21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από cellophan »

Παιδιά, αν είναι να το ρίξουμε στην κοινωνιολογική μελέτη, εγώ με μεταδιδακτορικό και 1400 το μήνα, λέω να ξεκινήσω από τα πρωινάδικα και τα άφωνα ζωντανά στα μπουζουκτσίδικα, που δόξα το θεο η πόλη έχει μπόλικα. Συν το ότι όλα τα τελευταία είναι και προδότικα καλοπληρωμένα ζώα, καθώς με μαθηματική ακρίβεια κατηφορίζουν στην παραλιακή της Αθήνας........
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

aisiodoksos έγραψε:σκεψου οτι ο ποδοσφαιριστης ομως αγωνιζεται γυρω στα 10-15 χρονια και περνει λεφτα..μετα απο εκει? δεν βγαζουν ολοι πολλα λεφτα..ο σπυρο εβγαλε σιγουρα λεφτα αλλα το να τραυματιστει λιγο πιο σοβαρα σε αυτη τη ποδοσφαιρικη ζωη σημαινει οτι τελος και σε ενα τελευταιο καλο του συμβολαιο.. και το ξαναλεω..θα επρεπε να τραυματιστει σημερα για να ειναι καποιοι ευχαριστημενοι και να μην τον λενε γατι..η να παθει κατι σοβαροτερο (κατ αν καταλαβα καλα) το οποιο θα θεσει σε κινδυνο μεχρι και την ζωη του. ειναι ευκολο να λετε οτι σιγα τι κανει ενας ποδοσφαιριστης ...και ομως θελει πολλες θυσιες για να παιζεις σε αυτο το επιπεδο και φυσικα καθε μερα βαζεις τα ποδια σου στη φωτια..μια λαθος κινηση και μπορεις να εισαι 1 μερα εξω απο την προπονηση (στην καλυτερη) να μην ξαναπερπατησεις η και να πεθανεις (βλ. νευμαρ που την γλυτωσε στο τσακ την παραλυση) στην χειροτερη..δεν ειναι ολα απλα ρε μαγκες..καθε επαγγελμα εχει και τα ρισκα του και τη δυσκολια του.
Μαζι σου ρε αδερφε. Καταλαβαινεις κι εγω πως τα λεω.

Ο Σπυροπουλος παντως πρεπει να φυγει και να παρει και τον Κατσικα μαζι του. Μετα θα ειμαστε (ειμαι) καλα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

cellophan έγραψε:Παιδιά, αν είναι να το ρίξουμε στην κοινωνιολογική μελέτη, εγώ με μεταδιδακτορικό και 1400 το μήνα, λέω να ξεκινήσω από τα πρωινάδικα και τα άφωνα ζωντανά στα μπουζουκτσίδικα, που δόξα το θεο η πόλη έχει μπόλικα. Συν το ότι όλα τα τελευταία είναι και προδότικα καλοπληρωμένα ζώα, καθώς με μαθηματική ακρίβεια κατηφορίζουν στην παραλιακή της Αθήνας........
Ανετα αδερφε. Σιχαμενοι κλαδοι
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

buffalobill4 έγραψε:
cellophan έγραψε:Παιδιά, αν είναι να το ρίξουμε στην κοινωνιολογική μελέτη, εγώ με μεταδιδακτορικό και 1400 το μήνα, λέω να ξεκινήσω από τα πρωινάδικα και τα άφωνα ζωντανά στα μπουζουκτσίδικα, που δόξα το θεο η πόλη έχει μπόλικα. Συν το ότι όλα τα τελευταία είναι και προδότικα καλοπληρωμένα ζώα, καθώς με μαθηματική ακρίβεια κατηφορίζουν στην παραλιακή της Αθήνας........
Ανετα αδερφε. Σιχαμενοι κλαδοι
Έτσι
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

cellophan έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:
cellophan έγραψε:Φαντάζομαι πως [u]αν υπήρχε κίνδυνος μετά από δύο τρια copy paste ακόμη να αρρωστήσεις για κανά μηνάκι[/u] και να κρεμάσεις την ομάδα για όλο το project, μια μονοήμερη θα τη ζητούσες, έτσι δεν είναι...
Τι εννοεί ο ποιητής περί copy - paste?

