Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Δηλαδη αυτο το Σ/Κ να περιμενουμε μεταγραφες η λιγο δυσκολο μετα την διαφαινομενη αναληψη της προεδριας της ΠΑΕ απο τον Τζακ;;;; Θα εχουμε κλεισει ας πουμε κανα 2-3 μεταγραφες μεχρι την 14η Αυγουστου ή θα περιμενουμε;;;;
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Τι νέκρα είναι αυτή ρε; Πως θα περάσουν οι βάρδιες έτσι;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γιατί να σταματήσει η όποια μεταγραφική προσπάθεια; Ο Jack μέχρι τις 14 του μηνού δεν θα 'ναι στον Π.Α.Ο.Κ., ποιος ο λόγος να απενεργοποιηθούν οι λειτουργίες της ομάδος; Όλοι είναι στη θέση τους.. Δεν νομίζω να αφήσουν 20 μέρες να χαθούν τζάμπα...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ερχεται ο Ιβαν , ερχονται και μεταγραφες ! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Rain, Δεν μπορώ να βρω το email. Θα σας παρακαλούσα να μου στείλετε ενα email σας.
Να είστε καλα.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Πολύ 14 παίζει στον ΠΑΟΚ τελευταία από παίχτες, ημερομηνίες μέχρι εδω μέσα εναν αριθμό λένε οι συμφορουμίτες!Το 14!Μαλλον η αναγέννηση το 2014 ξεκινάει!Δεν εξηγήται διαφορετικά!
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Δεν αντεχετε.....Απλα δεν αντεχετε....Που ειναι η μιρλα ρε παιδια που ειχαμε τις προηγουμενες μερες;;;; Που ειναι οι λογομαχιες που ειχαμε....26η Ιουλιου και το ροστερ μας ειναι ακομα ελλιπες...Κριμα δεν ειναι αυτος ΠΑΟΚτσης!!!!!

Υ.Γ.Ακομα και με ελλιπες ροστερ εγω ειμαι πολυ αισιοδοξος οτι απο εδω και περα θα γινονται μονο καλα πραγματα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!!! :D :D :D :D

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

sourmenetes έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Realcon βλέπω το πούλημα παπα συνεχίζεται αμείωτο ,αυτα τα η σιωπή είναι χρυσός άστα για καμμία διαφήμιση κκοσμηματοπωλείου,πες θέση ,εγώ δεν βλέπω μεταγραφή μέχρι να αναλάβει ο νέος πρόεδρος ,η νεκρά που επικρατεί για 26/7 ειναι προτογνωρη
Είσαι πολυ πρόσφατος για να λες αυτό που λες..
Ξέρουμε παρα πολύ καλα ποιος είναι ο realcon χρόνια τώρα στο paokmania..
απο το 2010 ειμαι προσφατος? οκ ,και η μεροληψια συνεχιζεται ,εγω οταν ειχα πει για φορτουνη προν 1 μηνα με μπινελικιαζατε απο πανω εως κατω δεν σε ειδα να επεμβαινεις σουρμε
natante

Δημοσίευση από natante »

παντος παρολο την μεγαλη γκρινια που υπηρχε που κυριος προερχονταν απο μεριδα των ΑΡΔ που ειναι μανουλα σε κατι τετοια, τελικα βλεπω την ομαδα να ηταν ανοργανωτη οπως προσπαθησαν πολλοι (και καποιοι απ εδω μεσα που στα μονα post που εβγαζαν χολη εβγαζαν) να περασουν.

εφυγαν πολλοι παικτες, που αν με ρωτουσαν ποιον θα κρατουσα θα ηθελα μονο νατχο, στοχ και ινσουραλδε. ουε βουκιτς ουτε λινο. αν ισχυουν οι αρδιες τα λεφτα που ζητησαν ηταν παρα πολλα. αλλα ο ενας εφτασε 38 και ο αλλος ειναι η στον ΠΑΟΚ θα παιξω η θα σταματησω την μπαλα.

