαδηλικι πιστευω οτι εχουν τεραστιο λαθος.
επισης πολυ θετικη η στηριξη που δεινει στα νεα παιδια και οτι γουσταρει να δουλευει με νεαρους παικτες.
αλλοι στην θεση του μπορει και να εχουν προβλημα γιατι μπορει να πιστευουν οτι θα πεσει η αξια τους.

οποιος μπορει να διαθεσει μιση ωριτσα καλο ειναι να την δει την συνεντευξη
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ο Κολκας, ήταν αυτός στο τέλος; ... Κανένα σχόλιο. Ελλάδα με γνωριμίες έχω θέση ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

desperando έγραψε:

μην λες τετοια πραματα για τον κολκα,θα θυμωσει και παλι δεν θα βγουμε τσου λου.

απο κει και περα μπραβο στον τζαβελλα γιατι ειναι πολυ ρεαλιστης και ντομπρος και για οσους τον κατηγορουν οτι πουλαει ψευτοοπαδηλικι πιστευω οτι εχουν τεραστιο λαθος.
επισης πολυ θετικη η στηριξη που δεινει στα νεα παιδια και οτι γουσταρει να δουλευει με νεαρους παικτες.
αλλοι στην θεση του μπορει και να εχουν προβλημα γιατι μπορει να πιστευουν οτι θα πεσει η αξια τους. LPM10

οποιος μπορει να διαθεσει μιση ωριτσα καλο ειναι να την δει την συνεντευξη

Συμφωνώ απόλυτα. Άδικα τον παρεξηγούν τον Τζάβε...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Antres me logo gynaikwn k thilika antrakia.. @ Toumba Stadium

Τζαβελιτα speaking
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Σε ποιον,ποιους , αναφερεται ρε παιδια?Ποιοι εμειναν πισω?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ti skata?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δε ξερω σε τι αναφερετε,ισως να ειναι και κατι εκτος ποδοσφαιρου,του απανταει και ο Αθανασιαδης καποια στιγμη.
stefanosathanasiadis
Katse kala esu re prwi prwi

Παντως του τυπου του αρεσει να προκαλει ντορο αυτο ειναι δεδομενο.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

ή ανακατεύεται στην υπόθεση Γκαρσία ή φέρνουμε στόπερ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Λες να του ειχαν υποσχεθει οτι θα παιζει βασικος στοπερ? :lol:
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

obanebane έγραψε:Λες να του ειχαν υποσχεθει οτι θα παιζει βασικος στοπερ? :lol:
Συ είπας... ή μήπως ο Άγγελος πριν κανα δυο βδομάδες?... τότε με την περίφημη δήλωση περί 70% του βασικού κορμού...

** Έχω ξαναγράψει ότι τα όργανα θα ξεκινήσουν μόλις φάνε πάγκο αυτοί που πρέπει... και δυστυχώς(?) είναι η πλειοψηφία των διεθνών (Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Σάλπι). Το ίδιο έγινε και πέρσυ μετά τις χειμερινές μεταγραφές...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”