Εμείς βέβαια με 3 (τουλάχιστον) παιχταράδες ΔΕΝ έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από κανέναν!!!
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- hasio_john
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Μάγκες.., δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Όταν ρίχνεις 3 τεμάχια, ακόμα και στους αναπληρωματικούς τις Μίλαν, τότε είναι επιτυχία! Ο γκέι έπαιξε καλό τόπι και μάλιστα έβαλε και γκολάρες!
Εμείς βέβαια με 3 (τουλάχιστον) παιχταράδες ΔΕΝ έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από κανέναν!!!
Ελπίζω να τους έχουμε σύντομα κοντά μας για να ενσωματωθούν στην ομάδα μας!!
- DarkBishop
Το θέμα είναι ότι ο γαύρος παίζει σε τουρνουά προετοιμασίας με Μίλαν, Λίβερπουλ και Σίτυ και διαφημίζεται διεθνώς. Εντάξει, φέτος κι εμείς κλείσαμε δυνατά φιλικά αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε το πού το πάω.
Ετσι ακριβως,ειμαστε πολυ πισω απο τον γαυρο και καλο ειναι να το ξερουμε ολοι.
Οπως επισης αληθεια ειναι οτι αυτη η μιλαν ειναι για λυπηση.
Μαζουακου=παιχταρας
Ελκατι=πολυ καλος
Ντοσεβι=μετριοτητα
Κασαμι=παιχταρας
Αυτη ειναι η αποψη μου για τους νεους ποδοσφαιριστες του γαυρου.
Οπως επισης αληθεια ειναι οτι αυτη η μιλαν ειναι για λυπηση.
Μαζουακου=παιχταρας
Ελκατι=πολυ καλος
Ντοσεβι=μετριοτητα
Κασαμι=παιχταρας
Αυτη ειναι η αποψη μου για τους νεους ποδοσφαιριστες του γαυρου.
-
black death
Επιτυχία σε φιλικό, αυτό μόνο στην Ελλάδα θα το ακούσεις...
Είδα το 1ο ημ. στο Αγγλικό που είχε καλεσμένο τον Τρεβορ Φράνσις ο οποίος έλεγε ότι φαινόταν πως ο γαύρος έχει προετοιμαστεί γι'αυτό το "τουρνουά", ενώ οι της Μίλαν φαίνονταν σκασμένοι απ'τις προπονήσεις ( λέγοντας μάλιστα ότι τον καιρό που έπαιζε Ιταλία τα είχε δει όλα με 3 σκληρές προπονήσεις τη μέρα).
Ε μάλλον ψάχνουν καλύτερες προτάσεις για Χολεμπας και Μανωλα...
Είδα το 1ο ημ. στο Αγγλικό που είχε καλεσμένο τον Τρεβορ Φράνσις ο οποίος έλεγε ότι φαινόταν πως ο γαύρος έχει προετοιμαστεί γι'αυτό το "τουρνουά", ενώ οι της Μίλαν φαίνονταν σκασμένοι απ'τις προπονήσεις ( λέγοντας μάλιστα ότι τον καιρό που έπαιζε Ιταλία τα είχε δει όλα με 3 σκληρές προπονήσεις τη μέρα).
- hasio_john
Αν ρίξεις 3 μπαλάκια στην Ίντερ , έλα μετά εδώ να σε δω τι θα γράψεις!!black death έγραψε:Επιτυχία σε φιλικό, αυτό μόνο στην Ελλάδα θα το ακούσεις...
-
black death
Είπα μόνο στην Ελλάδα, δεν είπα μόνο απ' τους γαύρους...
Αν έρθει η Ίντερ με τίποτα δεύτερα, μην το θεωρείς κι απίθανο. Καφενές έχει καταντήσει κι αυτή.
Κι από εμάς θα πανηγυρίσουν πολλοί σίγουρα, αλλά αποκλείεται να το βλέπεις πρώτο θέμα στα σάιτ για ένα 3ήμερο...
