21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από desperando »

το μονο που καταφερνετε με τις μακακιες σας και τις αναιτιες επιθεσεις σας ειναι να μας κανετε να υπερασπιζομαστε τον σπυροπουλο λογο της αδικης επιθεσης.και ειμαι σιγουρος απ ολους αυτους που θα βγουν να υπερασπιστουν τον σπυρο ουτε ενας δεν τον θελει στην ομαδα

οσο για σενα ρομαν θα σου πω το εξεις επειδη σε παω.
οταν καποιος ειναι ασχετος με καποια πραγματα καλο ειναι να προσεχει πως εκφραζεται γιατι τζαμπα εκτιθεται
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Odi έγραψε:Ρε άνθρωπε του Θεού,σου είπα εγώ οτι θέλω τον Σπυρόπουλο στον ΠΑΟΚ;Ότι θεωρώ πως κάνει για την ομάδα;Οτι έχει επιδείξει καλή συμπεριφορά;Ότι έχει δείξει καλή αγωνιστική εικόνα;

Το να ζητήσει παίκτης να αποχωρήσει λόγω κόπωσης δεν είναι λόγος να βρίζετε και να χλευάζετε τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Έγινε κατανοητό τώρα;

να ξεκαθαριζουμε 2 πραγματα αν υπαρχει κινδυνος τραυματισμου φυσικα και να αποχωρησει να ειναι καλα στην υγεια του εννοειται

απο εκει και μετα πιστευω οτι ειναι απλα ενασ λουφαδορος που κουραστηκε μονο αυτος που 2 καλοκαιρια μιση προετημασια δεν εχε κανει πιστευω επισης οτι παιζει με μεσο στην ομαδα και οτι ειναι αμπαλος και προστατευομενος απο τον μηχανισμοσ του ΠΑΟΚ

δεν ειναι τυχαιο οτι οι ιδιοι και ιδιοι χειαζονται μονιμα δικαιολογιες και κανακεμα για την αγωνιστικη ανυπαρξεια τους και οχι μονο

επειδη καποιος ειναι στον ΠΑΟΚ δεν σημαινει οτι θα τον αποδεχομαστε μεχρι να φυγει δωνης κτλ κτλ
ο σπυρο (ο θεος να δωσει να μην χρειαστει να παιξει σε κανενα ματς) θα φαει κραξιμο και ας λεει ο καθενας οτι θελει

αρκετα με τα παρεακια και τουσ δημοσιους υπαλληλους στον ΠΑΟΚ
δεν πα να λενε ολοι οι αρδ οτι εγινε ρομπερτοσ καρλοσ σε μια μερα κραξιμο θα πεσει

ΛΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΛΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Odi έγραψε:
Guardian δεν είπε κανείς πως ο Σπυρόπουλος είναι υπόδειγμα επαγγελματία,ούτε οτι κάνει για τον ΠΑΟΚ. Για το σημερινό συμβάν μιλάμε.

Odi, απλα οτι ειπε ο μαρλει πιο πανω. ακριβως αυτα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ρε μαγκες επειδη θα με τρελανετε, νομιζετε οτι εκει περα γινετε γυμναστικη λυκειου?
οι προπονησεις για οποιον δεν το ξερει γινοντε με παλμογραφους και με δεδομενα που περανανε σε η/υ .
νομιζετε οτι οποιος πει οτι ειναι κουρασμενος παιρνει αδεια και φευγει?
καποιοι δηλαδη πιστευετε οτι οι παικτες που μετα απο αποφαση του τεχνικου τιμ δεν συμμετεχουν στο προγραμμα της προπονησης βγαινουν απο κληρωση?

και να σας πω και το αλλο.
αν ακουτε οτι παικτης τα παιξε και ειναι πτωμα και δεν μπορει, να χαιρεστε γιατι αυτος ο παικτης δεν εκλεβε (δεν το λεω για τον σπυροπουλο αλλα αφορμη πηρα).
marley 4

guardian4 έγραψε:
marley 4 έγραψε:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΙΚΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ 27/7 απο το πρωι

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

αρθρο παρεμβαση συριζα

σπυροπουλος μανωλαδα
οι 2 οψεις του εργασιακου μεσαιωνα

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ BBC
"30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ"
κατεγγελιες που σοκαρουν " μας ξυπνουσαν απο το πρωι.."

