Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Αυτό που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι είναι ότι από τον Αστέρα έφυγαν δεκατέσσερις παίκτες (14, 15-1, 2*7, 28:2). Άλλοι ήταν βασικοί όπως ο Τσίμο, ο Εν Ντο, ο Μπαρτολίνι, ο Καράσκο, ο Χουάνμα, ο Ερνάντες, ο Κοντοές και ο (αρχηγός) Τσαμπούρης και άλλοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Όλοι (πλην δύο που ήταν δανεικοί και επέστρεψαν στις ομάδες τους) έφυγαν ελεύθεροι. Οι ελλείψεις έχουν καλυφθεί κατά μεγάλο μέρος ποσοτικά (ήρθαν εννιά συν τέσσερις δανεικοί που επέστρεψαν), αλλά μάλλον όχι ποιοτικά, αφού αν εξαιρέσεις τον Μπακασέτα, τον Μπαντιμπανγκά και τον δανεικό Αργεντίνο, όλους τους άλλους δεν τους ξέρει η μάνα τους.guardian4 έγραψε: Αν μη τι άλλο, πρόκειται για δύο περιπτώσεις που κάνουν γκελ στον κόσμο. Δύο παίκτες που μπορούν να ξεσηκώσουν κόσμο του Αστέρα Τρίπολης και να του προσφέρουν αυτό που χρειάζεται, το γκολ.
Δεν ξέρω πότε θα προλάβουν να δέσουν όλοι αυτοί, εν μέσω μάλιστα αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ευρώπη (αν την δίνουν σημασία κιόλας) και έχοντας τελειώσει την προετοιμασία εδώ και 15 μέρες.
Οπότε μάλλον το καλύτερο που έχουν να κάνουν για να ανεβάσουν το πρεστίζ τους, είναι να χτυπήσουν κάποιο δυνατό όνομα και ας είναι και συνταξιούχος.
ΥΓ: Mapogo, το «έχουμε ξεχάσει» προφανώς και δεν πήγαινε σε σένα προσωπικά, πάει σε όλους όσους θυμούνται και τονίζουν τις τεσσάρες (με περηφάνια; με καμάρι; με διάθεση αυτομαστιγώματος; δεν ξέρω᾿ ο καθένας έχει τα χούγια του) και τα άλλα τα ξεχνάνε.
Εμεις που διαφερουμε? Σε μας ποσοι εφυγαν στεφανε?stephanos έγραψε:
Αυτό που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι είναι ότι από τον Αστέρα έφυγαν δεκατέσσερις παίκτες (14, 15-1, 2*7, 28:2).
(21-7)
Δεν ξέρω πότε θα προλάβουν να δέσουν όλοι αυτοί, εν μέσω μάλιστα αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ευρώπη
γεωργιαδης λουκας στοχ ινσουαραλδε χακομπο κατσουρανης νινης βουκιτς ολισε λινο νατχο
δεν ξερω κιολας αν ξεχναω καποιον εχασα το μετρημα
Ποιόν να ξεχνάς; Νά, δες το άβατάρ μου (όσο ακόμη είναι το συγκεκριμένο), μπας και θυμηθείς!
Όσο για το πόσοι έφυγαν από εμάς, ακόμη και να μήν το ήξερα, ε, διακόσιες φορές το διάβασα εδώ μέσα, θα το είχα μάθει!
Όσο για το πόσοι έφυγαν από εμάς, ακόμη και να μήν το ήξερα, ε, διακόσιες φορές το διάβασα εδώ μέσα, θα το είχα μάθει!
- paokovios1974
- hasio_john
2-0 και παίζουν με 10 παίχτες αυτοί! Μόνο αν αυτοκτονήσει ο Αστέρας θα χάσει την πρόκριση!
Πάντως το ελέγχει το ματς...
Πάντως το ελέγχει το ματς...
-
Μπαρκαρούτσος
paokovios1974 έγραψε:Α και να μην το ξεχασω ο βαζελος ΣΗΜΕΡΑ ανακοινωσε των μπουρμπο
Στο μπάσκετ παίρνει Κόνιαρη με 50.000 ευρώ.
65 (ευρώ το ελάχιστο διαρκείας) * 10 = 650 ευρώ.
65 * 1000 = 65.0000 ευρώ. Έτσι απλά.
Ειλικρινά, πιστεύει κανείς ότι 1 Σεπτεμβρίου ο Π.Α.Ο.Κ. θα έχει χειρότερο roster από τον βάζελο;
Σωστό το πέναλτι, αστεία η αποβολή του Φιλανδού σε μία φάση που ο άλλος στέλνει την μπάλα στα πουλιά.
Τραγικός ο Σανκαρέ στη φάση του 2-1.
Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο Αστέρας με αυτούς τους ξυλοκόπους.
Τραγικός ο Σανκαρέ στη φάση του 2-1.
Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο Αστέρας με αυτούς τους ξυλοκόπους.
Και μια που απέκτησα επαφή με τις μοίρες
, να πω επίσης ότι και ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό θα το πάρει ο Παναθηναϊκός.

- paokovios1974
Εξαλου αυτος ειναι το δευτερο φαβοριstephanos έγραψε:Και μια που απέκτησα επαφή με τις μοίρες, να πω επίσης ότι και ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό θα το πάρει ο Παναθηναϊκός.
- hasio_john
2-2 ... μέσα σε 10 λεπτά ο Αστέρας έχασε το προβάδισμα και τώρα ... τρέχει να προλάβει!
Μου φαίνεται πως όλοι μαζί ...
edit ... 3-2 .. ροντέο έγινε!
edit ... 4-2 .. ~~
Μου φαίνεται πως όλοι μαζί ...

edit ... 3-2 .. ροντέο έγινε!
edit ... 4-2 .. ~~
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 24 Ιούλ 2014, 21:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.