Την μονοήμερη την ζήτησα... ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!
Δουλειά σε υπολογιστή εννοώ, γραφείου, τίποτα υποτιμητικό. Τώρα για τη διαφορά ανάμεσα στα δύο επαγγέλματα δεν έχω να προσθέσω κάτι. Για όποιον έχει νιώσει έστω και μια φορά το πόδι του δυό τόνους, είναι προφανές, και για όσους δεν το έχουν νιώσει ποτέ αλλά έχουν διάθεση να ακούσουν, χωρίς το θόρυβο που προκαλεί ο Σπυρόπουλος στη κουβέντα επίσης. Ο καταραμένος εξέφρασε μια πολύ σωστή και ψύχραιμη άποψη. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε......
Υπάρχει η σωματική κούραση και η ψυχική... σίγουρα καταλαβαίνεις τι εννοώ... και οι δύο είναι το ίδιο "βάρβαρες"... κάθε επάγγελμα έχει τις δυσκολίες του.

Σε κάποιους το πόδι ζυγίζει 20 τόνους... σε άλλους το κεφάλι από την πίεση είναι σα πυρηνικός αντιδραστήρας λίγο πρίν την έκρηξη...
Δηλαδή αν δούλευα οικοδομή θα μπορούσα να τον "κράξω" ενώ τώρα που κάθομαι σε μια καρέκλα δεν μπορώ?

Πρόσφατα (μπορείς να το ψάξεις στο internet) πέθανε μια κοπέλα επειδή δούλευε 3 μέρες (νομίζω) συνέχεια... σιγά το πράγμα όμως... δεν ζύγιζε και 20-30 τόνους το πόδι της για να ζητήσει να ξεκουραστεί.
Δεν το λέω ειρωνικά... απλά η υπερβολή είναι επικίνδυνη είτε κάθεσε σε ένα γραφείο, είτε κλωτσάς μια μπάλα, είτε χτίζεις. Απλά μη δικαιολογούμε τόσο φανατικά κάποιον που υπερπληρώνετε σε σχέση με αυτό που προσφέρει επειδή κουράστηκε... τι να πούν και οι οικοδόμοι δηλαδή.

Ντέσπε που κολλάει αυτό που είπες...? Και ένας χειρούργος μπορεί να κάνει 5 και 6 ώρες χειρουργείο με την πίεση να βαράει κόφτες... εσύ μπορείς? Δεν νομίζω...
Και ένας οικοδόμος μπορεί να σπάει τσιμέντο με το κομπρεσέρ 3 και 4 ώρες στον ήλιο... εσύ μπορείς? Μάλλον όχι...
Αυτοί λοιπόν έχουν το δικαίωμα να σχολιάσουν? Ή πρέπει απαραίτητα να μπορούν να τρέξουν μαζί σου πάνω από 2 ώρες?
Σε άλλα θέματα είσαι πολύ σωστός... και έχω συμφωνήσει μαζί σου πάμπολλες φορές αλλά -γνώμη μου και σόρρυ κιόλας αν έγινα επιθετικός- αλλά θεωρώ ότι είσαι πολλά μέτρα offside στο συγκεκριμένο θέμα...

Το λήγω εδώ... γιατί δεν γουστάρω να τσακώνομαι για μακακίες. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν από εσάς.

ΥΣ. Άκου 14... χτύπημα κάτω από την ζώνη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Σάβ 26 Ιούλ 2014, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μάλιστα.

Σχόλασα μία η ώρα το βράδυ από την δουλειά, όπου ξεκίνησα στις δέκα και μισή το πρωί όπως θα κάνω και αύριο και μεθαύριο και κάθε πσκ. Και τις καθημερινές άπλας με μόλις οκτώ βρδινές/νυκτερινές ώρες.
Και ράμματα στο κεφάλι έκανα τον προηγούμενο μήνα από εργασιακό ατύχημα (το απόγευμα μετά το νοσοκομείο πάλι στην δουλειά ήμουν) και αίμα έχω φτύσει ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ παλαιότερα.
Και τα λεφτά του κάθε Σπυρόπουλου δεν θα τα πάρω ποτέ μου.

Αν πω στον εργοδότη μου ότι "σήμερα είμαι κουρασμένος και δεν μπορώ να δουλέψω", πρώτα κρεμάω τους συναδέλφους μου, μετά το μαγαζί και από βδομάδα πρέπει ήδη να έχω μια ιδέα για το πού θα συνεχίσω την "καριέρα" μου.

