Αβάντα σε αλλόθρησκους - ΠΑΟΚ εναντίων όλων
Re: Αβάντα σε αλλόθρησκους - ΠΑΟΚ εναντίων όλων
Αν τα διαβασεις κεν θα σχηματισεις εικονα , για το τι παιζει στον πειραια, και ποιες εταιρειες παιζουν και επαιξαν οσο αφορα το λιμανι.
Αφιερωσε ενα 20 λεπτο και διαβασε τα.
Απο κει και περα το τι εκρεμει, το τι ακομα παιζει, και το αν οι βολες απο το σκάι ηταν προειδοποιητικες , ή σεισμος με μετασεισμους ειναι κατι που με το περας του χρονου θα αυξομιωνουν τις αποδοσεις στο στοιχημα.
Εγω γερνω υπερ του sick προς το παρων αλλα ομως δεν εχω ολοκληρωσει το παζλ στο μυαλο μου για να παρω κι εγω θεση στο τι μελλη γενεσθαι..
Ελπιζω το φορουμ εδωπερα να δωσει και αυτο τα φωτα του να ξεκαθαρισουμε το τοπιο.
Ειμαστε σε καλο δρομο παντως
Αφιερωσε ενα 20 λεπτο και διαβασε τα.
Απο κει και περα το τι εκρεμει, το τι ακομα παιζει, και το αν οι βολες απο το σκάι ηταν προειδοποιητικες , ή σεισμος με μετασεισμους ειναι κατι που με το περας του χρονου θα αυξομιωνουν τις αποδοσεις στο στοιχημα.
Εγω γερνω υπερ του sick προς το παρων αλλα ομως δεν εχω ολοκληρωσει το παζλ στο μυαλο μου για να παρω κι εγω θεση στο τι μελλη γενεσθαι..
Ελπιζω το φορουμ εδωπερα να δωσει και αυτο τα φωτα του να ξεκαθαρισουμε το τοπιο.
Ειμαστε σε καλο δρομο παντως
εγω γκαρντιαν θα σου πω οτι δε μιλαω για το λιμανι.το οτι θα τον μπαγλαρωσουν δεν το βασιζω ουτε στο λιμανι ουτε στα στημενα.το οτι ειναι χωμενος ειναι.το οτι δεν θα ηταν χωμενος αν δεν εβγαινε δημαρχος δεν θα ηταν.τωρα το ποση δυναμη θα επιδειξει ως δημαρχος θα φανει.
η φαση μοιαζει με του σακελλαριδη που το εχουν πιασμενο απ'τα παπαρια.
γκαρντιαν αυτος δε μου κανει να ειναι χωμενος απο τις κομπινες.του κοινου ποινικου μου κανει.
ας πουμε οτι ειναι καφενειακη η εκτιμηση μου αλλα ετσι το βλεπω.
ας πουμε οτι ειναι καφενειακη η εκτιμηση μου αλλα ετσι το βλεπω.
Οι εφοπλιστές παίζουν μπάλα μόνοι τους. Δεν έχουν ανάγκη τους πολιτικούς αλλά οι πολιτικοί τους έχουν.
Απ'την άλλη, αν δεν φοβόταν κάτι δεν θα κατέβαινε στην πολιτική. Το μόνο που (του) προσφέρει η πολιτική είναι ασυλία.
** Ο Ρέστης είναι των κυβικών του χοντρού? Για πιο λόγο είναι μέσα?
** Ζαγοράκη τα χρέη , ρε
Απ'την άλλη, αν δεν φοβόταν κάτι δεν θα κατέβαινε στην πολιτική. Το μόνο που (του) προσφέρει η πολιτική είναι ασυλία.
** Ο Ρέστης είναι των κυβικών του χοντρού? Για πιο λόγο είναι μέσα?
** Ζαγοράκη τα χρέη , ρε
- GiorgosAtha
astronaut έγραψε:** Ο Ρέστης είναι των κυβικών του χοντρού? Για πιο λόγο είναι μέσα?
Ο Ρέστης είναι μεγαλύτερα κυβικά από τον ντρούλη-ντρούλη-χοντρουλή...
Μπιλίβ με... άι νόου...

GiorgosAtha έγραψε:astronaut έγραψε:** Ο Ρέστης είναι των κυβικών του χοντρού? Για πιο λόγο είναι μέσα?