Για αλλη μια φορα δυσφημιση σε ολη την ευρωπη.
Καταγγελίες σοκ: Καθε φορα που κουραζόμουνα ο Άγγελος εβαζε τον γκαρσία να προσπαθεί να με πετυχει με την μπαλα στο κεφαλι για να συνεχίσω να τρέχω.
Μετα την μαζικη απαιτηση φυγης παικτων απο ουκρανια, τωρα και στην Ελλαδα.
Φημες λενε οτι αυριο πρωι γυμνοι οι παικτες του ολυμπιακου θα διαδηλωσουν στις ΗΠΑ για την βαναυση αντιμετώπιση του διεθνη μπακ-φορ. Παρων θα δωσει και ο μπεκαμ
Δηλωσεις μπογιαν: Ίνται οτι φιλαρακι σπυροπουλο έφευγκε κουτσο απο προπονηση προετοιμασια, και ειπα εκει ελλαντα ντεν πανε καλα, τους έκει βαρεσει ήλιο κεφαλι. Πηρα τηλέφωνο φιλαράκι σπυρόπουλο, με λεει, αστο μπογιαν δεν ξερουν εδω απο ευρωπαικη ποδοσφαιρικη παιδεία οπως εμεις εχουμε συνηθισει.
Μαρινακης: παιρνουν το ποδοσφαιρο στην ελλαδα 30 χρονια πισω.
Πρωταθλητης: ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕ, ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Alpha:σπυροπουλος: μετα απο τους κοιλιακους, μας εβαζε για καμψεις.
Λουκας δηλωνει απο ισπανια: εγω ειχα μυριστει ντουλιά και εφυγα, δεν θα χε φέτος λουφα, αγγελο τρελαμενο, που καλοι καιροι με γεωργιαδη, χιλιες φορες στεφενς αλλα που να ξεραμε οι μαλακες.
χακομπο:εβλεπε θπυροπουλο και θπάραζε το καρντιά μου. Γκαρσια του φωναζε πανω κατω, και μόλιθ γονατούθε του φωναζε, είθαι γυναικουλα? αντερφό θπυροπουλο κράτα γερα.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΤΩΡΑ

σε εξελιξη μεγαλη πορεια χιλιαδων παλαιστινιων για την απανθρωπη συμπεριφορα στον νικο σπυροπουλο
σε δηλωσεις ο ηγετης τις χαμας ειπε " εχουμε και εμεις προβληματα οχι τοσα μεγαλα οσο ο νικολας αλλα ειναι χρεος μας να του συμπαρασταθουμε "

ο ηγετης της β κορεας δηλωσε σε ενα πληθος 100 και πλεον χιλιαδων κοσμυ
" τα βλεπετε τι γινετε στον καπιταλιστικο κοσμο?"

τελος συμφανα με ασφαλης πληροφοριες τα μπαρακια στην μυκονο δεν θα παιζουν μουσικη για 1 ωρα σε ενδειξη συμπαραστασης
για οτι νεοτερο απο την παγκοσμια κατακραυγη για τις τριτοκοσμοκες και βαναυσες συμπεριφορες στα αυτοαποκαλουμενα κεντρα προετημασιας του ΠΑΟΚ θα σας ενημερωσουμε
marley 4

desperando έγραψε:ρε μαγκες επειδη θα με τρελανετε, νομιζετε οτι εκει περα γινετε γυμναστικη λυκειου?
οι προπονησεις για οποιον δεν το ξερει γινοντε με παλμογραφους και με δεδομενα που περανανε σε η/υ .
νομιζετε οτι οποιος πει οτι ειναι κουρασμενος παιρνει αδεια και φευγει?
καποιοι δηλαδη πιστευετε οτι οι παικτες που μετα απο αποφαση του τεχνικου τιμ δεν συμμετεχουν στο προγραμμα της προπονησης βγαινουν απο κληρωση?

και να σας πω και το αλλο.
αν ακουτε οτι παικτης τα παιξε και ειναι πτωμα και δεν μπορει, να χαιρεστε γιατι αυτος ο παικτης δεν εκλεβε (δεν το λεω για τον σπυροπουλο αλλα αφορμη πηρα).
για παλμογραφους και αλλα επιστημονικα ρωτα ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ θα σου πει 100 λογους που εχεις αδικο

ο σπυροπουλος ειναι μαθητης λυκειου? μηπως να τον κρινουμε σαν προσκοπακι? οπως θελει να γινεται η παρεα ?