Αν έρθει η Ίντερ με τίποτα δεύτερα, μην το θεωρείς κι απίθανο. Καφενές έχει καταντήσει κι αυτή.
Κι από εμάς θα πανηγυρίσουν πολλοί σίγουρα, αλλά αποκλείεται να το βλέπεις πρώτο θέμα στα σάιτ για ένα 3ήμερο...
black death έγραψε:Επιτυχία σε φιλικό, αυτό μόνο στην Ελλάδα θα το ακούσεις...
Πες το και ετσι ρε συ μαυροθανατε,η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι ειμαστε παρα πολυ πισω απο αυτους.
Το ροστερ τους ειναι πολυ γεματο και περιμενουν και αλλους.
Δε κανω συγκρισεις και ουτε ειμαι εδω για να επαινω το γαυρο,απλα προσπαθω να προσγειωσω καποιους στην πραγματικοτητα.
Αν και οι περισσοτεροι νομιζω οτι το εχουν αντιληφθει οτι πρωτα πρεπει να φτιαξουμε εμεις την ομαδα μας και μετα αν γινει κανενα θαυμα και καθαρισει το ποδοσφαιρο μας ισως παρουμε και το πρωταθλημα.
-
Armagedonas
ότι ήμασταν ανύπαρκτοι και το σκορ αδικεί την ίντερ!!!hasio_john έγραψε:Αν ρίξεις 3 μπαλάκια στην Ίντερ , έλα μετά εδώ να σε δω τι θα γράψεις!!black death έγραψε:Επιτυχία σε φιλικό, αυτό μόνο στην Ελλάδα θα το ακούσεις...
Πέρσυ που κερδίσαμε την ....Κοπεγχάγη ήμασταν το πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα και Διηπειρωτικό.
να βλέπουμε και τα δικά μας και των αλλωνών και τα καλά και τα στραβά
-
black death
Σοβαρή ομάδα πάντως πάλι δεν θα έχουν.obanebane έγραψε: Πες το και ετσι ρε συ μαυροθανατε,η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι ειμαστε παρα πολυ πισω απο αυτους.
Δε κανω συγκρισεις και ουτε ειμαι εδω για να επαινω το γαυρο,απλα προσπαθω να προσγειωσω καποιους στην πραγματικοτητα.
Αν και οι περισσοτεροι νομιζω οτι το εχουν αντιληφθει οτι πρωτα πρεπει να φτιαξουμε εμεις την ομαδα μας και μετα αν γινει κανενα θαυμα και καθαρισει το ποδοσφαιρο μας ισως παρουμε και το πρωταθλημα.
Όπως πέρσι που, μετά το σκηνικό με Ολαϊτάν, άρπαξαν 3μπαλο απ' τη χειρότερη Γιουνάιτεντ της 20ετίας, 3μπαλο απ' το Βάζελο του Κουτρουμπή μες στο τηγάνι, και αποκλείστηκαν στο κύπελλο από έναν ΠΑΟΚ σε αποσύνθεση, με διαιτησίες 80-20.
Εγώ, μέχρι να αρχίσουν να παλεύουν με νόμιμα μέσα, ούτε σε σύγκριση θέλω να μπαίνουμε με αυτούς, ούτε πρόκειται να τους αναγνωρίσω τίποτα. Μέχρι τότε, τα παραρτήματα και η ΚΕΔ να 'ναι καλά.
Το μόνο που θέλω είναι, όταν τους πετυχαίνουμε, να τρώνε και καμιά φάπα.
- WestBlock4
Παιδια δε ξερω τι λετε εσεις παντως εγω βλεπω το γαβρο να ειναι 3 επιπεδα πανω σε ποιοτητα κ ατομικα..Χρειαζομαστε αμεσα τουλαχιστον 3 παιχτες που να κανουν διαφορα
- kataramenos5
Westb για φέτος μη το σκέφτεσαι.Ακόμα στο γκρέμισμα ήμαστε και 14 Αυγούστου έρχεται ο αρχιτέκτονας.