Δηλαδή παίρνει 20.000Ε καθαρά τον μήνα και αφήνει την προπόνηση, γιατί λέει ότι κουράστηκε.
Ωραίος.
Λεοντόκαρδος.
Εις υγείαν των κορόιδων.

Τρέχα εσύ μεγάλε Λίνο να κλείσεις την καριέρα σου στις Ακαντέμικες.

Τα 250.000Ε καθαρά πόσα διαρκείας είναι;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Σε ένα χρόνο η ομάδα τελειώνει με το Σπυρόπουλο.

Με τις απόψεις κ τις συμπεριφορές μερικών συνοπαδών όμως , δυστυχώς δεν θα γλυτώσει.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν συμφωνώ με το κράξιμο, αλλά αυτό:
marley 4 έγραψε:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΙΚΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ 27/7 απο το πρωι

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

αρθρο παρεμβαση συριζα

σπυροπουλος μανωλαδα
οι 2 οψεις του εργασιακου μεσαιωνα

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ BBC
"30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ"
κατεγγελιες που σοκαρουν " μας ξυπνουσαν απο το πρωι.."
είναι το καλύτερο ποστ των τελευταίων 10 σελίδων από άποψη γέλωτα.
Ειδικά το κλισέ: κατεγγελιες που σοκαρουν , με σκότωσε. :mrgreen: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Τώρα διάβασα marley 4 μαζί με τον καφέ...
Θ Ε Ο Σ ! :lol: :lol: :lol:

Τέλος με τον Σπυρόπουλο αρκετά αρπαχτήκαμε χθές...
Έχει ΠΑΟΚ σήμερα... και ελπίζω καμιά μεταγραφή... ή εστω παπά...
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΛΑΙΜΑΙ!
Κάλημερα σε όλους...!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

συνεχιζω με παραθεση απο την συνετευξη στο bbc οσοα μπορεσα να μεταφρασω δηλαδη

αγγλος αρδ να τα παρουμε απο την αρχη?

σπυρο ναι γιατι οχι το περσινο καλοκαιρι εψαχνα ομαδα εμαθα οτι παιζει να παω στον ΠΑΟΚ που θα ειναι αρκετα φιλαρακια μου οπως καταλαβαινεις ειχα αγωνια ευτυχως το ντηλ εγινε και παω στο κεντρο προετημασιας και εκει αρχιζουν ολα

αγγλος αρδ δηλαδη?

σπυρο τι δηλαδη ? παω πρωτη μερα και οπως μπορεις να δεις και στο βιντεακι αγγαλιαζω 14 χαιρεταω τον κοσμο και ερχεται ξαφνικα ο προπονητης με αγριες διαθεσεις και με σφιγγει δυνατα το χερι πονεσα..

αγγλος αρδ και μετα?

σπυρο ψαχνω τον λουκα τον βυντρα βρισκω ενα λουκας αλλα δεν ειναι αυτος νταξει λαθη γινονται ε χαιρετησα και 2 φορες τον βιτορ νομιζα οτι ειναι ο βυντρα μαυρισμενος οπως ειπα λαθη γινονται

αγγλος αρδ και με γκαρσια τι εγινε?

σπυρο καλα περιπτωσαρα λεμε μολις με ειδε κρυβοταν εκανε πισω δεν τα παει καλα με τις βεντετες σου λεει εγω ειμαι ο σταρ εδω και φοβοταν μην γινω εγω
αγγλος αρδ και πως περασαν οι πρωτες μερες?

σπυρο δραμα η κατασταση καταρχας εχουν ενα θεμα μαζι μου οι ολλανδοι τα ιδια με εκανε ο τεν κατε θυμαστε ε?

αγγλος αρδ εννοεις μια συνομιλια που βγηκε

σπυρο ναι μωρε αυτη ολοι οι αμπαλοι με εχουν βαλει στοχο τες πα εκει που περνουσαμε καλα με τζιολη 14 κατσουρ ο αλλος ο βλακας ηθελε να τρεχουμε κτλ λεω στο 14 δεν ειναι πραγματα αυτα και κανω τον τραυματια

αγγλος αρδ και μετην καλλονη τι εγινε

σπυρο ε τι ναγινει με βαζει σε φιλικο με καποια καλλονη ποιον? εμενα τον νικο σπυροπουλο
με εκανε γιο γιο ο μανουσος και ερχεται στο ημιχρονο και με λεει "τι ειναι αυτα πως παιζεις ετσι? ασε μας ρε μαστορα του λεω θα σε βγαλω μου κανει ο βλακας βγαλε με του λεω χεστηκα ε και με εβγαλε
μετα εκανε τον τραυματια παλι γιατι παιζαμε και με σαλκε

αγγλος αρδ γιατι φοβοσουν οτι δεν θα ειχες καλη αποδοση με σαλκε?

