Συμφωνείτε να δίνουμε εισιτήρια σε φιλοξενούμενους?

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

1. Είναι μικρό το γήπεδο
2. Υπάρχει απαγόρευση μαζικών εκδρομών
3. Είμαστε ακόμα ανώριμοι
4. Τα μυαλά μας πονάνε γιατι 19.159 δε χωράμε πουθενά ρεεεεε

ΟΧΙ!!!!

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Υπαρχει και ο συνδεσμος Σ.Φ ΠΑΟΚ ταρατσας...Αυτος μπορει να τους δωσει...Εχει καποια απουλητα...
Άβαταρ μέλους
Platon

Re: Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ από τους Συνδέσμ

Δημοσίευση από Platon »

Betbond έγραψε:Τελικά όπου και αν έχω απευθυνθεί, με όποιον το έχω συζητήσει, ότι και αν έχω διαβάσει, η ανακοίνωση των "Συνδέσμων" στην πιό λάιτ μορφή κριτικής κρίνεται ως άκαιρη και στην πιό ακραία μορφή κριτικής κρίνεται ακόμη και ως "ύποπτη".
Νομίζω πως απλά η αντίδραση μεθοδεύτικε λάθος και το αποτέλεσμα εξελίχθηκε σε αρνητικό (και απορρίπτω τους ακραίους χαρακτηρισμούς).
Αν τελικά ισχύσει από τον επόμενο μήνα η απαγόρευση των μετακινήσεων των οπαδών (άρα και να έρχονταν οι οπαδοί του Λαγού στην Τούμπα δεν θα μπορούσαμε να πάμε εμείς στην Αθήνα), είναι ίσως η πρώτη φορά που η Δοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ......ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ....
Για εμάς που ζούμε ΠΑΟΚτσίδικα από τα παλιά τα χρόνια, αυτό συμβαίνει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Εχουμε συνηθίσει να είμαστε πολύ πιό μπροστά από τις Διοικήσεις (διότι έκανα για πάρα πολλά χρόνια στην πλευρά των οργανωμένων) και νομίζω πως σήμερα η Διοίκηση Ζαγοράκη πέτυχε να κάνει την υπέρβαση και στο θέμα αυτό.
Νομίζω πως άμεσα η Συντονιστική των Φιλάθλων πρέπει να ζητήσει συνάντηση με την ΠΑΕ (διότι αυτοί προκάλεσαν το θέμα), να δοθούν οι διευκρινήσεις και να βγει προς τα έξω η ΕΝΟΤΗΤΑ της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
Στο κάτω - κάτω ο απλός κόσμος, η βάση, η μάζα, ο πυρήνας των οπαδών και φίλων του ΠΑΟΚ, δεν είδε με καλό μάτι την ανακοίνωση. Κάποιος λοιπόν πρέπει να εκφράσει και τους πολλούς.
Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ να συνεχίσουμε την πορεία για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο, με τη Διοίκηση Ζαγοράκη μπροστά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ εγγυητή της προόδου και της ενότητας.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

:?
Ετσι αδερφε!!!! Πολυ σωστος!!!!
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Κριμα παιδια.
Δεν επρεπε να γινει.
Αμεριστη εμπιστοσυνη στον ΖΑΓΟΡ!

:shock:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Καλα...ασε Κιλκις...γνωστος εισαι... Καταλαβαινεις τι λες ή προσπαθεις να καλιεργησεις ασχημο κλιμα??? Εχεις συνειδητοποιησει σε τι αναφερεσε με ολες τις υπαρχουσες επιπτωσεις για την ομαδα που "αγαπας"???

Προφανως κανεις πλακα...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Δε σκεφτομαι μονο τις οικονομικες επιπτωσεις...ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!!! Αν εσυ περιοριζεις την αγαπη σου για το συλλογο, μονο στις ομορφες στιγμες μιας εκδρομης, εισαι λαθος!!! Κοιτα οχι μονο κατω απο το παραθυρο σου αλλα ως εκει που φτανει το βλεμα σου! Τι θελω να πω???? Διορατικοτητα φιλε μου, διορατικοτητα και ρεαλισμος!!!! Καταλαβες???? Με ολο το συμπαθειο!!!!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Καλα κιλκις, ακουστηκες...
Φτανει γιατι δε πονανε τα ματια μου φετος απτην ομαδα,θα πονεσουν απο σενα...

Ακους εκει μας τοπαιζε ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ οπαδος... ΕΛΕΟΣ.
Διοικηση ειναι και οπαδος απλα δεν ειναι ΒΛΑΜΕΝΟΣ...

