Καί ο Μαντούρο καί ο Μάρτενς θα έπρεπε να προβληθούν σαν φετινές μεταγραφές.alex ntepo έγραψε:Όπως είναι φυσικό περιμένουμε όλοι με αγωνία μερικές ακόμα μεταγραφικές κινήσεις ώστε να μπορούμε να μιλάμε για ένα αξιοπρεπές ρόστερ. Υπάρχουν όμως κι αυτές που λέμε...εσωτερικές μεταγραφές. Δεν ξέρω ρε παιδιά, κάτι μου λέει πως μια τέτοια ισως είναι φέτος ο Μαντούρο. Το παλικάρι φαίνεται πολύ ορεξάτο, ήδη είναι ορατή σε όλους η αλλαγή στο κορμί του, και δείχνει μεγάλη διάθεση να αποδείξει πράγματα. Ανάρτησε μαθαίνω ο ίδιος φωτογραφίες από την προετοιμασία και δηλώνει ότι αισθάνεται δυνατός. Μακάρι να αποδειχθεί ο ΜαΝΤΟΥΡΟΣ που όλοι περιμέναμε πέρυσι και δεν είδαμε, κι εγώ ετοιμάζομαι από τώρα για πολλαπλά άλματα τύπου...Ιωάννη Μελισσανίδη!!
Στην ουσία είναι κι όλας καθώς ο πρώτος προερχόταν από 6μηνη απραξία και τον φέραμε για πάρει σιγά-σιγά τα πάνω του & για τον δεύτερο πληρώσαμε την ομάδα του -παρότι είχε υπογράψει για το καλοκαίρι- ώστε να εγκλιματιστεί.
Τί να πει κανείς...
* Απολαύστε κορμοστασιά, στιλ και τουπέ..
Μετά τον Μαραντόνα μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει προπόνηση με λιτά κορδόνια...
http://www.paokfc.gr/wp-content/gallery ... R_0736.jpg
(αυτό το πράμα με τα 800 εικονοστοιχεία πώς ξεπερνιέται?)
[youtube]4vashrNoXTE[/youtube]