ενας χαριστικα αμπαλος κλασσικος λουφαδορος με γνωριμιες που εχει κατσικωθει στον ΠΑΟΚ τι ωρα που για παρτη του φευγουν θρυλοι του συλλογου
εκφραζει οσα δεν θελουμε στον ΠΑΟΚ

αν θες σπυρο καλως να γεμισουμε σπυρο 14 και γεωργιαδηδες κανενα προβλημα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

marley 4 έγραψε: για παλμογραφους και αλλα επιστημονικα ρωτα ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ θα σου πει 100 λογους που εχεις αδικο

ο σπυροπουλος ειναι μαθητης λυκειου? μηπως να τον κρινουμε σαν προσκοπακι? οπως θελει να γινεται η παρεα ?

ενας χαριστικα αμπαλος κλασσικος λουφαδορος με γνωριμιες που εχει κατσικωθει στον ΠΑΟΚ τι ωρα που για παρτη του φευγουν θρυλοι του συλλογου

για τον ιβιτς δεν καταλαβαινω τι θες να πεις.αν θες μπορειςνα το κανεις ταλιρα
αυτο που λεω και δεν εχει να κανει με τον σπυροπουλο ειναι οτι ολοι οι παικτες ιδικα στην περιοδο της προετοιμασιας βγαζουν κοπωση και συνηθως αυτη η κοπωση ειναι μυικη,αλλα μπορει να ειναι και οργανικη.
ε την κοπωση του καθε παικτη υπαρχουν μηχανηματα που μπορουν οι εκαστοτε γημναστες να δουν σε τι επιπεδα ειναι.
τωρα εγινε ενα ολοκληρο θεμα επειδη ειναι ο σπυροπουλος.αν ηταν ο κλαους για παραδειγα δεν θα κουνιοταν φυλο
οσο για το κατσικωθηκε σορρυ φιλος αλλα δεν κατσικωθηκε μονος του,καποιοι τον κανανε συμβολαιο και βαση αυτου του συμβολαιου ειναι στον ΠΑΟΚ.και ο λινο δεν εφυγε εξ αιτιας κανενως σπυροπουλου,εφυγε γιατι καποιοι εκει ειναι ανικανοι να κρατησουν εναν τοσο μεγαλο παικτη.
γι αυτο τα παραπονα σου στον ΄΄δημαρχο΄΄
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

guardian4 έγραψε: Λουκας δηλωνει απο ισπανια: εγω ειχα μυριστει ντουλιά και εφυγα, δεν θα χε φέτος λουφα, αγγελο τρελαμενο, που καλοι καιροι με γεωργιαδη, χιλιες φορες στεφενς αλλα που να ξεραμε οι μαλακες.
:lol:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τι άλλο φοβάσαι και θα γίνω που λέει και ο Μιχάλης.......θλίψη......
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

desperando έγραψε: γι αυτο τα παραπονα σου στον ΄΄δημαρχο΄΄

εκει δεν γινεται να μιλησει κανενας...δαγκωνουν... μονο εκει που μας παιρνει μιλαμε... ας ριξουμε στην πυρα τον σπυροπουλο και με το που φυγει ο σπυροπουλος , ο 14 και ο τζιολης τοτε θα κανουμε υπερομαδα... ο σπυροπουλος μας φταιει ο οποιος κουραστηκε στην προετοιμασια πραγμα απολυτως φυσιολογικο και να ξερετε οτι ολοι οσοι προφυλασσονται σε προετοιμασια κατα 90% εχει να κανει με κοπωση και για να μη ρισκαρουν τραυματισμο.. τωρα βγαλτε κομπλεξ και χολη για τον σπυροπουλο .. ο οποιος φυσικα ειναι πολυ πιο μαγκας και εξυπνος απο ολους μας εδω μεσα γιατι ειναι γατι , ειναι ενας κακος ποδοσφαιριστης γιατι ειναι ντιβα και περνει 200-300 χιλιαρικα δεν ξερω και εγω ποσα το χρονο..κατσε εσυ ΠΑΟΚτση πανω στο πληκτρολογια με τα τσιγαρα που σκεφτεσαι αν θα τα παρεις γιατι μπορει να μην εχεις ουτε αυτα τα λεφτα και κραξε τον σπυροπουλο επειδη δεν τον συμπαθεις...