- WestBlock4
Καλα σιγουρα δεν ελπιζω για πολλα απλα ειδα τη διαφορα χτες κ καταλαβα ποσο πολυ χρειαζομαστε παιχτες με προσωπικοτητα
- navigator11
black death έγραψε:Σοβαρή ομάδα πάντως πάλι δεν θα έχουν.obanebane έγραψε: Πες το και ετσι ρε συ μαυροθανατε,η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι ειμαστε παρα πολυ πισω απο αυτους.
Όπως πέρσι που, μετά το σκηνικό με Ολαϊτάν, άρπαξαν 3μπαλο απ' τη χειρότερη Γιουνάιτεντ της 20ετίας, 3μπαλο απ' το Βάζελο του Κουτρουμπή μες στο τηγάνι, και αποκλείστηκαν στο κύπελλο από έναν ΠΑΟΚ σε αποσύνθεση, με διαιτησίες 80-20.
Εγώ, μέχρι να αρχίσουν να παλεύουν με νόμιμα μέσα, ούτε σε σύγκριση θέλω να μπαίνουμε με αυτούς, ούτε πρόκειται να τους αναγνωρίσω τίποτα. Μέχρι τότε, τα παραρτήματα και η ΚΕΔ να 'ναι καλά.
Το μόνο που θέλω είναι, όταν τους πετυχαίνουμε, να τρώνε και καμιά φάπα.
Για να δούμε αυτή η ... γεμάτη ομάδα πόσους βαθμούς θα χρειαστεί να κλέψει φέτος για να πλέουν σε πελάγη "ησυχίας" οι χαϊβανάδες υποστηρικτές της!
- thanos-xanthi
κακα τα ψεματα ,αυτη τη στιγμη σε σχεση με αυτη την βρωμοομαδα ειμαστε πισω
οσο και να θελουμε να λεμε το αντιθετο, εχουμε χασει σε ποιοτητα
δεν ειναι τοσο το αποτελεσμα του φιλικου αυτο καθ αυτο
αλλα δες πως ευκολα εβαλαν 3 γκολ, κι εμεις δε δημιουργουμε καν φασεις, με υποδεεστερους αντιπαλους
μακαρι να παρουμε 3-4 ποιοτικους παιχτες ,να μπορεσουν ν ανεβασουν επιπεδο την ομαδα
αυτη τη στιγμη παντως ειμαστε επιπεδου ατρομητου, και κατω απο τον λαγο
υγ πολυ καλη κινηση με τεχνοκρατες, μακαρι ν ακολουθησουν κι αλλοι, να λειτουργησει κανονικα η ομαδα
οσο και να θελουμε να λεμε το αντιθετο, εχουμε χασει σε ποιοτητα
δεν ειναι τοσο το αποτελεσμα του φιλικου αυτο καθ αυτο
αλλα δες πως ευκολα εβαλαν 3 γκολ, κι εμεις δε δημιουργουμε καν φασεις, με υποδεεστερους αντιπαλους
μακαρι να παρουμε 3-4 ποιοτικους παιχτες ,να μπορεσουν ν ανεβασουν επιπεδο την ομαδα
αυτη τη στιγμη παντως ειμαστε επιπεδου ατρομητου, και κατω απο τον λαγο
υγ πολυ καλη κινηση με τεχνοκρατες, μακαρι ν ακολουθησουν κι αλλοι, να λειτουργησει κανονικα η ομαδα
Εγω εχω μια απορια.. ο μανιατης απο οτι ειδα επαιξε κανονικα στο χθεσινο φιλικο.. οι δικοι μας γιατι ακομα κανουν ατομικο προγραμμα?
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
:ugeek: :ugeek: :ugeek: