33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από anekfrastos »

desperando έγραψε:το μονο σιγουρο ειναι οτι το προβλημα δεν ειναι οικονομικο.

μεγαλη εντυπωση μου εκανε ο συναισθηματισμος που βγαζει στον λογο του και η παντελεις ελλειψη πολιτικης

ανθρωπους που οτι σκεφτονται το λενε μη τους φοβασαι

δεν δινω ουτε 1% να μην ανανεωσει ο κλαους
Εγώ πάλι ξερω ότι από την ΠΑΕ διαρρέουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και όλα θα πάνε καλά ενώ ο ίδιος βγαίνει και αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου σίγουρο.

Προσωπικά πιστεύω ότι το κάνει για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Και πολύ ορθά πράττει. Αν αφηνε να εννοηθεί κι αυτός το ίδιο (αν ας πουμε έλεγε "όλα καλά, συζητάμε και πιστεύω ότι σύντομα θα συμφωνήσουμε") μετά πολύ δύσκολα θα αρνιόταν μια πρόταση για ανανέωση π.χ. με 250χιλ. Τώρα διεκδικεί αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να πάρει.

Πιστεύω ότι είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα και ότι για 50 χιλιάρικα δε θα χαλάσει το ντιλ. Αλλά και αυτός θα πιέσει να πάρει όσα μπορεί.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

guardian4 έγραψε:
slidar έγραψε: Εαν ενας παιχτης μιας ομαδας του εξωτερικου ( πχ μαντσεστερ ) δεν τα βρει με τον εκατοστε τεχνικο διευθυντη τι λεει .. φερτε να μιλησω με τους αμερικανους που εχουν την ομαδα ?

Νοοτροπια μπακαλικου.

Αφου ειμαστε μπακαλικο ρε συ slidar τι να κανουμε τωρα..
Εγω με αυτα πλεον γελαω , δεν ειναι να τα περνεις στα σοβαρα.

Βρυζα θελω τοσα. ΜΑ τοσα δεν γινετε κλαους.. Ρε αστον προλογο παρε το αφεντικο σου τηλεφωνο να μιλησω :lol:
Άλλοι το λένε μπακάλικο και άλλοι το (αυτο)προσδιορίζουν ως ανθοπωλείο :ugeek:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

slidar έγραψε:Εγω ξερω οτι αν τις σημερινες του δηλωσεις τις εκανε καποιος αλλος παιχτης.. θα τον ειχαμε λιθοβολησει μπροστα στην αγ.βαρβαρα.

Ας κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου.

Τι παει να πει θελω να μιλησω με τον μεγαλομετοχο επειδη δεν τα βρηκα με τον "εντεταλμενο του" ?

Δηλαδη πριν του κανει την προταση ο βρυζας δεν ειχε μιλησει με τον Σαββιδη? Αστεια πραγματα.

Εαν ενας παιχτης μιας ομαδας του εξωτερικου ( πχ μαντσεστερ ) δεν τα βρει με τον εκατοστε τεχνικο διευθυντη τι λεει .. φερτε να μιλησω με τους αμερικανους που εχουν την ομαδα ?

Νοοτροπια μπακαλικου.
ναι αλλα οταν αλλα σε λεει ο μεγαλομετοχος αλλα ο προεδρος τοτε τι να κανεις σαν παιχτης?
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

buffalobill4 έγραψε:
desperando έγραψε:το μονο σιγουρο ειναι οτι το προβλημα δεν ειναι οικονομικο.

μεγαλη εντυπωση μου εκανε ο συναισθηματισμος που βγαζει στον λογο του και η παντελεις ελλειψη πολιτικης

ανθρωπους που οτι σκεφτονται το λενε μη τους φοβασαι

δεν δινω ουτε 1% να μην ανανεωσει ο κλαους
Καλα στον ΠΑΟΚ ειμαστε ικανοι να ανανεωσει ο κλαους και καποιοι οπαδοι να αναρωτιουνται ακομα αν θα παρουμε επιθετικο για βασικο. :o :shock:
Γιατί, είναι υποχρεωτικό να μείνουμε με 1 σεντερ φορ; (μη μου πεις για τον Κουλούρη)
Ενας τύπου Τζεμπούρ θα μας χαλούσε; Που να παίζει και φορ και να έχει και τρεξίματα και τεχνική να παίξει και εξτρεμ μαζί με Κλάους ή τύπου Μιραλάς για να παιζει και στο κέντρο από πίσω του;

Μακάρι να μείνει ο Κλάους και να του κάνουν και ένα δίκαιο συμβόλαιο αλλά, αφενός μεν δεν είναι και ο ...Φαλκάο (που εγραψαν κάποιοι) ενώ πολλές φορές είναι είτε απελπιστικά μόνος είτε εξαφανισμένος. Προσωπικά θα ήθελα ένα καλό φορ για να υπάρξει και λίγο ανταγωνισμός. Δε μπορείς να βγάλεις 50+ ματς με Κλάους 90 λεπτά, ούτε να "βαφτίζεις" φορ a la carte τον γκολάσα και το σαλπιγγίδη, μια φορά κάθε 5 παιχνίδια.

Βέβαια αν εννοείς ότι κρίνοντας με τη μέχρι τώρα μεταγραφική δαπάνη :( δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια περίπτωση, τότε μάλλον θα συμφωνήσω...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

slidar έγραψε:Εγω ξερω οτι αν τις σημερινες του δηλωσεις τις εκανε καποιος αλλος παιχτης.. θα τον ειχαμε λιθοβολησει μπροστα στην αγ.βαρβαρα.