Διαβασε το 1ο ποστ και αν παλι δε καταλαβαινεις παραιτουμαι.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εχεις δικιο... Ειμαστε αραγε ωριμοι να μπορουμε να ανταπεξελθουμε χωρις τιμωρια στα εκτος???? Ειμαστε???? Εισαι????
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

μου ερχεται αυθορμητα να πω:σταματηστε,φτανει και τετοια...
αλλα οχι! ο διαλογος εχει αρχισει και ειναι καλο αυτο ανεξαρτητα τις αφορμες απ'οπου προηλθε.
αν και δεν θα υπεγραφα ποτε την εν λογω ανακοινωση θεωρω οτι καλος εγινε.
γιατι το "φτιασιδωμα" εχει κοντα ποδαρια.
δεν εχει προοπτικη να κουκουλωνεις τα πραγματα.
θα ηθελα πολυ να ειχαν οι συνδεσμοι αλλη αποψη,διαφορετικο σκεπτικο,αλλα εφοσον αυτο εχουν καλα καναν και το εξεφρασαν.
λεβεντικα ειπαν αυτο που πιστευουν και ετσι εκθετουν εαυτους και στην κριτικη που δικαιουντε.
αυτο ειναι παλικαρισιο και ωραιο.
οποτε αν και διαφωνω τους καμαρωνω ως προς αυτο.
για τα αδερφια που πιστευουν οτι επρεπε το θεμα να γινει εντος των τοιχων,διαφωνω παρολο που και γω βλεπω τους κινδυνους που υπαρχουν.
διαφωνω γιατι η ανακοινωση ναι μεν αναφερεται στην δοιηκηση αλλα απευθηνεται στον λαο του ΠΑΟΚ και εκει ψαχνει ερισματα αρα επρεπε να να βγει στον αερα,ντομπρα και σταρατα.φανταστειτε μονο να διεραιε σε ανυποπτο χρονο ποσο χειροτερο θα φαινοταν το ολο θεμα.
εξ αλλου,αν η καρεκλα που καθεσαι εχει ενα ή περισσοτερα ποδια που τρωγοντε απο σαρακι,δεν τα στοκαρεις και συνεχιζεις να καθεσαι γιατι ειναι θεμα χρονου η πτωση σου.
η λυση πρεπει να εστιαζει στην ουσια.
και επειδη ναι μεν ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ μας ελκει σε καλυτερες μερες αλλα χωρις τον λαο μας δεν θα μπορουσε να κανει το ιδιο οι οποιες διαφωνιες πρεπει να εξεταζονται αναλυτικα και ΣΥΝΟΛΙΚΑ.
βεβαια οι συνδεσμοι ΔΕΝ ειναι Ο ΛΑΟΣ αλλα ΕΙΝΑΙ ενα σημαντικο κομματι του.
ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Α Ν Ε Κ Τ Ι Μ Η Τ Ο.
θα ηθελα ομως,οι συνδεσμοι να κανουν και περισσοτερη αυτοκριτικη γιατι με τις παρουσες συνθηκες μαλλον ο αδυναμος κρικος του ΠΑΟΚ σημερα ειναι αυτοι.
και θα κλεισω την μακρια μου τοποθετηση με μια ουτοπικη προταση.....
ΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ 50,100,200 ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΓΚΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΟ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ.
με αυτο θα πετυχουν χιλιαπλασιασμο της φωνης τους προς καθε κατευθηνση,ειτε προς τη δοιηκηση,ειτε προς εμας τους υπολοιπους που πολλες φορες μας βλεπουν απεναντι τους,και ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ μας εχθρους που περιμενουν ,οχι ματαιως, να δωσουμε αφορμη για να νας χτυπησουν.
:D :) :D
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Μην κρίνετε το τι γράφετε σε ένα φόρουμ με το τι γίνεται και στην κοινωνία γενικότερα.
Gash εσύ δεν φωνάζεις "Σ'όποιο γήπεδο και αν πάμε..";;
Όλοι μας δεν φωνάζουμε "οπου και να παίζεις πάντα θα σ'ακολουθώ" κτλ κτλ κτλ..
Από τα συνθηματά μας φαίνεται η κουλτούρα μας σαν λαός...Είμαστε εκδρομικός λαός και αυτό δεν γίνεται να αλλάξει, όποιος και αν το θέλει.
Εγώ την ανακοίνωση την κρίνω πολύ σωστή και πέραν του ότι σαν οπαδός πρέπει να λες την γνώμη σου, την βλέπω και σαν "προάσπιση" του ονοματός μας..Ούτε σκουλήκια είμαστε ούτε γαύροι. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι βάζελοι και λένε..κότες δεν δίνετε εισητήρια κτλ..Και όταν του λες διάβασε την ανακοίνωση..εκεί μόκο.

Τώρα αυτά για τις τρίπολες και τις σέρρες και για τις αθήνες..εντάξει όποιος τα λέει αυτά θα πρέπει να είναι απλά άσχετος με το τι παίζει.