λογικο να αργησουν οι μεταγραφες. ο ΑΑ εχει ολοκληρη U-20 να σχηματιση γνωμη. 2-3 χρονια αυτη η ομαδα κανει πρωταθλητισμο εντος συνορων και στα τουρνουα εκτος εντυπωσιασε πολυ κοσμο.
σιγουρα 3-4 παικτες θα αξιζουν να παρουν ευκαιριες. π.χ. ο χουσεν περσι με τα λεφτα που πηρε ηταν καλυτερος απο τον κουλουρη? η ο γεωργιαδης απο ποποβιτς?

golasa, mak, pereira, ρατς ειναι παικτες στρατιωτες. ηταν το πρωτο κυμα.
οι παικτες που θα κανουν την διαφορα και θα ειναι δυο με τρεις (τα λεγομενα ονοματα) πιστευω θα ερθουν μεσα στον αυγουστο.

δεν αγχωνομαι! κανω τα μπανακια μου και περιμενω ηρεμα! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Realcon έγραψε:Rain, Δεν μπορώ να βρω το email. Θα σας παρακαλούσα να μου στείλετε ενα email σας.
Να είστε καλα.

Τσέκαρε το gmail
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace79grpaok έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Realcon βλέπω το πούλημα παπα συνεχίζεται αμείωτο ,αυτα τα η σιωπή είναι χρυσός άστα για καμμία διαφήμιση κκοσμηματοπωλείου,πες θέση ,εγώ δεν βλέπω μεταγραφή μέχρι να αναλάβει ο νέος πρόεδρος ,η νεκρά που επικρατεί για 26/7 ειναι προτογνωρη
Είσαι πολυ πρόσφατος για να λες αυτό που λες..
Ξέρουμε παρα πολύ καλα ποιος είναι ο realcon χρόνια τώρα στο paokmania..
απο το 2010 ειμαι προσφατος? οκ ,και η μεροληψια συνεχιζεται ,εγω οταν ειχα πει για φορτουνη προν 1 μηνα με μπινελικιαζατε απο πανω εως κατω δεν σε ειδα να επεμβαινεις σουρμε
λάθος δικό μου...αλλά και δικό σου γιατί ο realcon έχει δείξει τόσα χρονιά ποιος είναι..
Εγώ δεν εκραξα για φόρτου ή και ούτε θυμάμαι πολλούς άλλους.ακομα και ο τσε που την εφινε κλεισμενη μόνο πείραγμα δέχθηκε..επισης ο realcon μιλησε για συζητήσεις και τιποτα παραπάνω..
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

paokovios1974 έγραψε:Μηπως στο νησι που ειναι συνυφασμενο με το πηδημα εχουν γινει οι συζητησεις? :opaokara:
Εκει ειναι ο ιβαν, οποτε....
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Realcon έγραψε:Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος. Αν μου λένε ότι-να-ναι... Σας λέω το ίδιο. Ποτέ δεν είπα ότι ξέρω μέσα από την ΠΑΕ. Απλά άνθρωποι που είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Όνομα δεν γνωρίζω. Απλά σε συζητήσεις που κάναμε... Μίλησαν για κινήσεις και σχεδιασμό ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ προσεκτικός. Αλλά ναι ... Υπάρχει ενδιαφέρον. ΑΥτά ξέρω αυτά λέω. Δεν πουλάω ΠΑΠΑ, δεν κερδίζω ΤΙΠΟΤΕ πίσω από ένα nickname. Την ίδια αγωνία έχω όπως όλοι σας. Κάποιες κουβέντες χωρίς ονόματα... Ναι έχουν γίνει και μάλιστα συναντήσεις ... Αιγαίο ...μερια. Αυτά.

Ξεφωνητό να φάω... :opaokara: Αν σας έδινα όνομα! Κινήσεις έδωσα.
ΥΣ Σουρμε, ευχαριστώ, να εισαι καλα!
τι εννοεις?για τον βιειρινια λες?
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Τέλος πια με Βιεϊρίνια .
έλεος
Δεν έρχεται .αμάν πια
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ρε sourme και ace...

Τι λάθος μου και λάθος σου?
Τι συμπεριφορές είναι αυτές? Με το σις και με το σας...
Άσε που έχουν κοπεί και οι παπάδες...
Έλα δεν θέλω αηδίες... τσακωθήτε λίγο!!!
ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΡΙΟΙ????
ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΙΝΤΡΙΓΚΑ...!!! :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”