Μπιλίβ με... άι νόου...
Πόσο καιρό είναι μέσα? Με τι κατηγορίες τον δέσαν? Τον δέσαν ή είναι μέσα αλά Σπανός & μέχρι πέρας 18μήνου? Αν γνωρίζεις

** Σε παίρνει στη λίστα με την ονοματολογία να βάζεις δίπλα από κάθε παίκτη πού τελικά καταλήγει?
- GiorgosAtha
astronaut έγραψε:GiorgosAtha έγραψε:astronaut έγραψε:** Ο Ρέστης είναι των κυβικών του χοντρού? Για πιο λόγο είναι μέσα?
Μπιλίβ με... άι νόου...
Πόσο καιρό είναι μέσα? Με τι κατηγορίες τον δέσαν? Τον δέσαν ή είναι μέσα αλά Σπανός & μέχρι πέρας 18μήνου? Αν γνωρίζεις
** Σε παίρνει στη λίστα με την ονοματολογία να βάζεις δίπλα από κάθε παίκτη πού τελικά καταλήγει?
Μπορώ να μάθω και να σου πώ, όχι όμως τώρα...
Το θέμα με τον χοντρο είναι να μπεί μέσα. Το αν θα μείνει και πόσο ούτε με νοιάζει. Το χτύπημα όμως στο πρεστίζ του gay θα είναι τέτοιο που θα γίνει ΠΑΤΑΓΟΣ!!! Σκέψου μόνο τι έχει να γίνει εαν παίξει σε όλη την Ευρώπη ότι ο πρόεδρος του πρωταθλητή Ελλάδας είναι στη μπουζού με κατηγορίες για στημένο πρωτάθλημα. Σκέψου μόνο την FIFA για τι ξεφτίλα μιλάμε.
** Αυτό σκέφτομαι να το κάνω στο τέλος της μεταγραφικής... τώρα μου είναι δύσκολο να τους ψάχνω έναν έναν κάθε μέρα.
- kataramenos5
barlow4 έγραψε:εγω γκαρντιαν θα σου πω οτι δε μιλαω για το λιμανι.το οτι θα τον μπαγλαρωσουν δεν το βασιζω ουτε στο λιμανι ουτε στα στημενα.το οτι ειναι χωμενος ειναι.το οτι δεν θα ηταν χωμενος αν δεν εβγαινε δημαρχος δεν θα ηταν.τωρα το ποση δυναμη θα επιδειξει ως δημαρχος θα φανει.
Ισως το γεγονός οτι μπλέχτηκε η ιντερπόλ να αλλάζει τα δεδομένα.Ο χοντρός δε στήνει μονο τον ΠΑΟΚ .Κανει κι ένα σωρό εταιρείες στοιχημάτων του εξωτερικού να χάνουν πολλά λεφτά.Κι αυτο δύσκολα θα περάσει έτσι.
Ουπς, τωρα ειδα το ποστ του κεν (πισω σελιδα) που έλεγε για Ιντερπολ.
- Sick Bastard
guardian4 έγραψε:Αυτα προς ενημερωση των υποψηφιων τζογαδορων στο στοιχημα που ξεκινησε ο sick bastard..
Πιστευω μετα απο αυτο καταλαβατε περιπου τι και πως...
Ο barlow το ξεκίνησε!

Εγώ πιστεύω ότι δεν θα πάθει τίποτα, ούτε αυτός ούτε η ομάδα του.
Η ομάδα έτσι κ αλλιώς δεν θα πάθει.
Κ ένα ψιλόλιγνο παλληκαράκι ... κάποτε ... πήγε φυλακή ... (κάποιος COSCO-ΤΑΣ) όλοι όμως οι βουλευτές , ψηφίζανε κ βγάζανε λάδι την "ομάδα".
Κ ένα ψιλόλιγνο παλληκαράκι ... κάποτε ... πήγε φυλακή ... (κάποιος COSCO-ΤΑΣ) όλοι όμως οι βουλευτές , ψηφίζανε κ βγάζανε λάδι την "ομάδα".
Ο γαυρος ανεκαθεν ειχε "βρωμικους" προεδρους νομιζω σε καποιο τοπικ ενα παληκαρι τα αναφερει ολα τα σκανδαλα κ ολους τους προεδρους του γαυρου.