σπυρο καλα μ@λ@κ@ς εισαι? αν επαιζα με σαλκε δεν θα υπηρχε αμαξι να κρυφτω για να φυγω

αγγλος και με στεφενς τι εγινε

σπυρο ε λεει ο βλακας να ζητησω συγγνωμη ποιος εγω ο νικος σπυροπουλος να ζητησω συγγνωμη απο καποιο στεφενς ρε πατε καλα
με λεει βρες ομαδα να συνεχισεις εριξαν κατι γελια το 14 και ο ζησης ...

αγγλος αρδ και εψαξες?

σπυρο ρε μ@λ@κ@ς εισαι? πηγα διακοπες ενα μηνα με καιναιργιο γκομενακι και επεστρεψα αφου πηραν τζαβελα και βεβαιωθηκα οτι δεν θα χρειαστει να παιζω

αγγλος αρδ ομως επαιξες
σπυρο ναι με εβαλε σε ενα ματς εκανε ροτεισον προσβληθηκα
αγγλος αρδ και?
σπυρο τι και? γελουσε και ο κατσικας με την αποδοση μου

αγγλος αρδ να φτασουυμε στο φετινο καλοκαιρι
σπυρο ε γαμησετα μας χαλασε την δουλεια ο κολογερος ο λινο που επαιζε μπαλα ανησυχησα οτι μπορει να φυγω
ευτυχως εδιωξαν αυτο και πηραν ρατ οποτε παλι βεβαιωθηκα οτι δεν θα παιξω
αλλα με καλεσαν για προετημασια για ποιο λογο δεν μπορω να καταλαβω ακομα
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και εγω διαφωνω με το κραξιμο
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

mega:Για αλλη μια φορα δυσφημιση απο τον ΠΑΟΚ σε ολη την ευρωπη.

Καταγγελίες σοκ: Καθε φορα που κουραζόμουνα ο Άγγελος εβαζε τον γκαρσία να προσπαθεί να με πετυχει με την μπαλα στο κεφαλι για να συνεχίσω να τρέχω.

Μετα την μαζικη απαιτηση φυγης παικτων απο ουκρανια, τωρα και στην Ελλαδα.

Φημες λενε οτι αυριο πρωι γυμνοι οι παικτες του ολυμπιακου θα διαδηλωσουν στις ΗΠΑ για την βαναυση αντιμετώπιση του διεθνη μπακ-φορ. Παρων θα δωσει και ο μπεκαμ

Δηλωσεις μπογιαν: Ίνται οτι φιλαρακι σπυροπουλο έφευγκε κουτσο απο προπονηση προετοιμασια, και ειπα εκει ελλαντα ντεν πανε καλα, τους έκει βαρεσει ήλιο κεφαλι. Πηρα τηλέφωνο φιλαράκι σπυρόπουλο, με λεει, αστο μπογιαν δεν ξερουν εδω απο ευρωπαικη ποδοσφαιρικη παιδεία οπως εμεις εχουμε συνηθισει.

Μαρινακης: Ο ΠΑΟΚ μας χαλαει τις μεταγραφες. Παιρνουν το ποδοσφαιρο στην ελλαδα 30 χρονια πισω.
Πρωταθλητης: ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕ, ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Alpha:¨ ...απανθρωπη αντιμετωπιση... σπυροπουλος: μετα απο τους κοιλιακους, μας εβαζε στα καπακια για καμψεις.

Λουκας δηλωνει απο ισπανια: εγω ειχα μυριστει ντουλιά και εφυγα, δεν θα χε φέτος λουφα, αγγελο τρελαμενο, που καλοι καιροι με γεωργιαδη, χιλιες φορες στεφενς αλλα που να ξεραμε οι μαλακες.