Ας κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου.

Τι παει να πει θελω να μιλησω με τον μεγαλομετοχο επειδη δεν τα βρηκα με τον "εντεταλμενο του" ?

Δηλαδη πριν του κανει την προταση ο βρυζας δεν ειχε μιλησει με τον Σαββιδη? Αστεια πραγματα.

Εαν ενας παιχτης μιας ομαδας του εξωτερικου ( πχ μαντσεστερ ) δεν τα βρει με τον εκατοστε τεχνικο διευθυντη τι λεει .. φερτε να μιλησω με τους αμερικανους που εχουν την ομαδα ?

Νοοτροπια μπακαλικου.
Αν ο Σαββίδης τελικά του δώσει αυτά που θέλει, ουσιαστικά αδειάζει το Βρύζα ...όχι απλά δε θα έχει διαπραγματευτική ισχύ, ούτε για αγγελιοφόρος δε θα κάνει...

Μετά όλοι θα πάνε απ' ευθείας στο θείο... "θείο κι εγώ;"
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick Bastard έγραψε:Διάβασα τη συνέντευξη κι η αγωνία του (μου φάνηκε) ότι είναι άλλη κι όχι ο κόσμος που τον γιουχάϊσε.
Η προοπτική της ομάδας τον καίει. Όταν ο αρχηγός της ομάδας, λέει δημόσια ότι θέλει να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη για την προοπτική του συλλόγου, είναι αν μη τι άλλο, μια καμπάνα να, με το συμπάθειο.
κι εγώ αυτό σκέφτηκα σικ....μεγάλη καμπάνα ήταν αυτά που είπε
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Κι εγω κατι σαν να ακουσα που καμπανιζε
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

ο κλαους ειναι ενα ΠΑΟΚΙ σαν και εμας τρελαμενο και πορωμενο και πιστευω οτι για να θελει να μιλησει με τον Ιβαν για την προοπτικη συμβαινει οντως κατι και οτι κατι θελει να ακουσει και να δει πριν υπογραψει..μια τετοια συναντηση μονο θετικη μπορει να ειναι μεταξυ τους... εγω σκαλωσα αλλου και νομιζω οτι ειχε πολυ ζουμι αυτο που ειπε.... ειπε οτι θελω να μιλησω με τον μεγαλομετοχο για να ακουσω τι θα μου πει , για την προοπτικη της ομαδας ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ... αυτο ηταν ΚΑΜΠΑΝΑ....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

slidar έγραψε:Αμα ερθει προταση κανα 3αρι.. τον παω εγω μεχρι το αεροδρομιο.
έρχομαι κι εγώ παρέα για να σιγουρευτώ ότι εσύ θα μπεις στο αεροπλανο και ο Κλαους θα μείνει εδω :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

Το θέμα είναι αν ο βρυζας μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες σαν πρόεδρος, ή για κάθε απόφαση ρωτάει τον Σαββίδη και αυτός θέλει τα όρια.
Τι θέλω να πω.. Στην περίπτωση Κλάους για παράδειγμα, ξεκίνησαν οι διαπραγματευσεις και ο βρυζας ήξερε ότι μπορεί να προσφέρει max 5 χαρτιά; την στιγμή που ο Κλάους δεν δέχτηκε, μπορούσε ο βρυζας να του πει, οκ πάρε 6, ή έπρεπε να μιλήσει με Σαββίδη πρώτα;
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

charlie_pace έγραψε:Το θέμα είναι αν ο βρυζας μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες σαν πρόεδρος, ή για κάθε απόφαση ρωτάει τον Σαββίδη και αυτός θέλει τα όρια.
Τι θέλω να πω.. Στην περίπτωση Κλάους για παράδειγμα, ξεκίνησαν οι διαπραγματευσεις και ο βρυζας ήξερε ότι μπορεί να προσφέρει max 5 χαρτιά; την στιγμή που ο Κλάους δεν δέχτηκε, μπορούσε ο βρυζας να του πει, οκ πάρε 6, ή έπρεπε να μιλήσει με Σαββίδη πρώτα;
Τι ρωτάς τώρα.
Εδώ ο Ζησης δεν ξέρει αν είναι πρόεδρος ή τεχνικός διευθυντής.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

giapas έγραψε:
slidar έγραψε:Αμα ερθει προταση κανα 3αρι.. τον παω εγω μεχρι το αεροδρομιο.
έρχομαι κι εγώ παρέα για να σιγουρευτώ ότι εσύ θα μπεις στο αεροπλανο και ο Κλαους θα μείνει εδω :lol: :lol: :lol:
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Πάντως ο Ιβάν σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών είχε πάρει το θέμα επάνω του (Σαλπιγγίδης, Γκαρσία, ερχομός Βούκιτς). Θα ήταν άδικο για τον Κλάους να μην έχει και αυτός την ευκαιρία να μιλήσει και να συμφωνήσει απ' ευθείας με τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος είναι και εκφρασμένος υποστηρικτής του.
Η καμπάνα είναι μεγάλη και βαράει προς Βρύζα μεριά προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Και μονο αν διαβασεις αυτο που εγραψες ρε αλε, δειχνει το ποσο μπακαλικο ειμαστε.
Διαβασε το ποστ σου σαν παρωδια , και θα καταλαβεις τι εννοω..

Χωρις να λεω οτι εχεις αδικο ετσι..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Στεφανος Αθανασιάδης φετος και τα επόμενα χρόνια πρέπει να είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”