Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Realcon »

Το όνομα που θα έρθει θα έχει να κάνει με την ουσία, θα είναι έτοιμος ο παίκτης. Οι μπαλωθιές στο Αιγαίο που είπα, είναι ότι εκεί γίνονται οι συζητήσεις. Δεν είδα όνειρο :opaokara: Δεν έγραψα από το κεφάλι μου, δεν την έκανα... :opaokara: Την Δευτέρα, ο Αγγελίδης θα είναι στην Θεσσαλονίκη; Τώρα που είναι; Ένας δημοσιογράφος ας το πει. Ο Σαββίδης, ποτέ δεν χάνει χρόνο ακόμη και στον καφέ του. Αυτά που γράφω, δεν είναι δικά μου. Το όνειρο το βλέπει άλλος :mrgreen: . Η σιωπή είναι χρυσός.
Η κινήσεις που γίνονται, έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό ΟΜΑΔΟΣ. Όχι συμβόλαια (παίκτες) απλά να γεμίσει το ρόστερ ο ΠΑΟΚ. Και κάτι τελευταίο...
Για να μην φαίνεται ότι ξέρω από μέσα κλπ Οι άνθρωποι έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο όχι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν είναι ράδιο αρβύλα (δεν το νομίζω) αυτό σας μεταφέρω.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

stelyk έγραψε:σαν τρελος θα ηθελα να μαθω με ποσα υπεγραψε στην ακαδεμικα.... :roll:
Κ εγώ αδερφέ .
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

desperando έγραψε:τον γουελικτον η σαχταρ περσι τετοιο καιρο τον αγοραζει 10 μυρια.
τι συζηταμε ?
εκτος και αν συζηταμε για δανεισμο χωρις ρητρες χωρις τιποτα.
κατι τελειως ανουσιο κ ανωφελο.

οσο για τον ουρουγουανο μπορει το μανατζερ να τον εχει πολυ καλο ταλεντο αλλα αυτος ακομα δεν επαιξε ουτε στην κουμπαν και εμεις στην θεση αυτη χρειαζομαστε παικταρα
Ο Γουελιγκτον πηγε εκει ως ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα κ εχει παραγκωνιστει απο παικτες πολυ μεγαλυτερης αξιας κ προσφορας.(μπερνταντ/ταισον ακομα κ ο Κοστα παιζει εκει οταν δεν ειναι αυτοι οι δυο κ οχι ο Νεμ) σε περιπτωση που δεν παιξει κ φετος του χρονου δεν θα κοστιζει ουτε 2 μυριακια στο τρανσφερ....
Κ ο Ντιογκο αγοραστηκε με 10 μυρια.....
Σε περιπτωση που δεν ξεκινησει το πρωταθλημα η καθε ομαδα στην Ουκρανια θα κοιταξει να δωσει δανεικους με αρκετα λεφτα (1-2 μυρια τον χρονο) κ οχι να πουλησει τα "πρωτα" ονοματα της.
Αλλα δεν υπαρχουν μονο τα "πρωτα" ονοματα εκει περα υπαρχουν κ τα δευτερο-τριτα (που στην περιπτωση μας ειναι 3ος) που θα κοιταξουν να τα ξεφορτωθουν οσο πιο ανωδυνα μπορουν,πιστευω οτι με ρητρα της ταξεως των 3 μυριων θα ειναι αρκετα συμφερουσα κ για τους 2(εμας φυσικα αναλογα με το τι θα δειξει στο γηπεδο)
Ο ουρουγουανος γραφτηκε κυριως λογω εθνικοτητας κ λογω του οτι πηγε εκει ο Ολισε......φυσικα ισως θα αλλαζες αποψη αν ηταν ακομα στην Νασιοναλ....65 αγωνες 18 γκολ 14 ασσιστ θα μιλουσες για μικρο μαγο τωρα :D
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Mapogo έγραψε:
stelyk έγραψε:σαν τρελος θα ηθελα να μαθω με ποσα υπεγραψε στην ακαδεμικα.... :roll:
Κ εγώ αδερφέ .
Σας μεταφέρω αυτό... Σε ερώτηση μου αν γνωρίζει με πόσα λεφτά συμφώνησε με την Ακαντεμικα. Δεν ξέρω κατά πόσο ξέρει το παλικάρι Αλλά έγραψε αυτο. I think the transfer was free,not?Final contract. Because of his age..
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

