1.Jacobo Sanz Ovejero

Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

1.Jacobo Sanz Ovejero

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Πραγματικά θα ήθελα να διαβάσω την συνέντευξη που θα δώσης αφού θα πας σε άλλη ομάδα τι θα λές για τον ΠΑΟΚ!Ευτυχώς δεν συνέχισε το λάθος ο Άγγελος!
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero

Δημοσίευση από charlie_pace »

Ekatnetworkltd έγραψε:Πραγματικά θα ήθελα να διαβάσω την συνέντευξη που θα δώσης αφού θα πας σε άλλη ομάδα τι θα λές για τον ΠΑΟΚ!Ευτυχώς δεν συνέχισε το λάθος ο Άγγελος!

"Στον ΠΑΟΚ ήταν περίεργο το κλίμα. Ξεκίνησα καλά, αλλά μετά έκανα ένα λάθος και δικαίως τιμωρηθηκα, ίσως όμως υπερβολικα. Από τότε όμως μου βγήκε το όνομα και ενώ άφηναν να εννοηθεί ότι θα έχω 2η ευκαιρία, με είχαν στην μπούκα και πότε δεν μου την έδωσαν στην πραγματικότητα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με αγάπησε και στον δρόμο μου έδινε μηνύματα συμπαράστασης. Αλλά νομίζω η διοίκηση δεν με ήθελε και έψαχνε τρόπο να με αναγκάσει να παραιτηθω του συμβολαίου μου, όπως άλλωστε είχε και κάνει και με άλλους παίκτες και άλλα και προπονητές "

:-P :-P
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ρε φανατικέ του LOSΤ, πάνε βρες τον Jacobo και ζήτα να γίνεις ο εκπρόσωπος τύπου του! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

Μπορώ να το κάνω για όποιον παίχτη πληρώνει καλά, δεν είναι δύσκολο. :-P
Βγαίνει και σε Version με φιλικό διαζύγιο :
"δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χχ χρόνια που έζησα εδώ. Η Θεσσαλονίκη είναι μια υπέροχη πόλη και οι άνθρωποι πολύ ζεστοί. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος και του εύχομαι ότι καλύτερο. Στα χχ χρόνια εδώ έζησα καλές και κακές στιγμές, φυσικά κρατάω μόνο τις καλές και φεύγω σαν φίλος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αγώνα Χ που έγινε το Χ περιστατικό και την επόμενη μέρα όλοι λέγαν το τάδε πράγμα. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ ότι καλύτερο, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να κάνει καλές πορείες στην Ευρώπη, εκεί άλλωστε είναι η θέση του. "
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Χαχαχαχαχαχ!!!! Κυριάκο, εσύ;
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 9 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καλη συνεχεια...

Λύση συνεργασίας με Χακόμπο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Σανθ Χακόμπο.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας έλυσε σήμερα το συμβόλαιό του, που είχε διάρκεια ως τις 30/6/2016. Ευχαριστούμε τον Χακόμπο για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Paokfc.gr
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”