χακομπο:εβλεπε σπυροπουλο και σπάραζε το καρντιά μου. Γκαρσια του φωναζε πανω κατω, και μόλις γονατούσε του φωναζε, είσαι γυναικουλα? αντερφό σπυροπουλο κράτα γερα.

ant1:(ατομο με θολη φατσα αλλαγμενη φωνη , και με γυρισμενη την πλατη, μιλαει σε συνεντευξη)
ειναι ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης. Ο τρομος ο φοβος και η καταπονηση ειναι καθημερινη ρουτινα. Ειναι ζητημα χρονου πριν να εχουμε θυματα. Δεν κανουμε απλως μια προπονηση την μερα, κανουμε και δευτερη. Οι δημοσιογραφοι τα βλεπουν αλλα φοβουνται να τα γραψουν γιατι μετα θα ακουσουν κραξιμο οπως τοτε με τον αμαφουλε. Τους καταλαμβαινω. Μετα απο καθε προπονηση "για παιγχνιδι" κανουμε κατι που το λενε , κανε τον ντιογκο, και αμολυεται ο γκαρσια μεσ το γηπεδο και οποιον πιασει τον κανει τουλουμι στο ξυλο.
Πηγα μια μερα στα αποδυτηρια και ειδα τον δημητρη να καθεται σε μια γωνια των ντους και να κλαιει.

(δευτερο ατομο ξανα με γυρισμενη πλατη και τα λοιπα.) Λεει μια φορα ο Αγγελος οποιος δεν μπορει ας φυγει και να παει να βρει ομαδα, και λεει σπυροπουλος, ε τοτε φευγω, και μετα επερνε ο βρύζας τον στέφενς ανοιχτη ακροαση και γελουσανε. Αυτα τα πραγματα ειναι απανθρωπα. Την αλλη φορα μας βαζανε να τρεχουμε και να κανουμε ενα δυο με την μπαλα. Και ετυχε να ειναι ο σπυροπουλος με τον δημητρη, και επειδη δεν τους εβγαινε καλα, ο Αγγελος σταματησε την προπονηση, εβαλε ολους τους παικτες να βλεπουν, τους εβαλε να συνεχισουν και δακρυζε απο τα γελια.Οι παικτες ειχαν ξεκαρδιστει και γενικα επικρατουσε ενα πανδαιμονιο. Ο γκαρσια δεν μπορουσε να αναπνευσει.
Σαν μην εφτανε αυτο, στα καπακια εβαλε τον σπυροπουλο να ανεβαινει απο αριστερα να βγαζει σεντρα και ο σαλπιγγιδης επρεπε να πλασαρει στην εστια. Ε καταλαμβαινετε τι εγινε, ξανα τα ιδια, ολοι γελουσανε, ο ποποβιτς ειχε κατουρηθει, και ο Αγγελος πηρε ενα φιλο του παπά που ειχε ερθει με την ομαδα, και τον εβαζε ενω γινοταν ολο αυτο να ψαλλει ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς.
Ειχαν παρει και απο skype τον σαββιδη να τα βλεπει ολα αυτα, ο οποιος ειχε δωσει μπονους στον αγγελο, και λιγο μετα , αλλα πριν κανουν αυτο με την σεντρα φώναξε και κατι φιλους του απο ρωσία, που ειχαν σακσει με το τζετ επι τοπου οταν τους ειπε, ελατε να ντίτε προπόνηση ντιμίτρι με σπυρόπουλο.
Καποια στιγμη ειχανε μεθυσει ο ιβαν με τους φιλους του,και τραγουδουσαν καλινκα καλινκα και ο ιβαν οπως ηταν πιτομενος ειχε δωσει εντολη ο σπυροπουλος να πρεπει να κανει 5 συνεχομενα τσαλιμακια με την μπαλα λεγωντας μπαλαλαικα ενα, μπαλαλαικα δυο, και τα λοιπα μεχρι το 5 , και δεν τα καταφερνε και καπως ετσι εφυγε ξεσπωντας στα κλαματα μεσα στα αποδυτηρια.
Αυτη ειναι ολη η αληθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Σάβ 26 Ιούλ 2014, 11:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

cellophan έγραψε:Το θλιβερό είναι πως αν η είδηση είχε ως εξής......