Εδω σε πολυ μικροτερη ομαδα οπως της χαλκηδονας που ο προεδρας μπηκε φυλακη δεν επαθαν τιποτα ουτε καν ασχοληθηκε η δικαιοσυνη με το πως ξεπλενε τα χρηματα του το @@,ασε που νομιζω οτι ειναι ηδη εξω κ σουλατσαρει ελευθερος.....
Εδω σε πολυ μικροτερη ομαδα οπως της χαλκηδονας που ο προεδρας μπηκε φυλακη δεν επαθαν τιποτα ουτε καν ασχοληθηκε η δικαιοσυνη με το πως ξεπλενε τα χρηματα του το @@,ασε που νομιζω οτι ειναι ηδη εξω κ σουλατσαρει ελευθερος.....
[quote="GiorgosAtha"
Το θέμα με τον χοντρο είναι να μπεί μέσα. Το αν θα μείνει και πόσο ούτε με νοιάζει. Το χτύπημα όμως στο πρεστίζ του gay θα είναι τέτοιο που θα γίνει ΠΑΤΑΓΟΣ!!! Σκέψου μόνο τι έχει να γίνει εαν παίξει σε όλη την Ευρώπη ότι ο πρόεδρος του πρωταθλητή Ελλάδας είναι στη μπουζού με κατηγορίες για στημένο πρωτάθλημα. Σκέψου μόνο την FIFA για τι ξεφτίλα μιλάμε.
** Αυτό σκέφτομαι να το κάνω στο τέλος της μεταγραφικής... τώρα μου είναι δύσκολο να τους ψάχνω έναν έναν κάθε μέρα.[/quote]
δεν πιστευω να εχει ιδιαιτερο προβλημα για τα στημενα.ουτε για το ποδοσφαιρο γενικα.
μου φαινεται τοσο ξιπασμενος και απληστος που ολο και θα εχει κανει χοντρες σαχλαμαρες.δεν εχει στυλ ο ανθρωπος ουτε τροπους.τη γραββατα του δεν ξερει να δενει.http://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=wGrcgHPwo5nNgM&tbnid=gjLzG_kBze5ExM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.peiraiasnikitis.gr%2Fmultimedia-gallery%2Fphotos%2Fparousiasi-tis-idrutikis-diakiruxis-tou-sunduasmou-%25C2%25ABpeiraias-nikitis%25C2%25BB%2F&ei=WknPU_OJLMTvOrzpgeAD&bvm=bv.71667212,d.bGE&psig=AFQjCNE-SCmHJyE4oTDsEDiP3vW0Kq5ukw&ust=1406180055189639
επειδη δε θυμαμαι πως μπαινει η φωτο αν θελει καποιος αντμιν ας σβησει το καταπτυστο λινκ που εβαλα κ ας βαλει τη φωτο ν γινεται.η ας που πει τον τροπο.
** Αυτό σκέφτομαι να το κάνω στο τέλος της μεταγραφικής... τώρα μου είναι δύσκολο να τους ψάχνω έναν έναν κάθε μέρα.[/quote]
δεν πιστευω να εχει ιδιαιτερο προβλημα για τα στημενα.ουτε για το ποδοσφαιρο γενικα.
μου φαινεται τοσο ξιπασμενος και απληστος που ολο και θα εχει κανει χοντρες σαχλαμαρες.δεν εχει στυλ ο ανθρωπος ουτε τροπους.τη γραββατα του δεν ξερει να δενει.http://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=wGrcgHPwo5nNgM&tbnid=gjLzG_kBze5ExM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.peiraiasnikitis.gr%2Fmultimedia-gallery%2Fphotos%2Fparousiasi-tis-idrutikis-diakiruxis-tou-sunduasmou-%25C2%25ABpeiraias-nikitis%25C2%25BB%2F&ei=WknPU_OJLMTvOrzpgeAD&bvm=bv.71667212,d.bGE&psig=AFQjCNE-SCmHJyE4oTDsEDiP3vW0Kq5ukw&ust=1406180055189639
επειδη δε θυμαμαι πως μπαινει η φωτο αν θελει καποιος αντμιν ας σβησει το καταπτυστο λινκ που εβαλα κ ας βαλει τη φωτο ν γινεται.η ας που πει τον τροπο.