Κιλκίς φιλαράκι καλά τα λες..
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

DAMANAKIS έγραψε:εγω δε θα κρινω αν η ανακοινωση ηταν σωστη η λαθος ,η ακαιρη ,η ατοπη,κτλ,διοτι ο καθενας εχει την αποψη του,και καλα κανει!ενα εχω να πω ομως!αυτοι που δεν ανηκαν ποτε σε συνδεσμους και δεν ειχαν σχεση ποτε με το συνδεσμιακο κινημα,δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε και να κατακρινουν τους συνδεσμους!το συνδεσμιακο εργο ειναι πολυ μεγαλο για να το κατακρινουν μερικοι!θα πρεπει να ξερετε οτι τα μπουκαλια και οι πετρες που πεταγονται δεν ειναι απαραιτητο να φευγουν απο χερια συνδεσμιτων!υπαρχουν( μπερδεμενα )σε συνδεσμους και εξω απο αυτους!ξερουμε ολοι ομως οτι σε παιχνιδια πολυ αποφασιστικα ,και δυσκολα στο παρελθον,αυτοι που εδιναν το παρων με κινδυνο της ζωης τους ηταν μονο συνδεσμιτες!πχ η εκδρομη στο καραισκακη το 90,που μπουκαραν οι γαυροι και φευγαμε ολοι με τα φορεια!μερικοι βεβαια δεν γνωριζετε καν γι'αυτο το παιχνιδι!και υπαρχουν και οι εκδρομες με τα τσαρτερ,και οι αλλες στις ευρωπες,που πηγαινουν και αλλοι,μη συνδεσμιτες δηλαδη!το οτι ειναι ο ζαγορακης στη δοιηκηση,δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να εχουμε και καποιες διαφωνιες!ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. δεν ηταν ποτε οσφυοκαμπτης!αν μερικοι νομιζετε οτι δεν πρεπει να στενοχωρουμε τον θοδωρο,συγνωμη αλλα εγω εχω αλλη αποψη!
+ 1
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Gash σωστο αυτο που λες...

Οπως ομως βλεπω και κρινω, δεν ειμαστε ωριμοι σαν οπαδοι απο τη στιγμη που δε μπορουμε να μεινουμε ενωμενοι... Εστω κι αν οι πατερες κι οι μητερες μας διαβαλουν... Τοσο προβατα ειμαστε να μη το καταλαβαινουμε...

Σε εμας εγινε σαλος και χαμος, τα βαζελια ουτε πλεον νοιαζονται για τα εισητηρια στη Τουμπα...γιατι αραγε????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Σάβ 11 Οκτ 2008, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για να δούμε λίγο τα πράγματα όπως έιναι:

Αυτοί που στην ουσία τώρα ζητούν να κοπούν 4500 εισιτήρια για να έρθουν βαζέλια και λένε πως θα αγοράσουν τα πιο ακριβά εισιτήρια προκειμένου να μην έχει κασούρα η ΠΑΕ, είναι αυτοί που πριν το ματς με χανούμι και ερπετό κόπτονταν ότι οι τιμές είναι τσουχτερές!!

Καλό θα ήταν, λοιπόν, πριν πουν οτιδήποτε. να βουτούν τη γλώσσα στο μυαλό τους και να μη μιλάνε γενικά και αόριστα, γιατί αυτό που βλέπω εγώ τώρα έιναι ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. Κι εγώ είμαι σε σύνδεσμο, αλλά ρε παιδιά φτάνει πια. Επειδή είναι μεγάλοι σε όγκο σύνδεσμοι νομίζουν ότ μπορούν να κάνουν ότι θέλουν?

Και γιατί κάτω από την έγγραφη αντίθεση τους προς την ΠΑΕ ΟΛΟΙ οι σύνδεσμοι δεν έβαλαν ένας- ένας το όνομα τους για να δούμε, τέλοσπάντων, ποιοι είναι αυτοί που συμφωνούν και ποιοι που διαφωνούν με την τακτική του Ζαγοράκη πάνω στα εισιτήρια (λες και θα παίρναμε στο β' γύρο)..

Τα ντου παιδιά, ξεχάστε τα.. Αν δε θέλετε να βρίσκεστε συνεχώς πίσω από τα κελιά, σκεφτείτε κάτι πιο πρακτικό! Δεν μπορεί ο λαός του ΠΑΟΚ για μ@λ@κίες μερικών, κάθε βδομάδα να τρέχει σε δικαστήρια και φυλακές έτσι ώστε να συμπαρίσταται σε αυτούς που με το έτσι θέλω ήθελαν ταξιδάκια σε ΟΑΚΑ και Καραισκάκη..
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

free4 έγραψε:Αυτοί που στην ουσία τώρα ζητούν να κοπούν 4500 εισιτήρια για να έρθουν βαζέλια και λένε πως θα αγοράσουν τα πιο ακριβά εισιτήρια προκειμένου να μην έχει κασούρα η ΠΑΕ, είναι αυτοί που πριν το ματς με χανούμι και ερπετό κόπτονταν ότι οι τιμές είναι τσουχτερές!!
Με πρόλαβες...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ε τότε ρε φίλε, πως βγαίνουν και λένε οι σύνδεσμοι ότι θα καλύψουν την χασούρα, αρκεί να μπουν και πιο ακριβά εισιτήρια? Εγώ ούτε το πίστευα, ούτε το πιστεύω..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”