υγ. ο ζησακος να ναι καλα και φυσικα ποτε δεν ακουγεται λογος για τον εξαιρετικο κυριο Βρυζα που καταφερε να κανει παιχτες συμβολα να φευγουν πικραμενοι...αλλα εκει ειπαμε..δαγκωνουν..
marley 4

desperando έγραψε:
marley 4 έγραψε: για παλμογραφους και αλλα επιστημονικα ρωτα ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ θα σου πει 100 λογους που εχεις αδικο

για τον ιβιτς δεν καταλαβαινω τι θες να πεις.αν θες μπορειςνα το κανεις ταλιρα
αυτο που λεω και δεν εχει να κανει με τον σπυροπουλο ειναι οτι ολοι οι παικτες ιδικα στην περιοδο της προετοιμασιας βγαζουν κοπωση και συνηθως αυτη η κοπωση ειναι μυικη,αλλα μπορει να ειναι και οργανικη.
ε την κοπωση του καθε παικτη υπαρχουν μηχανηματα που μπορουν οι εκαστοτε γημναστες να δουν σε τι επιπεδα ειναι.

aisiodoksos
τα ιδια λεμε για παε
αλλα ποιος σπυροπουλος κουραστικε αυτος που δεν εβγαλε ολη την προετημασια και δεν κουραστικαν οι αλλοι που την εβγαλαν?
ποιος σπυρο αυτος που 1 χρονο κανει διακοπες?
αυτος που περσι παλι ελειπε 3 μηνες ? λογω διαφορων αγνωστων υποθεσεων?

και ξαναλεμε η σχεση παε-σπυρο ειναι υποπτη τι αλλο θες να σου πω δηλαδη?
τωρα εγινε ενα ολοκληρο θεμα επειδη ειναι ο σπυροπουλος.αν ηταν ο κλαους για παραδειγα δεν θα κουνιοταν φυλο
οσο για το κατσικωθηκε σορρυ φιλος αλλα δεν κατσικωθηκε μονος του,καποιοι τον κανανε συμβολαιο και βαση αυτου του συμβολαιου ειναι στον ΠΑΟΚ.και ο λινο δεν εφυγε εξ αιτιας κανενως σπυροπουλου,εφυγε γιατι καποιοι εκει ειναι ανικανοι να κρατησουν εναν τοσο μεγαλο παικτη.
γι αυτο τα παραπονα σου στον ΄΄δημαρχο΄΄

ειναι γνωστο οτι καποιοι παιχτες προφασιζονται πονακια και ενοχλησεισ για να γλιτωσουν την σκληρη δουλεια και οι παλμογραφοι και ολα τα μηχανηματα δεν τους εμποδιζουν

αν το εκανε ο κλαους λες ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ξερουμε ποιος ειναι τι ο σπυρο εχει παρελθον σε εμασ και βαζελο ξερουμε ποιος και τι ειναι ποδοσφαιρικα και μη

οταν εχεις ενα αμπαλο 3 αρ μπακ και διωχνεις τοον καλυτερο σου και συνεχιζεις να κρατας σπυρο να βαζεις αρδ να λενε για θιγμενο και μετα αναγγενημενο σπυρο σορρυ αλλα κατι αλλο παιζει παε-σπυρο
κατσικωθηκε λοιπον ο αμπαλος βαζελακος με τον παχυλο μισθο σε διαρκη αδεια 2 ετων και βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

"A father who returns home after 15 hours of work for a few hundred euros of pay is tired."

Jose Mourinho, 28/10/2008

Σε ερώτηση αν οι ποδοσφαιριστές του νιώθουν κουρασμένοι.

Όταν έπρεπε πριν κανα χρόνο να τελειώσω ένα project στην προηγούμενη δουλειά μου δούλευα 16-17 ώρες την ημέρα για 2 εβδομάδες σερί... για 800 ευρώ τον μήνα! (Μετά επανήλθα στο στάνταρ ωράριο... 10 ώρες την ημέρα)
Δεν διαμαρτυρήθικα και δεν ζήτησα να ξεκουραστώ κατά την διάρκεια αυτή για 2 λόγους...
α) Γιατί από την στιγμή που μου το αναθέσανε αν δεν μπορούσα ή δεν θα με πληρώνανε ή θα με "ξεκουράζανε"! Και το κυριότερο...
β) Από ΣΕΒΑΣΜΟ και να μη κρεμάσω στους συνεργάτες μου που τους έβγαινε η Παναγία δίπλα μου!