O Κροιφ τελικά αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ...;
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ερχεται ο Σαββιδης για να δωσει εγκριση στις θεωρητικα κλεισμενες μεταγραφες...
λενε.....
μηπως ο Ιβαν ρωτησει τον Αγγελιδη τι γνωμη εχει γι αυτες?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μακάρι Athens μακάρι!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Realcon ξέρεις για ποια θεση είναι;;;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Μακαρι να το ψαχνουν και να το παλευουν για Βιειρινια παντως.Αν τυχον ανανεωσει με την Βολφσμπουργκ το χασαμε το παιχνιδι.Η τωρα η ποτε Ιβαν...
Βεβαια παιζει ρολο και το τι θελει ο ιδιος.Αν δεν θελει να επιστρεψει τωρα τοτε αδικα ονειρευομαστε ολοι μας.
Οπως και να χει θα ηταν κινηση που θα επεφερε ενοτητα στον κοσμο και αυξηση στα διαρκειας.
ΥΓ:Realcon βαζεις φωτιες!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Realcon βλέπω το πούλημα παπα συνεχίζεται αμείωτο ,αυτα τα η σιωπή είναι χρυσός άστα για καμμία διαφήμιση κκοσμηματοπωλείου,πες θέση ,εγώ δεν βλέπω μεταγραφή μέχρι να αναλάβει ο νέος πρόεδρος ,η νεκρά που επικρατεί για 26/7 ειναι προτογνωρη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace79grpaok έγραψε:Realcon βλέπω το πούλημα παπα συνεχίζεται αμείωτο ,αυτα τα η σιωπή είναι χρυσός άστα για καμμία διαφήμιση κκοσμηματοπωλείου,πες θέση ,εγώ δεν βλέπω μεταγραφή μέχρι να αναλάβει ο νέος πρόεδρος ,η νεκρά που επικρατεί για 26/7 ειναι προτογνωρη
Είσαι πολυ πρόσφατος για να λες αυτό που λες..
Ξέρουμε παρα πολύ καλα ποιος είναι ο realcon χρόνια τώρα στο paokmania..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Απο την άλλη κι εσύ Realcon πρέπει να το προσέξεις λίγο. Δεν μας έχεις συνηθίσει σε μεταγραφολογίες και εμφανίζεσαι πολύ σίγουρος. Αν θέλεις στέλνεις ένα mail να το εξηγήσεις κάπως. Σε κάθε περίπτωση αν δεν βγει κάτι, τζάμπα θα φας το κράξιμο και το χρέωμα. ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε λεει και τιποτα ο Αυστραλος ρε παιδια,αυτο που περιμενουμε ολοι λεει ουτε ονοματα ουτε χωρα ουτε κατι αλλο.
Το μονο που λεει ειναι οτι θα ερθει ποδοσφαιριστης με ουσια σιγα τα ωα,ειναι αυτος λογος να τον κραξει καποιος?
Ποδοσφαιριστες θα ερθουν ετσι και αλλιως αν δεν εχουν ουσια αλοιμονο μας,οποτε?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος. Αν μου λένε ότι-να-ναι... Σας λέω το ίδιο. Ποτέ δεν είπα ότι ξέρω μέσα από την ΠΑΕ. Απλά άνθρωποι που είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Όνομα δεν γνωρίζω. Απλά σε συζητήσεις που κάναμε... Μίλησαν για κινήσεις και σχεδιασμό ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ προσεκτικός. Αλλά ναι ... Υπάρχει ενδιαφέρον. ΑΥτά ξέρω αυτά λέω. Δεν πουλάω ΠΑΠΑ, δεν κερδίζω ΤΙΠΟΤΕ πίσω από ένα nickname. Την ίδια αγωνία έχω όπως όλοι σας. Κάποιες κουβέντες χωρίς ονόματα... Ναι έχουν γίνει και μάλιστα συναντήσεις ... Αιγαίο ...μερια. Αυτά.

Ξεφωνητό να φάω... :opaokara: Αν σας έδινα όνομα! Κινήσεις έδωσα.
ΥΣ Σουρμε, ευχαριστώ, να εισαι καλα!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μηπως στο νησι που ειναι συνυφασμενο με το πηδημα εχουν γινει οι συζητησεις? :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”