Η αλεπου παντως δε μας τα λέει καλά τελευταία.Πολύ σούρσιμο.
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- kataramenos5
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Real δοκίμασε και με Netscape Navigator V 2.0 (την καλή)
Όταν ήμουν παιδί, πριν γνωρίσω το δάκρυ... Τραγούδι.
Κάποτε πριν πολλά χρόνια...
Κάποτε πριν πολλά χρόνια...
Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι, αν έχετε α....πάνω σας, παραδεχθείτε ποιοί είστε εδώ μέσα. Σας έχουμε πάρει γραμμή βέβαια, αλλά έτσι για να κρατήσετε ένα τελευταίο πρόσχημα βγείτε και πείτε "είμαι ο πιτσαδόρος", ή "είμαι ο φλόκας". Έτσι για να σώσετε ο,τιδήποτε σώζεται από την τρύπια αξιοπρέπειά σας...
Αδελφε δεν ειμαστε σε καφενειο..Σε δημοσιο φορουμ ειμαστε..Προσεχε το λογο σου.
Μην επαναληφθει.
sourmenetes
Αδελφε δεν ειμαστε σε καφενειο..Σε δημοσιο φορουμ ειμαστε..Προσεχε το λογο σου.
Μην επαναληφθει.
sourmenetes
-
Μπαρκαρούτσος
Ρε mpouJr, εντελώς φιλικά.. Δεν ξέρω αν trollάρεις τον Ale συγκεκριμένα, αλλά δεν ξηγιέσαι σωστά, κατ'εμέ. Και σε θεωρώ καλή φωνή εδώ μέσα.. Επειδή έφαγες ένα μονοήμερο ban (που το άξιζες), μην παρεξηγείσαι... Καλά τα λέει ο Ale, έχουμε δει δημοσιογράφους εδώ μέσα και παλαιότερα (Τοσκίτης, πρώην transfermaniac και άλλοι). Το θέμα είναι τι σκοπούς εξυπηρετεί ο καθένας...
- sourmenetes
- Moderator
Οποιος αποσκοπει καπου αργα ή γρηγορα χαιρετα...
Οποιος ακολουθει τους κανονες δεν εχει κανενα προβλημα.
Οποιος ακολουθει τους κανονες δεν εχει κανενα προβλημα.
Μάλιστα.
Μιλάω για όρχεις και να προσέχω τον λόγο μου. Ο άλλος αποκαλεί τον Άγγελο "αλέφαντο", πούδρα. Ο παράλλος ειρωνεύεται τον κατ5 στα μούτρα του (προς τιμήν του ο κατ5 έμεινε ψύχραιμος), κι αυτός πούδρα.
Και να προσέχω εγώ που σιχτιρίζω τους ρουφιάνους.
Ξανά μάλιστα.
Μην μου τους αρδ τάραττε.
Μιλάω για όρχεις και να προσέχω τον λόγο μου. Ο άλλος αποκαλεί τον Άγγελο "αλέφαντο", πούδρα. Ο παράλλος ειρωνεύεται τον κατ5 στα μούτρα του (προς τιμήν του ο κατ5 έμεινε ψύχραιμος), κι αυτός πούδρα.
Ξανά μάλιστα.
Eιχα πιει ενα τσιγαρο κ ειχα διαθεση ρε Ρομαν σορυ αν παρεξηγηθηκε ο Αλε,ειλικρινα δεν το εκανα με τετοιο σκοπο απλα συνδυασα κανα 2 τοπικ (σε εναν δεν λεει καποιος να βαλουμε τον Μινο υπευθυνο τυπου?) κ εγραψα μια π@π@ρια
σορυυυυυυ
Οσο για το μπαν δεν υπαρχει λογος να παρεξηγηθω ουτε εκανα κανενα παραπονο.......
Οσο για το μπαν δεν υπαρχει λογος να παρεξηγηθω ουτε εκανα κανενα παραπονο.......
- sourmenetes
- Moderator
και γιατί δεν πατάτε μια αναφορά;;;;;όλα τα ποστ δεν μπορούμε να τα βλέπουμε...βοηθατε όσο μπορειτε και εσείς..Ale έγραψε:Μάλιστα.
Ξανά μάλιστα.
Νο οφενς, μαν.mpouJr έγραψε:Eιχα πιει ενα τσιγαρο κ ειχα διαθεση ρε Ρομαν σορυ αν παρεξηγηθηκε ο Αλε,ειλικρινα δεν το εκανα με τετοιο σκοπο απλα συνδυασα κανα 2 τοπικ (σε εναν δεν λεει καποιος να βαλουμε τον Μινο υπευθυνο τυπου?) κ εγραψα μια π@π@ριασορυυυυυυ
Μακάρι πάντως ο Γιώργαρος να έμπαινε στο φόρουμ. Ανάσταση θα γινόταν.
- kataramenos5
Μετα απο 1.342 διαδυκτιακές αντιπαραθέσεις λες πλεον "δε μαμείς, δεν έχει κανένα νόημα" οπότε προχωράς παρακάτω(συνήθως).Δεν έχεις άδικο σ αυτά που λές πάντως.Νομίζω οτι η κατάσταση εχει ξεφύγει λίγο και ο σουρμ αν κατάλαβα καλά παλεύει σχεδόν μοναχός του οπότε δύσκολα τα πράγματα.Χαθηκε κι εκείνος ο Ντινος Εβερτον επειδή δεν άντεχε αλλο τα ανέκδοτα του παππούλη(Ale έγραψε:Μάλιστα.
Ξανά μάλιστα.
Υγ Ρε mpou ,τζαμπα χάρηκα ?
Συγγνώμη, σουρμε, αλλά αναφορά δεν πατάω ποτέ.
Τα άτομα που αναφέρω στο ποστ μου, έχουν κάνει μπάχαλο το φόρουμ. Βρίσκεις τα γραπτά τους πανεύκολα. Δεν μπορεί να τους έχουμε πάρει γραμμή όλοι, να προκαλούν μπαν αδερφών που αγανακτούν και να περιμένετε να κάνουμε αναφορά.
Ο Mpoujr γιατί πήγε για μπάνιο προχθές; Τον έκανε κανείς αναφορά;
Τα άτομα που αναφέρω στο ποστ μου, έχουν κάνει μπάχαλο το φόρουμ. Βρίσκεις τα γραπτά τους πανεύκολα. Δεν μπορεί να τους έχουμε πάρει γραμμή όλοι, να προκαλούν μπαν αδερφών που αγανακτούν και να περιμένετε να κάνουμε αναφορά.
Ο Mpoujr γιατί πήγε για μπάνιο προχθές; Τον έκανε κανείς αναφορά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Πέμ 24 Ιούλ 2014, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και τα θετικά παραδείγματα έχουν δύναμη. Καλά έκανες και το ανέφερες.Ale έγραψε:προς τιμήν του ο κατ5 έμεινε ψύχραιμος
Αλε, απλά έτυχε και το είδε η αντίστοιχα, δεν το είδε.
Σούρμενα, γιατί δεν κάνετε κάνα παιδί μπλε; έχουμε πολλούς αξιόλογους
Προτείνω τον fn1m
Σούρμενα, γιατί δεν κάνετε κάνα παιδί μπλε; έχουμε πολλούς αξιόλογους
Προτείνω τον fn1m