Για την δικία μου υγεία ποιος νοιάστηκε? Κάποιες φορές ήμουν στο όριο... πήγαινα στο μπάνιο, έβρεχα την μούρη μου, έπερνα καφέ και συνεχίζα σα το σκυλί γιατί ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ και γιαυτό ΠΛΗΡΩΝΩΜΟΥΝ (έστω αυτά τα λίγα)!
Επίσης εγώ δεν είχα ύπερασπιστές να με αβαντάρουν κάθε μέρα για να με κρατάνε στην εταιρεία... ημουνά ΜΟΝΟΣ!

Άλλοι δουλεύουν 15-16 ώρες την ημέρα για χρόνια ολόκληρα. Ντρέπομαι να τους πώ την παραπάνω ιστορία και το πόσο κουασμένος ήμουνα τότε.

Sorry για το σεντόνι αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι κάποιος που πέρνει τόσα λεφτά που εγώ δεν θα δώ μαζεμένα ποτέ στην ζωή μου χωρίς να προσφέρει πρακτικά ΤΙΠΟΤΑ ένιωσε "κουρασμένος" γιατί έτρεξε λίγο παραπάνω μετά από 2 εβδομάδες αράγματος στην παραλία (δεν βάζω την περίοδο του "νυχιου")...!

Δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν σας (όλοι μας τον ΠΑΟΚ αγαπάμε)... απλά και μονο που άκουσα αυτή την είδηση ένιωσα μ@λ@κ@ς!!!!
marley 4

aisiodoksos έγραψε:
desperando έγραψε: γι αυτο τα παραπονα σου στον ΄΄δημαρχο΄΄

εκει δεν γινεται να μιλησει κανενας...δαγκωνουν... μονο εκει που μας παιρνει μιλαμε... ας ριξουμε στην πυρα τον σπυροπουλο και με το που φυγει ο σπυροπουλος , ο 14 και ο τζιολης τοτε θα κανουμε υπερομαδα... ο σπυροπουλος μας φταιει ο οποιος κουραστηκε στην προετοιμασια πραγμα απολυτως φυσιολογικο και να ξερετε οτι ολοι οσοι προφυλασσονται σε προετοιμασια κατα 90% εχει να κανει με κοπωση και για να μη ρισκαρουν τραυματισμο.. τωρα βγαλτε κομπλεξ και χολη για τον σπυροπουλο .. ο οποιος φυσικα ειναι πολυ πιο μαγκας και εξυπνος απο ολους μας εδω μεσα γιατι ειναι γατι , ειναι ενας κακος ποδοσφαιριστης γιατι ειναι ντιβα και περνει 200-300 χιλιαρικα δεν ξερω και εγω ποσα το χρονο..κατσε εσυ ΠΑΟΚτση πανω στο πληκτρολογια με τα τσιγαρα που σκεφτεσαι αν θα τα παρεις γιατι μπορει να μην εχεις ουτε αυτα τα λεφτα και κραξε τον σπυροπουλο επειδη δεν τον συμπαθεις...

υγ. ο ζησακος να ναι καλα και φυσικα ποτε δεν ακουγεται λογος για τον εξαιρετικο κυριο Βρυζα που καταφερε να κανει παιχτες συμβολα να φευγουν πικραμενοι...αλλα εκει ειπαμε..δαγκωνουν..

ο σπυρο που πριν μερες πονουσε το νυχακι του κουραστικε οι αλλοι γιατι δεν κουραστικαν?
ο σπυρο που περσι ελειπε 3 μηνες και... προετημασια μηδεν διακοπεσ φουλ κουραστικε οι αλλοι γιατι δεν?

οσο για την παε τα λεμε τα ξαναλεμε ειμαστε γκρινιαριδεσ κτλ
λεω εγω οτι η σχεση παε-σπυρο ειναι σχεση φιλικης εξυπηρετησης αλλα ειμαι κακος
οποτε βρες αλλου να πεις για τζιζ και ευκολα θυματα

δεν κραζω γιατι δεν συμπαθω σπυρο αλλα γιατι θεωρω αρρωστια τισ περιπτωσεις σπυρο
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

GiorgosAtha έγραψε:"A father who returns home after 15 hours of work for a few hundred euros of pay is tired."