'Θλάση ο Σπυρόπουλος. Αποχώρησε από την προπόνηση. Φόβοι για δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Στην αρχή της προπόνησης ο παίκτης του ΠΑΟΚ, εξέφρασε παράπονα για ενοχλήσεις, ο ΑΑ του ζήτησε να αποχωρήσει, αλλά αυτός αποφάσισε να συνεχίσει και να βγάλει όλο το πρόγραμμα.'΄

.....τώρα οι ίδιοι που τον λένε ροζ γατάκι ή δεν ξέρω γω τι, θα τον λέγανε μακάκα, πως κρέμασε την ομάδα και φυσικά θα γινόταν και η ιδιαίτερη μνεία στη διαχείριση της μυικής κόπωσης του βοηθού προπονητή της ομάδας.......
Σιγά που θα κρεμούσε την ομάδα, δεν είναι ο βασικός αριστερός μπακ..
Θα του ευχόμουν περαστικά και θα χαιρόμουν που δεν θα υπήρχε φόβος να τον δούμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συμπαίκτης του NS21, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, καταγγέλει:

Κάθε μέρα πριν τη προπόνηση, κάναμε ζέσταμα. Ζέσταμα!! Το οποίο κρατούσε ίσαμε 20'...
Στην αρχή μας βάζει και κάνουμε γύρους το γήπεδο. Όχι γύρο, ΓΥΡΟΥΣ! Που κανονικά αυτή θα έπρεπε να είναι όλη κι όλη η προπόνησή μας...
Α ναι, πριν το ζέσταμα, εκεί που περνάμε μπροστά από τη κάμερα του PAOK TV, μας αναγκάζει ο προπονητής να κάνουμε thumbs up και να χαμογελάμε στη κάμερα, να φαίνεται και καλά ότι είμαστε εντάξει... Το θέμα είναι όμως τι γίνεται όταν οι κάμερες σβήνουν...

Μια μέρα, μας λέει ο προπονητής "Θα βάλετε όλοι από ένα γκολ από το ύψος της περιοχής ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, αλλιώς δεν φεύγει κανείς!"
Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου... Μπορώ να πω το ίδιο και για τον Νίκο.
Ο Γιώργος, που τα 'χε κάνει πλακάκια με τον Πάνο, τα κανόνισε ώστε να σκοράρει με ψαλιδάκι, με πλασέ, με μπούμι, με κεφαλιά, ώστε να τη γλιτώσει γρήγορα... Δεν συνέβη το ίδιο όμως με τους άλλους ποδοσφαιριστές.. Η προπόνηση ξεκίνησε 11 το πρωί και μέχρι να τελειώσουμε μας έφαγαν τα κουνούπια!

Ο πρώην αρχηγός του Άρη, Sergio Koke, δηλώνει τη στήριξή του στον κύριο Νικόλαο Σπυρόπουλο:

Εγώ στην Ελλάδα αλλιώς έμαθα τα πράγματα. Όταν ήρθα στην Ελλάδα πρώτη φορά, με έπιασε μια λιγούρα και σταμάτησα σε ένα fast food και βρήκα εκεί κι άλλους ποδοσφαιριστές και νόμιζα ότι εκεί κάναμε προετοιμασία. Μετά όταν πήγα να υπογράψω συμβόλαιο τους είπα "Θέλω κουπόνια για το Α52!" και με έδωσαν. Ευγενέστατοι.
Στην προπόνησή μου, βαρετά.. Κάμψεις, πασούλες, τρίχες. Αφού πρωτάθλημα δεν θα παίρναμε. Όταν έκλεβα στις κάμψεις, γελούσαμε. Στο τέλος παίζαμε φάπες με τον προπονητή! Ωραία ήταν! :D
Αλλά αυτά που γίνονται στον Π.Α.Ο.Κ., ξεπερνάνε κάθε φαντασία... Έμαθα ότι ήρθε Ρώσος ιδιοκτήτης και άλλαξαν τα πράγματα μέσα. Όταν ήμουν εγώ στον Άρη, είχανε Ζαγοράκη, Βρύζα, ποδοσφαιριστές στη διοίκηση, καταλαβαίνανε.. Με Santos προπονητή ήταν χαλαρά, έπαιζαν και κανένα poker ή ξερή στη προετοιμασία. Αυτός ο Ρώσος όμως... Τι να περιμένεις από χώρα που έχει KGB;;; Κάτι τέτοια KGBίστικα φαντάζομαι τους κάνει... Είναι και φίλος του Putin ο Σαββίδης...καταλαβαίνετε...
Νίκο, μπορείς!