Όταν έπρεπε πριν κανα χρόνο να τελειώσω ένα project στην προηγούμενη δουλειά μου δούλευα 16-17 ώρες την ημέρα για 2 εβδομάδες σερί... για 800 ευρώ τον μήνα! (Μετά επανήλθα στο στάνταρ ωράριο... 10 ώρες την ημέρα)
Δεν διαμαρτυρήθικα και δεν ζήτησα να ξεκουραστώ κατά την διάρκεια αυτή για 2 λόγους...
α) Γιατί από την στιγμή που μου το αναθέσανε αν δεν μπορούσα ή δεν θα με πληρώνανε ή θα με "ξεκουράζανε"! Και το κυριότερο...
β) Από ΣΕΒΑΣΜΟ και να μη κρεμάσω στους συνεργάτες μου που τους έβγαινε η Παναγία δίπλα μου!

Για την δικία μου υγεία ποιος νοιάστηκε? Κάποιες φορές ήμουν στο όριο... πήγαινα στο μπάνιο, έβρεχα την μούρη μου, έπερνα καφέ και συνεχίζα σα το σκυλί γιατί ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ και γιαυτό ΠΛΗΡΩΝΩΜΟΥΝ (έστω αυτά τα λίγα)!
Επίσης εγώ δεν είχα ύπερασπιστές να με αβαντάρουν κάθε μέρα για να με κρατάνε στην εταιρεία... ημουνά ΜΟΝΟΣ!

Άλλοι δουλεύουν 15-16 ώρες την ημέρα για χρόνια ολόκληρα. Ντρέπομαι να τους πώ την παραπάνω ιστορία και το πόσο κουασμένος ήμουνα τότε.

Sorry για το σεντόνι αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι κάποιος που πέρνει τόσα λεφτά που εγώ δεν θα δώ μαζεμένα ποτέ στην ζωή μου χωρίς να προσφέρει πρακτικά ΤΙΠΟΤΑ ένιωσε "κουρασμένος" γιατί έτρεξε λίγο παραπάνω μετά από 2 εβδομάδες αράγματος στην παραλία (δεν βάζω την περίοδο του "νυχιου")...!

Δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν σας (όλοι μας τον ΠΑΟΚ αγαπάμε)... απλά και μονο που άκουσα αυτή την είδηση ένιωσα μ@λ@κ@ς!!!!
ναι αλλα πανω σε αυτο το βωμο ξεχναμε οτι ο ποδοσφαιριστης ειναι και αυτος ανθρωπος με αντοχες..σιγουρα πολυ κακομαθημενος και καμια σχεση με αυτο που περιγραφεις παραπανω..παρολαυτα αν ο ποδοσφαιριστης οταν αισθανεται κουρασμενος και συνεχισει να προπονειται/αγωνιζεται θα το κανει με ενα πολυ μεγαλο ρισκο..αυτο το ρισκο ειναι ο τραυματισμος..ο σπυροπουλος ειναι 30-31 χρονων και του χρονου τελειωνει το συμβολαιο του..με μια πιθανη καλη χρονια σε εμας οσο μπορεσει εννοειται μπορει και να του αποφερει ενα τελευταιο καλο συμβολαιο πριν κρεμασει τα παππουτσια του..το κορμι του αθλητη ειναι ολη του η καριερα και πρεπει να το προσεχει και με το παραπανω..και μη ξεχναμε οτι ο ποδοσφαιριστης οτι βγαλει θα τα βγαλει απο την μπαλα..μετα απο εκει λιγοι εχουν τα μεσα να κανουν παραπανω..και νομιζω οτι ο σπυροπουλος ουτε φυσσας ειναι ουτε βρυζας για να παιρνει λεφτα χωρις λογο σε πιο ψηλα αξιωματα .. τελος παντων πολυ το ανοιξαμε και το τεντωσαμε το πραγμα ΟΛΟΙ μας και καλο θα ηταν να το σταματησουμε. δεν βγαζει πουθενα η παραπανω κοντρα και το κακο ειναι οτι καθομαστε και ¨μαλωνουμε" για εναν ποδοσφαιριστη που αισθανθηκε κουραση σε μια προπονηση..ειναι λιγο μ@κ@κια!

υγ. μια εβδομαδα μας αφησαν χωρις μεταγραφολογια και λαλησαμε ολοι μου φαινεται!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Φαντάζομαι πως αν υπήρχε κίνδυνος μετά από δύο τρια copy paste ακόμη να αρρωστήσεις για κανά μηνάκι και να κρεμάσεις την ομάδα για όλο το project, μια μονοήμερη θα τη ζητούσες, έτσι δεν είναι.....ότι να' ναι λέμε πραγματικά......αρκεί να εξυπηρετεί το κράξιμο.
GiorgosAtha έγραψε:"A father who returns home after 15 hours of work for a few hundred euros of pay is tired."

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”