Συγγενικό πρόσωπο του NS21, απεγνωσμένα μας είπε:

Ο Νικολάκης μου... Από τόσο δα τον ξέρω, ήταν πολύ καλό παιδί... Στο σχολείο δεν κορόιδευε τους συμμαθητές του, ήταν ήρεμος, δεν πείραζε κανέναν και δεν τον πείραζε κανένας! Τους καλύτερους βαθμούς είχε.. Και του λέγαμε όλοι "Πάνε πανεπιστήμιο παιδί μου, τι το θέλεις το ποδόσφαιρο; Θα χτυπάς, θα κουράζεσαι, θα λείπεις από το σπίτι..."! Αυτός το αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο, ονειρευόταν να γίνει διάσημος, να τον λατρεύει ο κόσμος.. Και το κατάφερε!
Δεν του αξίζουν όλα αυτά που περνάει... Στον Πανιώνιο ήταν μια χαρά, περνούσε ωραία, μας έλεγε τι καλά παιδιά που ήταν οι συμπαίκτες του, πόσο όμορφες ήταν οι προπονήσεις.. Μετά πήγε Παναθηναϊκό! Τρομάξαμε στην αρχή, γιατί τότε πρωταγωνιστούσε η ομάδα και ίσως ήταν πιο κουραστικά.. Δεν σας κρύβω ότι και ο ίδιος τρόμαξε. Το συμβόλαιό του δεν το υπέγραψε ο ίδιος, αλλά εξουσιοδότησε τη μητέρα του.
Όμως εκεί έκανε γρήγορα φίλους, τον Γιώργο, τον Κώστα, μπήκε στη παρέα τους εύκολα.. Ήρθε μετά και ο Δημήτρης.. Τον θυμάμαι να με λέει στο τηλέφωνο "Σαν εκδρομή είναι εδώ πέρα, πολύ καλά περνάμε! Βλέπουμε και ευρωπαϊκές πόλεις, κάνουμε ταξίδια!"...
Μετά πήγε στην φασιστοΪταλία του Musolini και την Chievo Verona. Με δάκρυα μας χαιρέτησε όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο. Ευτυχώς εκεί ήταν συμπονετικοί άνθρωποι και τον έβαλαν να παίξει δύο φορές και στην προπόνηση δεν τον ζόριζαν πολύ. Χάρηκε πολύ ο Νικολάκης, είχε να λέει για την πολύ ωραία πίτσα που φτιάχνουν εκεί!
Και μετά...Π.Α.Ο.Κ.! Στον Π.Α.Ο.Κ....τα πράγματα....ήταν δύσκολα για τον Νίκο.. :( ...τον θυμάμαι να παίρνει τηλέφωνο από την τουαλέτα....και να ζητά βοήθεια....... :cry: ....... Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο... (αποχωρεί από τη συνέντευξη)
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Νταξ,δεν συμφωνω με τοσο κραξιμο.
Οποιος δεν ειπε ποτε στην δουλεια του " μπορω να φυγω ?δεν αισθανομαι καλα ή εχω καποιο προβλημα",να σηκωσει το χερι.... ;) ;) 8-)
Ή αλλιως ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω :mrgreen: .

Ο Σπυροπουλος δεν αξιζει να παιζει στον ΠΑΟΚ,συμφωνοι.Δεν φταιει ομως αυτος που του δωσανε τετοιο συμβολαιο.Ουτε φταιει αυτος για τον Λινο.
Κι οπως ειπε ο Ντεσπε,ακομη κι αν μεινει εως τελος το πολυ-πολυ να τον δουμε 5-6 παιχνιδια :? 8-)

Παρακολουθω ομως το τοπικ περισσοτερο για τα σχολια του marley ,που εχει γραψει εξαιρετικα πραγματα.
Εχω λιωσει ειδικα με το..
marley 4 έγραψε:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΙΚΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ 27/7 απο το πρωι

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

αρθρο παρεμβαση συριζα

σπυροπουλος μανωλαδα
οι 2 οψεις του εργασιακου μεσαιωνα

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ BBC
"30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ"
κατεγγελιες που σοκαρουν " μας ξυπνουσαν απο το πρωι.."
Απολαυστικος μαρλευ!
Ή αλλιως πως να κανετε σκληρη κριτικη με εξυπνο τροπο...
Μπραβο.
:)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”